İnşallah çok sağol un dayanıyoruz bir şekilde rüyada görmek istiyorum kardeşimi çok özledim onu çokKitabimizda herkesin bir ecel saati oldugu ve onun ne onune ne gerisine gecebilecegimiz yaziyor. Yani kardesiniz icin bu olum Allahin takdiri.. bizlerde hepimiz olecegiz vakti saati geldiginde. Bundan kacis yok. Olum kurtulustur aslinda bir nevi.cunku bu dunya gzuel oldugu kadar bir suru pisliklerle beraber yasanilan bir dunyadir. O nedenle Olumu kotu algilamayin.. lutfen uzulmeyin kardesiniz su an cok huzurlu ve rahat..Allah mekanini cennet eylesin insallah..
Bir gun elbet gorursunuz ordan hasret giderirsiniz.. Ama yinede kendinzi cok uzmeyin lutfen yoksa dayanma gucunuz kalmaz. Bir gun hepimiz sevdiklerimize kavusacagiz.. bol bol dua sabir isteyin Allahtan..İnşallah çok sağol un dayanıyoruz bir şekilde rüyada görmek istiyorum kardeşimi çok özledim onu çok
Ates düstügü yeri yakiyor.sizin aciniz hic dinmeyecek hafifler gibi olacak birden sizlayacak.
Ama biliyoruz ki ölüm hepimize.vadesi dolana kacinilmaz son.
Kardesin icin bol bol dua et bol bol ziyaret et.
Huzurla uyusun mekani cennet olsun ins.
Sağol un kafamı dağıtmak istiyorum ama evden dışarı çıkmıyor um .hattımı kullanmıyorum bitek internet e giriyorum . bakalımBir gun elbet gorursunuz ordan hasret giderirsiniz.. Ama yinede kendinzi cok uzmeyin lutfen yoksa dayanma gucunuz kalmaz. Bir gun hepimiz sevdiklerimize kavusacagiz.. bol bol dua sabir isteyin Allahtan..
Evet kurtuldu kardeşim çok acı çekiyor du yüzü şişmişti 1 senedir psikolojik miş benim elimden hiç bişey gelmedi onu çok sevdim sadece küçük Ken baktım annem çalışıyor di .3 ay önce bana geldi yine eskileri açtı babam annemi dövüyor du dedi abla ben hiç mutlu olamadım dediKurtuldu bence. Bu dünya kimi insanlar için cehennemden farksız. Hassas insanlar, psikolojisini toparlayamayanlar için zulüm gibi geliyor. Ne dersek diyelim, ne yaparsak yapalım aşamıyorlar çektikleri acıları. Kalpten söylüyorum kurtulduğunu orada huzur içinde olduğunu düşündüm yazını ilk okuduğumda. Merhametli diyorsun kardeşin için, belli çok acı çekmiş burada. Onun için olması gereken gitmesi gereken zaman buymuş. Kimbilir Allah sevdiği için yanına aldı daha fazla kahrolmasın burada diye, inan aklımız ermez onun işine. Allah rahmet eylesin, günahlarını affetsin inşallah.
İnşallah kardeşim orda mutlu olurbu dünya zor biryer inslalh Allah affetmiştir onu ve cennetine alır . bilemeyiz merhametli demissin belkide Allah bufünyanın acılıgından kırtardı
İnşallah kardeşim orda mutlu olurbu dünya zor biryer inslalh Allah affetmiştir onu ve cennetine alır . bilemeyiz merhametli demissin belkide Allah bufünyanın acılıgından kırtardı
SağolunBundan dünyadan kurtuldu evet ama ona neler bekliyor bilemeyiz,basınız sağolsun çok yeni açısı: ((
Sağol un aminHepimiz ölümlüyüz ,böyle düşünürseniz belki biraz rahatlarsınız.Başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin.
Başınız sağolsun.Sağol trafik kazası
Başın sağolsun nerden geldik varoluşumuz nasıldı öldüğümüzde nasıl olacak ama iyi insan olma sözüyle gelip sınandığımız bu hayattan erken ayrılıp asıl ebedi hayatına kavuşmuş kardeşimiz ruhu şad olsunKardeşimi kaybettik.13 gün oldu Fatih'in maddi manevi sıkıntıları vardı.çok kırılgan çok hassas bir çocuk tu psikolojik tedavi alıyor du. Hep çocuk lugunun kötü geçtiğinden söz ederdi . daha bir sürü şey . ben kardeşim in artık mutlu olduğunu düşünüyorum bu dünyadan kurtuldu . bana lütfen birşeyler söyleyin kardeşim kurtuldu mu
Sağol unBaşınız sağolsun. Allah sabır versin. Onun için bol bol dua edip hayır işleyin, amel defteri kapanmaz hayırla dolar. Allah günahlarını bağışlasın mekanını cennet eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?