kardeşim gay olduğunu itiraf etti :(

Bence her nekadar uyari gibi de olsa yaziniz bukadar olumsuz bir örnek göstermeniz konu sahibinide cok kötü sekilde etkiler.. Ve hocaya götürmek ne alakaysa demissiniz ama dua herseyin kapisidir.. Teselli vermeye calismaliyken insani dahada korkutuyorsunuz.. iyi düsünürsek iyi olur..

bence kardeşiniz eşcinsel ya da biseksüel ama hepsinden önemlisi,kimliğini bulmasına yardımcı olmak ve hayatını düzene koymasına yardımcı olmanız şart..
yani eşcinsel olsa bile abuk sitelere girip günübirlik ilişkiler yaşaması normal değil..her eşcinsel de böyle değil zaten..biraz da ergenlikle ilgisi var sanırım durumun..eğer bu şekidle devam ederse çok ciddi sorunlarla karşılaşması olasıdır..nasıl o yaştaki teteroseksüell ergenler için arkadaşlık siteleri vs tehlikeli ise aynı durum eşcinseller için kat be kat fazlasıyla geçerli..tecavüz,şiddet,tehdit hertür şey gelebilr başına...
hürriyette okurken bu konu aklıma geldi..bence konudaki derneği(lgbti)arayıp yardım alabilrsiniz...onlar her konuda yardımcı olurlar snaıyorum,ciddi bir dernek ayrıca..
belki kardeşinizi psikolog yerine burayala görüşmeye ,kna edebilrsiniz,onlar içinde de psikolog olduğunu düşünüyorum..kimlik bulma konusunda ya da yaptığı yanlışlar konusunda yardımcı olurlar eminim..bir deneyin bence..tabi önce siz aramalısınız..eşcinsellerin ailelerine de yardımda bulunuyorlar psikolojik oalrak..
http://sosyal.hurriyet.com.tr/Yazar/91/Ayse-Arman/38535/Lezzoseksuellere-verecek-ofisimiz-yok

bence yardım alsın uzmandan

yani bence söylenecek çok bir şey yok, keşke buluşup evlerine gitmese.
bu yönde konuşun, yoksa yaşayacağını yine yaşar zaten engel olamazsınız ama bunu sevgilisiyle ya da bir kişiyle yaşamak varken neden böyle değişik kişilerle yaşıyor bence buna bir son vermesi lazım.

canım ya bu nasıl bir çıkmazmış böyle... keşke abisi yani askere gidicek olan kardeşiniz ona abilik yapsa.. hani kız kardeşler konuşur sevgili kız erkek ilişkilerini filan....erkekler daha derrindir bu konuda...kaba tabirle affınıza sığınarak bu çocuğu millileştirse yani abisine söleyin bence... ailesiniz siz beraber olursanız belki yenebilirsiniz bu durumu.... ve ona en çok abisi sahip çıkabilir... gerekirse konuşur, gerekirse zor kullanır ama emin olun sizden daha çok faydası olur... Allah yardımcınız olsun

Korkunun ecele faydasi yok hanimefendi,insanlar en kotusunu de en iyisini de gorerek farkli cozumler uretebilirler.escinsel birisini hocaya gidip okutmak bana sacma geliyor kusura bakmayin,normal insanlarin da kendini hocaya okutmasi sacma,duaya inaniyorsa kisi kendisi dua etmeli,ayrica konu sahibi benim anlattigim ornekten cok da kotu etkilenmez diye dusunuyorum,biraz arastirirsa cok cok daha kotu ornekler gorebilir.
Ayrica nasil teselli vermeliyim sizce?
Kendimce yapilmasi gereken bir iki seyi soyledim,daha fazlasi uzmanlik alanim degil uzgunum.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Allah yardımcınız olsun öncelikle..ne denir bilemedim.
ama sanki yaşının genç olması bir avantaj olabilir...ne kadar zamandır bu durum devam ediyormuş biliyor musunuz..daha doğrusu bu eğilim..
kendisini aktif olarak tanımlıyor olması maalesef bu işin olumlu yanı..pasiflerin durumu daha vahim kendilerini kullandırıyorlar...40-50 yaşlarındaki sapık adamların oyuncağı oluyorlar.. acaba bu yüzden bir ihtimal sıkılabilir farkına varabilir mi? doktora gitmiyor ise doktordan nasıl konuşmanız konusunda destek alın..hatta bir akşam eve misafir gibi davet edin..babanızın bilmediğini bildiğinden çekinerek doktor ile konuşmak zorunda kalabilir.

