kardeşim gay olduğunu itiraf etti :(

cok zor bir durum insan ne yapacagini nasil davranacagini da bilemez
Allah yardimciniz olsun insallah.. Gaylik veya biseksuellikten onemli olan bi konu var burada...
Kardesiniz sanirim seks bagimlisi gibi birsey olmus.. iliskiye girdigi insanla duygusal bir bagi yok.. resmen sirf tek gecelik iliski bunu yaparkande kim denk gelirse edasiyla kadini erkegi hepsi tamam diyor.. bence kesinlikle bir tedaviye ihtiyaci var.. konu gay olmasi fln degil seks bagimlisi olmasi
hastalik kapabilir bunu baska insanlara bulastirabilir.. aids bile olabilir sonra siz onunla ayni bardaktan su icseniz tukurukle bile bulasabilir Allah korusun cok tehlikeli bir durum

Birincisi yetiskin bi birey kendi tercihini yapmis ve malesef bi abla olarak ne kadar endiseleniyor ve onun iyiligi için cabaliyor olsaniz da bisey degismez. Ikincisi sadece merak ettigim icin soruyorum. O mesajlarda her gün baska bi kizin evine gidip birlikte oldugunu ogrenseniz de boyle tepki verir miydiniz?

gerçekten durumunuz zor. bence kardeşinizinki gaylik falan değil bildiğin sapkınlık olmuş artık.

gay dediğin bir erkeğe aşık olur falan bu ihtiyacım var diye böyle bir yol çizmiş kendine. duygusallık falan yok.

bence kesinlikle bir psikologa gitmeli gay olduğu için değil bu bağımlılığı için.

atıyorum erkeklerle değil de kızlarla da her gün buluşup beraber olsaydı yine normal olmazdı. bu kadar bağımlılık ve hiç tanımadığın insanlarla beraberlik sağlıksız, ahlakdışı.

kimse kimsenin tercihi yargılayamaz ama sizin durumunuz gaylikten baya öte bir durum.

ayrıca bazı arkadaşlar tepki göstermiş lut kavmi kısmına ama haklısınız kardeşi olarak hem bu hayatta hem ahiret hayatında mutluluğu için endişe ediyorsunuz gayet normal.

içinden gerçekten bu geliyorsa böyle yaratıldıysa yapıcak bir şey yok ama bana daha çok sapkınlık gibi geldi.

Kardesiniz psikologa gitmeli. Ama sakin bir daha hormondu falan oyle seyler demeyin. Kardesin biseksuel bunj kabullenmekten baska careniz yok. Ama sorun baska. Bagimli olmus. Biseksuel olmasa bile kadinlarla bulussa bile her gun tek gecelik iliski normal degil. Ve sizin de psikolojik destek girmeniz sart ona nasil davranmaniz gerektigini ogrenmek zorundasiniz yoksa onu bataga suruklersiniz.

Tabiki de ona da tepki verirdim tanımadığı bi kızla 1 günde tanışıp ertesi gün buluşsa oda sağlıklı degil

5 senedir böyle hissediyorum diyo o zamanlar böyle bişey olduğunu sanmiyorum çünkü yanindaydik ve yine netten takip ediyoduk 16 yasinda fln bu tarz sitelere girdiğini farkettik ama konuştu öyle bisey yok merakimdam baktim fln dedi kiz arkadasi fln oldu ikna olduk bu seneye kadarda öyle bisey hissetmedik cok kapalı bi kutu yapısı öyle bişeyi ona anlattirmak cooj zor.liseyede asla gitmek istemedi dışardan okuycam dedi çalışıcam dedi 2 kere yazdırdık bizden nefret etmeye başladı psikologa götürdük oda zorla ama devam etmedi.şimdi istediğim için onlarlayim bana karışamazsini ben size karışmıyorum diyor

Arkadaşım Allah yardımcınız olsun. Bizde evlat yetiştiriyoruz kötü şeyler söyleyip kınamak istemiyorum.keşke herşey bizim elimizde olsa ve istediğimiz gibi şekillendirebilsek... bu mübarek gündede bol bol dua etmenizi önereceğim .malesef içinizde bulunduğnuz durumu anlamak dışında ne yapabileceğiniz hakkında en ufak bir fikrim bile yok ..Kendisi uzmana görünmek istemiyor ama siz bir uzman ile görüşseniz en azından nasıl ikna edecğinizi yada nasıl yaklaşmanız gerektiğini ögrenirsiniz belki..

