- 27 Mayıs 2009
- 3.612
- 353
- 198
- Konu Sahibi kiraz_mevsimi
-
Boşluk içinde çalışmadi okumadi annem çalıştı biraz simartildi taman da arayış nasil bu kadar reele döner bildiğin ilişkiye giriyor bundanda hiç gocunmuyor olayi idrak mi edemiyo anlamıyorum ki çay içmiş gelmiş gibi davraniyor seks,seks konuları ile öyle haşır neşir olmuş ki çok normalmis gibi konuşuyor cildiricak gibi oluyorumm devam etse detayinida anlatacak o bunda hiç bi acaiplik görmüyor
Önceki konumdan bilenler bilir öyle bi durum vardi 19 yaşinda gayet sağlıklı bir erkek görünümünde bir çocuk şuan ışe girdi çalışıyor.o zaman bahsettigimde sanirim bostaydi . Gel gelelim benim telimden facebooka girmiş açik birakmis erkek kardeşimde görmüştü bende mesajlarina baktim Allahim keşke bakmasaydim birden fazla adamla görüşmüş adresler alinmis evlere gidilmişve beraber olmuş yazdiklarindan belli resmen kiz arkadaşı ile konuşuyo cilveler kaprisler allahim koskoca adamlardaki tavirlari görseniz inanin midem bulandi gaylare saygi falan tercih falan demeyin artık duymuyorumm profillerine girdim kiz arkadaşlari var sevgilileri var evliler 2 3 tanesi öğretmen yani normal erkekler sirf sapiklik içeriyor konusmalar bir pisligin icindeler ki anlatamam Allahim şoka uğradım hala uyuyamiyorum ve benm kardeşim bunlarla evlerinde görüşmus elim ayağım boşaldı okurken . Annemlere gittim konuşalım dedim onunla odada konuştum ben böyleyim dedi neden dedim böyle hissediyorum ama kadınlardanda hoslaniyorum ugrasmak istemiyorum erkeklerden daha hoş şeyler duyuyorum dedi ama kızlar tiplerini gorseniz ve bunlarla görüsmüs inanin 1 kişi olsa ina sukredicek haldeyiZ bu hergün biriyle hatta netten tanışıyor ertesi gün buluşuyorlar o gruba ait bi siteye üye.hastalik kapicak bişey olcak ortamlar berbattt bizim bardagimizla su içmeyen biri nasil olurda bu kardar insanla görüşür tamam şüpheleniyorduk ama bu kadaar ileri gittigi aklımin ucuna bile gelmezdi bide çok normalmis gibi konusuyor hastalık kapsan dedim üzüldüm kırmamaya çalışarak konuştum hormonlarini ölçturelim dedim psikolaga gidelim dedim asla kabul etmedi aciklayacagim dedi odaya gectik annem ve erkek kardeşimde ordaydi söyledi ben böyleyim dedi .annemde biliyor ama bu kadar görüştügunu falan bilmiyor gayet medenice oturduk konuştuk psikologa gidelim dedik hormonlarina baktiralim eğer öyle bişey inan hayatina karışmiycaz dedik. Ama hayir ben böyle devam etmek istiyorum Memnunum diyo halimden. Annen kahroluyor babam bilmiyor annem diyor ki inanamıyorum şu konuştugumuz konulara bak.gercekten içim almıyor evime geldim sürekli o konusmalar gözümün önünde gittigi evleri dusunuyorum ne işi var oralarda biz onu el bebek gül bebek yetiştirdik nasıl böyle oldu gay oldugunu saniyor bence gecen zenne filmini izledim adam birine aşık oluyor onu anlarim ama bunlarin ki öyle degil pis ortamlar sevgilisi 5 6 tane oyl e diyor niye evlerde bulusuyosunu dedim annemin yaninda seks ihtiyacim var diyor napilir elimiz kolumuz bağlı şimdi diğer erkek kardeşimde askere gidiyor bu tamamen başı boş kalicak annen başedemez bende evimdeyim 3 aylık bebeğim var sıkılıyorum napilir bilmiyorum bu konu bizi aştı bi kavim var lut kavmi sırf bu yüzden lanetlenmia bu aklıma geliyor
öteki konunda da yazmıştım maalesef yapabileceğin birşey yok inş. korunuyor dur
Birincisi yetiskin bi birey kendi tercihini yapmis ve malesef bi abla olarak ne kadar endiseleniyor ve onun iyiligi için cabaliyor olsaniz da bisey degismez. Ikincisi sadece merak ettigim icin soruyorum. O mesajlarda her gün baska bi kizin evine gidip birlikte oldugunu ogrenseniz de boyle tepki verir miydiniz?