Bizde eşimle aynı şeyi düşündük hani bi kadınla görüştükmrsek diye ama zorla olursa tamamen sogur kadınlardan ikna içinse zor .kardeşimde çok ilgileniyor aslinda o benim kadar olgun karşılamiyor bu durumu ama sinirlerine hakim oluyor oda konuşmalari okumuş .zaten 4 gün sonra askere gidiyor.biz o kadar hassas davraniyoruz ki ona bizi yanlış anliycak diye...annem gidip ağlıyor kıyıda köşede onun yanında normale dönüyor o çok üzülüyor

herşey bi kenara askere gittiğinde takım komutanıyla görüşün, erkeklerin içerisinde bulunacak görevler vermesin yoksa pembe tezkere ile gönderirler işe filan almaz kimse sicilinde yapışır kalır aman diyim bunu da anlatın dikkatli olsun

yazınızı okumadan bende tam buna benzer bir yazı yazmısım kesınlıkle size katılıyorum çok haklısınız

sanırım erkek kardeşiniz tam olarak gay değil kızlardan da hoşlandığını belirtmiş size biseksüel olabilir bu gaylar arasında bazı konuşmalar oluyor aktif pasif vs diye bende netten görmüştüm bu aktif olanlar tam gay olanlar pasifler ise biseksüeller yani kadınla da erkekle de beraber oluyorlar aslında bu bi zevk ve sapkınlık durumu. tamamen gay olsaydı kızlara benzemeye çalışırdı diye düşünüyorum kıyafeti konuşması değişirdi sadece erkeklerle beraber olmaktan zevk alıyor sanırım. kızlardan gördügü üzücü bi olay ya da çok fazla kızlar tarafından ilgi çekmeyen biriyse muhtemelen psikolojik olarak erkeklere yönelmiş galiba. geçici bir durum olabilir her şeyi zamana bırakın kendiside bir gün yanlışını görecektir diye düşünüyorum. psikolojik terapiyi kabul etmiyo olabilir anlıyorum ama mutlaka gitmeli bence faydasını görür diye düşünüyorum en azından tercihini psikolog eşliğinde seçsin

Aktif olduğunu öğrendik.kızlar tarafından ilgi ceken biri çok fazla yakışıklı tam çekici bi erkek görünümunde kızlara biraz yüz verse keşke

Çoluk çocuk sahibi misin bilmiyorum ama başında böyle bir olay yokken konuşmak basit ve kolay değil mi ? Başına gelse ne yaparsın merak ediyorum doğrusu. Byük konuşmamak gerek Allah ın işlerine akıl sır erdiremezsin....

Asın kesin korkutun eve kapatın çözüm bu zaten. Akılla fikirle olacak şey mi bu bi onun farkına varabilseydiniz keşke.

Üzülüyorum ya gerçekten çok üzülüyorum bu tarz konuşmalara şahid olunca...

Ben kotu konusmadim konusduysamda k.bkma allah size kolaylik versin k.i.b

Gay die niçin panik yapıosunuzki sizde lezbiyen olabilirdiniz lütfen buna hastalıkmış gibi bakmayın onu öyle kabul edin .

Onu böyle kabul etmelisiniz diyen arkadaşlar var ama insanın en yakını, kardeşi olunca böyle bir şeyi kabullenmek hiç kolay değil.

Bir erkeğe aşk duyar, ondan hoşlanır bu kadar panik olmazsın yine.
Her gün yabancı adamlarla daha duygusal anlamda tanımadan birliktelik yaşıyor.
Evet hastalık kapmaması mucize olur zaten :S

Aşk mı var ortada nesine saygı duysunlar?

Çok üzüldüm büyük bir sorun var ortada gerçekten..
Allah hidayet versin kardeşine konu sahibi.
Gaylikten öte sapıklık boyutuna gidiyor, başka başka adamlarla hayvanca yaşadığı şeye başka bir ad koyamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…