kardeşim gay olduğunu itiraf etti :(

Bizde çok üstüne gitmeyelim iuice bizden kopucak diyoruz falan ama bu her önüne gelenle bulusmasi korkutuyor bunun önüne geçmeniz lazım nasıl olcak bilmiyorum burnunun dikine gidiyor

Daha öncede benzer bir yorum yaptım muhakkak kardeşinizle korunması gerektiğini konuşmalısınız. Aktif olduğunu söylemişsiniz bir yorumunuzda ama su kadarını söyleyeyim homeseksüel temelli ilişkiler heteroseksüel temelli ilişkiler gibi olmaz. Yani denemek için bile olsa hem aktif hem de pasif olmuştur. Ancak şu an önemli olan muhakkak korunması. Ve onunla konuşmayı sağlığının daha önemli olduğunu söylemeyi deneyin. Psikologa götürmeniz falan bir işe yaramayacaktır. Amma illaki yapıcaz derseniz de deneyin. Ancak size diyebileceğim öncelikle korunması ve ona bir meşgale bulun. İnsanların cinsel hayatlarının aktif olması hele ki o yaşlarda enerjilerini kanalize edecek bir yer bulmamalarından da kaynaklanır. Kardeşinize bir meşgale bulabilirseniz onu tüm gün yoracak bir şeyler en azından yorgun oldugu için bile bir müddet ara vermek zorunda. Bu da sakinleşmesini sagyalacaktır bedenen ve ruhen. Ondan sonra da içtenlikle konuşur bir çözüme ulaşmaya çalışırsınız.

En azından aktifmiş, aktifte geri dönüş olabilir belki ya. Pasif olsa daha beter. Aktifler erkekte bulduğunun aynısının daha fazlasını kadında bulabilir yani (tabiri caizse).

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anladığım kadarıyla artık şu noktada sizi gay olması değil de çok eşli seks hayatı rahatsız ediyor.
Gay olmasını geçin, sadece insanın küçük kardeşinin seks hayatını okumak bileyeterince nahoş, sizinki ekstra olmuş.
Henüz yaşı çok genç, bu yaşında onu hor kullananlar, suistimal edenler filan olabilir. Yani çocuğum tercih meselesidir onu geçtik de senin yaşın kaç başın kaç bu kadar her gün biriyle görüşmeler filan. Kızlarla takılıyo olsaydı da anormal olurdu, yani çok sağlıksız.
Kardeşiniz askere gidiyorsa, sizin eşinize iş düşüyor biraz.
Bi de artık sakinleşip onun sağlığı için alın konuşun. Tamam gaysen gaysin onu anladık bişey demiyoruz, fakat bari herkes gibi tek bi sevgilin olsun filan deyin ve yasaklayın yani öyle internet filan. Ayrıca,
Psikoloğa gitmiyorsa psikoloğa siz gidin. O gitmese de, rn azından siz nasıl davranmanız gerektiği konusunda profesyonel bi yardım almış olursunuz, tepkileriniz doğru olur.

Lütfen konuya kavimleri, dini karıştırmayınız ve polemiğe girmeyiniz.

Afedersiniz aktif -pasif ne oluyor. ..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Afedersiniz aktif -pasif ne oluyor. ..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

aktif olan cinsel ilişki sırasında erkeğin konumunda olan kişi pasifte tam tersi oluyor.nadirende olsa rollerin değişkenlik gösterdiği ilişkilerde var.kişilikle cinsel ilişki sırasındaki rollerin pek alakası yok normalde daha dominant olan pasif çekingen olan aktif olabiliyor ilişki sırasında.kimin hangi rolde olacağı tamamen tercih meselesi hangisinde daha rahat ediyorsa ona göre aktif veya pasif gay oluyorlar.