5 yıldır mı bu işin içindeymişeğer durum buysa kardeşiniz bu iş başladığında reşit bile değilmiş yani kendi rızası olsa bile cinsel anlamda suistimal edilmiş oluyor ki düşüncesi bile korkunç gerçekten çok üzüldüm bu yaşta bunları yaşamasına.okulu neden aniden bırakmak istediğini söyledi mi peki?bu durum ne zamandan beri varmış yani gay olduğunu ne zaman anlamış?hep yaşça büyüklerle mi birlikte oluyormuş?bence bunlarda önemli durumu iyice anlamak açısından.anlaşılan sosyal ihtiyacını bu şekilde karşılıyor kendini okuldanda mahrum bıraktığı için bence normal insan ilişkileri ona zor ve karmaşık geliyor olabilir eğer gerçekten kızlarada ilgi duyuyorsa erkekleri tercih etmesinin nedeni daha az çaba gerektirmesidir belki kızla birlikte olmaya kalksa çaba gösteren taraf kendisi olacak çünkü sonuçta bunda cinsel birliktelik dışında bir emek yok çaba yok.düzenli ilişki yaşayan tek partnerli gaylerde var.böylesi daha sağlıklı olurdu onun için.Allah korusun kendi erkek kardeşimi düşününce sizede hak veriyorum kabullenmesi çok zor bir durum hele birde böyle açık açık konuşunca.sizi yargılamak için söylemiyorum ama 14 yaşında çocuk nasıl kimse bilmeden bu tarz şeyler yapabilmiş ki?benimde erkek kardeşim var 15 yaşında sürekli peşindeyiz internete nerelere giriyor hep takipteyiz çaktırmadan.sizinki nasıl bu kadar gizli saklı devam etmiş yakalanmamış bu zamana kadar hayret ettim gerçekten devir çok kötü inşallah bu düzensiz ilişkilerden onu soğutabilirsiniz çünkü bunu yapan heteroseksüel insanlarda var bir tanesi benim arkadaşım aynen kardeşiniz gibi bu konularda toplum içinde bile gayet açık açık konuşuyor o kadar benimsemişki bunu internetden bulduğu kişilerle sadece ilişkiye girmek amacıyla buluşuyor.sonradan bağımlılık olmuş şimdi şuan terapi görüyor bu durumdan kurtulmak için.yani bu yaptıklarının nedeni gay olmasının ötesinde bir şey olabilir çünkü o arkadaşımda ailevi sorunlar nedeniyle bu hale gelmiş.aktif gayse ve kızlarada ilgi duyuyorum diyorsa bence sonradan topluma göre daha normal bir ilişki tarzını seçebilir.yani o yönde hala umut vardır belki sizin açınızdan.
Önceki konumdan bilenler bilir öyle bi durum vardi 19 yaşinda gayet sağlıklı bir erkek görünümünde bir çocuk şuan ışe girdi çalışıyor.o zaman bahsettigimde sanirim bostaydi . Gel gelelim benim telimden facebooka girmiş açik birakmis erkek kardeşimde görmüştü bende mesajlarina baktim Allahim keşke bakmasaydim birden fazla adamla görüşmüş adresler alinmis evlere gidilmişve beraber olmuş yazdiklarindan belli resmen kiz arkadaşı ile konuşuyo cilveler kaprisler allahim koskoca adamlardaki tavirlari görseniz inanin midem bulandi gaylare saygi falan tercih falan demeyin artık duymuyorumm profillerine girdim kiz arkadaşlari var sevgilileri var evliler 2 3 tanesi öğretmen yani normal erkekler sirf sapiklik içeriyor konusmalar bir pisligin icindeler ki anlatamam Allahim şoka uğradım hala uyuyamiyorum ve benm kardeşim bunlarla evlerinde görüşmus elim ayağım boşaldı okurken . Annemlere gittim konuşalım dedim onunla odada konuştum ben böyleyim dedi neden dedim böyle hissediyorum ama kadınlardanda hoslaniyorum ugrasmak istemiyorum erkeklerden daha hoş şeyler duyuyorum dedi ama kızlar tiplerini gorseniz ve bunlarla görüsmüs inanin 1 kişi olsa ina sukredicek haldeyiZ bu hergün biriyle hatta netten tanışıyor ertesi gün buluşuyorlar o gruba ait bi siteye üye.hastalik kapicak bişey olcak ortamlar berbattt bizim bardagimizla su içmeyen biri nasil olurda bu kardar insanla görüşür tamam şüpheleniyorduk ama bu kadaar ileri gittigi aklımin ucuna bile gelmezdi bide çok normalmis gibi konusuyor hastalık kapsan dedim üzüldüm kırmamaya çalışarak konuştum hormonlarini ölçturelim dedim psikolaga gidelim dedim asla kabul etmedi aciklayacagim dedi odaya gectik annem ve erkek kardeşimde ordaydi söyledi ben böyleyim dedi .annemde biliyor ama bu kadar görüştügunu falan bilmiyor gayet medenice oturduk konuştuk psikologa gidelim dedik hormonlarina baktiralim eğer öyle bişey inan hayatina karışmiycaz dedik. Ama hayir ben böyle devam etmek istiyorum Memnunum diyo halimden. Annen kahroluyor babam bilmiyor annem diyor ki inanamıyorum şu konuştugumuz konulara