Kardeşim için dua 🙏🏼

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

elektra

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2015
6.991
32.279
548
Benimde ailemin başına bir olay geldi kızlar sizden kardeşim adına bol dua almak istiyorum Kardeşim şu an benden iki yaş küçük 6 aylık iken ateşlendi tabi bayram üzeri o dönem doktorlar fazla yokmuş hastanede çoğunluk asistan varmış. Kardeşime menenjit diyip o tedaviyi uygulamışlar belinden su da alınmış. Annem anlatır hiç bir yerinde boşluk yokmuş başının her yerine bir şeyler takmışlar ama vucüdunun her yerine tabi başınada öyle. Sonra doktorlar gelmiş annem o ara lavabodaymış konuşmaları duymuş asistanlara kızmış doktarlar bu çocuk menenjit değil bu tedaviyi nasıl uyguladınız diye annem yıkılmış ama sonradan dosyasına o doktorda asistanların geleceği yanmasın diye menenjit demiş . Şu an spastik engelli hani zeka seviyesi de yaşı değil ve hayalleri var okumak istiyor üniversite okuyup kendince devlette hacker olucam diye kendince hayaller kuruyor kendince her gün abdest aldırıp namaz kılıp dualar ediyor. İki sene öncede okuma yaparken sayfaları yakınlaştırdığını farkettik doktora götürmüşler ben yurttaydım o zaman doktor göz damarları kurumuş yakında gözleri görmemeye başlar demişler tabi annemi arayınca duydum ağlıyormuş hep sonra başka hastanelere götürdüler doktor özel bir gözlük camı yazmış içeriğinde gözüne göre uygun maddelerden oluşan bunu yaptırırsanız böyle kalır ilerlemez dediler. Her gece uyurken odasından gülme sesleri geliyor dinliyoruz hayaller kuruyor tabi. Bazen ben cennette yürüyeceğim dimi anne, ya da anne ablam ile kardeşim x evlenince ben seninle babama bakıcam sana villa alıcam köpek alıcam kendime diye bir sürü şey söylüyor umarım her şey gönlünce olur seni çok seviyorum ablacım senin gibi tatlı yakışıklı bir kardeşim olduğu için gurur duyuyorum

Allahım nasıl bir hata bu okurken çok üzüldüm bir yandanda onun seven bir ailesi var diye düşündüm bu hayatta neler duyuyoruz Allah sizin ailenizin mükafatını verir inş Allah'ım acil şifa versin

Teşekkür ederim ağlıcam gibi ama tutucam kendimi yanımda tutuyorum kendimi

O doktorlara ve hastahaneye dava falan açmadı mı anneniz?çok geçmiş olsun ortada bir ihmal varsa o çocuğun hakkını umarım aramışsınızdır.giden sağlık geri gelmez ama en azından o tazminatın kardeşinize bir faydası olur ve insanlarda elini kolunu sallayıp gezmezler.herkes işini layıkıyla yapsın gerçekten bazı mesleklerde yapılan hatanın telafisi yok.

Allahım yar ve yardımcınız olsun Umarım o da istediği hayata ve hayallerine kavuşur ❤
Ayrıca bu tehşisi koyan asistanların ve bu yanlışa göz yuman doktor Allahından bulsun tez zamanda. İnsan hayatı bu kadar basit mi ya şimdi nasıl gece yatağa girip uyuyorlar vicdanen anlamıyorum. Hayat kurtarması gerekenler neden insanların hayatlarını karartıyor bilmiyorum ve bunu yaparken nasıl rahatça hayatlarına devam edebiliyorlar anlamıyorum

Bazen kelimeler bile kifayetsiz kalır hani, yazınızı okuyunca kelimelerim yetersiz kaldı Dilerim kardeşiniz hayallerine kavuşur, dilerim şifa bulur.

Amin dua etmekten başka yapabilcek bir şeyimiz yok o varsa biz varız. Şükrediyoruz daha kötü durumda olan insanları gördük okulunda şu an yemeğini kendi yiyebiliyor, tuvaletine gidebiliyor yardımla, biz başka odadaysak emekleyerek gelip peltek peltek bize laf sokar güldürür

Meleklerin korumasında tertemiz bir melek. Allah'ım size de ona da güç versin. İnşallah çok güzel günler görürsünüz birlikte

Amin bi bilsem ama Allah kaldıramayacağımız yük vermezmiş belki allahın sevdiği kuluyuz öbür tarafta beşki bize bir kapı olucaktır

Kurban olsunlar ona yaşama bu kadar bağlı sevecen bir delikanlı bence her zorluğu aşar, kendine ve hayallerine olan inancı inşaallah onu istediklerine kavuşturacaktır, onu seven böyle güzel bir ailesi olduğu için çok şanslı, dilerim bir gün kardeşinizin hayallerine kavuştuğunu da okuruz sizin yazılarınızda

Şöyle tedaviye başlamadan önce hani belge falan imzalatıyorlar ya annem imzalamış sanırım bazen sorup deşmekte istemiyorum annemin okumamış o dönem bütün kardeşleri okutulmuş annem köyde çalışsın yardım etsın dıye okula göndermemişler şu an bılıyor okuma yazması var ama o dönem pek yoktu imzalamış zaten doktorlar gelmeden önce imzalanmış doktorda menenjit diyip dediğim gibi dosyayı kapatmışlar peşine düşmüşler ancak hiç bir şet olmamış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…