Kardeşim kendinden 5 yaş büyük kıza aşık

Siz kimsiniz kardeşiniz kim ki bir insanı kafanıza göre şekillendirme Hakkını nerden buluyorsunuz ?

Şaka gibi yaw, bi siz doğru herkes yanlış

neyin sinir krizini geçirdiniz ki gayet olabilir bir durum nasıl böyle bakabiliyorsunuz olaylara nesi varmış neyse ya susiim iyisimi ben

çok şükürler olsun ki sizin gibi insanlara denk gelmedim. yorumunuz, tavrınızı, düşünceleriniz çok ayıpladım kusura bakmayın. 27 yaşında olunca neden sizin kardeşinizi son çıkış görsün bu ne saygısızca bir laf. bende 30 yaşında evlendim ama 27 yaşında sırf evlenmek için gidipte aşık olmadığım sevmediğim bebelikle uğraşmazdım.

doğru yada yanlış sizi neden ilgilendiriyor bu kadar, ailenize uygun! biri ile evlenince ne biliyorsunuz mutlu olacağını, ayrıca ne öyle kardeşimi kandırmış birlikte olmuş lafları, bir kadın olarak ne kadar ayıpladım sizi. birlikte isteyerek birlikte olmuşlar, kardeşiniz çocuk değil, sanki kandırılmış küçük kız çocugu, kadını da fırsatçı gbii göstermişsiniz. mutlu olacakları varsa da zaten şimdiden hakkında böyle şeyler düşünen bir aile yüzünden mutlu olamazlar.

ben sizin yerinizde olsam, uyarımı yapardım, bu evlilikle ilgili endişelerimi söyler sonra baktım kardeşim istiyor, mutluluklar diler kızı yakından tanımya çalışırdım. ama bu yorumlar, bilmiyorum hala böyle ailelerin olduğunu görmek çok üzücü. gerçekten kınadım sizi.

bir kadın olarak bir hemcinsinizle ilgili kurduğunuz bu cümleler gerçekten anlaşılır gibi değil. yok yalnız yaşamış, yok elinde tutmak için birlikte olmuş, yok yurtdışı falan filan. sizi şimdi sizden 3-5 yaş küçük biri beğense, sevse, evlenmek isteseydi, buraya gelip kızlar ailesine bağımlı nişanlım benimle yaş farkından dolayı evlenmekten vazgeçti diye konu açardınız.

22 yaş büyük değil, ama küçükte değil. kardeşiniz bir birey, bırakın kendi seçimlerini yapsın, karışma hakkınız yok zaten bir yetişkine.

arkadaşlar bütün gece bu sorundan dolayı gözüme uyku girmedi, annem gece gündüz ağlıyor, kardeşim artk yeter diye çırpınıyor ama olmaz işte diyorum olmaz öyle bir kızla olmaz, kardeşim bu kızla tanıştıktan sonra çok fazla değişti hiç umursamıyor artık ben aileme çok önem veriyorum bu tip sorunlar istemiyorum ailemizde herhangi bir kızdan dolayı, gerçekten çok üzgünüm. kimseyi yargılamıyorum burda lafım sadece kardeşimi bu hale getiren o kıza
inşallah bu konu çabuk çözülür, biraz huyuna suyuna gitmeye çalışıyorum ama sanki kocaman adammış gibi davranıyor o daha ne biliyor kendini koruyamaz ki

Sen 30 yaşındasın evlenmemişsin. 27 yaşında bekar bir kadın için bu yaşa kadar hayatına kimler girmiş neler yaşamıştır diyorsun. Kendine bakarak mı böyle konuşuyorsun, 30 yaşında bekarsın ya.
27 yaşında bekar bir kadının sevgilisi var ve diyorsun ki yaşı ilerlediği için kardeşimi son çıkış olarak görüyor. Sen 30 yaşındasın ya bir çıkış bulmadın mı daha?
22 yaş çocuk değil. O yaşta insanlar üniversiteden mezun olup iş hayatına başlıyor. Evlenmek için de ciddi ilişki düşünmek için de absürt bir yaş değil.
Kardeşinizin sevgilisiyle esas zorunuz nedir siz onu anlatın. Ailenizi böyle ulaşılmaz kılan ne? Padişah soyundan geldiniz de yalılarda mı oturuyorsunuz nedir yani. İnşallah kardeşiniz sizin bu yüzünüzü iyice görür ve o kıza sarılıp sizden kopar. Siz bu saygısız kibirli halinizi kardeşinizi kaybederek ödersiniz. İnsanların hakkına girmeyin. Onaylamayabilirsiniz, sevmeyebilirsiniz ama istimiyirim bin bi gilini gibi bir lüksünüz yok. Kardeşinizin size koca bulamayacağı gibi.

evet son çıkış yolu... hayy allahım bu milletten bir b. olmaz

umursamıyor derken kız bu hale getirdi derken uyusturucuya felan mı alıştırdı alkolik mi yaptı ne yaptı

haklısınız ama bizimde gördüğümüz duyduğumuz onca şey var, tecrübelerimiz var kardeşim bunları dinlemiyor ne yazıkki

umursamıyor derken kız bu hale getirdi derken uyusturucuya felan mı alıştırdı alkolik mi yaptı ne yaptı

eskiden kardeşim bize çok düşkündü ne dersek hemen yapardı söz dinlerdi ama bu kızla olduktan sonra asileşti bana karışamazsınız ben bir bireyim ben size karışıyormuyum diyor. biz sadece onun iyiliğini ve mutluluğunu düşünüyoruz o hiç birşeyin farkında değil o kız aklına girip bunları söyletiyor kesin annem krizler geçiriyor hergün bu yüzden

birey olmaya başlamış kız adam ediyor onu

Size ne oluyor? 22 yaşında bir insan gayet aklı başındadır. Siz daha kadını tanımadan yok kardeşimden faydalanıyor yok kendini kakalıyor falan. Çok çirkin şeyler bunlar. Duyan da kadın fahişe uyuşturucu bağımlısı tarihi eser kaçakçılığı falan yapıyor sanır.

Bence de o kadın sizin gibi bir aileye girmesin zaten. İnsanın hayatını zehir edersiniz siz. Yazık kardeşinize de üzüldüm sizin gibi bir ailesi olduğu için.

Yazdıklarınız çok ayıp 27 yaşına kadar neler görmüş geçirmiştir kimbilir falan yazmışsınız.
Siz de 30 yaşındasınız bu hesaba göre siz neler görüp geçirdiniz o Zaman.
Çok mu zenginsiniz ordan mı geliyor kardeşinizin kıymeti. Elden kaçırmamak için birlikte olmuş falan Ali Ağaoğlu'nun mu ablasısınız?
Ben de eşimden 2 yaş büyüğüm. 10 yaş da büyük olsam eşimle evlenirdim. Geçiniz efendim bunları, başka sebepler söylersiniz amenna ama ne sebeple olursa olsun sinir krizi geçirmekmiş evlatlıktan reddetmekmiş bunlar yersiz. Bunlar kardeşinizi sevdiği kadına daha da bağlar, başka da Bir işe yaramaz.

aynen girmesin arkasına bakmadan kaçsın baksana neler yazıyor nerede yaşadığını çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…