Evlenipte mutlu bir aile kurulmayacak bence muhtemelen yaslar kemale erer ve ayrilirlar sadece yapilan durumun ustunu ortucek kız magduriyetlik hissetmesin diyeyok vicdansız demedim
ama kendimi düşündüm 16 yaşında çooook saftım
bu arada tebrik ederim akıllıca davranmışsınız gerçekten ve iyi de olmuş 16 yaş evlilik için de çok erken bir yaş..
16 yaşında
ben o yaşta çocuktum yabence herkes çocuk yani...
Zaten bitecegi belli olan ve o evlilikte ne yasayacagi olmayan birisi var. Her ne olursa olsun dul olmak hayatini daha mi kolaylastirir diyosunuz??? Yani en azindan bekaretini nerede kaybettigi belli olur mu diyosunuz?kardeşin paşa paşa evlenecek, mecbur, hem kızı kandır evleneceğiz diye sonra da kağıt gibi fırlatıp at.yok yaa.
bence lise bitene kadar nişanlı kalsınlar ki sorumluluk yüklensin sırtına. sonra da bir nikah, kız ne zaman isterse o zaman ayrılır.
Evlendirme işi daha yanlış bence zaten eger ilerde kızım olsa başıma gelse kürtaj düşünürüm ama oda berbat bişey alt korusun kimsenin başına vermesin amaBenim kızımın okuduğu son sınıf lisedeki çalışkan ,başarılı 1inci gelen kız okul sonrası hemen evlendi ve hamile kaldı , kızım epey şaşırmıştı tatillerdede gördü kendisini kızımın dediğide kızın hayatı sönmüş epey kilo almış ve çirkinleşmiş diyordu oysaki biz onun üniye gitmesini beklerken neler olmuş ,
Evlenme
Evlendirme işi daha yanlış bence zaten eger ilerde kızım olsa başıma gelse kürtaj düşünürüm ama oda berbat bişey alt korusun kimsenin başına vermesin ama
Ailem beni sıkı tutmadı ama ergenlkk çapında aileye herşey anlatılmıyorOlmaması içim lise 1 . İşi sıkı tutacaksın , aşık olmaların çoğu lise birde başlıyor
Olmaması içim lise 1 . İşi sıkı tutacaksın , aşık olmaların çoğu lise birde başlıyor
Oluyor benim öyle çallantılıydı fakat yani babamla o kadar kötü degil diHepimiz lisede aşık olduk sevgililerimiz oldu ya. El ele tutuşunca kalbim ağzımdan çıkacak gibi olurdu. Yanında yemek yiyemezdim.
Aşık olmak normal o yaşta. Ama bu sevişme noktasına nasıl geliniyor. Yoksa sevgilisiyle sinemaya gider cafeye gider. Haberdar olursun. Söyler anne ben burdayım bilirsin nerede olduğunu. Yani sevişecek yer nasıl buluyorlar o yaşta?
Bu olay öyle herkesin başına gelmez ya. Kızını aşırı baskılarsan nerde napıyo bilemezsin okul der orda burda gezer. Ya da gerçekten çok ilgisizsen olur. Annesiyle babasıyla normal diyaloğu olan bir kız cesaret edemez ya.. Öyle ümit ediyorum yani..
O
Oluyor benim öyle çallantılıydı fakat yani babamla o kadar kötü degil di
Ailem beni sıkı tutmadı ama ergenlkk çapında aileye herşey anlatılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?