çok üzücü gerçekten
bende aktif ve pasifliği yeni öğreniyorum
en azından aktifmiş
ama o yaşta bir genç erkek için
malesef herkes ona bu rolü vermeyecktir

çok üzücü gerçekten
bende aktif ve pasifliği yeni öğreniyorum
en azından aktifmiş
ama o yaşta bir genç erkek için
malesef herkes ona bu rolü vermeyecktir

aslında yaşla pek alakası yok dediğim gibi nasıl içlerinden geliyorsa ona göre bu ayrım yapılıyor.yaşça partnerinden büyük olup ilişki sırasında pasif olmayı tercih edende var ama tabiki arada roller değişiyorda olabilir.aktif yada pasif olmak şans yada şansızlık değil aslında sonuçta bu tamamen tercih meselesi gay olan kişi aktifte olsa pasifte gerçek anlamda bir kadına ilgi duymayacaktır zaten.arkadaşın kardeşi kadınlarada ilgi duyduğunu söylemiş yani aslında gay değil biseksüel o yüzden toplum tarafından normal kabul edilen kadın erkek ilişkisine dönme olasılığı var dedim.burda zaten asıl sorun tanımadan etmeden bilmediği kişilerle bu genç yaşta evlerde sadece cinsel ilişki için buluşması nereden baksanız çok riskli.

o durum zaten çok vahim
görüştüğü kadınlar bile olsa
tehlike büyük
bu durum daha da büyütüyor riski

yanlız merak ettim
bilgi sahibisin
kaynağı nedir
genel kültürmü
yoksa bir yaşanmışlıkmı var

Ah bee icim ciz etti
Onceki konunda karismayin filan dedim ama elin adamlariyla birlikte oluyorsa hastalik kapabilir.Onune gecmek sizin elinizde.Kendi yasiti olan gaylerle iletisime gecse onun icin cok daha saglikli

tehlike gerçekten büyük Allah yardımcıları olsun arkadaşımdan biliyorum bende sex bağımlısı insanları durdurmak çok zoryaşanmışlık yok bilgi sahibi olmamında birden fazla nedeni var ama kısaca genel kültür diyelim bizdaha ayrıntılıda bilgim var aslında ama arkadaşı korkutmak yada insanları rahatsız etmek istemiyorum gereksiz yere.bu tarz ilişkide dikkatli olunmazsa geri dönüşümsüz kötü sonuçlar almak çok olası.büyük ihtimal kardeşi bu kadar uzun zaman bu işin içinde olduğu için bunları biliyordur ve umarım uyguluyordur:26:

kıyamam sana.... diğer konunda da okumuştum...benimde o yaşlarda kardeşim var..Allah korusun düşünmek bile kötü geliyor.....

şimdi biz toplum ve inanış olarak da kaldıramıyoruz bu tarz ilişkileri...açıkçası bana gayet normal bir durum olarak gelmiyor...özellkle annenin yanında ki konuşmaları??? bizde büyüklere saygı var..herşeyi inandığımız şekilde yaşamak var.... o annneye de size de yazık....hemde çok....
o kadıncağız kaldıramaz..kim kabul eder oğlunun böyle ilişkilere girmesini
hadi gay....bir yerde bu durumu kabul ettik...ama birçok kişiyle beraber oluyorve bunu sadece bir ihtiyac olduğu için yapıyor.....herhangi duygusal bişey yok...açıkcası kardeşinizde doyumsuzluk ve farklı heyacanlar arayışı var...ve bu gibi insanların ne yazıkki ileride sadece heyacan için başka daha da kötü şeylere yönelebileceğini düşünüyorum....

nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama neler var...Allah korusun gittiği evlerden hep böyle şanslı çıkmamayabilir....

bunları sırf sizleri uyarmak için yazıyorum...ve kabul etmiyorum bir erkeğin bu derece kötü ilişkiler yaşamasını...
bence kardeşinize biraz duygusal konusun...yani bir anne gibi.... onun yanına güzel bir kız yakışacağını anlatın..bir kızla duygusal ilişkinin onu ne kadar mutlu edeceğini anlatın....annenizin ne kadar üzüldüğünden bahsedin...sizi onu çok farklı yerlerde hayal ettiğinizi...falan
biraz aileye bağlıysa dinleyecektir diye düşünüyorum... en azından soğuyabilir......
Rabbim yardımcınız olsun....lütfen üzülme

