Kardesim bosaniyor bir bakarmisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bayan size hak veriyorum doğru oldugunu varsayarakta nedir bu engel

konusunu sürekli tekrarlamaniz yahu..

Yok adam engellide kardesim sapasağlam nedir bu ya hiç hos degil bu ayrimi belirtip durmanız!
Suan bende baktim internetten cunku cumhurbaskanina ciktigindan haberim yoktu. Evet yaninda gordugunuz dunyalar guzelide benim kapilarina kopek etmek istedikleri kardesim hocbir engelide yok

Bayan size hak veriyorum doğru oldugunu varsayarakta nedir bu engel

konusunu sürekli tekrarlamaniz yahu..

Yok adam engellide kardesim sapasağlam nedir bu ya hiç hos degil bu ayrimi belirtip durmanız!

Kıza yapmadıkları kalmamış.
Suan bende baktim internetten cunku cumhurbaskanina ciktigindan haberim yoktu. Evet yaninda gordugunuz dunyalar guzelide benim kapilarina kopek etmek istedikleri kardesim hocbir engelide yok

Ah be güzelim kıza revamı bu. Allahın cezası herif. Keşke baban zorla döverek te olsa geri alsaydı kardeşini

Biri ozelden link atabilir mi? Bir turlu bulamadim.

umarım kurtulursunuz asla çocuğu türkiyeye getirmesin.belçikada gerekli yerlere şikayette bulunun ki sistemde olsun ismi vize alamasın.gider oraya buraya yalvarır allah korusun gelip size zarar verir.velayette bir sıkıntı olmaz sanırım zaten Türk vatandaşı değil çocuk.bir yıl filan sürer kurtulur.insanız kimin başına ne gelir belli olmaz bir cahillik yapmış neyseki aklı başına gelmiş.

Üzüldüm kardeşinizin durumuna başınıza bela olmuşlar.
Haberi bilmiyorum merak ettim bende biri bana da link atabilir mi?

Adam bu kadar haberlere konu olunca merak ettik haliyle biri desin kimmis bakalim yahu devlet sirri mübarek kimsede söylemiyor

Konu sahibi burada avukat kadınlar da var aslında konuyu okumadilar belki basliga yazsaydiniz keske daha dikkat cekerdi. En iyi onlar yardimci olur

Zaten insanlara yararli faydali programlar sunmazlar ki. Pis dolandiricilar insanlari kandiriyorlar
Aaaaaa şok oldum Allah yardımcınız olsun az çok tahmin edebiliyorum aslında kim olduğunu çünkü izlediğim bi programdı ama zaten ben de eğlencesine izlerdim keşke kaldırsalar yayından şu koca bulma programlarını artık...
Bi de sanki herşeyi herkesi arastiriyolarmis gibi konusuyolar insanı ne güzel inandiriyolar çok fenalar cooooook ama siz de dahil bi çok kişinin günahına giriyorlar zaten oraya katılan insanları fark ettiyseniz özel seciyolardir normal değil hiç biri çünkü bi enteresanlar hepsi yazık günah
Zaten kaçarak evlenilmis bi çocuk var ortada ailenizden biri şiddetli geçimsizlik var diye anlatırsa kısaca tek celsede biter diye düşünüyorum ben bi de deliliniz varsa çok para yediğine dair bi fatura olur ne biliyim bi kağıt parçası

Tarsus engelli genc cumhurbaşkanı vize yazınca Google a çıkıyor kızlar.

Adam baya mağdur gibi izlenim yaratmış. Vize alip gelmeyi düşünüyor ciddi ciddi! Sizde elinizi çabuk tutmalisiniz artık davayı acmalisiniz.

Konu sahibi hiç merak etmeyin kardeşin Belçika dayken hiçbir halt yapamazlar.
Bence vize almak kolay değil gelemez ama hadi diyelim ki geldi ne yapabilir ki ailesi yanındayken ?
Ki orası Türkiye değil kadınlar leblebi gibi öldürülmüyor hukuk devleti orası bi şikayetle işi biter sınır dışı bile edilir kılına bile zarar veremez kardeşinin.

Onun dışında sizin için önemli olan akrabalarınıza telefon açıp durumu anlatın neler yaşadığınızı falan uzun uzun anlatın.
Geri kalanlar da neye inanmak istiyorlarsa inansınlar.
O angut da artık size ulaşamasın tüm numaraları falan değiştirin engelleyin sosyal medyadan da engelleyin size hiçbir şekilde ulaşamasın.
Diyelim ki ulaştı bu kez siz de onu show tv yapımcılarını aramakla tehdit edin tüm sosyal medyaya yaptıklarını ifşa etmekle tehdit edin.
Ki ben olsam show tv ye ulaşır bu rezil köpek yakamızdan düşmezse her yere sabıkalı belalı tipleri programa çıkardığınızı anlatırım diye tehdit ederdim.
Yapımcılar keser onun sesini sen hiç merak etme.
Çünkü seneler önce bu nedenlerden dolayı evlilik programları yayından bile kaldırılmıştı.
Show tv yaz google mail at iletişim temsilcisine telefonla ulaş her şeyi yap bu pislik rezil olsun.
Hatta bimer e yaz o da olmadı cumhurbaşkanlığına yaz.
Herkes bu pisliğin gerçek yüzünü görmeli.Dinsizin hakkından imansız gelir elinizde büyük kozlar var değerlendirin bunları.

