- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
- Konu Sahibi kiraz_mevsimi
-
ben biri olsun onunla ol hastaliklar var bunlari konuştum ama o görüştügu insanlarin güvenilir ve çok iyi olduğundan bahsediyor evine gittim ama tek degildi bi hayat kadını vardi evini temizlemeyw geliyormuş diyo bunu normal görüyor işte
Bu işin içine Lut girmeseydi şaşardım zaten.
1 kisi olsa hayatinda anlayabilirim kimse öyle olmak istemez onlar öyle hissediyo farkli dogmuslar derim hep ama abiniz farkli sadece iliskiye giriyor. Bu gaylikte pasif ve aktif durumlari varmis bu kdr cok iliskiye girmek bünyeye bile ters. Bana kardesiniz aktif gay gibi geldi yani o erkek oluyor karsi tarafla beraber oluyor. Kardes cok degerli heleki siz buyuttuyseniz allah islah etsin dua edin lutfen böyle izlemeyle olmaz. Esinize de anlatin siz destek verin psikoliga goturun basina is acar. Daha cok genc 10 sene sonra isin icinden cikamazsiniz
Üye olduğu o sitede aktif gay yaziyorhergün konuşuyorum telefon edip küçücük bi yumuşama yok çok inatçı tehdit ediyor bizi giderim diyo ters bişey deyip üstüne gidip iyice kaybetmekten korkuyoruz çok zor bir durum 😦
Allahim cok korkunc, 1 kisi degil birsuru kisi ile bide ... yani 19 yasindaki cocuga da ne diyebilirsinizki zaten gözünü karartmis o belli hayatta dinlemez sizi annenizin yaninda sex ihtiyacim var falan diyebildigine gore...😯
Allah yardimciniz olsun ya cok zor, babaniz bilse tepkisi ne olur, ne yapar?
Kardesinizin korktugu cekindigi biri yokmu oturup bi konuşsun onunla? Testler ve psikolog icin ikna etsin ?
Bakin daha once de yazdim, kardesiniz gay, ister kabullenin ister kabullenmeyin. Kabullenmeyerek , ustune giderek onu bataga itiyorsunuz. Oncelikle agzinizdan psikolog, hormon, doktor vs laflarini dusurun , boyle yaparak kabullenemediginizi gosterip kardesinizi daha cok yalnizliga itiyorsunuz. Gunah, yasak , sodom ve gomore vs tarzi seyler dusunurek, vah vahlanark bir yere varamazsiniz. Sonuca odakli ve akilli davranmalisiniz ki, onu kaybetmeyesiniz. Kafayi calistirin, anlayisli olun, kavga etmeyin, karsisinda degil, yaninda olun yani akilli davranin. Kafayi calistirirsaniz, onu bu hayat stilinden yol yakinken vazgecirirsiniz; yok calistirmazsaniz harcanir gider.
Kardesinizin bu igrenc ortamlara gitmesini engellemelisiniz ama guzellikle. Madem cinsellik ihtiyaci var, o zaman sevme/sevilme/flort etme ihtiyaci da vardir eminim, yasitlari gibi. Konusun kendisiyle , senden farkli, hicbir ortak noktaniz olmayan igrenc heriflerle hayvanlar gibi sadece cinsellik amacli bulusmak yerine yasitlarin gibi yasitin biriyle flort etmeni isterdim diyin mesela. Yasitlarinin da cinsel ihtiyaclari var ama oncelikle flort ediyorlar, birbirlerini taniyorlar, sonra guvendikleri, sevdikleri insanlarla ozel ve guzel sekilde birlikte oluyorlar, bu isin dogrusu boyle kudurmuslar gibi tanimadigin insanlarla sadece cinsellik amacli bulusmak degil diyin. Insanin hoslandigi biriyle cinsellik yasamasi , dokunmasi, opusmesi vs farklidir, madem kardessiniz bunlari konusun mesela.
Bu cocuk gay. Baska erkeklerle kesinlikle gorusecek, buna engel olamazsiniz. Ama kiminle ve ne sekilde gorusecegi sizin elinizde, akilli davranirsaniz kardesinizi bu igrenc heriflerin elinden kurtarirsiniz. Yok ustune giderseniz, kusturursunuz, daha cok bataga itersiniz. Hastalik kapar, basina kotu isler gelir, kullanilir, tecavuze ugrar, her sey olur mazallah.
Üye olduğu o sitede aktif gay yaziyorhergün konuşuyorum telefon edip küçücük bi yumuşama yok çok inatçı tehdit ediyor bizi giderim diyo ters bişey deyip üstüne gidip iyice kaybetmekten korkuyoruz çok zor bir durum 😦
siz doktorlara danışın,neler yapabiliriz diye sorun.. Allah yardımcınız olsun.. çok üzüldüm..
Allah yardımcın olsun kardesim.böyle şeylerden iğreniyorum yakardeşin belki kendini öyle zannediyor olabilir.yaş19 daha .önceden taciz falan yada fiziken utanlck bi durum da olabilir yani hissetmesine gerek!!!
Ne diycgmi blmyrum inanki benimde o yaşta erkek kardşm var böyle bişey olsa sahsen babam ya onu vurur ya kendini vurur?
Ya hastalık en çok zaten gay lerden geliyor.anal ilişki dilm varmyor dmeye ama ortamı çok pis.kardeşnzi aln ortamdan zaten tedavisi yok kabullenin diye diye serbest bıraktılar.!!
Arkadaşm bunu babana söyle ya daha019 ne anlar smdiki gençler zaten ucmuş cok bildiklerini sanıyolar ama hepsi boş.alın araştrn kardesnzi
Hemde çok zorr babam şuan şehir dışında insülin vurulan bi şeker hastasi asla duymamali çok hassas biri ben evlendigimde komalik olmustu ikna için inanin kimseyi dinlemez çok aksi önünde acılar içinde kivransan ikna olmaazz
Konu eşcinsellik değil. Kardeşinizin ciddi psikolojik sorunları var. Aşırı derecede sevgiye ilgiye muhtaç.Hani bir erkeğe aşk beslese sevgilisi olsa ona göre konuşulur. Ama burada durum farklı. Kızlardan hoşlanıyorum ama uğraşamam diyor. Yani o bir kızla birlikte olmak için niye uğraşsın? Sürekli jestler yapacak kızın nazını çekecek. Adamlar kardeşinizi kullanıyorlar kardeşiniz ise bir kaç güzel kelimeyle mest oluyor ve her dediklerini yapıyor. Bunun bir başlangıç noktası olmalı. Şimdi bir sürü fikir üretebiliriz. Diğer konuda okumuştum okulu bırakmıştı ve özgüven sorunu mu vardı? Bu erkekler onun ruhunu okşuyor ve kardeşiniz özgüvenli hissediyor kendini. Bağımlılık gibi bakın bu olaya ve mutlaka profesyonel yardım alın. Ve en önemlisi bu yoldan dönmediği sürece mutlaka korunmasını söyleyin!!!:18:
psikolojik sorun yok. kardeşi 19 yaşında ve bir erkekle sevişmek istiyor. erkekler de onunla sevişmek istiyor. öyle yani.
Konuyu takip etmiyorsunuz sanırım. BİR erkekle beraber olmak istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?