- 25 Kasım 2012
- 1.887
- 2.042
- 333
- Konu Sahibi kiraz_mevsimi
-
Sizi korkutmak istemem ama soyle anlatayim.
Arkadasimin abisi bu yaslarda gay oldugunu aciklamisti,kizlarla da gorusuyorum diyordu ama goren eden yok.askere de gitti geldi ayni,anlattiginiz herseyi yasardi inanin,sonra daha da ileri gitti,hem aktif hem pasif,iliskilerinde her ikisinide yasiyordu,psikologlar,terapiler neler yapilmadi,hocaya bile goturduler ne alakaysa. Ama yapilanlar ters tepmekten baska ise yaramadi.
En sonunda 30 yasinda ameliyatla kadin oldu,annesi kalp krizi gecirip oldu kadincagiz.
Iyide konustular kotude konustular hic fayda etmedi yazik ki.
Simdi bir adamla beraber yasiyormus.
Bir arkadasimda gay ama cok duzgun yasar,saygin bir meslegi,elit bir ailedi ve cevresi var,maddi durumu cok iyi,inanilmaz yakisiklidir,bakinca hayatta anlasilmaz,kara kasli kara gozlu,endami yerinde vs.
Iliskilerinde cok secicidir ask yasamadigi kisiyle iliskide bulunmaz,su zamana kadar iki kisiyle ask yasadigini biliyorum,zararli madde olarak bir sigara icer,cok iyidir,merhametlidir.
Birazda kardesinizin kisilik yapisiyla alakali,zaten cinsel tercihini degistirme sansiniz yok en azindan kisiligini duzeltmesine yardimci olabilirsiniz.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Önceki konumdan bilenler bilir öyle bi durum vardi 19 yaşinda gayet sağlıklı bir erkek görünümünde bir çocuk şuan ışe girdi çalışıyor.o zaman bahsettigimde sanirim bostaydi . Gel gelelim benim telimden facebooka girmiş açik birakmis erkek kardeşimde görmüştü bende mesajlarina baktim Allahim keşke bakmasaydim birden fazla adamla görüşmüş adresler alinmis evlere gidilmişve beraber olmuş yazdiklarindan belli resmen kiz arkadaşı ile konuşuyo cilveler kaprisler allahim koskoca adamlardaki tavirlari görseniz inanin midem bulandi gaylare saygi falan tercih falan demeyin artık duymuyorumm profillerine girdim kiz arkadaşlari var sevgilileri var evliler 2 3 tanesi öğretmen yani normal erkekler sirf sapiklik içeriyor konusmalar bir pisligin icindeler ki anlatamam Allahim şoka uğradım hala uyuyamiyorum ve benm kardeşim bunlarla evlerinde görüşmus elim ayağım boşaldı okurken . Annemlere gittim konuşalım dedim onunla odada konuştum ben böyleyim dedi neden dedim böyle hissediyorum ama kadınlardanda hoslaniyorum ugrasmak istemiyorum erkeklerden daha hoş şeyler duyuyorum dedi ama kızlar tiplerini gorseniz ve bunlarla görüsmüs inanin 1 kişi olsa ina sukredicek haldeyiZ bu hergün biriyle hatta netten tanışıyor ertesi gün buluşuyorlar o gruba ait bi siteye üye.hastalik kapicak bişey olcak ortamlar berbattt bizim bardagimizla su içmeyen biri nasil olurda bu kardar insanla görüşür tamam şüpheleniyorduk ama bu kadaar ileri gittigi aklımin ucuna bile gelmezdi bide çok normalmis gibi konusuyor hastalık kapsan dedim üzüldüm kırmamaya çalışarak konuştum hormonlarini ölçturelim dedim psikolaga gidelim dedim asla kabul etmedi aciklayacagim dedi odaya gectik annem ve erkek kardeşimde ordaydi söyledi ben böyleyim dedi .annemde biliyor ama bu kadar görüştügunu falan bilmiyor gayet medenice oturduk konuştuk psikologa gidelim dedik hormonlarina baktiralim eğer öyle bişey inan hayatina karışmiycaz dedik. Ama hayir ben böyle devam etmek