Bak yazdım google cumhurbaşkanına şikayet diye bir sürü telefon posta adresi çıktı.
Size vize başvurusunda bulunmuş bi genç var ama bu gencin iç yüzü böyle can güvenliğimizi tehdit ediyor elimizde deliller var diye anlatın yetkililere.
Show tv ye de rahatça ulaşıp mail atabilirsiniz sitesini bi inceleyin.
Sağlam tehdit edin bu pislikleri o zaman düşerler yakanızdan.
Çünkü siz yurt dışındasınız size hiçbir şey olmaz.Ama onun engelli maaşını bile keserler akıllı uslu durmazsa.
Hatta engelli maaşı kesilsin diye de şikayet edin bence.

Hatta bu siteden 100 kişi bile gerekli yerlere ulaşsa bence bi kamuoyu oluşur.
Sosyal medya çok etkili son zamanlarda özellikle.
Ben şimdi show tv ye mail atıyorum programınıza aldığınız sabıkalı genç bir genç kızın hayatını karartmış ve sebebi sizsiniz lütfen buna engel olun bu genç artık bu kızı tehdit etmeyi bıraksın boşanma sürecinde ona zarar verirse sorumluları sizsiniz şeklinde.
Kızlar siz de atın bence mail belki bi etki yaratırız o gencin ve ailesinin sesini keser show tv yapımcıları kesmezlerse de olayı ifşa etmekle tehdit etmeliyiz aslında.

Kıza yapmadıkları kalmamış.

Ah be güzelim kıza revamı bu. Allahın cezası herif. Keşke baban zorla döverek te olsa geri alsaydı kardeşini

Ne ilgisi var şimdi¿
Alintı yapmadan önce tekrar msji okuyun¿
benim msjimi ve konu sahibinin bunu ne kadar tekrarladıgini ok¿

Kardeşinize üzüldüm ne kadar da mutlu görünüyor keşke akıllı uslu biri çıksaydı karşısındaki...adam mutluluk pozları altında senaryo yazmış amacına ulaşmak için...bakana bile yalvarmış ama geri dönen olmamış...sabıkası var demiştiniz sanırım onlardan dolayı vize alamıyor...siz tv ye falan çıkmayın derim ben bu tür insanlar durum alevlendikçe hırsa kapılabilir...avukatınız yasal yollardan halletsin işi...en kısa zamanda kurtulursunuz inşallah.

Arkadaşlar niye engelli olduğunu özellikle belirtiyorsunuz demiş ama kız kardeşi hiç bir şeyi sorun etmemiş demek istemiş. Güzel bir kız , beni bu halimle kabul etti, kalktı nerelerden geldi diye düşünüp kıymet bileceğine birde şiddet uygulamış.

O pisliğin şu anki asıl amacı Belçika ya gelip kapağı atmak.. kardeşini böyle tehdit ile yola (!) Getireceğini düşünüyor. Maalesef kardeşini ezmeye alışmış adi..

Allah kurtarsın ama sizde nolur elinizden geleni yapın size iftira atılmasına izin vermeyin.

+1

Zaten nerde vatana millete hayırsız gerizekalı mağdur ayağına yatıp bunu kullanan varsa devlet onun elinden tutsun. Gerçekten gariban olan insana bişey yok görüyoruz anadoludaki şehit babalarının evlerini. O kadar güzel alışmışkı mağduriyetini kullanmaya şerefsiz köpek. Kızda güzel maşallah zaten hep böyle olur. Allah hakkınızda hayırlısını versin sakın ama sakın türkiyeye adımınızı atmayın malum adalet çok yavaş işliyor. Size asla ulaşamasın belçikadaki evinizi biliyorsa bile taşının derim. Inanın bana avrupa ülkelerine kaçak yollardan girmek vizesidir şuyudur buyudur onlarla uğraşmaktan daha kolay. Önleminizi alın

Ben de konuyu görünce merak edip internetten baktım ve adama o kadar sinir oldum ki...Bir tren kazasında ayaklarını ve bir elini kaybediyorsun ama Allah sana güzeller güzeli bir eş gönderiyor. Sen de dövüp eziyet ediyorsun. Kardeşiniz çok iyi niyetliymiş gerçekten ve Türkiye'de iyi niyet malesef cezasız kalmıyor.
Bu adam kendi istemediği sürece kardeşinizden asla boşanmaz. Türkiye'de bir taraf boşanmak istemiyorsa ve çocuk varsa üç yıl süre veriyor hakim. Üç yılın sonunda kesin boşanılıyor mu bilmiyorum. Bence Belçika'da gerekli yerlere başvurup vize almasını engelleyin. Belçika schengen ülkesi mi? Yani başka bir Avrupa ülkesinden vize alıp başınıza dert olmasın. Bu adamdan da olabildiğince uzak durun, böylesi adamların ne yapacağı belli olmaz.

Çok bile durmuş hemen ayırın adam Türkiye'de değilmi vekalet versin avukatına gitmesine de gerek yok
Turkiyede avukat arastircam canim burdaki avukatina her turlu delili verdi onumuzdeki ay davayi acacak avukat.
Canim kardesim belcikaya dondu zaten dogum icin gelmisti sonrasinda cocugun buyumesini bekledi bebek 3 aylikken geri turkiyeye dondu tatil icin diye meger kizin aklina yine girmisler orda kalmaya gidiyomus haberimiz yokmus. Bize tatile gidiyorum hemde kizimi babasina gostercem onunda hakki var felan dedi. Sonra orda bize telefon etti ben belcikaya geri doncem ama kagitlarimi yapip turkiyeye geri donmek icin diye. Yaninda durup tehdit ederlermis. Bizde yeterki geri donsun diye tmm dedik 6. Ayda geri yanimiza dondu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…