- 26 Ocak 2009
- 929
- 287
- 648
O size ceyrek taktiysa butcenizi zorlayarak bilezik takmaya calismaniza gerek yok ben ablama dugununde altin kolye takmistim severek kullaniyor ceyrek yada yarim altin herneyse harcanip gidiyor ama kolye bileklik gibi seyler hatira olarak kullanilabilir ben evlenecegim zamanda ablam ne istersin diye sormustu bende kolye dedim hatira olarak takarim dedim 5 yillik evliyim suanda boynumda severek kullaniyorum. Neye karar verdiniz?
Ben evlenirken kardesim hicbir sey takmamisti ogrenciydi, ben onun dugununde butun imkanlarimi zorladim. Bu tarz durumlarda hele ki aile sozkonusuysa onun ne taktigini onemsemeden imkaninizin yettiginin en iyisini yapmalisiniz diye dusunuyorum.
Yöreden yöreye değişir makbulü bileziktir her yöreye cub diye otururArkadaşlar yaza kızkardeşimin düğünü var. Ve ben ona düğünde ne takmam gerektiğine karar veremedim o benim dugunumde atanmıştı ve çalışıyordu ve çeyrek altın takmıştı. Ben de öğretmenim çeyrek takmiycam ama yarım altın az mi olur ya da genellikle evli abla ne takar bir fikir verirseniz çok sevinirim.
ins kiymetiniz biliniyodur.cok fedakarsiniz.herkes yapmiyor artik bunuBen erkek kardesim evlendiginde 20 gr bilezik nisaninda da kunye takmistim hatta kendi kolumdaki bilezigimi bozdurup onun parasiyla almistim durumumda oyle ahim sahim olmamasina ragmen ama bn cok istemistim kardesime bilezik takmayi oyuzden tabi siz farkli dusunuyo olabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?