istiyorum Memnunum diyo halimden. Annen kahroluyor babam bilmiyor annem diyor ki inanamıyorum şu konuştugumuz konulara bak.gercekten içim almıyor evime geldim sürekli o konusmalar gözümün önünde gittigi evleri dusunuyorum ne işi var oralarda biz onu el bebek gül bebek yetiştirdik nasıl böyle oldu gay oldugunu saniyor bence gecen zenne filmini izledim adam birine aşık oluyor onu anlarim ama bunlarin ki öyle degil pis ortamlar sevgilisi 5 6 tane oyl e diyor niye evlerde bulusuyosunu dedim annemin yaninda seks ihtiyacim var diyor napilir elimiz kolumuz bağlı şimdi diğer erkek kardeşimde askere gidiyor bu tamamen başı boş kalicak annen başedemez bende evimdeyim 3 aylık bebeğim var sıkılıyorum napilir bilmiyorum bu konu bizi aştı bi kavim var lut kavmi sırf bu yüzden lanetlenmia bu aklıma geliyor
Önceki konumdan bilenler bilir öyle bi durum vardi 19 yaşinda gayet sağlıklı bir erkek görünümünde bir çocuk şuan ışe girdi çalışıyor.o zaman bahsettigimde sanirim bostaydi . Gel gelelim benim telimden facebooka girmiş açik birakmis erkek kardeşimde görmüştü bende mesajlarina baktim Allahim keşke bakmasaydim birden fazla adamla görüşmüş adresler alinmis evlere gidilmişve beraber olmuş yazdiklarindan belli resmen kiz arkadaşı ile konuşuyo cilveler kaprisler allahim koskoca adamlardaki tavirlari görseniz inanin midem bulandi gaylare saygi falan tercih falan demeyin artık duymuyorumm profillerine girdim kiz arkadaşlari var sevgilileri var evliler 2 3 tanesi öğretmen yani normal erkekler sirf sapiklik içeriyor konusmalar bir pisligin icindeler ki anlatamam Allahim şoka uğradım hala uyuyamiyorum ve benm kardeşim bunlarla evlerinde görüşmus elim ayağım boşaldı okurken . Annemlere gittim konuşalım dedim onunla odada konuştum ben böyleyim dedi neden dedim böyle hissediyorum ama kadınlardanda hoslaniyorum ugrasmak istemiyorum erkeklerden daha hoş şeyler duyuyorum dedi ama kızlar tiplerini gorseniz ve bunlarla görüsmüs inanin 1 kişi olsa ina sukredicek haldeyiZ bu hergün biriyle hatta netten tanışıyor ertesi gün buluşuyorlar o gruba ait bi siteye üye.hastalik kapicak bişey olcak ortamlar berbattt bizim bardagimizla su içmeyen biri nasil olurda bu kardar insanla görüşür tamam şüpheleniyorduk ama bu kadaar ileri gittigi aklımin ucuna bile gelmezdi bide çok normalmis gibi konusuyor hastalık kapsan dedim üzüldüm kırmamaya çalışarak konuştum hormonlarini ölçturelim dedim psikolaga gidelim dedim asla kabul etmedi aciklayacagim dedi odaya gectik annem ve erkek kardeşimde ordaydi söyledi ben böyleyim dedi .annemde biliyor ama bu kadar görüştügunu falan bilmiyor gayet medenice oturduk konuştuk psikologa gidelim dedik hormonlarina baktiralim eğer öyle bişey inan hayatina karışmiycaz dedik. Ama hayir ben böyle devam etmek istiyorum Memnunum diyo halimden. Annen kahroluyor babam bilmiyor annem diyor ki inanamıyorum şu konuştugumuz konulara bak.gercekten içim almıyor evime geldim sürekli o konusmalar gözümün önünde gittigi evleri dusunuyorum ne işi var oralarda biz onu el bebek gül bebek yetiştirdik nasıl böyle oldu gay oldugunu saniyor bence gecen zenne filmini izledim adam birine aşık oluyor onu anlarim ama bunlarin ki öyle degil pis ortamlar sevgilisi 5 6 tane oyl e diyor niye evlerde bulusuyosunu dedim annemin yaninda seks ihtiyacim var diyor napilir elimiz kolumuz bağlı şimdi diğer erkek kardeşimde askere gidiyor bu tamamen başı boş kalicak annen başedemez bende evimdeyim 3 aylık bebeğim var sıkılıyorum napilir bilmiyorum bu konu bizi aştı bi kavim var lut kavmi sırf bu yüzden lanetlenmia bu aklıma geliyor
