kardeşim gay olduğunu itiraf etti :(

Bir bayan da her gün başka bir erkekle birlikte olsa ben bunun altında psikolojik bir neden ararım. Tabi bunu para için yapmıyorsa. Konu sahibi buradan cinsiyet belirtmeden "benim kardeşim her gün farklı kişilerle birlikte oluyor" deseydi hanginiz o onun kendi tercihidir derdi? Bu olayın hastalık boyutu ayrı cinayete bile gider. Tanımadığı etmediği insanların evine gidiyor. Konu sahibi kusura bakma. Amacım senin içini hepten karartmak değil fakat bazı yorumları anlayamıyorum.

Gece uyurken anneniz elini çocuğun başına koyup ya şehit esmasını zikretsin 1000 kere her gece yapsın Rabbim herşeye kadir dir hiç bir günah ondan büyük değildir derdi veren Rabbim dermanını verir inanın gönülden

Sizin ailenizden biri bu durumda olsa siz sakin olabilirmiydiniz ne kadar rahat konuşuyorsunuz çok ağır bir sınavda konu sahibi ve ailesi Rabbim doğru yolu gösterir inşallah çok acı sağlıklı gay ne demektir çok yadırgadım üslubunuzu

ALLAH im yar ve yardimciniz olsun .. bence önce hic terslemeden onu anlamaya calisiyor gibi yapin zaman zamn hic rencide etmeden konusmaya calisin.. sonra sizin onu anladigini bilip dediklerinize yönelecektir.. onu anlamadiginizi sanarsa dediklerinizi boslar.. ve bir arkadasinda dedigi gibi onunla tanismak isteyen kizlari ona yönelttin face internet ortam olsun.. elinden tutan olursa oda soguyacaktir o girdigi ortamdan.. insALLAH.. ve kesinlikle esinizide bilgilendirin onunla beraber kardesinizin yapabildiginiz kadar yaninda olun kendi evliliginizden örnek verin veya baska cok mutlu olan insanlardan. onu cok sevdiginizi dilinizden hic düsürmeyi ve tabi kesinlikle dua o her kapiyi acar ümidinizi kaybetmeyin .. ALLAH im kisa süredde bu kötü durumdan cikarir insALLAH feraha kavustursun..

Bu konuyu bilen biri ve aileden içinden değil belki ama yasamis biri olarak sunlari soyliycem...öncelikle evet isin günah boyutuna bakarsak cook büyük günah kesinlikle... İs yerinde bi arkadasim vardi hareketlerinden filan hepimiz bu ne yaş filan diyorduk seziyorduk...sonra samimi oldum bu çocukla dost ollduk çocukla kendisi itiraf etti sonra tayin diye. Ailesinin kendisini kabul etmediğini falan filan o güçlü biriymiski ailesinin baskisina dayanmis tek basina yasiyor kabul görmemiş baski ve şiddetggörmüş karakteri zayif olsa belki intihar bile edebilirdi...isin psikolojik boyutunu geçelim bunların birbirlerini bukdukkari bi site var belki de birçok site varo sitede yakinyakinlardaki gayleri filan görüyorlar konuşup yatiyorlar iste biliyorum çok iğrenç korkunç bisey. Siteyi bi göster dedim tanidik bike gördüm icindesok geçirdim. Pek çoğunun kiz arkadasida var onlarinki bildiğin sapkinlik...arkadasima sordum bu psikolojik biseymi biyolojikmi diye ben asla bi kiza dokunamiyorum yaoamiuorun gibi şeyler söylüyor. Gelelim size üzerine çok varmayin kardesinizin amasakin kontrolü elden burakmayin sizi korkuracak bu söyledikkerin biliyorym ama bazi sapik ruhlu adamlar para karsilugi birlikte oluyorlarmis boyke genç yasta insanlarla. Bunlarn hepsini arkadaş im anlatti. Kardesinizi sürekli takip edin. Allah YARDIMCINIZ olsun

tedaviyi kabul etmediği sürece siz ne deseniz boş.bir çok erkekle birlikte olduğunu yazmışsınız acaba para karşılığımı yapıyor diye aklıma gelmedi değil her ne olursa olsun psikolojik sorunları olduğu kesin.bu yaşta böyle şeylere cesaret edebilmeside cahil cesareti.inşallah Allah doğru yolu gösterir.

bende diyorum gay değil onlar bildigin sapiklar ben böyle birşey görmedim sirf o iş için bulusuyorlar resmen azmis bi topluluk resimleri bile bi tuhaf kardeşimde o siteye ciplak bi resmini koymuş üsten ciplak aklim almiyor sorarsan sevinirim arkadaşina bu kadar mide bulandirici bisey mi bu diye

Evet zaten kendiside diyor ben 5 yıldir bunun icindeyim 14 yaşından beri off ya konuşurken o kadar tuhafki felegin sillesinden gecmis gibi zaten yazismalarda hiç acemice değil koskoca adamlarla konusuyor hiçte altta kalmiyor.sitedeki profilinde aktif gay yazıyor yani aktif

Bence kardeşiniz gay fln değil. Bi boşluğa düşmüş, dediği gibi kızlardan güzel şeyler duymamış, işler istediği gibi gitmemiş, kendine yeni heyecanlar arıyo. Ayrıca kızlara olan ilgisini de kaybetmemiş hala. Gay olsa öncelerden de ilgisi eğilimi olurdu bilmiyorum önceden nasıldı? Gaylik sadece böyle hayvani cinsellik mi, seks ihtiyacını gidermek miymiş.. Kardeşiniz sapıtmış allah ıslah etsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

konuşmalarında duygusal boşluk olarak neler yazıyordu mesela?
siz neleri farkettiniz..yani bi kız erkek arası sevgili arası birbirine karşı övgülermi yanii yoksa sadece erkekse beğenilerimi paylaşıyorlar...

