- 10 Mayıs 2014
- 3.411
- 7.020
- 358
- Konu Sahibi kiraz_mevsimi
-
arkadaşlar, lütfen sakin olalım, dünyada milyonlarca mutlu ve sağlıklı gay insan var.
öncelikle bu kişinin cinsel hayatının ayrıntıları kimseyi ilgilendirmez. insanlar genelde kardeşlerini seks yaparken düşünmemeyi tercih ederler, siz de düşünmeyin.
kardeşinizin yaşı genç ve nispeten deneyimsiz olmasının sizi endişelendirmesi normal. güvenliği ve cyb hastalıklardan korunması konusunu vurgulayın ki bunlar kız erkek gay hetero herkes için önemli konular.
Önceki konumdan bilenler bilir öyle bi durum vardi 19 yaşinda gayet sağlıklı bir erkek görünümünde bir çocuk şuan ışe girdi çalışıyor.o zaman bahsettigimde sanirim bostaydi . Gel gelelim benim telimden facebooka girmiş açik birakmis erkek kardeşimde görmüştü bende mesajlarina baktim Allahim keşke bakmasaydim birden fazla adamla görüşmüş adresler alinmis evlere gidilmişve beraber olmuş yazdiklarindan belli resmen kiz arkadaşı ile konuşuyo cilveler kaprisler allahim koskoca adamlardaki tavirlari görseniz inanin midem bulandi gaylare saygi falan tercih falan demeyin artık duymuyorumm profillerine girdim kiz arkadaşlari var sevgilileri var evliler 2 3 tanesi öğretmen yani normal erkekler sirf sapiklik içeriyor konusmalar bir pisligin icindeler ki anlatamam Allahim şoka uğradım hala uyuyamiyorum ve benm kardeşim bunlarla evlerinde görüşmus elim ayağım boşaldı okurken . Annemlere gittim konuşalım dedim onunla odada konuştum ben böyleyim dedi neden dedim böyle hissediyorum ama kadınlardanda hoslaniyorum ugrasmak istemiyorum erkeklerden daha hoş şeyler duyuyorum dedi ama kızlar tiplerini gorseniz ve bunlarla görüsmüs inanin 1 kişi olsa ina sukredicek haldeyiZ bu hergün biriyle hatta netten tanışıyor ertesi gün buluşuyorlar o gruba ait bi siteye üye.hastalik kapicak bişey olcak ortamlar berbattt bizim bardagimizla su içmeyen biri nasil olurda bu kardar insanla görüşür tamam şüpheleniyorduk ama bu kadaar ileri gittigi aklımin ucuna bile gelmezdi bide çok normalmis gibi konusuyor hastalık kapsan dedim üzüldüm kırmamaya çalışarak konuştum hormonlarini ölçturelim dedim psikolaga gidelim dedim asla kabul etmedi aciklayacagim dedi odaya gectik annem ve erkek kardeşimde ordaydi söyledi ben böyleyim dedi .annemde biliyor ama bu kadar görüştügunu falan bilmiyor gayet medenice oturduk konuştuk psikologa gidelim dedik hormonlarina baktiralim eğer öyle bişey inan hayatina karışmiycaz dedik. Ama hayir ben böyle devam etmek istiyorum Memnunum diyo halimden. Annen kahroluyor babam bilmiyor annem diyor ki inanamıyorum şu konuştugumuz konulara bak.gercekten içim almıyor evime geldim sürekli o konusmalar gözümün önünde gittigi evleri dusunuyorum ne işi var oralarda biz onu el bebek gül bebek yetiştirdik nasıl böyle oldu gay oldugunu saniyor bence gecen zenne filmini izledim adam birine aşık oluyor onu anlarim ama bunlarin ki öyle degil pis ortamlar sevgilisi 5 6 tane oyl e diyor niye evlerde bulusuyosunu dedim annemin yaninda seks ihtiyacim var diyor napilir elimiz kolumuz bağlı şimdi diğer erkek kardeşimde askere gidiyor bu tamamen başı boş kalicak annen başedemez bende evimdeyim 3 aylık bebeğim var sıkılıyorum napilir bilmiyorum bu konu bizi aştı bi kavim var lut kavmi sırf bu yüzden lanetlenmia bu aklıma geliyor
bende diyorum gay değil onlar bildigin sapiklar ben böyle birşey görmedim sirf o iş için bulusuyorlar resmen azmis bi topluluk resimleri bile bi tuhaf kardeşimde o siteye ciplak bi resmini koymuş üsten ciplak aklim almiyor sorarsan sevinirim arkadaşina bu kadar mide bulandirici bisey mi bu diye
Tanidigim escinsel olup duzgunce sevgilisi olan insanlar var , kardesiniz neden bu halde bilmiyorum. Gay arkadasima yarin bu konuyu sorucam bu nedir diye, gay insanlar icin de normal degil bu durum cunku.