Çok üzücü bir durum ve bu tarz şeyler çoğunlukta arkadaş ortamından kaynaklı zaman okadar kötüki çocuklarımızı gençleri çok iyi korumak lazım. Öyle insanlar varki sırf çocukları iyi yetişsin die aileler iyi ailelerle girip çıkıyor çocuklarına iyi arkadaşlar seçiyorlar. Özelliklede okul ortamları çok berbat. Tahmnimce ergenlik döneminde bu tarz işler yapan arkadaşları olmuştur. Buşluğuna gelmiştir ve alışmıştır kendinide koparamamıştır ortamdan. Diğer taraftanda kardeşininizn gay olduğunu düşünmüyorum dediğiniz gibi evli erkekler vs var bunlar sebebi eşleriyle olsun kardeşinin kız arkadaşıyla olsun arkadan rahat ilişkiye girememsi. Bu tarz erkekler genelde bunun için birlikte oluyorlar bu sapkınlıkları yapıyorlar. Özelliklede travestliler bu yüzden var. Bu işle para kazanıyorlar. İnşaAllah en kısa zamanda atlatırsınız kurtulur kardeşiniz bu durun-mdan. bencede siz kardeşinizi götürmeden önce kendiniz doktorlarla bir görüşün nasıl bir yol izlemeniz hakkında bilgi alın eminim sizin gibi başka ailelerde vardır:S

Konu sahibi arkadaşım çok üzüldüm okuduklarıma..Allah yardımcınız olsun kardeşinize akıl fikir versin.Piskologu istemiyor,haklı olarak babanıza söylemeye çekiniyorsunuz..of ne yapılır bilemedim.Siz bir uzmanla görüşün en kısa zamanda gelmemek için direttiğini söyleyin

Benim kardeşim böyle bir şey yapsaydı ne yapardı inan düşünemiyorum bile. Ama bunun hormonlarla falan alakası olmadığını biliyorum. Siz istediğiniz kadar ölçtürün biçtirin. Artık eşcinselliğin hastalık olmadığı kanıtlandı. Bu şekilde yaratılıyorlar sizin elinizde olan çok da birşey yok. İnan bana size söylemiş olması saklamasından çok daha iyi. Ülkemizde pek çok eşcinsel aile ve toplum baskısı yüzünden yaşadıklarını saklıyor, hatta bir çoğu normal evlilikler yapıp gizli gizli devam ediyor. Yani kardeşinizin eşcinselliği konusunda yapacağınız birşey yok. Ama bunu daha üsturuplu yaşaması konusunda onu ikna edebilirsiniz. Önüne gelenle görüşmesi ve cinsel birliktelik yaşaması çok tehlikeli. Dediğiniz gibi bin türlü hastalık var. Ama siz ona onun yanında olduğunuzu, onu bu haliyle kabul ettiğinizi gösterirseniz, ona manevi olarak destek olursanız emin olun o da kısa sürede daha durgun bir hayat yaşamaya başlayacaktır. Şu an büyük ihtimalle büyük bir buhran içinde. Ve yine büyük ihtimalle tepki olarak bir çok erkekle beraber oluyor. Onu eşcinselliğinden vazgeçirmek için değil, çok eşlilikten vazgeçirmek için bir psikologla görüşebilirsiniz belki.