Önceki konumdan bilenler bilir öyle bi durum vardi 19 yaşinda gayet sağlıklı bir erkek görünümünde bir çocuk şuan ışe girdi çalışıyor.o zaman bahsettigimde sanirim bostaydi . Gel gelelim benim telimden facebooka girmiş açik birakmis erkek kardeşimde görmüştü bende mesajlarina baktim Allahim keşke bakmasaydim birden fazla adamla görüşmüş adresler alinmis evlere gidilmişve beraber olmuş yazdiklarindan belli resmen kiz arkadaşı ile konuşuyo cilveler kaprisler allahim koskoca adamlardaki tavirlari görseniz inanin midem bulandi gaylare saygi falan tercih falan demeyin artık duymuyorumm profillerine girdim kiz arkadaşlari var sevgilileri var evliler 2 3 tanesi öğretmen yani normal erkekler sirf sapiklik içeriyor konusmalar bir pisligin icindeler ki anlatamam Allahim şoka uğradım hala uyuyamiyorum ve benm kardeşim bunlarla evlerinde görüşmus elim ayağım boşaldı okurken . Annemlere gittim konuşalım dedim onunla odada konuştum ben böyleyim dedi neden dedim böyle hissediyorum ama kadınlardanda hoslaniyorum ugrasmak istemiyorum erkeklerden daha hoş şeyler duyuyorum dedi ama kızlar tiplerini gorseniz ve bunlarla görüsmüs inanin 1 kişi olsa ina sukredicek haldeyiZ bu hergün biriyle hatta netten tanışıyor ertesi gün buluşuyorlar o gruba ait bi siteye üye.hastalik kapicak bişey olcak ortamlar berbattt bizim bardagimizla su içmeyen biri nasil olurda bu kardar insanla görüşür tamam şüpheleniyorduk ama bu kadaar ileri gittigi aklımin ucuna bile gelmezdi bide çok normalmis gibi konusuyor hastalık kapsan dedim üzüldüm kırmamaya çalışarak konuştum hormonlarini ölçturelim dedim psikolaga gidelim dedim asla kabul etmedi aciklayacagim dedi odaya gectik annem ve erkek kardeşimde ordaydi söyledi ben böyleyim dedi .annemde biliyor ama bu kadar görüştügunu falan bilmiyor gayet medenice oturduk konuştuk psikologa gidelim dedik hormonlarina baktiralim eğer öyle bişey inan hayatina karışmiycaz dedik. Ama hayir ben böyle devam etmek istiyorum Memnunum diyo halimden. Annen kahroluyor babam bilmiyor annem diyor ki inanamıyorum şu konuştugumuz konulara bak.gercekten içim almıyor evime geldim sürekli o konusmalar gözümün önünde gittigi evleri dusunuyorum ne işi var oralarda biz onu el bebek gül bebek yetiştirdik nasıl böyle oldu gay oldugunu saniyor bence gecen zenne filmini izledim adam birine aşık oluyor onu anlarim ama bunlarin ki öyle degil pis ortamlar sevgilisi 5 6 tane oyl e diyor niye evlerde bulusuyosunu dedim annemin yaninda seks ihtiyacim var diyor napilir elimiz kolumuz bağlı şimdi diğer erkek kardeşimde askere gidiyor bu tamamen başı boş kalicak annen başedemez bende evimdeyim 3 aylık bebeğim var sıkılıyorum napilir bilmiyorum bu konu bizi aştı bi kavim var lut kavmi sırf bu yüzden lanetlenmia bu aklıma geliyor[/QU
