Ek olarak hadi tecavüz olmasın, evlenme vaadiyle kandırmış olsun. Ama yine suç 16 yaşında bir kızla birlikte olmak cinsel istismara yine girer yani. Hadi bunu geçelim, bir de kıza tokat atmış. E sevişirken iyiydi de iş yediğin haltı temizlemeye gelince mi kötü oldu derler adama. Boşuna dememişler bugün yediğin hurmalar yarın bir yerini tırmalar diye. valla kendi kardeşim de olsa acımam, bırakırım çeksin. Kızın ailesinin bilmek hakkı bence. Onlar bir öğrensinler de görsün bakalım kaç bucakmış dünya. Kızın abisi de onu bir tokat manyağı yapsın, anlar o zaman kızın ruh halini.Cidden yapilan yorumlari anlayamadim.
Kiz neden sorumluluk almiyor sevismis arkasinda dursun bik bik bik yazanlar , kiz tecavuze ugramis farkinda misiniz??? Cocuk bir de tokat atmis , siddete meyilli, ustelik tecavuzcu , sizin kafaniz yerinde mi resmen kizi suclamissiniz?!??!!??? Tecavuz magdurlari Turkiye'de sizin zihniyetiniz yuzunden magduriyetlerini soyleyemiyor, sizin kafanizdaki hakimler, savcilar sapiklari saliveriyor. Azalarak bitin tek dilegim bu.
16 yaşındaNeden sadece kardeşinize yükleniyorsunuz ki
Zorla olan şey tecavüzdür ortada uzun süre naz yapıp sonra sevişmiş bir kız var
Ailesine söyleyin,düşünememiş mi sonuçları,çocuk değiller akılları var
15 yasindaydim ve deli gibi asik oldugum bana aşık olan herkesin kesin bunlar evlenicek dediği bir ilişkim oldu,ailesi bile durmadan gelinim gelinim derdi ablalarida oyle.16 yaşında
ben o yaşta çocuktum yabence herkes çocuk yani...
yok vicdansız demedim15 yasindaydim ve deli gibi asik oldugum bana aşık olan herkesin kesin bunlar evlenicek dediği bir ilişkim oldu,ailesi bile durmadan gelinim gelinim derdi ablalarida oyle.
O zamanki sevgilim birlikteligi kaç defa soyledi inanin sayamam o kadar fazla
Sonuclarini dusundum hayır dedim
Noldu o dillere destan ilişkim bitti.
Bende cocuktum ama dusundum yani
O yuzden akılları var diyorum herkes ustume cullanmis,vicdansiz diyen olmus
Bende gercekten cok uzuldum öyle vicdansız biride değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?