Ben olsam bilezik takarım en az 10gr banada ablam bizim taktı 15 gr ben direk kendim takmadım ama çeyizine ve annemlere çok yardım ettim ablam evlendiğinde ben atanmıstım ablam atanmamıştı daha o yüzden yardım ettim çeyizinede annemlerede yanı kardeşler arasında onu düşünmemek lazım kardeş sonuçta benim bi küçük evlenirse de en fazlasını takmaya çalışırım lafı bile olmaz yaniArkadaşlar yaza kızkardeşimin düğünü var. Ve ben ona düğünde ne takmam gerektiğine karar veremedim o benim dugunumde atanmıştı ve çalışıyordu ve çeyrek altın takmıştı. Ben de öğretmenim çeyrek takmiycam ama yarım altın az mi olur ya da genellikle evli abla ne takar bir fikir verirseniz çok sevinirim.
Bılezık takmalıydı kardesın.Sen onun gıbı yapma bılezık tak.Arkadaşlar yaza kızkardeşimin düğünü var. Ve ben ona düğünde ne takmam gerektiğine karar veremedim o benim dugunumde atanmıştı ve çalışıyordu ve çeyrek altın takmıştı. Ben de öğretmenim çeyrek takmiycam ama yarım altın az mi olur ya da genellikle evli abla ne takar bir fikir verirseniz çok sevinirim.
Durumu varsa bilezik takar yoksa da yarım altına çerçeve yap gelinin de hoşuna gider :)Arkadaşlar yaza kızkardeşimin düğünü var. Ve ben ona düğünde ne takmam gerektiğine karar veremedim o benim dugunumde atanmıştı ve çalışıyordu ve çeyrek altın takmıştı. Ben de öğretmenim çeyrek takmiycam ama yarım altın az mi olur ya da genellikle evli abla ne takar bir fikir verirseniz çok sevinirim.
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Kız kardeşim ve kardeşim kadar çok sevdiğim kuzenim 3 ay arayla evlendi. Kardeşime şık bir kolye, kuzenime yüzük taktım. İkisinde de imkanlarımı sonuna kadar zorladım.Çeyrek, yarım, tam altın vs, farketmez ben bunu tercih etmem, duygumu, sevgimi zevkimle ifade edebileceğim birşey takarım.
Paraya çevirmeyeceğini bildiğimden, hatıra olarak ömür boyu kullanabileceği ve severek takabileceği birşey alırım, bütçemi de sonuna kadar zorlarım. Kardeşten değerli kim var bu hayatta.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?