EvetTabiki oluyor . Ama işinin ehline gidin . İstanbuldamısınız ?
zeka olarak sizin kardeşiniz benimkinden çok ileride. öğrenme kapasitesi var. sevindim öyle olmasına. siz de çok iyi bi ablasınız belli ki. :)O zaman durumları aynı inşallah her şey onlar için güzel olur zaten zihinsel engelli deselerde biliriz ki aslında çok zekiler diyorum ya okuma yazması yok yeni yeni heceliyor 25 yaşında ama misal genel kültür şeyleri söylerim abla az öğret bi an da beynime girmiyor beynim ufak galıba diyor ama lise sonda ki kardeşime sorsam yok bilmiyorum buna soruyorum ilk müslüman türk devleti kim diyorum itil bulgarlarına iti buygayları diyebiliyor zekiler inanın gurur duyuyorum biz olduktan sonra onlara bir şey olmaz siz de çok iyi bir abla olduğunuza eminim
Bakırköy’de bir klinik var , yrdmcı doc. Doktor Bekir yıldız instagramda yeni hayat kliniği bir bakın isterseniz
İnanın ben de öyle düşünüyorum erkek arkadaşımda biliyor dedim evlenirsek onada ılerde bakarım bırakmam o da sağolsun zaten çok iyi biri ama insanlar yıllar sonra değişiyor bir eşe de kardeşimi değişmem . Bu arada işten mi çıkarım belli olmaz dedınız ya bakım parası ya da engelli maaşı verilmiyor muzeka olarak sizin kardeşiniz benimkinden çok ileride. öğrenme kapasitesi var. sevindim öyle olmasına. siz de çok iyi bi ablasınız belli ki. :)
dediğim gibi başa gelen çekiliyor. ne olacak, nasıl olacak, ileride ne yapacağız, anne baba vefat ettiğinde vs işten mi çıkacağım, bakıcı mı bulacağız vs diye çok düşünüyorum ama yaşamadan bilemeyiz.
Teşekkür ederim bakıcamBakırköy’de bir klinik var , yrdmcı doc. Doktor Bekir yıldız instagramda yeni hayat kliniği bir bakın isterseniz
Rica ederim güzel bir şeye vesile olmak dileğiyle inşallahTeşekkür ederim bakıcam
Teşekkür ederim hepimizin inşallahOkurken aglattin bni allahim onun temiz saf gonlune gore versin inssssss yarabbim ins hersy istedgi gbi coook guzel olur
veriliyor. bakım parası alıyor annem şu an.İnanın ben de öyle düşünüyorum erkek arkadaşımda biliyor dedim evlenirsek onada ılerde bakarım bırakmam o da sağolsun zaten çok iyi biri ama insanlar yıllar sonra değişiyor bir eşe de kardeşimi değişmem . Bu arada işten mi çıkarım belli olmaz dedınız ya bakım parası ya da engelli maaşı verilmiyor mu
Biz almıyoruz aslında babam emekli memur şimdi şirketi falan var ihtiyaç sahibi olmadığımız için hakka girmek istemiyoruz. Ama şöyle şimdi artık o sınır yükseldi bir evin bir arabanın olması ailelerde farketmiyor ihtiyaç sayıyorlar ama dediğiniz gibi sınırı bir lira geçse alınamıyor ama artık sınır yükseldi sıkma canını bir de şey bu su faturasında kardeşiniz raporunu götürüyorsunuz gelen faturanın artık yüzde 50 mi 60 mı ne ödüyorsunuz elektırıktede var mı emın degılım ondada var dıyenler var bu hakkınızı da kullanınveriliyor. bakım parası alıyor annem şu an.
ama kişi başı gelir sınırı var. ben kendi evime alsam o sınırı aşarız, maaş kesilir diye biliyorum.
elektrikte yok. su ve türk telekomda var. yararlanıyorlar sanırım.Biz almıyoruz aslında babam emekli memur şimdi şirketi falan var ihtiyaç sahibi olmadığımız için hakka girmek istemiyoruz. Ama şöyle şimdi artık o sınır yükseldi bir evin bir arabanın olması ailelerde farketmiyor ihtiyaç sayıyorlar ama dediğiniz gibi sınırı bir lira geçse alınamıyor ama artık sınır yükseldi sıkma canını bir de şey bu su faturasında kardeşiniz raporunu götürüyorsunuz gelen faturanın artık yüzde 50 mi 60 mı ne ödüyorsunuz elektırıktede var mı emın degılım ondada var dıyenler var bu hakkınızı da kullanın
Her şey umarım sizin için iyi olurelektrikte yok. su ve türk telekomda var. yararlanıyorlar sanırım.
