Benimde ailemin başına bir olay geldi kızlar sizden kardeşim adına bol dua almak istiyorumKardeşim şu an benden iki yaş küçük 6 aylık iken ateşlendi tabi bayram üzeri o dönem doktorlar fazla yokmuş hastanede çoğunluk asistan varmış. Kardeşime menenjit diyip o tedaviyi uygulamışlar belinden su da alınmış. Annem anlatır hiç bir yerinde boşluk yokmuş başının her yerine bir şeyler takmışlar ama vucüdunun her yerine tabi başınada öyle. Sonra doktorlar gelmiş annem o ara lavabodaymış konuşmaları duymuş asistanlara kızmış doktarlar bu çocuk menenjit değil bu tedaviyi nasıl uyguladınız diye annem yıkılmış ama sonradan dosyasına o doktorda asistanların geleceği yanmasın diye menenjit demiş . Şu an spastik engelli hani zeka seviyesi de yaşı değil ve hayalleri var okumak istiyor üniversite okuyup kendince devlette hacker olucam diye kendince hayaller kuruyor kendince her gün abdest aldırıp namaz kılıp dualar ediyor. İki sene öncede okuma yaparken sayfaları yakınlaştırdığını farkettik doktora götürmüşler ben yurttaydım o zaman doktor göz damarları kurumuş yakında gözleri görmemeye başlar demişler tabi annemi arayınca duydum ağlıyormuş hep sonra başka hastanelere götürdüler doktor özel bir gözlük camı yazmış içeriğinde gözüne göre uygun maddelerden oluşan bunu yaptırırsanız böyle kalır ilerlemez dediler. Her gece uyurken odasından gülme sesleri geliyor dinliyoruz hayaller kuruyor tabi. Bazen ben cennette yürüyeceğim dimi anne, ya da anne ablam ile kardeşim x evlenince ben seninle babama bakıcam sana villa alıcam köpek alıcam kendime diye bir sürü şey söylüyor umarım her şey gönlünce olur seni çok seviyorum ablacım senin gibi tatlı yakışıklı bir kardeşim olduğu için gurur duyuyorum seninle empati kurmaya bile yuregim yetmedi kardeşinin vebalini nasıl almislar of bilemedim Allahtan su kor gecenin herkezin uykusunda oldugu vakitte senin kardesin icin Şafi ismiyle şifa vermesini istiyorum
Teşekkür ederimRabbim kardeşinin güzel gönlüne göre versin. Sizlerede güç kuvvet kolaylık versin. Ahh o doktorlar nasıl bu meleğin hesabını nasıl vericek
AminAllah yardımcısı olsun. İnşallah kardesinin kalbi kadar güzel bir yaşamı olur. O doktorları Allah a havale ediyorum.
Allahım nasıl bir hata bu okurken çok üzüldüm bir yandanda onun seven bir ailesi var diye düşündüm bu hayatta neler duyuyoruz Allah sizin ailenizin mükafatını versin inş Allah'ım acil şifa versin❤
Allahım yar ve yardımcınız olsunBenimde ailemin başına bir olay geldi kızlar sizden kardeşim adına bol dua almak istiyorumKardeşim şu an benden iki yaş küçük 6 aylık iken ateşlendi tabi bayram üzeri o dönem doktorlar fazla yokmuş hastanede çoğunluk asistan varmış. Kardeşime menenjit diyip o tedaviyi uygulamışlar belinden su da alınmış. Annem anlatır hiç bir yerinde boşluk yokmuş başının her yerine bir şeyler takmışlar ama vucüdunun her yerine tabi başınada öyle. Sonra doktorlar gelmiş annem o ara lavabodaymış konuşmaları duymuş asistanlara kızmış doktarlar bu çocuk menenjit değil bu tedaviyi nasıl uyguladınız diye annem yıkılmış ama sonradan dosyasına o doktorda asistanların geleceği yanmasın diye menenjit demiş . Şu an spastik engelli hani zeka seviyesi de yaşı değil ve hayalleri var okumak istiyor üniversite okuyup kendince devlette hacker olucam diye kendince hayaller kuruyor kendince her gün abdest aldırıp namaz kılıp dualar ediyor. İki sene öncede okuma yaparken sayfaları yakınlaştırdığını farkettik doktora götürmüşler ben yurttaydım o zaman doktor göz damarları kurumuş yakında gözleri görmemeye başlar demişler tabi annemi arayınca duydum ağlıyormuş hep sonra başka hastanelere götürdüler doktor özel bir gözlük camı yazmış içeriğinde gözüne göre uygun maddelerden oluşan bunu yaptırırsanız böyle kalır ilerlemez dediler. Her gece uyurken odasından gülme sesleri geliyor dinliyoruz hayaller kuruyor tabi. Bazen ben cennette yürüyeceğim dimi anne, ya da anne ablam ile kardeşim x evlenince ben seninle babama bakıcam sana villa alıcam köpek alıcam kendime diye bir sürü şey söylüyor umarım her şey gönlünce olur seni çok seviyorum ablacım senin gibi tatlı yakışıklı bir kardeşim olduğu için gurur duyuyorum
Bazen kelimeler bile kifayetsiz kalır hani, yazınızı okuyunca kelimelerim yetersiz kaldıDilerim kardeşiniz hayallerine kavuşur, dilerim şifa bulur.
Allahım yar ve yardımcınız olsunUmarım o da istediği hayata ve hayallerine kavuşur ❤
Ayrıca bu tehşisi koyan asistanların ve bu yanlışa göz yuman doktor Allahından bulsun tez zamanda. İnsan hayatı bu kadar basit mi ya şimdi nasıl gece yatağa girip uyuyorlar vicdanen anlamıyorum. Hayat kurtarması gerekenler neden insanların hayatlarını karartıyor bilmiyorum ve bunu yaparken nasıl rahatça hayatlarına devam edebiliyorlar anlamıyorum
Kurban olsunlar onaAmindua etmekten başka yapabilcek bir şeyimiz yok o varsa biz varız. Şükrediyoruz daha kötü durumda olan insanları gördük okulunda şu an yemeğini kendi yiyebiliyor, tuvaletine gidebiliyor yardımla, biz başka odadaysak emekleyerek gelip peltek peltek bize laf sokar güldürür
Şöyle tedaviye başlamadan önce hani belge falan imzalatıyorlar ya annem imzalamış sanırım bazen sorup deşmekte istemiyorum annemin okumamış o dönem bütün kardeşleri okutulmuş annem köyde çalışsın yardım etsın dıye okula göndermemişler şu an bılıyor okuma yazması var ama o dönem pek yoktu imzalamış zaten doktorlar gelmeden önce imzalanmış doktorda menenjit diyip dediğim gibi dosyayı kapatmışlar peşine düşmüşler ancak hiç bir şet olmamışO doktorlara ve hastahaneye dava falan açmadı mı anneniz?çok geçmiş olsun ortada bir ihmal varsa o çocuğun hakkını umarım aramışsınızdır.giden sağlık geri gelmez ama en azından o tazminatın kardeşinize bir faydası olur ve insanlarda elini kolunu sallayıp gezmezler.herkes işini layıkıyla yapsın gerçekten bazı mesleklerde yapılan hatanın telafisi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?