Çok üzüldüm gerçekten. Daha önce şüpheleniyorduk dedin ya daha önce nasıldı hareketleri dikkatinizi çeken?

bence de endişelenmelisiniz ama biseksüel olduğu için değil bu kadar çok insanla ilişki yaşadığı için
karşı cinsle bile olsa böyle rastgele ilişki yaşamak riskli
hele ki aynı cinsle ilişki yaşarken malumunuz "anal seks" te mikrop kapma, hastalık kapma olasılığı daha yüksek

Kimse eş cinsel olarak yaratılmaz.Tamamen yanlış inanışlarıyla düşünceleriyle böyle bir yol seçerler.

sabah sabah ilk bunu okudum ve çok üzüldüm..
bence şu anda isyan içinde kardeşiniz ve o yüzden arayış içinde herkesle birikte oluyor..
oturun kardeşinizle konuşun..onu bu şekilde kabul ettiğinizi ama böyle olmaması gerektiğini söyleyinn..
dediğiniz gibi hastalık kapabilir yada Allah korusun kullanılabilir daha sonra..

en azından doğru bir yaklaşım göstermişsiniz..
bence dr a gitmeyi tabi kendi gitmeyi istemeli..o gitmek istemiyorsa önce siz bir gidin.. ne yapmanız gerekiyor bir öğrenin.. tercih meselesidir vs deyip geçiştirirlerse başka bir dr a gidin.. 14 yaşlarında bir çocuktan bahsediyorsunuz.(başlangıç)

bunun için de size büyük iş düşüyor. dediğiniz gibi sadece yaşam tarzı değil hastalık da kapabilir.. kendim istiyorum diyor ama kendini pisliğin içinde kullandırabilir..yaşı küçük ve hormonlarının duygularının değiştiği bir dönem.. daha öncesinde daha küçüktü.. yani aslında kendini çıkmazın içinde bulup kendini o yönde psikolojik olarak yönlendirmiş de olabilir.

sanki kızlara açılamıyor,utanıyor iletişim soruinu var gibi geldi.. peki kız arkadaşlarıyla da konuşması iletişimi nasıldı... buna hiç dikkat etmediniz mi..eğer kızlarla gayet iyi konuşuyor.. iletişimi de iyiyse hani tercihtir diyebilirim.ancak yaş çok küçük..

ihtiyaçlarını da o şekilde karşılamayı seçmiş gibi. yani aslında tercih meselesi değil. bir takım sorunları giderememiş alternatif durumu yaşıyor da olabilir..

yani böyle de olabilir..

Bilemiyorum ama inanın benim psikolojim anneminkisi diğer kardeşlerimin ki ondan daha bozuk o söyledi rahatladı ama biz napicaz bilmiyorum.her geç geldiginde aklimizda bi sürü soru şöyle temiz iyi birileri ile olsa neyse ama ne olduğu belli olmayan kişiler offf elimden hiç bişey gelmiyor çok sinirleniyorum

Kız arkadaşı var çok samimi hatta sevgilisini oldu gibi düşünüyorduk ama onunla sadece çok samimi arkadaslar kız erkek arkadaşı ile problemini anlatıyor oda dinliyo akıl veriyo iki kız arkadaş gibiler 😯

saygı duyuyorum vs diyenler ben saygı duyamam kesinlikle yadırgıyorum , bu kiyametin belirtilerinden ama işte insanoglu ne kadarda az dusunuyor, o kadar olmus olaylar varki, birinden bir ders bile cikarmiyorlar. simdi bircok seyi daha iyi anliyorum, demekki insanlar boyle yozlasiyor. homoseksuellik, hamsterlar gibi her onune gelen ile sevismek normal olmus. acin okuyun da ibret alin, lut kavmine neler olmus, he yok "onlar sadece hikayeden ibaret, gercek degil" diyenler ise bir arastirsin bakalim, israil'de denizin dibinden cikarilan o heykeller nelerdi, tum koy birbirine kayiyor, bebekler bile diger bebeklerle beraber olmalari icin zorlaniyor.

hayvan bile yapmiyor bunu gidip karsi cinsle iliskiye giriyor. birde şu gayleri savunuyorlar. allah hepsini iflah etsin. , gay ler ahlaksızlığın en ileri boyutunu sırtlarında taşırlar. lanetli ve yok edilesi yaratıklardır. soykırımlardan daha büyük tahribatlar yaratırlar toplumlarda. eşcinsel evliliklerin normal göründüğü toplumlara bakın. milletlerinden ve kimliklerinden eser kalmış mı? günümüz lut kavmi olan hollanda'ya gitsinler , orada helak olmayı beklesinler.

konu sahibi arkadaşım Allah yardımcınız olsun evlerden ırak... Allah kimsenin başına vermesin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…