kardeşim gay olduğunu itiraf etti :(

ne denirki Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum ama yapcak bişeyinizde yok gibi kardeşinizin tercihi ama pskoloğa götürebilirsin sadece

Allahım kimselre vermesin Allahım yardımcınız olsun bence madem hiç bir tedaviyi kabul etmiyor kendisi ayrı eve çıksın ve görüşmeyin. emin olun herkes için en iyisi bu.
konu çok eski ama yorum yazmadan geçemedim..
resmen eşcinsel olduğu için evden kovun ve hayatınızdan atın diyorsunuz..nasıl vicdandır bu böyle?can bu can..kardeş..evlat...
ne demek en hayırlısı bu..aklım almıyor cidden..

Evleri ayırın ne demek yahu? Görüşmeyin ne demek?? Eşcinsellik doğal bir şey tabii, ama nasıl bir insan her gün başkasıyla beraber olmuyor sadece cinsellik konuşmuyorsa, eşcinsel bir insan da bunu yapmaz. Bilemiyorum, ben böyle mutluyum diyen insana bir şey yapamazsınız zaten.

Icimden gecenleri yazmissiniz. Hakikaten cok vahim bir dusunce tarzi

Kafalara bak kafalara. Eşcinsellik tercihmiş gibi cart cart atılmış. E iyi toprağa gömüp taşlayın bari. Allah akıl fikir versin.

buraya konu açıyorsa gelen yorumlarıda saygıyla karşılamak zorundasın eğer yok ben yapamıyorum diyorsan git kendi derdinle kendin uğraş o zaman !! kimse sana söyle böyle demedi hakaret etmedi saygısızlık etmedi. Haddini bilip konuşacaksın eğer konuşmuyorsan daha can yakıcı yorumlarla karşılaşınca yadırgamayacaksın. Madem evlat , kardeş bilmem ne o zaman dert yanmayacaksın kendin yadırgamayacaksın ki millete izin vermeyeceksin. Konu yeni eski hiç fark etmez burda çözüm yolu aranmaya çalışıp sen haddini bilmeden VİCDANSIZ sıfatını lakkk diye yapıştırıosan emin ol daha sert sözleri de kendinize yapıştırma izinini kendiniz veriyor olursunuz.Ki hiç bir şekilde çekinmeden can yakıcı konuşurum

Maalesef siz el bebek gül bebek yetiştirdiniz için olmasın

Erkek model olmaması onu erkeklere yöneltmiş olamaz mı?

Çok üzüldüm Rabbim yardımcınız olsun,bu imtihanı atlatmayı nasip etsin,çok dua edin,Kardeşinizin inanc boyutlarını bilmiyorum ancak inançlıysa yaptığı şeyin ne kadar kötü olduğu nu fark ederse isterse dua ve Namazla kurtulur Insallah

Çok mantıklı yaklaşmışınız. Bence de en güzel yol bu.
O bunun yanlış olduğunu düşünse zaten doktora gider.

Çok mantıklı yaklaşmışınız. Bence de en güzel yol bu.
O bunun yanlış olduğunu düşünse zaten doktora gider.

öncelikle konu sahibi ben değilim..
siz yorumunuzu yaptınız ,ben de öyle.hakaret yok hadsizlik saygısızlık yok..
ben kimseyi yadırgamadım zaten,cinsel davranışlarına göre de ayırmıyorum insanları,beni de yazdıklarımı da anlamamısınız zaten.
ama sizin zaten "sen" olarak konuşup,çirkin bir üslupla saldırmanızı gerktirecek bir durum yok ortada..bu seviyede yazdığınız hiçbir yoruma da cevap vermeyeceğimi belirtmek isterim.

Bu gayet doğal bır durum onlar da öcü falan değiller..Farkına varmıssa ve bunu yasamak ıstıyorsa destek olun ..Benım bısuru gay kankam vardı okuldayken cok normaller oyle tü kaka dıye bakmasın hıckımse..Hepsı ınsan ve ellerınde olmayan durumlardan dolayı tercıhlerınde fark var..Onlar da kolay yasamıyor destegınıze ıhtıyacı var sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…