Kardeşim bile demek istemiyorum.

Diyorum ya evlilik olsa bile böyle bi adam daha sevgiliye böyle şeyler yapıyorsa evlenince neler yapar kızın hayatı gider eger evlilik olursa isterse ikiside üniversiteyi bitirdin işi gücü olsun yine olmaz sadece bir zar için böyle şeyler yapmayın ayrıca kızın ailesini suçlayanlar olmuş bu yaşlar tam deli yaşlar ben o yaşta anneme babama hiçbirşey anlatamadım bile bilmem kaç yalan söyledim dayama bile kısaca aile haberi olmadan bişeyler oluyor bu yaşta

İkisinin evlendirilmesinin/nişanlanmasının/sözlenmesinin vb. kıza en büyük ceza olacağı görüşündeyim ben de. Muhtemelen okul hayatı biter, kariyer hayali biter, kendini bir erkeğe yamamaya mecbur hisseden bir birey olup çıkar en sonunda. Bana kalırsa kız onun arkasında olduğunuzu bilsin, ailesine bir şey söylenmesin. Kız tarafında olay oyalama taktiği ile yürütülsün çünkü biraz zaman geçtiğinde kendiliğinden tiksinecek kardeşinizden ve evlilik isteğinden vazgeçecek.
Kardeşinize gelince, onu da yanınıza alıp bir avukata danışın. Avukat olayın hukuki boyutlarını bir bir anlatsın ve kardeşiniz de yaptığının ciddiyetini iyice anlasın ki bundan böyle ayağını denk alsın. Bu işten paçayı böyle kolayca sıyırırsa bundan sonra neler yapabileceğini allah bilir.

Konunun tamamini okumadım.
Kizin ailesine mutlaka haber vermelisiniz. Çünkü yarin iki gun sonra kızın bambaska bisey soylemeyecegini bilemezsiniz. Ailesinin evinde oldu diyebilir. Yada aile beni korkuttu size soyleyemedim diyebilir. Aileyi muhatap alin derim.
Kızın hukuksal haklari cok fazla. Ayrıca kardesiniz yaptigi seyin cezasini cekmeli ki bir daha yapmasın. Kimse çocuğunu kolay büyütmuyor.

Aynisini bizde yasadik, kendinizi bos yere yipratmayin, bi sure sonra bu isi aliskanlik haline bile getirecekler, demistin 024 dersiniz..

bizimkindede tam tersiydi, kiz zorlamisti kendide itiraf etti evet ben zorladim diye ama ya benle evlenir yada onu iceri attiririm dedi daha yas 15ti haa..nitekim uzulen biz olduk onlar kaldiklari yerden nasilsa olan olmus diyip devam ettiler..

17 16 yaşlar küçük yaşlar değil, ben o yaşlarımda gayet yanlışla doğruyu ayırt edebiliyordum, yok küçük yok kandırılmış demeyin kız için de, olayın %70 i erkeğin suçu o yüzden ortada bir sorun var, ilerde evlensinler 3 ya da 4 sene sonra, başka ne yapılabilir aklıma gelmedi, ya da hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına ayrı bir şekilde devam etsinler..

Olay için pek bir şey diyemeyeceğim evet çok kötü bir olay ama aile olarak yapmış olduğunuz hareketleri çok beğendim bilinçli ve tarafsız ; yine de kızın kardeşinizle evlenmesi sözlenmesi vb. olması kız için kötü olur bir cahilliktir olmuş bitmiş ama olsun okuluna devam eder bir kariyer peşine düşer bir araya gelirlerse mutlu olamazlar hayatları cehenneme döner...

Ek olarak hadi tecavüz olmasın, evlenme vaadiyle kandırmış olsun. Ama yine suç 16 yaşında bir kızla birlikte olmak cinsel istismara yine girer yani. Hadi bunu geçelim, bir de kıza tokat atmış. E sevişirken iyiydi de iş yediğin haltı temizlemeye gelince mi kötü oldu derler adama. Boşuna dememişler bugün yediğin hurmalar yarın bir yerini tırmalar diye. valla kendi kardeşim de olsa acımam, bırakırım çeksin. Kızın ailesinin bilmek hakkı bence. Onlar bir öğrensinler de görsün bakalım kaç bucakmış dünya. Kızın abisi de onu bir tokat manyağı yapsın, anlar o zaman kızın ruh halini.