İnternetin en büyük zararlarından biride bu...çok şey gören çok şey yapmak istiyor ve bunun sonu yok...aldatan erkeklerinde çoğu bu yüzden inanın..
Sizin yapacağınız ona karşı kalpten bir dua..ve doktor konusunda ikna etmek..

Annenizin yanında sex ihtiyacım var diyor çünkü o zaten internet konuşmalarında bu terbiyeyi çoktan aşmıştır..
Neden sevgilisiyle bir kızla bu ihtiyacını gideremesinki...
Çok dua edin.
Allah korusun inşallah bi anda kendine gelir hatasını anlar ve düzelir..

Allah razı olsun Sağol gerçektende terbiyeyi aşmış çünkü o ortamda herşeyi okadar rahat konusuyorlar ki normal gibi.. zaten sevgili gibi konuşuluyor aşkım bebeğim gelmedin kustum gibi yani resimleri köşede görülmese bi kızla görüşüyor gibi öyle ki 3 tanesine dayı oldum diye bebeğimin resmini yollamis oyle bi samimiyet bu

Haklısın bende aynı şeyleri düşünüyorum zaten ben samimi olmadigim kiz arkadasimin evine bile tedirgin giderim yada hic gitmem .dese ki ben bi erkeğe aşık oldum onla beraber olsa artık ona razıyım.para karşılıginda değil sanmam ama daha çok erken böyle giderse kaçınılmaz.

hergun nette yeni biriyle tanisip ertesi gun onunla beraber olan kisi ister gay olsun ister olmasin ciddi bir bosluk icindedir..
ve kardesinin gay degil. biseksuel sanirim. her ikisindende hoslaniyorum demis.. gaylige tamam da biseksuelligin hormonlarla veya hislerle oldugunu dusunmuyorum acikcasi.. tamamen arayis..

Netten denedik ama kabul etmiyor cevap vermiyor.kadınlardan hoslaniyor biliyorum yada gözümüzu boyamak için öyle gösteriyor kendini bilemedim ki.mesela Gülben Ergen i çok seviyo aşırı

Boşluk içinde çalışmadi okumadi annem çalıştı biraz simartildi taman da arayış nasil bu kadar reele döner bildiğin ilişkiye giriyor bundanda hiç gocunmuyor olayi idrak mi edemiyo anlamıyorum ki çay içmiş gelmiş gibi davraniyor seks,seks konuları ile öyle haşır neşir olmuş ki çok normalmis gibi konuşuyor cildiricak gibi oluyorumm devam etse detayinida anlatacak o bunda hiç bi acaiplik görmüyor

5 yıldır mı bu işin içindeymişeğer durum buysa kardeşiniz bu iş başladığında reşit bile değilmiş yani kendi rızası olsa bile cinsel anlamda suistimal edilmiş oluyor ki düşüncesi bile korkunç gerçekten çok üzüldüm bu yaşta bunları yaşamasına.okulu neden aniden bırakmak istediğini söyledi mi peki?bu durum ne zamandan beri varmış yani gay olduğunu ne zaman anlamış?hep yaşça büyüklerle mi birlikte oluyormuş?bence bunlarda önemli durumu iyice anlamak açısından.anlaşılan sosyal ihtiyacını bu şekilde karşılıyor kendini okuldanda mahrum bıraktığı için bence normal insan ilişkileri ona zor ve karmaşık geliyor olabilir eğer gerçekten kızlarada ilgi duyuyorsa erkekleri tercih etmesinin nedeni daha az çaba gerektirmesidir belki kızla birlikte olmaya kalksa çaba gösteren taraf kendisi olacak çünkü sonuçta bunda cinsel birliktelik dışında bir emek yok çaba yok.düzenli ilişki yaşayan tek partnerli gaylerde var.böylesi daha sağlıklı olurdu onun için.Allah korusun kendi erkek kardeşimi düşününce sizede hak veriyorum kabullenmesi çok zor bir durum hele birde böyle açık açık konuşunca.sizi yargılamak için söylemiyorum ama 14 yaşında çocuk nasıl kimse bilmeden bu tarz şeyler yapabilmiş ki?benimde erkek kardeşim var 15 yaşında sürekli peşindeyiz internete nerelere giriyor hep takipteyiz çaktırmadan.sizinki nasıl bu kadar gizli saklı devam etmiş yakalanmamış bu zamana kadar hayret ettim gerçekten devir çok kötü inşallah bu düzensiz ilişkilerden onu soğutabilirsiniz çünkü bunu yapan heteroseksüel insanlarda var bir tanesi benim arkadaşım aynen kardeşiniz gibi bu konularda toplum içinde bile gayet açık açık konuşuyor o kadar benimsemişki bunu internetden bulduğu kişilerle sadece ilişkiye girmek amacıyla buluşuyor.sonradan bağımlılık olmuş şimdi şuan terapi görüyor bu durumdan kurtulmak için.yani bu yaptıklarının nedeni gay olmasının ötesinde bir şey olabilir çünkü o arkadaşımda ailevi sorunlar nedeniyle bu hale gelmiş.aktif gayse ve kızlarada ilgi duyuyorum diyorsa bence sonradan topluma göre daha normal bir ilişki tarzını seçebilir.yani o yönde hala umut vardır belki sizin açınızdan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…