Önceki konumdan bilenler bilir öyle bi durum vardi 19 yaşinda gayet sağlıklı bir erkek görünümünde bir çocuk şuan ışe girdi çalışıyor.o zaman bahsettigimde sanirim bostaydi . Gel gelelim benim telimden facebooka girmiş açik birakmis erkek kardeşimde görmüştü bende mesajlarina baktim Allahim keşke bakmasaydim birden fazla adamla görüşmüş adresler alinmis evlere gidilmişve beraber olmuş yazdiklarindan belli resmen kiz arkadaşı ile konuşuyo cilveler kaprisler allahim koskoca adamlardaki tavirlari görseniz inanin midem bulandi gaylare saygi falan tercih falan demeyin artık duymuyorumm profillerine girdim kiz arkadaşlari var sevgilileri var evliler 2 3 tanesi öğretmen yani normal erkekler sirf sapiklik içeriyor konusmalar bir pisligin icindeler ki anlatamam Allahim şoka uğradım hala uyuyamiyorum ve benm kardeşim bunlarla evlerinde görüşmus elim ayağım boşaldı okurken . Annemlere gittim konuşalım dedim onunla odada konuştum ben böyleyim dedi neden dedim böyle hissediyorum ama kadınlardanda hoslaniyorum ugrasmak istemiyorum erkeklerden daha hoş şeyler duyuyorum dedi ama kızlar tiplerini gorseniz ve bunlarla görüsmüs inanin 1 kişi olsa ina sukredicek haldeyiZ bu hergün biriyle hatta netten tanışıyor ertesi gün buluşuyorlar o gruba ait bi siteye üye.hastalik kapicak bişey olcak ortamlar berbattt bizim bardagimizla su içmeyen biri nasil olurda bu kardar insanla görüşür tamam şüpheleniyorduk ama bu kadaar ileri gittigi aklımin ucuna bile gelmezdi bide çok normalmis gibi konusuyor hastalık kapsan dedim üzüldüm kırmamaya çalışarak konuştum hormonlarini ölçturelim dedim psikolaga gidelim dedim asla kabul etmedi aciklayacagim dedi odaya gectik annem ve erkek kardeşimde ordaydi söyledi ben böyleyim dedi .annemde biliyor ama bu kadar görüştügunu falan bilmiyor gayet medenice oturduk konuştuk psikologa gidelim dedik hormonlarina baktiralim eğer öyle bişey inan hayatina karışmiycaz dedik. Ama hayir ben böyle devam etmek istiyorum Memnunum diyo halimden. Annen kahroluyor babam bilmiyor annem diyor ki inanamıyorum şu konuştugumuz konulara bak.gercekten içim almıyor evime geldim sürekli o konusmalar gözümün önünde gittigi evleri dusunuyorum ne işi var oralarda biz onu el bebek gül bebek yetiştirdik nasıl böyle oldu gay oldugunu saniyor bence gecen zenne filmini izledim adam birine aşık oluyor onu anlarim ama bunlarin ki öyle degil pis ortamlar sevgilisi 5 6 tane oyl e diyor niye evlerde bulusuyosunu dedim annemin yaninda seks ihtiyacim var diyor napilir elimiz kolumuz bağlı şimdi diğer erkek kardeşimde askere gidiyor bu tamamen başı boş kalicak annen başedemez bende evimdeyim 3 aylık bebeğim var sıkılıyorum napilir bilmiyorum bu konu bizi aştı bi kavim var lut kavmi sırf bu yüzden lanetlenmia bu aklıma geliyor[/QU
Bu soyledigin biraz agir bir durum olmus arkadasim. Gay olmasi ayri her gun farkli bir insanla olmasi biraz daha bagimlilik gibi geliyor bana. Bir uzmandan yardim almanizda fayda var bence ancak cinsel tercihini elestirmek icin degil daha cok nicin boyle seyler yaptigini anlamak icin
Allah yardimciniz olsun
Bence her nekadar uyari gibi de olsa yaziniz bukadar olumsuz bir örnek göstermeniz konu sahibinide cok kötü sekilde etkiler.. Ve hocaya götürmek ne alakaysa demissiniz ama dua herseyin kapisidir.. Teselli vermeye calismaliyken insani dahada korkutuyorsunuz.. iyi düsünürsek iyi olur..
