Kardeşim gitti

İnşallah çok sağol un dayanıyoruz bir şekilde rüyada görmek istiyorum kardeşimi çok özledim onu çok

Ates düstügü yeri yakiyor.sizin aciniz hic dinmeyecek hafifler gibi olacak birden sizlayacak.
Ama biliyoruz ki ölüm hepimize.vadesi dolana kacinilmaz son.
Kardesin icin bol bol dua et bol bol ziyaret et.
Huzurla uyusun mekani cennet olsun ins.

İnşallah çok sağol un dayanıyoruz bir şekilde rüyada görmek istiyorum kardeşimi çok özledim onu çok
Bir gun elbet gorursunuz ordan hasret giderirsiniz.. Ama yinede kendinzi cok uzmeyin lutfen yoksa dayanma gucunuz kalmaz. Bir gun hepimiz sevdiklerimize kavusacagiz.. bol bol dua sabir isteyin Allahtan..

Sağol un

Bir gun elbet gorursunuz ordan hasret giderirsiniz.. Ama yinede kendinzi cok uzmeyin lutfen yoksa dayanma gucunuz kalmaz. Bir gun hepimiz sevdiklerimize kavusacagiz.. bol bol dua sabir isteyin Allahtan..
Sağol un kafamı dağıtmak istiyorum ama evden dışarı çıkmıyor um .hattımı kullanmıyorum bitek internet e giriyorum . bakalım

Kurtuldu bence. Bu dünya kimi insanlar için cehennemden farksız. Hassas insanlar, psikolojisini toparlayamayanlar için zulüm gibi geliyor. Ne dersek diyelim, ne yaparsak yapalım aşamıyorlar çektikleri acıları. Kalpten söylüyorum kurtulduğunu orada huzur içinde olduğunu düşündüm yazını ilk okuduğumda. Merhametli diyorsun kardeşin için, belli çok acı çekmiş burada. Onun için olması gereken gitmesi gereken zaman buymuş. Kimbilir Allah sevdiği için yanına aldı daha fazla kahrolmasın burada diye, inan aklımız ermez onun işine. Allah rahmet eylesin, günahlarını affetsin inşallah.

Evet kurtuldu kardeşim çok acı çekiyor du yüzü şişmişti 1 senedir psikolojik miş benim elimden hiç bişey gelmedi onu çok sevdim sadece küçük Ken baktım annem çalışıyor di .3 ay önce bana geldi yine eskileri açtı babam annemi dövüyor du dedi abla ben hiç mutlu olamadım dedi

bu dünya zor biryer inslalh Allah affetmiştir onu ve cennetine alır . bilemeyiz merhametli demissin belkide Allah bufünyanın acılıgından kırtardı

Hepimiz ölümlüyüz ,böyle düşünürseniz belki biraz rahatlarsınız.Başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin.

Başınız sağolsun. Allah sabır versin. Onun için bol bol dua edip hayır işleyin, amel defteri kapanmaz hayırla dolar. Allah günahlarını bağışlasın mekanını cennet eylesin.

Başın sağolsun nerden geldik varoluşumuz nasıldı öldüğümüzde nasıl olacak ama iyi insan olma sözüyle gelip sınandığımız bu hayattan erken ayrılıp asıl ebedi hayatına kavuşmuş kardeşimiz ruhu şad olsun
Zaten 90 yaşında anneannem var ona sorsam hiç yaşamamış gibi ömür okadar kısa ki ne zaman biz de ölümü tadacağız bilemeyiz
Allah'ım dayanma gücü versin size ve ailenize

Başınız sağolsun. Allah sabır versin. Onun için bol bol dua edip hayır işleyin, amel defteri kapanmaz hayırla dolar. Allah günahlarını bağışlasın mekanını cennet eylesin.
Sağol un

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…