Kardeşim için dua 🙏🏼

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Icim acidi ah yavrum ya. Benim oglumun da belden sivi aldilar. Hala kulagimda sesi cocugumun. menenjit daha kotu bi ihtimal oldugu icin mecbur izin verdim. Ama bizde basina falan bir sey takilmadi. Antibiyotik tedavisi baslattilar. Allah sifa versin insallah cok iyi olur kuzu.

Evet şu an ki şartlar o kadar iyi ki bütün tetkikler yapılıyor 25 sene önce yaşandığı için o kadar şey takmaları yüzüne kadar ne yaptılar bi bilsek çünkü menenjit olmadığı halde o kadar şey menenjit tedavisinde bile yok sıvı alınır biliyorum teşhis adına ama beynine yüzüne düşünsenize tüm vücuduna iğneler bir sürü şey takmışlar annem oğlumda boşluk yoktu doktor menenjit değil bu tedaviyi neden uyguladınız diye bağırırken annem duymuş konuşmaları acaba diyorum başka şeylerde mi yanlış şeylerde mi yaptılar da damarları kurudu çünkü ankara araştırmada yattığında doktorlar bu çocuğa ne yapıldı anlatmışlar çocuk hasar görmüş beyin damarlarına kadar kurumuş hasar görmüş bu saatten sonra kötüye gitmemesi için çabalıcaksınız dedıler. O dönemler büyüdükçe oturamazdı sağına soluna düşerdi kaşık tutamazdı hep yanlarına yastıklar koyduk fızık tedavılere koştuk şu an durumu iyi yemek yiyebiliyor normal bizim gibi olmasada tuvaletıne gider büyük tuvaletınde arkadını sileriz emekleyerek odaları dolaşır o yüzden şükrediyoruz dilini de anlayabiliyoruz

Bir de menenjit olmadığını söylemesine rağmen öğrenmişler ki gelecekleri yanmasın diye üstüne dosyasına menejit diyip devam edip bırakmışlar
Bizde de olmadigi belli oldugu halde tedaviye devam edildi. Doktorun aciklamasi belde n gerekli sivi alinmadi menenjit suphesi hala var riske atamayiz dediler. Malesef izin verdim tedaviye. Caresiz kaliyorsun doktor diyip guveniyorsun. Ben ne yanlis teshisler duydum bu surecte. Olumcul tedavisi olmayan bi hastalik teshisi koydu. 1 hafta sonra yanilmisim sizi de uzdum kusura bakmayin dedi. O kadar basit. Allah her seyin hayirlisini versin.
Bir de menenjit olmadığını söylemesine rağmen öğrenmişler ki gelecekleri yanmasın diye üstüne dosyasına menejit diyip devam edip bırakmışlar

Amin

Ben asla doktorlarımızı bir gün olsun kötülemem kötüleyemem bizim doktorlarımız dünya çapında ama çürük meslek insanlarda istisnalar var o da bize denk geldi ama diyorum ya Allah belki onun sayesinde bize öbür tarafta belki kapı açar

Cok uzuldum. Evet menenitte böyle bi tedavi yok ki o zamanın tedavi yöntemi neydi bilmiyoruz ama acaba şant falan mı takıldı. resmen deney yapmışlar. Ah ya insanın basireti de bağlanıyor bunun cahillikle de ilgisi yok. Doktorlar öyle bi tablo çiziyor ki önüne mecbur kalıyorsun.

İğne gibi şeylermiş delik deşikmiş ne yazık ki

Yanlış anlamayın ama menenjit tedavisiyle bir şey olmaz ki? Antibiyotik veriyorlar

Yanlış anlamayın ama menenjit tedavisiyle bir şey olmaz ki? Antibiyotik veriyorlar
Biliyorum ama o uygulanmamış ne yazık ki doktor gelince bu çocuk menenjit değil bu tedaviyi niye uyguladınız diye delirmiş annemler ankara çapa vs götürdüler aylarca yattı oralarda doktorlar yanlış uygulamalar yapılmış çocuğa demişler zaten beyin damsrlarına kadar kurumuş hasar görmüş her yeri demiş bu dönemde antibiyotik uygulanıyor ama 25 sene önce o yüzüne kadar tüm vücuduna iğneli şeyler takmışlar delik deşikmiş boşluksuz diyorum ya menenjit olmadığı halde hadi uygulandı o tedaviler neydi asistanlar başka yanlış tedavilerde uygulamış diğer doktorlarda demiş zaten bşr de asıstanlara zaten bağırım menenjit olmadığı halde öğrendik ki gelecekleri yanmasın diye baş doktor dosyasına çocuk menemjit demiş kapatmış tedaviye devam etmişler babam peşini bırakmadı çapaya her yere götürüp öğrenmişler yanlış tedaviler uygulanmış diye ancak annem başta menejit diyip imza attığı için doktorda dosyayı kapattığı için bir şey yapılamamış

Tedavi öncesi anneme menenjit diyip imzalatmışlar annem sonradan doktor gelip bağırışı konuşmaları duymuş başka hastane doktorlarada götürünce doğru çıktı dediker yanlış tedaviler uygulanmış nedense belinden su alınmasıda yanlış mı yapılmış bir şey demişler o konudada alınmaması gerekıyormuş öyle demişler hep

Madem konu kardes,hastalik saglik ve dua,abim carsamba gunu bobrek nakli oluyor.Her seyin iyi gecmesi icin bu yazdigimi okuyan bir dua ederse cok sevinirim.

Madem konu kardes,hastalik saglik ve dua,abim carsamba gunu bobrek nakli oluyor.Her seyin iyi gecmesi icin bu yazdigimi okuyan bir dua ederse cok sevinirim.
Dualarımız kardeşinle umarım biran önce iyileşir kardeşiniz geçm olsun canım

Ben sadece sizin olayiniz icin soylemedim. Genel olaraj duydugum bazi seylerden cok etkileniyorum ki bu aralar cok fazla şey duydum/okudum. Isini iyi yapanlari her zaman tenzih ederim.

Sen harika bir abla, kardesin ise harika ötesi bir emanet. Rabbim hayallerini hayırlısı ile vakitlice önüne koysun kardeşinin.Ben inanıyorum o herseyi başaracak,sağlıcakla kalın

Rabbim yardimciniz olsun benimde kardesim engelli zor rabbbim beterinden korusun sagligimizla sınamasın insallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…