canım ya bu nasıl bir çıkmazmış böyle... keşke abisi yani askere gidicek olan kardeşiniz ona abilik yapsa.. hani kız kardeşler konuşur sevgili kız erkek ilişkilerini filan....erkekler daha derrindir bu konuda...kaba tabirle affınıza sığınarak bu çocuğu millileştirse yani abisine söleyin bence... ailesiniz siz beraber olursanız belki yenebilirsiniz bu durumu.... ve ona en çok abisi sahip çıkabilir... gerekirse konuşur, gerekirse zor kullanır ama emin olun sizden daha çok faydası olur... Allah yardımcınız olsun
eşcinsel olmak bir hastalık değildir veya isteğinle olduuğun bir şey değildir düşünsenize kim isterdi toplumda hiç bir şekilde kabul görmeyen hep aşağoılanan pislikmiş gibi davranılan öğrenildiğinde ailenin bile seni reddettiiği sokaklarda ondan bundan dayak yediğin bir duyguyu tercih etmek toplumumuzda bu şekilde hor görülen babasının oğlunu sırf eşcinsel diye vurduğu bir zamanda eşcinsellik tercih edilmek istenilen bir şey olamaz . Ama ne yazıkki insanlar onlara pislik gibi baktıkça fantezilerine meze yaptıkça onlarda daha sapkın daha iğrenç gösterdiler eşcinselliği eşcinsellik demek sapkın fantezili seks olayı oldu resmen bunu bu şekilde yaşayan hiç bir eşcinsele saygım yok ama oonun dışında normal bir ilişki gbi yaşayan tüm eşcinsellere saygım vardır . KArdeşiniz bu ortamın içinde yanlış insanlarla görüşüp yanlış şeyler yapıyo olabilir ama yaklaşımınız iğrençsin olursa gizli gizli iğrenç şeyler zaten yapar bence eşcınsel olmasına saygı duyduğunuzu ama ortamını en azından degstrmesi gerektıgını öğütlemelisinz bu daha ılımlı olur hiç bir erkek erkeklıgınden ödün veripte sırf heves uğruna veya özentılıkten gay olmaz bayan için aaynı seyı soyleyemıyrm ama erkeklerde boyle onun bir duygusu oldugunu farkedın zamanla olgunlastıkca emın olun mantııklı olanı yapması gerektıgını anlıycak zr da olsa yuva kurmak isteyecektır psıkolog bır gay arkadaım vardı bana aynen soyle demıstı bır gun tabıkı evlenıcem ve duygularımı bı kenara bakıp çocugum için yaşıycam demişti olaylra bu önden bakmayı deneyın sız onun en yakınısınız siz itip kakarsanız her şey çok daha kotuye gıdebilir
Bakin daha once de yazdim, kardesiniz gay, ister kabullenin ister kabullenmeyin. Kabullenmeyerek , ustune giderek onu bataga itiyorsunuz. Oncelikle agzinizdan psikolog, hormon, doktor vs laflarini dusurun , boyle yaparak kabullenemediginizi gosterip kardesinizi daha cok yalnizliga itiyorsunuz. Gunah, yasak , sodom ve gomore vs tarzi seyler dusunurek, vah vahlanark bir yere varamazsiniz. Sonuca odakli ve akilli davranmalisiniz ki, onu kaybetmeyesiniz. Kafayi calistirin, anlayisli olun, kavga etmeyin, karsisinda degil, yaninda olun yani akilli davranin. Kafayi calistirirsaniz, onu bu hayat stilinden yol yakinken vazgecirirsiniz; yok calistirmazsaniz harcanir gider.