2020 için kişi başı gelir 1219 görünüyor. bakalım ileride ne olur bilinmez.
amiiin :) sizin için de.Her şey umarım sizin için iyi olur
Oy canım benim en iyi yerlere gelsin inşaAllahBenimde ailemin başına bir olay geldi kızlar sizden kardeşim adına bol dua almak istiyorumKardeşim şu an benden iki yaş küçük 6 aylık iken ateşlendi tabi bayram üzeri o dönem doktorlar fazla yokmuş hastanede çoğunluk asistan varmış. Kardeşime menenjit diyip o tedaviyi uygulamışlar belinden su da alınmış. Annem anlatır hiç bir yerinde boşluk yokmuş başının her yerine bir şeyler takmışlar ama vucüdunun her yerine tabi başınada öyle. Sonra doktorlar gelmiş annem o ara lavabodaymış konuşmaları duymuş asistanlara kızmış doktarlar bu çocuk menenjit değil bu tedaviyi nasıl uyguladınız diye annem yıkılmış ama sonradan dosyasına o doktorda asistanların geleceği yanmasın diye menenjit demiş . Şu an spastik engelli hani zeka seviyesi de yaşı değil ve hayalleri var okumak istiyor üniversite okuyup kendince devlette hacker olucam diye kendince hayaller kuruyor kendince her gün abdest aldırıp namaz kılıp dualar ediyor. İki sene öncede okuma yaparken sayfaları yakınlaştırdığını farkettik doktora götürmüşler ben yurttaydım o zaman doktor göz damarları kurumuş yakında gözleri görmemeye başlar demişler tabi annemi arayınca duydum ağlıyormuş hep sonra başka hastanelere götürdüler doktor özel bir gözlük camı yazmış içeriğinde gözüne göre uygun maddelerden oluşan bunu yaptırırsanız böyle kalır ilerlemez dediler. Her gece uyurken odasından gülme sesleri geliyor dinliyoruz hayaller kuruyor tabi. Bazen ben cennette yürüyeceğim dimi anne, ya da anne ablam ile kardeşim x evlenince ben seninle babama bakıcam sana villa alıcam köpek alıcam kendime diye bir sürü şey söylüyor umarım her şey gönlünce olur seni çok seviyorum ablacım senin gibi tatlı yakışıklı bir kardeşim olduğu için gurur duyuyorum
Aminrabbim acil şifa versin inşallahhh
Şöyle menenjit değilmiş ama o tedaviyi uygulamışlar çok şey yapmışlar kobay gibi vücuduma kafasında vücudunda yer kalmamış yüzüne bile bir şeyler takmışlar başka bir hastaneye yatırdılar aylarca ankara İstanbul ama doktorlar yanlış tedaviden dolayı beyin damarları kurumuş belden şu an su alınır misal tedavi için ama o dönemle şuan bir değil 6 aylık bir bebekten belinden su almak tehlikeli o dönem şartlarında çünkü durup dururken yapılmamalı hasar bırakıyor doktorlar bayram sonrası gelşnce çok bağırmışlar bu çocuk menenjit değil bu tedaviyi bunları nasıl yaptınız bütün damarlarını kurutup hasar vermişler başka hastanelerede kaldırmışlar doktorlar demiş hep bir de annem derdi çocuk artık sesi bırakın inliyormuş ölü gibi çok kötü haldeymişDoktorlar ne yapmis ki tedavi olarak? Oglum da menenjit suphesiyle tedavi altina alindi. Bizimki de menenjit degildi cok sukur. Damardan antibiyotik verdiler. O herhangi bi hasar birakmaz. Belden alinan sivi da beyinde bi hasar birakmaz. Ne yaptilar ki? Acaba menenjitin kendisi hasar birakmis olmasin? Cok gecmis olsun. Insallah hayalleri gercek olur.
Bir de menenjit olmadığını söylemesine rağmen öğrenmişler ki gelecekleri yanmasın diye üstüne dosyasına menejit diyip devam edip bırakmışlarDoktorlar ne yapmis ki tedavi olarak? Oglum da menenjit suphesiyle tedavi altina alindi. Bizimki de menenjit degildi cok sukur. Damardan antibiyotik verdiler. O herhangi bi hasar birakmaz. Belden alinan sivi da beyinde bi hasar birakmaz. Ne yaptilar ki? Acaba menenjitin kendisi hasar birakmis olmasin? Cok gecmis olsun. Insallah hayalleri gercek olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?