kardeşim gay olduğunu itiraf etti :(

Allah yardımcın olsun kardesim.böyle şeylerden iğreniyorum yakardeşin belki kendini öyle zannediyor olabilir.yaş19 daha .önceden taciz falan yada fiziken utanlck bi durum da olabilir yani hissetmesine gerek!!!
Ne diycgmi blmyrum inanki benimde o yaşta erkek kardşm var böyle bişey olsa sahsen babam ya onu vurur ya kendini vurur?
Ya hastalık en çok zaten gay lerden geliyor.anal ilişki dilm varmyor dmeye ama ortamı çok pis.kardeşnzi aln ortamdan zaten tedavisi yok kabullenin diye diye serbest bıraktılar.!!
Arkadaşm bunu babana söyle ya daha019 ne anlar smdiki gençler zaten ucmuş cok bildiklerini sanıyolar ama hepsi boş.alın araştrn kardesnzi

Tanidigim escinsel olup duzgunce sevgilisi olan insanlar var , kardesiniz neden bu halde bilmiyorum. Gay arkadasima yarin bu konuyu sorucam bu nedir diye, gay insanlar icin de normal degil bu durum cunku.

Yine de sakin olmaya calisind derim. kafanizda escinsellik degil, igrenc herifler oncelik olsun.

Son düzenleme:
Gay tamam anladım ...Ama neden bir sürü kişiyle görüşüyor madem öyle içlerinden birisi ile görüşsün sadece sevgili olsun atıyorum :26:
Anlamaya çalışıyorum yani böyle çok tehlikeli de değil mi doğrusu koca koca adamların bile başına ne işler geliyor kardeşinizin gelmesin
Bence konuşun gitmesin başkasının evine :26:

arkadaşlar, lütfen sakin olalım, dünyada milyonlarca mutlu ve sağlıklı gay insan var.

öncelikle bu kişinin cinsel hayatının ayrıntıları kimseyi ilgilendirmez. insanlar genelde kardeşlerini seks yaparken düşünmemeyi tercih ederler, siz de düşünmeyin.

kardeşinizin yaşı genç ve nispeten deneyimsiz olmasının sizi endişelendirmesi normal. güvenliği ve cyb hastalıklardan korunması konusunu vurgulayın ki bunlar kız erkek gay hetero herkes için önemli konular.

Üye olduğu o sitede aktif gay yaziyor hergün konuşuyorum telefon edip küçücük bi yumuşama yok çok inatçı tehdit ediyor bizi giderim diyo ters bişey deyip üstüne gidip iyice kaybetmekten korkuyoruz çok zor bir durum 😦

keşke bu kadar erken başlamasaymış bu tarz ilişkilere ama bu insanlar genelde internetden birbirlerini buluyorlar toplumda gizlenmek zorunda oldukları için.internetdede sadece sex için buluşan kişiler çok kardeşinizde demekki bunlardan biri.yaşı çok küçük ama sanırım yaptığı şeyden emin ben buyum deme cesaretini gösterdiğine göre sizinde onu bu şekilde kabullenmekten başka çareniz yok lütfen zorla doktora götürmeye testlere sokmaya falanda çalışmayın çünkü o hasta değil.böyle yaparak sadece aranızdaki mesafeyi artırırsınız.bunu kabullenmek zor keşke bu kadar çok kişiyle doğru düzgün tanımadan cinsel birliktelik yaşamasına engel olabilseniz ama bu saatden sonra oda zor olur Allah size kolaylık versin nereden baksanız zor bir durum.aktif mi pasif mi olduğunun biliyormusunuz?genelde aktif olanlar istedikleri zaman kızlarlada ilişki kurabiliyor.bir ihtimal biseksüelse ilerde kızlarlada ilişki kurabilir.

24 yaşına kadar ergen maalesef
Siz gidin bir psikoloğa onu götüremiyorsanız ne yapabiliriz diye sorun...

Allah yardımcın olsun canım ve yargılamak kimseye düşmez Allahtan başka kesinlikle.. ama söyle bişey var üstüne gittikçe kaçar veya intihar bile edebilir aman dikkatli davranın kesinlikle.

Hemde çok zorr babam şuan şehir dışında insülin vurulan bi şeker hastasi asla duymamali çok hassas biri ben evlendigimde komalik olmustu ikna için inanin kimseyi dinlemez çok aksi önünde acılar içinde kivransan ikna olmaazz

Birebir katiliyorum!
Soylenecek her seyi yazmissin cherry.

