Suan bende baktim internetten cunku cumhurbaskanina ciktigindan haberim yoktu. Evet yaninda gordugunuz dunyalar guzelide benim kapilarina kopek etmek istedikleri kardesim hocbir engelide yok
Bayan size hak veriyorum doğru oldugunu varsayarakta nedir bu engel
konusunu sürekli tekrarlamaniz yahu..
Yok adam engellide kardesim sapasağlam nedir bu ya hiç hos degil bu ayrimi belirtip durmanız!
Suan bende baktim internetten cunku cumhurbaskanina ciktigindan haberim yoktu. Evet yaninda gordugunuz dunyalar guzelide benim kapilarina kopek etmek istedikleri kardesim hocbir engelide yok
Aaaaaa şok oldum Allah yardımcınız olsun az çok tahmin edebiliyorum aslında kim olduğunu çünkü izlediğim bi programdı ama zaten ben de eğlencesine izlerdim keşke kaldırsalar yayından şu koca bulma programlarını artık...Zaten insanlara yararli faydali programlar sunmazlar ki. Pis dolandiricilar insanlari kandiriyorlar
Kıza yapmadıkları kalmamış.
Ne ilgisi var şimdi¿
Alintı yapmadan önce tekrar msji okuyun¿
benim msjimi ve konu sahibinin bunu ne kadar tekrarladıgini ok¿
Kıza yapmadıkları kalmamış.
Ah be güzelim kıza revamı bu. Allahın cezası herif. Keşke baban zorla döverek te olsa geri alsaydı kardeşini
Arkadaşlar niye engelli olduğunu özellikle belirtiyorsunuz demiş ama kız kardeşi hiç bir şeyi sorun etmemiş demek istemiş. Güzel bir kız , beni bu halimle kabul etti, kalktı nerelerden geldi diye düşünüp kıymet bileceğine birde şiddet uygulamış.
O pisliğin şu anki asıl amacı Belçika ya gelip kapağı atmak.. kardeşini böyle tehdit ile yola (!) Getireceğini düşünüyor. Maalesef kardeşini ezmeye alışmış adi..
Allah kurtarsın ama sizde nolur elinizden geleni yapın size iftira atılmasına izin vermeyin.
Canim 1 yildir belcikada. Elinde hic bir rapor belge yok. Esinin polis de 13 dosyasi varmis hatta 3 ay once polis yaralamis hapis cezasida varmis. Bunlari burdaki avukata anlatti.
Turkiyede avukat arastircam canim burdaki avukatina her turlu delili verdi onumuzdeki ay davayi acacak avukat.Çok bile durmuş hemen ayırın adam Türkiye'de değilmi vekalet versin avukatına gitmesine de gerek yok
Canim kardesim belcikaya dondu zaten dogum icin gelmisti sonrasinda cocugun buyumesini bekledi bebek 3 aylikken geri turkiyeye dondu tatil icin diye meger kizin aklina yine girmisler orda kalmaya gidiyomus haberimiz yokmus. Bize tatile gidiyorum hemde kizimi babasina gostercem onunda hakki var felan dedi. Sonra orda bize telefon etti ben belcikaya geri doncem ama kagitlarimi yapip turkiyeye geri donmek icin diye. Yaninda durup tehdit ederlermis. Bizde yeterki geri donsun diye tmm dedik 6. Ayda geri yanimiza donduCanım kardeşin Belçika'ya geri dönsün hiç uğraşmayın çocuğunu da alsın hiç bişey yapamazlar zaten belçikada bekar gözükür Türkiye'de ki kocası da kendi düşünsün beklesin dursun yada avukat tutsun vekaletname versin boşasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?