Kardeşim gitti

tardiss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
227
57
48
41
Kardeşimi kaybettik.13 gün oldu Fatih'in maddi manevi sıkıntıları vardı.çok kırılgan çok hassas bir çocuk tu psikolojik tedavi alıyor du. Hep çocuk lugunun kötü geçtiğinden söz ederdi . daha bir sürü şey . ben kardeşim in artık mutlu olduğunu düşünüyorum bu dünyadan kurtuldu . bana lütfen birşeyler söyleyin kardeşim kurtuldu mu

Sanırım intihar etti Allah sabır versin size.bu saatten sonra öyle düşünmek en iyisi sanırım diğer türlü acınız katlanmaktan başka bi işe yaramaz.bol bol dua edin kardeşinize Allaha sıgının sabır için elden başka ne gelirki

Inthrmi etti nasıl öldü şuan mutlumu bilemeyiz her bitiş bi baslangictir ölüm kurtuluş değildir brbrmizi kandırmaya gerek yok mekanı cennet olsn allah sabır versn

Sağol bende öyle düşünüyorum çok acı ama çok sıkıntılar i vardı 5 senedir bizden ayrıydı senede 1 2 kere görüyor dük çok iyiydi çok merhametli

Canım vadesi gelmiş , ömrü o kadarmış demekki, Allah daha iyi bilir bizlerin aklı ermezki. Çok iyi bir insandı diyorsun, inşallah cennete giden huzur bulan kullardan olur, Allah taksiratını affetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…