Sağol unBaşınız sağolsun.
Sağol unBaşın sağolsun nerden geldik varoluşumuz nasıldı öldüğümüzde nasıl olacak ama iyi insan olma sözüyle gelip sınandığımız bu hayattan erken ayrılıp asıl ebedi hayatına kavuşmuş kardeşimiz ruhu şad olsun
Zaten 90 yaşında anneannem var ona sorsam hiç yaşamamış gibi ömür okadar kısa ki ne zaman biz de ölümü tadacağız bilemeyiz
Allah'ım dayanma gücü versin size ve ailenize
Amin sağol unRabbim gani gani sabır versin, mekanı cennet olur inşallah...
28 yaşında sevgilisi vardı eşya almışlar evlencektiKaç yaşındaydı
Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun28 yaşında sevgilisi vardı eşya almışlar evlencekti
Sağol un kardeşim gitti bu dünyadan kurtuldu hiç değilse kendi mi böyle teselli ediyor um ama ben mi çok hassas im annem diğer kardeşim TV izliyor şuan anlayamıyorumAllah rahmet eylesin başınız sağolsun
Öldükten sonra yerimizin ne olacağını bilemiyoruz. Cennet ehlinden olur inşallah.
Kurtuldu mu derseniz ölüm bir kurtuluş değil ancak bu dünyadaki sınavı sona erdi diyebiliriz.
Rabbim sabırlar versin
Sağol un aminBaşınız sağolsun. Mekanı cennet olsun
Evet daha fazla çekmedi sağolAllah rahmet eylesin.Beikide onun icin hayirlisi buydu bilemeyiz.Psikolojik sorulari vardi diyorsunuz , her ser gibi gorunende bir hayir vardir.Rabbim en iyisini bilendir.Basiniz sagolsun.
Amin çok sağol un burda dertleşmek iyi geldiAllah rahmet eylesin çok da gençmiş. Allah korktuğuna uğratmasın
Dua edin kardesinize ,sizede iyi gelir cabuk toparlanirsiniz.Sevdigimiz insanlarin vefatlari bizleri manevi anlamda guclendirir.Annen ve babamin vefatinda anladi.Zor oldu ama rabbim yardim etti.Dua ettikce kendimi iyi hissediyordum .Onlarinda iyi oldugunu dusunerek mutlu oluyordum .Ayni hisleri bende yasadim ruyamda gormek icin dua ederdim.Ozledigimizden oluyor.Allah mekanlarini cennet etsin .Amin çok sağol un burda dertleşmek iyi geldi
Başın sağolsun canım. kardeşin nurlar içinde yatsın. Emin ol daha güzel yerdedir şimdi. Huzur içindedir.Kardeşimi kaybettik.13 gün oldu Fatih'in maddi manevi sıkıntıları vardı.çok kırılgan çok hassas bir çocuk tu psikolojik tedavi alıyor du. Hep çocuk lugunun kötü geçtiğinden söz ederdi . daha bir sürü şey . ben kardeşim in artık mutlu olduğunu düşünüyorum bu dünyadan kurtuldu . bana lütfen birşeyler söyleyin kardeşim kurtuldu mu
Başın sağolsun canım. kardeşin nurlar içinde yatsın. Emin ol daha güzel yerdedir şimdi. Huzur içindedir.Kardeşimi kaybettik.13 gün oldu Fatih'in maddi manevi sıkıntıları vardı.çok kırılgan çok hassas bir çocuk tu psikolojik tedavi alıyor du. Hep çocuk lugunun kötü geçtiğinden söz ederdi . daha bir sürü şey . ben kardeşim in artık mutlu olduğunu düşünüyorum bu dünyadan kurtuldu . bana lütfen birşeyler söyleyin kardeşim kurtuldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?