(kardeşim) ayaz evden kaçtı çok kötüyüm kızlar

ayazın şunu okumasını nasıl istedim şu an..

üzüldüm kardeşine de.. Ahh ayaz ahh.. Oyun sanıyorlar her şeyi. Kucaklarına bebeği alınca anlıyolar sorumluluk neymiş.

Gerçi ayaz o kadar sorumsuz ki bebeğine de bakmaz, bulur baktıracak birilerini. İnşallah ayaz o raddeye gelmeden vazgeçer inşallah..

Parasi yoksa bu kiz hapisaneye neyle gidiyor otostop cekerek mi zorlamayin benim kardesim anami dovecek gidip ayaklarina kapanicam bulmus sizin zayif yonunuzu parmaginda oynatiyor iste

yol parası kac paralık sey ki karsı taraftan alıyor parayı. haklısın ama bırgun fazlasıyla cezasını cekecek.

Ben bişey anlamadım
Asker bile bu kadar kolay izin alamıyo
Bu çocuk hapiste, paşalar gibi birgün çıkıyo ayazla dolaşıyo sonra giriyo geri ve tekrar sözlencez diye 1 hafta daha izin alıyo ne güzel iş

ya o durumu hıc sorma ben de anlayamadım o kısmı . belkıde torpıl falan vardır.

Çok ilginç. Ayaz eve dönecek diye hapishane suçu sabit olan birini 1 haftalığına salıverecek.
Hangi ülkede yaşıyorsunuz siz, Tazmanya falan mı?
yok cnm türkiye de yasıyoruz malesef .ülkeme üzülüyorum ülkemızın dustugu su duruma üzülüyorum. cunku hapishanedekı bır suclu kı adam yaralamadan gıren bır adam sabıkalı bırı dısarı cıkıp gırebılıyor ben cezaevını aradım ve gercekten dogru oldugunu ögrendım. Tek yapman gereken herhangı bır acık cezaevını araman sana bılgı verıyorlar ızın alıp cıkabıldıklerını de söyluyorlar. ben hala ınanamıyorum.ne hallere düşmüş canım türkiyem atam bıze böyle mı emanet etmıstı halbuki.

acık cezaevine gecti o o yüzden rahat acığa gecerken ayrı bi izinleri oluyor acıktayken de rahatlar torpillik bişey yok

kapalı olmus acık olmus yarıacık olmus cezaevlerı hakkında hıc bılgıye sahıp deıldım ama zamanla ögrenıyorum ögrendıkce de üzülüyorum cidden askeriyeden rahat durumdalar.

izin veriliyor çıkabiliyorlar. belli bazı şartları var bi tanıdığım son 1 yılında 6ay arayla 1er haftalığına izne çıkmıştı.

ayaz için yapılabilecek bir şey yok maalesef artık

kapalı olmus acık olmus yarıacık olmus cezaevlerı hakkında hıc bılgıye sahıp deıldım ama zamanla ögrenıyorum ögrendıkce de üzülüyorum cidden askeriyeden rahat durumdalar.

malesef sucunu yatıp çıkmış bi insan için bişey diyemeyiz sonucta yatarı kadarını yatmış ömür boyu hapiste tutamazsın ama cansu konusunda allah yardımcınız olsun

O şahıs hapisten çıkmış mı ki? Ayaz sizin yanınızda mı?

o şahıs hapisten cıktı gecen ay hatta annesi kredi cekti 15 bin esya almaya baslamıslar bız tabı sonradan ögrenıyoruz hatta dugun tarıhı fılan alcaklarmıs haber vermek amaclı söyluyor kardesım sadece.yanı haberınız olsun bız evlenıyoz dıyor yanı. ewet su an annemlerin yanında. o kactıgı zamanlarda 2-3 gun sonra dönmustu zaten.durum bu malesef.

Haklısınız çok zor, Allah sabır versin.

Haklısınız çok zor, Allah sabır versin.

artık bende şaşırdım ne olacaksa olacak o kadar üzgün ve sinirliyim ki. O şahısla da konustum tartısıp kapattık. O kadar etkılıyor kı kardesımı. Benım beynı ergen kardesım de kanmaya hazır. takımını bile değiştirdi onun için. okulunu bıraktı onla görusmek zor olur dıye. su an vasıfsız ve daha cok toz pembe hayaller içinde şiirlerini yazıp , hayatın asktan ve romantızmden ıbaret oldugunu sanan. ah kocam benden gömlegını ıstese hayalleri içinde b. kokan bi mahallede oturacagından habersız ve veeee veeee aileden onay almadıgı gıbı ceyız de alamayacagını bılen bır sıgıntı gıbı hayatını yasayacak.

sinirden ne dedıgımı bılmıyorum wala ama yarın bırgun dayak yedım yardım edın maddı sıkıntıdayım kocam benı calısıtırmıyor kocam yıne hapiste falan baslıgı görcez bu acık bırsey

çok üzüldüm lakin bu raddeden sonra yapılacak bir şey yok galiba...
herkes bir hayat seçip onu yaşıyor, siz görevinizi fazlasıyla yaptınız..
o da bir gün anlayacak ama iş işten geçecek.. malesef..

Ayaz yolunu çizdi.

Hayatın dönüm noktası için bazen bir belaya ihtiyaç vardır.

En az zararla atlatır umarım.

Yazık olmuş kız kardeşine aslında onun yaşadığı aşk değil ergenlik
zor sürekli kontrol altında tutmak gerek başka yollarada başvurmak gerekirdi hep bu hormonlardan aslında spora yazılması iyi olurdu enerji fazlası kızlarda zor sürekli kontrol altında tutmak gerek başka yollarada başvurmak gerekirdi hep bu hormonlardan aslında spora yazılmasızor sürekli kontrol altında tutmak gerek başka yollarada başvurmak gerekirdi hep bu hormonlardan aslında spora yazılması iyi olurdu enerji fazlası kızlarda zor sürekli kontrol altında tutmak gerek başka yollarada başvurmak gerekirdi hep bu hormonlardan aslında spora yazılması iy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…