Allah yardimcin olsun resmen tam da Lut Kavmi örneği. Uzgunum ama gercekten de oyle. Ya off bile bile kendini atese atiyor. Ayrica buyuk tuvaletini nasıl tutuyor? Oralarini surekli diktiriyorlarmis kuzenim hemsire o demisti ve inanin doktorlar ve hemsireler bile boylelerine cok pis bir kelimeyle hitap ediyorlar. Bence bi hastaneye yatirin. Bazen bazi seyleri zorunlu kilacaksiniz. Iyi valla kizlardan da hoslaniyor ama yarin obur gun evlenip de yine erkeklerle ilişki yasarsa karısı buraya boyle bi konu acsa ne cevaplar gelirdi bi düşünün.
Cok üzülüyorum boyle genclere cok. Allah kimseyi sasirtmasin diyorum cunku bu gercekten sasirmis hergun iliski mi olur ayy bi gidin elisa testi falan yaptirin bence... Allah dogru yolu tez vakitte gosterir insallah.

Canm hatırladım seni ben o zamanlar galiba diyordun şimdi durum netleşti demek.Bak ben söylemiştim sana bir arkadaşım gaydi.Çok iyi bir çocuktu hatta epey yakın arkadaşımdı,tanıdığım birçok insandan daha dosttu.Dışarıdan belli olmuyordu gay olduğu babası İtalyan olduğu için konuşması o yüzden kibar sanılıyordu.Ailesine açıkladı bu durumunu ağbisi zaten bunu gece yakalamış sevgilisiyle çok kötü şeyler yaşadı o dönem.Ama şimdi bir kızla evlenmek istiyor.Demek istediğim şu bir geçiş dönemi de olabilir bu.İnşallah başına kötü bir şey gelmez.İnternette manyağı sapığı kol geziyor.Bu söylediğim arkadaşım böyle netten biriyle tanıştı gitme dedim gitti ta Konya'ya.Karşısındaki manyak çıkmış bira şişeleri fırlatmış buna nasıl kaçtığını bilememiş.O yüzden en azından bu konuda hassas davranmasını sağlasanız? Yine avantajlısınız kızlardan da hoşlanıyor.Bu durum dediğim gibi geçici de olabilir ki inşallah öyledir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Âllah ailenize ve size yardımcı olsun.
Zor, atsan atamazsın satsan satamazsın..
İnşÂllah er veya geç anlar yanlış limanlarda olduğunu.

Allah yardimcin olsun öncelikle çok zor bir durum hadi bunu kabul ettin ardından bir sürü erkekle birlikte olması zor lgbt idi sanırım bu insanların işte lezbiyen, gay, travesti, transeksüellerin olduğu bir dernek orada bir hayli aklı selim insan var kardeşini bilinclendirirler kendi hemcinsleriyle olağan şekilde sosyalleşir. Hastalıklardan korunmayi öğrenir. Ciddiyetini anlar ve bu durumun adını koyar. Anneleriyle ablalariyla falan da gidiyorlar sanırım bunun belgeselini izlemiştim bir arkadaşim da lezbiyen olduğunu sanıyordu o aralar sonra bir anda hevesi geçti valla anlamadım biseksuellik farklı bir şey.

Canim benimde escinsel arkadaslarim var ve iyi insanlar. birde kardesin gay degil biseksuel. Tavsiyem bir kuruulus var oraya gitsin oradaki escinseller son derece bilincli. Ama burada kurumun ismini vermek yasak. Lezbiyen Gay Biseksuel Trenseksuel Ì bas harflari.

lgbt e katılın.. onların aileleri ile konusun...
sakin ol..eşcinsellik solak olmak gibi bir şey..
ama önüne gelenle ilişkiye girmesi büyük tehlike...
onu anlamaya çalış, normal davran...

Allahım kimselre vermesin Allahım yardımcınız olsun bence madem hiç bir tedaviyi kabul etmiyor kendisi ayrı eve çıksın ve görüşmeyin. emin olun herkes için en iyisi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…