Konu sahibi, onceki konunuzda kardesinizin emin olmadigindan vs bahsetmistiniz.
Fakat artik kendisi net olarak bunu sizle konusmus,
Onun kullanilmasini kotu iliskiler yasamasini istemiyorsaniz ancak kabullenerek dogru sekilde yonlendirebilirsiniz.

18yasinda hergun yeni biriyle birlikte olan, 1den fazla kisiyle duygusal yakunlik kuran ve yasca buyuk kart horoz dedigmiz kisilere kapilan genckizlari ve erkekleri nasil uyariyorsak onunla oyle konusup sevmenin/sevilmenin nasil birsey oldugunu anlatin... yasiti olan genc bir erkekle iliski kurarsa tepkinizin boyle olmayacagini anlatmaya calisin.
Tabi tum bunlardan once sizin kendi dusuncelerinizi degistirmeniz gerek. Hormon vb seyler icin de gec kalmissiniz maalesef. O artik cinsel kimligini bulmaya baslamis zaten, gerek yok yani.

Bir kez daha yaziyorum kardesinizi bu durumdan kurtarmak bir kiza bagli ya bi kiz bulun bi sekilde bi plan yapin ailenizle kiz onu kendine cekerse aklina bile gelmez bak aktif gaymis yani biseksuel cunku kadindanda hoslaniyormus pasif olsaydi zaten kadinlara ilgi asla duymazdi arkadasim tamamen olay sizde bitiyor ne yapin edin bi kizla munasebet kurmasini saglayin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kendi kardeşiniz aynı durumda olsa babam ya onu vurur ya kendini vurur diyorsunuz.sonrada arkadaşa babana söyle diyorsunuz.gay diye babası kalkıp çocuğu vursun mu yani?yaptıkları yanlış ama bu cinsel bir yönelim ısrarla ben buyum diyorsa yapacak bir şey yok kabullenmeyipte çocuğu iyice kurtlar sofrasına mı atsınlar?bir şekilde bu düzensiz cinsel hayatdan onu soğutmaları gerek burdaki tek yanlış olan şey bu ve çocuğun çok genç olması.kimi seveceği konusunda kimse bir şey yapamaz.

Konu eşcinsellik değil. Kardeşinizin ciddi psikolojik sorunları var. Aşırı derecede sevgiye ilgiye muhtaç. Hani bir erkeğe aşk beslese sevgilisi olsa ona göre konuşulur. Ama burada durum farklı. Kızlardan hoşlanıyorum ama uğraşamam diyor. Yani o bir kızla birlikte olmak için niye uğraşsın? Sürekli jestler yapacak kızın nazını çekecek. Adamlar kardeşinizi kullanıyorlar kardeşiniz ise bir kaç güzel kelimeyle mest oluyor ve her dediklerini yapıyor. Bunun bir başlangıç noktası olmalı. Şimdi bir sürü fikir üretebiliriz. Diğer konuda okumuştum okulu bırakmıştı ve özgüven sorunu mu vardı? Bu erkekler onun ruhunu okşuyor ve kardeşiniz özgüvenli hissediyor kendini. Bağımlılık gibi bakın bu olaya ve mutlaka profesyonel yardım alın. Ve en önemlisi bu yoldan dönmediği sürece mutlaka korunmasını söyleyin!!!:18:

Of cok kötü ya babaniza da soyleyemezsiniz 😟
Abisini falan dinlemez mi ikna etse onu psikolog icin falan?
Onun tercihi karisma bilmem ne diyenler olacakta bu normal değil bence. 1 kisi ile beraber duygusal iliskileri birliktelikleri olsa tamam da okadar kisiyle sadece cinsellik için beraber olmak hic normal değil bence😟
Ay burdan konusmasi cok kolay valla cok uzuldum sizin icin gerçekten ya dua edicem sizin icin

psikolojik sorun yok. kardeşi 19 yaşında ve bir erkekle sevişmek istiyor. erkekler de onunla sevişmek istiyor. öyle yani.

Konuyu takip etmiyorsunuz sanırım. BİR erkekle beraber olmak istemiyor.

herhangi bir erkek demek istemiştim :)

duygusal bağ olmadan insanların seks yapmak istemesi yeni bir durum değil. ülkemizde tabu olduğu için pek tasvir edilmiyor olabilir ama yabancı filmler diziler romanlar vs den örnekler bulunabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…