Son düzenleme:
allah yardımcınız olsun kardeşinz çok ayıpp etmiş ama olan olmuş bundan sonrası önemli kız korkuyor o yüzden bu konuda asla yanlız bırakılmamalı ortada bir suç var ama sizi tebrik ederim sahip çıkıyorsunuz evlndirme asla b,r çözüm değil ama belki söz yapılabilir sonra devam etsinler okularına zamana ihtiyaçları var yanlız bir daha böyle birşey yapmamalılar zamanı değil öncelikleri farklı olmalı

kızı istemiyor mu bu oğlan yani istese sevse tokat atmaz zate hay Allahım akıl fikir ihsan eyle

Sormasi ayip ama bu durum nerede gerceklesmis?Kardesinizin yaptigi kabul edilemez ama siz kiza hic sormadiniz mi elin adamiyla kapali bir mekana korkmadan o yasta nasil girmis?Kiz da melek degil bence.Mecburen ikisi de yaptiginin cezasini cekecekler.Hayatlari ikisinin de tamamen degisecek artik.

16 yaşında
ben o yaşta çocuktum ya bence herkes çocuk yani...

bence kıza sahip çıkın..
ewt ikisinde de hata olabilir.. ama yaradılıştan sanırım kızlar erkeklere göre daha duygusal çoğu zaman .. daha çabuk kırılan yara alanlardır..
erkek kardeşinizde durumu kabul ettiğine göre size düşen ikisine de mantık çerçevesinde akıl vermek yol göstermektir..
ikisi de henüz toy.. ergenliğin zirvesindeler anladığım kadarıyla.. boşa savrulan gençlerden olmasınlar inş.. durumu normal karşılamaya çalışın, gerekirse psikolog yardımı alın..
çok tuhaf dünyanın sonu gibi hallere girmeyin.. yoksa ikisi de bunu yük görüp altında kalabilirler..
benim çocuğum için en önemli planım gelecek ve şimdi de her ne olursa olsun yanında olduğumu göstermek.. ölümden başka her şeye çare var..

Kizin ailesine haber verin mutlaka.
Sir kalmasin bu durum.

Ben kizda da suc buluyorum malesef. Kandirilmaya inanmadigim icin belki de. "E kanmasaydin?" Tabi yine de kardesiniz cok cok hatali.

Yazacaklarim icin kusura bakmayin ama kardesiniz bir erkek olarak korkunc biri. Kardesiniz gibi biriyle oyle ya da boyle evlenmeye mecbur birakan toplum duzeninin de.......

Ergenlerden korkarım her şeyi yapabilirler gözleri kara Siz kızı hastaneye götürdünüz mü hamile falan olmasın Allah korusun, biri demiş avukata gidin kardeşinizle korksun gözü diye bence de öyle yapın olayın ciddiyetinin farkına varsın o kıza ya da başkalarına yine yapmaya yeltenmesin. Kızın ailesinin haberi olmalı da nasıl bir aile o da önemli

Bende bu hatayı yaptım ama yani kimseye de anlatamadım

16 yaşında
ben o yaşta çocuktum ya bence herkes çocuk yani...
15 yasindaydim ve deli gibi asik oldugum bana aşık olan herkesin kesin bunlar evlenicek dediği bir ilişkim oldu,ailesi bile durmadan gelinim gelinim derdi ablalarida oyle.
O zamanki sevgilim birlikteligi kaç defa soyledi inanin sayamam o kadar fazla
Sonuclarini dusundum hayır dedim
Noldu o dillere destan ilişkim bitti.
Bende cocuktum ama dusundum yani
O yuzden akılları var diyorum herkes ustume cullanmis,vicdansiz diyen olmus
Bende gercekten cok uzuldum öyle vicdansız biride değilim

Bence tek tarafa yüklenmemeli, suçlu varsa, ki bence böyle șeyde o yașta suçlu olmaz, sonuçta sevgililermiș zorlama olduğuna ben inanmıyorum, her ikiside suçlu.
Talihsizlik yașanmıș, bence kızın kafa șimdi dank etti ve kaybetmek istemiyor, o yüzden sizlere anlattı.
Bence kesinlikle hamilelik testi yaptırın.

yok vicdansız demedim
ama kendimi düşündüm 16 yaşında çooook saftım
bu arada tebrik ederim akıllıca davranmışsınız gerçekten ve iyi de olmuş 16 yaş evlilik için de çok erken bir yaş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…