Kardesinizin bu igrenc ortamlara gitmesini engellemelisiniz ama guzellikle. Madem cinsellik ihtiyaci var, o zaman sevme/sevilme/flort etme ihtiyaci da vardir eminim, yasitlari gibi. Konusun kendisiyle , senden farkli, hicbir ortak noktaniz olmayan igrenc heriflerle hayvanlar gibi sadece cinsellik amacli bulusmak yerine yasitlarin gibi yasitin biriyle flort etmeni isterdim diyin mesela. Yasitlarinin da cinsel ihtiyaclari var ama oncelikle flort ediyorlar, birbirlerini taniyorlar, sonra guvendikleri, sevdikleri insanlarla ozel ve guzel sekilde birlikte oluyorlar, bu isin dogrusu boyle kudurmuslar gibi tanimadigin insanlarla sadece cinsellik amacli bulusmak degil diyin. Insanin hoslandigi biriyle cinsellik yasamasi , dokunmasi, opusmesi vs farklidir, madem kardessiniz bunlari konusun mesela.
Bu cocuk gay. Baska erkeklerle kesinlikle gorusecek, buna engel olamazsiniz. Ama kiminle ve ne sekilde gorusecegi sizin elinizde, akilli davranirsaniz kardesinizi bu igrenc heriflerin elinden kurtarirsiniz. Yok ustune giderseniz, kusturursunuz, daha cok bataga itersiniz. Hastalik kapar, basina kotu isler gelir, kullanilir, tecavuze ugrar, her sey olur mazallah.
sanırım erkek kardeşiniz tam olarak gay değil kızlardan da hoşlandığını belirtmiş size biseksüel olabilir bu gaylar arasında bazı konuşmalar oluyor aktif pasif vs diye bende netten görmüştüm bu aktif olanlar tam gay olanlar pasifler ise biseksüeller yani kadınla da erkekle de beraber oluyorlar aslında bu bi zevk ve sapkınlık durumu. tamamen gay olsaydı kızlara benzemeye çalışırdı diye düşünüyorum kıyafeti konuşması değişirdi sadece erkeklerle beraber olmaktan zevk alıyor sanırım. kızlardan gördügü üzücü bi olay ya da çok fazla kızlar tarafından ilgi çekmeyen biriyse muhtemelen psikolojik olarak erkeklere yönelmiş galiba. geçici bir durum olabilir her şeyi zamana bırakın kendiside bir gün yanlışını görecektir diye düşünüyorum. psikolojik terapiyi kabul etmiyo olabilir anlıyorum ama mutlaka gitmeli bence faydasını görür diye düşünüyorum en azından tercihini psikolog eşliğinde seçsin
Allahim sen bizi koru cok sasirdim ben valla yanima alir bir guzel doverdim siddetebkarsiyim ama benim kardesim ole olacak valla elimle suyunu sikardim ne demk yaaa ewe kapatirdim cok sinirlendim valla kardesinize allah akil fikir versin insallah allah yardimciniz olsun bi kere takip edin diyecem ama bebeginizi annenize birakin takip edin orda basin tehdit edin yaaa ne diyecegimi bilmiyorum((keske annenize soylemeseydinizne kadar uzulmustur
Çoluk çocuk sahibi misin bilmiyorum ama başında böyle bir olay yokken konuşmak basit ve kolay değil mi ? Başına gelse ne yaparsın merak ediyorum doğrusu. Byük konuşmamak gerek Allah ın işlerine akıl sır erdiremezsin....
Asın kesin korkutun eve kapatın çözüm bu zaten. Akılla fikirle olacak şey mi bu bi onun farkına varabilseydiniz keşke.
Üzülüyorum ya gerçekten çok üzülüyorum bu tarz konuşmalara şahid olunca...
Ben kotu konusmadim konusduysamda k.bkma allah size kolaylik versin k.i.b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?