bir de şöyle bir durum var kkızkkardeşim taki takmyi hiçsevmez hHDİ kunyeyi falan taksin ama bileziği takmaz. Bana da cok takıldı ama onlarıkimse kkolunda bir daha gormedi. Ben de bilezik yerine tam altın taksam. En azından dediğinizgibi bozdururken daha az değer kaybeder. Ya da bir yarım ve bir de künye alsam. Aslında durumumuz iyi çok sukur. Ama ev taksitine girdik bütün plnlar alt ust oldu.Bilezik olmasi şart değil,
Kullanabileceği küpe, bileklik yada kolye gibi
Birsey olabilir.
Sırf adı bilezik olsun diye gidip
İncecik bilezikler alınıyor.
Onlar satarken hiç para etmiyor.
Ama takan için hava oluyor işte, bilezik taktım diye.
Böyle takilacagina yarım altını tercih ederim.
O size ceyrek taktiysa butcenizi zorlayarak bilezik takmaya calismaniza gerek yok ben ablama dugununde altin kolye takmistim severek kullaniyor ceyrek yada yarim altin herneyse harcanip gidiyor ama kolye bileklik gibi seyler hatira olarak kullanilabilir ben evlenecegim zamanda ablam ne istersin diye sormustu bende kolye dedim hatira olarak takarim dedim 5 yillik evliyim suanda boynumda severek kullaniyorum. Neye karar verdiniz?Arkadaşlar yaza kızkardeşimin düğünü var. Ve ben ona düğünde ne takmam gerektiğine karar veremedim o benim dugunumde atanmıştı ve çalışıyordu ve çeyrek altın takmıştı. Ben de öğretmenim çeyrek takmiycam ama yarım altın az mi olur ya da genellikle evli abla ne takar bir fikir verirseniz çok sevinirim.
bir de şöyle bir durum var kkızkkardeşim taki takmyi hiçsevmez hHDİ kunyeyi falan taksin ama bileziği takmaz. Bana da cok takıldı ama onlarıkimse kkolunda bir daha gormedi. Ben de bilezik yerine tam altın taksam. En azından dediğinizgibi bozdururken daha az değer kaybeder. Ya da bir yarım ve bir de künye alsam. Aslında durumumuz iyi çok sukur. Ama ev taksitine girdik bütün plnlar alt ust oldu.
Insan kardesime ne takayim diye dusunur mu yahu
Cok garip geldi bana ..
Ben borca harca girerim yine de alabilecegimin en iyisini en pahalisini alirim ..
Cebimde 50 lira varsa 40 ini veririm ..
Safim galiba
Siz yonca falan takin ..
Akliniz kalmaz
Herkesin bütçesi aynı değilki canım, bence böyle şeyin genellemesi olamaz.
Biz eşim ve iki oğlum kızkardeşime 4 tane 3lü burma bilezik taktık.
Gücünüz neye yetiyorsa onu takin. Evlerinin eksigi varsa bu parada olabilir. Herkes icin kardesi ozeldir. Ama gercekci olmak gerekirse oz kardeslerimiz icin oyle důsünür öyle yapmak isteriz. Kayinimiz veya görümcemiz evlenecek olsa herkes daha az takma ihtiyaci goruyor. Ben cevremde oyle goruyorum ve yasadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?