Kurban olsunlar onayaşama bu kadar bağlı sevecen bir delikanlı bence her zorluğu aşar, kendine ve hayallerine olan inancı inşaallah onu istediklerine kavuşturacaktır, onu seven böyle güzel bir ailesi olduğu için çok şanslı, dilerim bir gün kardeşinizin hayallerine kavuştuğunu da okuruz sizin yazılarınızda
Bol bol öpüyorumKeşke elimden bisey gelse de o yakışıklı kardeşini iyilestirsem..kendi gibi hayalleri de güzel kardesinin..benim icin kardesini öp
Sırf asistanlikları yanmasin diye aynı suçu isleyen doktor da olsa öbür tarafta kardesinin iki eli yakalarında..
Bir hedefi olması ve o hedef için bir şeyler öğrenip çabalaması çok güzel, bu yazınız sonrası ben kardeşinize daha çok inandım, bence delikanlı çok yaman bir hacker olacak:)) Kendisine başarılar diliyorum aman diyeyim bizim siteyi gözüne kestirmesin de :))))İnşallah hemen yazarım şu an evin hackerı telefon bilgisayar kurdu heceleyerek yeni yeni okuyor ama kafasında kelimeleri ezberlemiş bilgisayar telefon her şey kullanabiliyor çok şükür ama hani dışardan biri bir şey dediğinde pek konuşmasını anlamıyorlar biz anlayabiliyoruz o da yetiyor. Bilgisayar işlemcilerine kadar ne işe yarıyor biliyor bazen bana bile okumuş cahil bunu bilmiyor musun diye takılır
Umarım yoksa burda herkesi kışkışlarBir hedefi olması ve o hedef için bir şeyler öğrenip çabalaması çok güzel, bu yazınız sonrası ben kardeşinize daha çok inandım, bence delikanlı çok yaman bir hacker olacak:)) Kendisine başarılar diliyorum aman diyeyim bizim siteyi gözüne kestirmesin de :))))
Ne diyeceğimi bilemiyorum çok geçmiş olsun herkes hata yapabilir o asistanlar da ve soktorlar da vicdan olsaydı yaptıkları yanlışın cezasını çekerlerdi ama üstünü kapatmışlar neden daha fazla insan olamıyoruz
İnşallah dediğim gibi Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş tek korkum bize bir şey olursa napar ilerde aileme bir şey olduğunda kardeşime bile veremem gibi yanlış anlamayın ilerde kardeşim evlendiğinde onun yanına bir kaç günlüğüne gittiğinde acaba eşi bir şey der mi istememezlik yapar mı diye bike don biçiyorum ister istemez kardeşinede düşkün ama bırakamam aslaNe güzel ne temiz yüreği var kardeşinizin. Dilerim rabbim istediği her şeyi nasip eder onun o sevgi dolu kalbinin niyetine. Dilerim rabbim şafi isminin hürmetine şifa versin. Kardeşiniz için dua edicem. Onun vebaline girenlerde cezalarını çekerler inşallah.
Siz çok iyi bi ablasınız. Dilerim Allah sizinde gönlünüze göre versin. Düşmez kalkmaz bir Allah demişler. Yarın bizim başımıza ne geleceği belli mi. O sizin kardeşiniz tabikide siz yanında olmalısınız her zaman. Onun kadar temiz iyi yürekli zararsız birini kardeşinizin eşi olacak kişide tanıdıkça sever bence. iyi biriyse kabul eder. Korkularınızı anlıyorum. Ama sanki siz varken zaten ona birşey olmaz, kimsenin umuduna da kalmaz gibi geliyo bana. Sizin sevginiz bile yeter ona.İnşallah dediğim gibi Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş tek korkum bize bir şey olursa napar ilerde aileme bir şey olduğunda kardeşime bile veremem gibi yanlış anlamayın ilerde kardeşim evlendiğinde onun yanına bir kaç günlüğüne gittiğinde acaba eşi bir şey der mi istememezlik yapar mı diye bike don biçiyorum ister istemez kardeşinede düşkün ama bırakamam asla
Siz çok iyi bi ablasınız. Dilerim Allah sizinde gönlünüze göre versin. Düşmez kalkmaz bir Allah demişler. Yarın bizim başımıza ne geleceği belli mi. O sizin kardeşiniz tabikide siz yanında olmalısınız her zaman. Onun kadar temiz iyi yürekli zararsız birini kardeşinizin eşi olacak kişide tanıdıkça sever bence. iyi biriyse kabul eder. Korkularınızı anlıyorum. Ama sanki siz varken zaten ona birşey olmaz, kimsenin umuduna da kalmaz gibi geliyo bana. Sizin sevginiz bile yeter ona.
[/QUOTE
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim
Amin hepimizinAllah yardımcınız olsun. İnşallah hersey gönlünüzce olur
Annem ateşlendiğini söyledi ılık suyla duş aldırıp hastaneye götürmüşler direk menenjit demişler sonra prof olan doktor gelip bu çocuk menenjit degil ki niye bu tedaviyi uyguladınız diye bağırmış asistanlara ama iş işten geçmişti belden su alınıp tedavi uygulanmıştı annem o tedavi sürecinde kardeşimin çok kötü bir halde olduğunu anlatırdı hep yüzüne bile iğneler gibi şeyler takmışlar sonradan o doktorda dosyaya menenjit diyip tedaviye devam etmişler. Başka bir şey miydi yoksa normal bi ateş miydi bilmiyoruz hiç bu yüzdenAllah yardımcınız olsun, kardeşiniz de hep mutlu olsun inşallahneyi varmış peki o zaman kardeşinizin biliyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?