Yine de sakin olmaya calisind derim. kafanizda escinsellik degil, igrenc herifler oncelik olsun.
keşke bu kadar erken başlamasaymış bu tarz ilişkilere ama bu insanlar genelde internetden birbirlerini buluyorlar toplumda gizlenmek zorunda oldukları için.internetdede sadece sex için buluşan kişiler çok kardeşinizde demekki bunlardan biri.yaşı çok küçük ama sanırım yaptığı şeyden emin ben buyum deme cesaretini gösterdiğine göre sizinde onu bu şekilde kabullenmekten başka çareniz yok lütfen zorla doktora götürmeye testlere sokmaya falanda çalışmayın çünkü o hasta değil.böyle yaparak sadece aranızdaki mesafeyi artırırsınız.bunu kabullenmek zor keşke bu kadar çok kişiyle doğru düzgün tanımadan cinsel birliktelik yaşamasına engel olabilseniz ama bu saatden sonra oda zor olur Allah size kolaylık versin nereden baksanız zor bir durum.aktif mi pasif mi olduğunun biliyormusunuz?genelde aktif olanlar istedikleri zaman kızlarlada ilişki kurabiliyor.bir ihtimal biseksüelse ilerde kızlarlada ilişki kurabilir.
Evet zaten kendiside diyor ben 5 yıldir bunun icindeyim 14 yaşından beri off ya konuşurken o kadar tuhafki felegin sillesinden gecmis gibi zaten yazismalarda hiç acemice değil koskoca adamlarla konusuyor hiçte altta kalmiyor.sitedeki profilinde aktif gay yazıyor yani aktif
konuşmalarında duygusal boşluk olarak neler yazıyordu mesela?
siz neleri farkettiniz..yani bi kız erkek arası sevgili arası birbirine karşı övgülermi yanii yoksa sadece erkekse beğenilerimi paylaşıyorlar...
İnternetin en büyük zararlarından biride bu...çok şey gören çok şey yapmak istiyor ve bunun sonu yok...aldatan erkeklerinde çoğu bu yüzden inanın..
Sizin yapacağınız ona karşı kalpten bir dua..ve doktor konusunda ikna etmek..
Annenizin yanında sex ihtiyacım var diyor çünkü o zaten internet konuşmalarında bu terbiyeyi çoktan aşmıştır..
Neden sevgilisiyle bir kızla bu ihtiyacını gideremesinki...
Çok dua edin.
Allah korusun inşallah bi anda kendine gelir hatasını anlar ve düzelir..
Bir bayan da her gün başka bir erkekle birlikte olsa ben bunun altında psikolojik bir neden ararım. Tabi bunu para için yapmıyorsa. Konu sahibi buradan cinsiyet belirtmeden "benim kardeşim her gün farklı kişilerle birlikte oluyor" deseydi hanginiz o onun kendi tercihidir derdi? Bu olayın hastalık boyutu ayrı cinayete bile gider. Tanımadığı etmediği insanların evine gidiyor. Konu sahibi kusura bakma. Amacım senin içini hepten karartmak değil fakat bazı yorumları anlayamıyorum.
Gece uyurken anneniz elini çocuğun başına koyup ya şehit esmasını zikretsin 1000 kere her gece yapsın Rabbim herşeye kadir dir hiç bir günah ondan büyük değildir derdi veren Rabbim dermanını verir inanın gönülden
tedaviyi kabul etmediği sürece siz ne deseniz boş.bir çok erkekle birlikte olduğunu yazmışsınız acaba para karşılığımı yapıyor diye aklıma gelmedi değilher ne olursa olsun psikolojik sorunları olduğu kesin.bu yaşta böyle şeylere cesaret edebilmeside cahil cesareti.inşallah Allah doğru yolu gösterir.[/QUOTE amin cok Sağol kesinlikle cahil cesareti bende sasiriyorum bu kadarını beklemiyordum şoktayim
Bir kez daha yaziyorum kardesinizi bu durumdan kurtarmak bir kiza bagli ya bi kiz bulun bi sekilde bi plan yapin ailenizle kiz onu kendine cekerse aklina bile gelmez bak aktif gaymis yani biseksuel cunku kadindanda hoslaniyormus pasif olsaydi zaten kadinlara ilgi asla duymazdi arkadasim tamamen olay sizde bitiyor ne yapin edin bi kizla munasebet kurmasini saglayin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hergun nette yeni biriyle tanisip ertesi gun onunla beraber olan kisi ister gay olsun ister olmasin ciddi bir bosluk icindedir..
ve kardesinin gay degil. biseksuel sanirim. her ikisindende hoslaniyorum demis.. gaylige tamam da biseksuelligin hormonlarla veya hislerle oldugunu dusunmuyorum acikcasi.. tamamen arayis..
Evet zaten kendiside diyor ben 5 yıldir bunun icindeyim 14 yaşından beri off ya konuşurken o kadar tuhafki felegin sillesinden gecmis gibi zaten yazismalarda hiç acemice değil koskoca adamlarla konusuyor hiçte altta kalmiyor.sitedeki profilinde aktif gay yazıyor yani aktif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?