bak.gercekten içim almıyor evime geldim sürekli o konusmalar gözümün önünde gittigi evleri dusunuyorum ne işi var oralarda biz onu el bebek gül bebek yetiştirdik nasıl böyle oldu gay oldugunu saniyor bence gecen zenne filmini izledim adam birine aşık oluyor onu anlarim ama bunlarin ki öyle degil pis ortamlar sevgilisi 5 6 tane oyl e diyor niye evlerde bulusuyosunu dedim annemin yaninda seks ihtiyacim var diyor napilir elimiz kolumuz bağlı şimdi diğer erkek kardeşimde askere gidiyor bu tamamen başı boş kalicak annen başedemez bende evimdeyim 3 aylık bebeğim var sıkılıyorum napilir bilmiyorum bu konu bizi aştı bi kavim var lut kavmi sırf bu yüzden lanetlenmia bu aklıma geliyor
Benim kardeşim böyle bir şey yapsaydı ne yapardı inan düşünemiyorum bile. Ama bunun hormonlarla falan alakası olmadığını biliyorum. Siz istediğiniz kadar ölçtürün biçtirin. Artık eşcinselliğin hastalık olmadığı kanıtlandı. Bu şekilde yaratılıyorlar sizin elinizde olan çok da birşey yok. İnan bana size söylemiş olması saklamasından çok daha iyi. Ülkemizde pek çok eşcinsel aile ve toplum baskısı yüzünden yaşadıklarını saklıyor, hatta bir çoğu normal evlilikler yapıp gizli gizli devam ediyor. Yani kardeşinizin eşcinselliği konusunda yapacağınız birşey yok. Ama bunu daha üsturuplu yaşaması konusunda onu ikna edebilirsiniz. Önüne gelenle görüşmesi ve cinsel birliktelik yaşaması çok tehlikeli. Dediğiniz gibi bin türlü hastalık var. Ama siz ona onun yanında olduğunuzu, onu bu haliyle kabul ettiğinizi gösterirseniz, ona manevi olarak destek olursanız emin olun o da kısa sürede daha durgun bir hayat yaşamaya başlayacaktır. Şu an büyük ihtimalle büyük bir buhran içinde. Ve yine büyük ihtimalle tepki olarak bir çok erkekle beraber oluyor. Onu eşcinselliğinden vazgeçirmek için değil, çok eşlilikten vazgeçirmek için bir psikologla görüşebilirsiniz belki.
Benim kardeşim böyle bir şey yapsaydı ne yapardı inan düşünemiyorum bile. Ama bunun hormonlarla falan alakası olmadığını biliyorum. Siz istediğiniz kadar ölçtürün biçtirin. Artık eşcinselliğin hastalık olmadığı kanıtlandı. Bu şekilde yaratılıyorlar sizin elinizde olan çok da birşey yok. İnan bana size söylemiş olması saklamasından çok daha iyi. Ülkemizde pek çok eşcinsel aile ve toplum baskısı yüzünden yaşadıklarını saklıyor, hatta bir çoğu normal evlilikler yapıp gizli gizli devam ediyor. Yani kardeşinizin eşcinselliği konusunda yapacağınız birşey yok. Ama bunu daha üsturuplu yaşaması konusunda onu ikna edebilirsiniz. Önüne gelenle görüşmesi ve cinsel birliktelik yaşaması çok tehlikeli. Dediğiniz gibi bin türlü hastalık var. Ama siz ona onun yanında olduğunuzu, onu bu haliyle kabul ettiğinizi gösterirseniz, ona manevi olarak destek olursanız emin olun o da kısa sürede daha durgun bir hayat yaşamaya başlayacaktır. Şu an büyük ihtimalle büyük bir buhran içinde. Ve yine büyük ihtimalle tepki olarak bir çok erkekle beraber oluyor. Onu eşcinselliğinden vazgeçirmek için değil, çok eşlilikten vazgeçirmek için bir psikologla görüşebilirsiniz belki.
en azından doğru bir yaklaşım göstermişsiniz..
bence dr a gitmeyi tabi kendi gitmeyi istemeli..o gitmek istemiyorsa önce siz bir gidin.. ne yapmanız gerekiyor bir öğrenin.. tercih meselesidir vs deyip geçiştirirlerse başka bir dr a gidin.. 14 yaşlarında bir çocuktan bahsediyorsunuz.(başlangıç)
bunun için de size büyük iş düşüyor. dediğiniz gibi sadece yaşam tarzı değil hastalık da kapabilir.. kendim istiyorum diyor ama kendini pisliğin içinde kullandırabilir..yaşı küçük ve hormonlarının duygularının değiştiği bir dönem.. daha öncesinde daha küçüktü.. yani aslında kendini çıkmazın içinde bulup kendini o yönde psikolojik olarak yönlendirmiş de olabilir.
sanki kızlara açılamıyor,utanıyor iletişim soruinu var gibi geldi.. peki kız arkadaşlarıyla da konuşması iletişimi nasıldı... buna hiç dikkat etmediniz mi..eğer kızlarla gayet iyi konuşuyor.. iletişimi de iyiyse hani tercihtir diyebilirim.ancak yaş çok küçük..
ihtiyaçlarını da o şekilde karşılamayı seçmiş gibi. yani aslında tercih meselesi değil. bir takım sorunları giderememiş alternatif durumu yaşıyor da olabilir..
yani böyle de olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?