Kardeşim bile demek istemiyorum.

Of of benim de kizim var ve şimdiden dusunmeye basladim Allahim sen tum evlatlarimizi koru nasil davranacaginida bilemez insan

Of of benim de kizim var ve şimdiden dusunmeye basladim Allahim sen tum evlatlarimizi koru nasil davranacaginida bilemez insan
Yaşadım ama bilmiyorum ya ikimizde başka biri bilmedi alttan iyi bir çoçuktu

Kızın oturup senle konuşuyorsa sorun yok ama sus pus ve birazda sinsi davranışlar sergiliyorsa ,kork o kızdan

En zor süreç kabul ediyorum , sorumluluklarını bilen ebeveynler için ve 5,6 yıl sürüyor ergenlik sonra sanıyorsun ki hiç düzelmiyecek bu asi tavırlar ama sihirli çubuk değmişcesine bitiyor bu süreç ,bazıları ünide bocalıyor
Anneler de paranoyak oluyor sonra ama

Ben ilkokula başlarken işi bıraktım ve kızımla ilgilendim ve her okuldan gelişinden sonra anlat bakayim bu gün okul nasıl geçti diye sorardım o da anlatırdı ufak detaylar ama çok önemeli, dersleri yapmadan asla sokağı çıkıp mahalle arkadaşlarla oynamazdı kendisi disziplinli bir çocuktu
Ben zaten cok negatif düşünen birisiyim kizim okula başlayınca olurum paranoyak olurum galiba

Ins bizde iyi bir sekilde yetistirebiliriz

Yaşları tam ergenliğin zirvesi.
İkisi içinde üzüldüm ama nasıl zorla olmuş onu anlamadm zorla mı eve götürmüş.
Bi de sakın kızın ailesine söylemeyin kız zaten kötü durumda iyice psikolojik olarak çökmesin ailesinin öğrenmesi tam bir travma yaşatır ona.

Ben zaten cok negatif düşünen birisiyim kizim okula başlayınca olurum paranoyak olurum galiba

Kızını da paranoyak yapma o kadar da kötü değil. Bunlar çok uç örnekler.. Sen öğretmenlerle arkadaşlarıyla ve onların aileleriyle diyalog halinde olacaksın devamlı.

Kizcagiz buraya gelirse kk namus bekcileri iki dakkada paralarlar diyim sana.

kızımı asla tecavüzcüsüne vermezdim siz de kıza öyle bir kötülük yapıp sakın evlendirmeye kalkmayın kardeşin suçunu itiraf edip hapse girsin olması gereken bu.

Arkadaşlar kız lise 1 e gitmiyor 99 doğumlu 16 yaşında lise 3 e geçti şuan 3 te okuyor. Kardeşimde 98 li lise 4 de okuyor. Kız iki senesi olduğundan dolayı lise biter bitmez evlenilecek diyor. Kız kardeşimi bırakmak istemiyor simdi annem ile konuştum ne oldu naptınız diye kızı aramış sormuş kız ben evlenmek istiyorum, seviyorum yaptık bir hata ama daha fazla yapmicam bir kerelikti bir daha olmayacak falan demiş. Anneme yemin etmiş asla bir daha o hataya dusmicem yalvarsa da izin vermicem demiş. Kardeşimin yaptıklarına rağmen nasıl hala evlenmek ister orayı anlayamıyorum.
Ailem kız ne karar verirse onun arkasında olmak istiyor açıkçası. Erkek kardeşime kesinlikle söz hakkı vermiyorlar bir hata yapacaksan arkasinda durmasını bileceksin diyorlar. Kız ailesine söylemek istemiyor kesinlikle. Ağzında öldürürler lafı varmış. Annemde öldürsünler demiş kardeşim için hiç değilse gider iki fatiha okurum boyle canımı yaklaşındansa demiş kız söylemeyelim diye yalvarmış.

Sanırım bu is zamana bırakılacak ne olcaksa lise bittikten sonra olacak. Ondan sonra kız okumak isterse okuyacak , nişanlanmak isterse nişanlanacak. O zamana kadar bir daha boyle bir hata yapıp da yeniden ayni şeyleri yasamamalarina dikkat edilcek galiba.

Annem kardeşimle de konuşmaya çalışmış oflayıp pufluyormus kadını deli etmiş.

Birde nerde olduğunu merak eden iki üç arkadaş vardı. Arabada olmuş. Okuldan çıktıktan sonra buluşmuşlar ikisi arkadaşlarının arabasını almışlar. Birde ehliyetsiz araba kullanmış beyfendi. Allahım yarabbim akil versin.

evlenmezler. kız çok haklı olarak ben şimdi ne olacam diye düşünüyor.. abla gibi geç karşısına buluş bir yerde hayatın sonu olmadığını anlat abla gibi.. kafasında neler kuruyodur şimdi ben evlenemem beni kimse almaz diye ... sen anlat böyle olmadığını.. kardeşini de paylayın bi güzel.. aferdersin ama kendinizden örnek verin aynı şey bizim başımıza gelse bizim çocuklarımızın başına gelse diye. anca işin rengini böyle anlıyor erkekler... kesinlikle kızla buluşup konuşun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…