- 18 Mart 2015
- 2.662
- 4.918
- 333
- Konu Sahibi istanbulian87
-
Hee evet çok masumbiz dua ediyoruz hergün eve kucağında çocukla gelmesin diye. yaptığının yanlış oldugunu kaç defa anlattık, zina yapıyor biz böyle yetiştirilmedik benim kardeşim çok masumdu
Siz kimsiniz kardeşiniz kim ki bir insanı kafanıza göre şekillendirme Hakkını nerden buluyorsunuz ?hiç istemiyoruz o kızı evimizde. bu kız yurtdışında doğmuş büyümüş okumuş, din örf adet bilmez, oturmayı kalkmayı bilmez. keşke yabancı bir kız bulsaydı diyorum bazen en azından kültürümüze dinimize davet edip istediğimiz gibi şekillendirirdik, kardeşimin mutluluğu garanti olurdu. sabırla nasihat edip doğruları göstermeye çalışacağım bir kaç gün daha inşallah vazgeçer
Şaka gibi yaw, bi siz doğru herkes yanlışhiç istemiyoruz o kızı evimizde. bu kız yurtdışında doğmuş büyümüş okumuş, din örf adet bilmez, oturmayı kalkmayı bilmez. keşke yabancı bir kız bulsaydı diyorum bazen en azından kültürümüze dinimize davet edip istediğimiz gibi şekillendirirdik, kardeşimin mutluluğu garanti olurdu. sabırla nasihat edip doğruları göstermeye çalışacağım bir kaç gün daha inşallah vazgi
merhaba arkadaşlar
küçük erkek kardeşim kendinden 5 yaş büyük birine aşık olmus kaç aydır birliktelermiş.
kavgalar ettik sinir krizleri geçirdik ailecek sevgilisinden ayıramadık evlenicem diyor.
kendinden büyük kız da utanmadan birlikte olmuş kardeşimle elinde avucunda tutmak için.
biz bu işin olmasını istemiyoruz zamanı gelince ailemize uygun biriyle evlenmesini istiyoruz.
yardım edin ne yapabiliriz?
evet son çıkış yolu... hayy allahım bu milletten bir b. olmazKız 45 50 yaşında değil niye son çıkış yolu olsun dha 27 yasndyms gencecik kız benim ablam 29 yasnda bekar bütün yollar kapandı o zaman inşallah evlenirler size kalırsa mutsuz olur gibi görünüyor kardesinzn hayatı sizi ilgilendirmez koynuna alcagi kadinada siz karar vermeyn bi zahmet
Siz o kizdan buyuksunuz ve daha evlenmediniz mikız nerdeyse benim yaşımda
umursamıyor derken kız bu hale getirdi derken uyusturucuya felan mı alıştırdı alkolik mi yaptı ne yaptıarkadaşlar bütün gece bu sorundan dolayı gözüme uyku girmedi, annem gece gündüz ağlıyor, kardeşim artk yeter diye çırpınıyor ama olmaz işte diyorum olmaz öyle bir kızla olmaz, kardeşim bu kızla tanıştıktan sonra çok fazla değişti hiç umursamıyor artık ben aileme çok önem veriyorum bu tip sorunlar istemiyorum ailemizde herhangi bir kızdan dolayı, gerçekten çok üzgünüm. kimseyi yargılamıyorum burda lafım sadece kardeşimi bu hale getiren o kıza
inşallah bu konu çabuk çözülür, biraz huyuna suyuna gitmeye çalışıyorum ama sanki kocaman adammış gibi davranıyor o daha ne biliyor kendini koruyamaz ki
bir kadın olarak bir hemcinsinizle ilgili kurduğunuz bu cümleler gerçekten anlaşılır gibi değil. yok yalnız yaşamış, yok elinde tutmak için birlikte olmuş, yok yurtdışı falan filan. sizi şimdi sizden 3-5 yaş küçük biri beğense, sevse, evlenmek isteseydi, buraya gelip kızlar ailesine bağımlı nişanlım benimle yaş farkından dolayı evlenmekten vazgeçti diye konu açardınız.
22 yaş büyük değil, ama küçükte değil. kardeşiniz bir birey, bırakın kendi seçimlerini yapsın, karışma hakkınız yok zaten bir yetişkine.
umursamıyor derken kız bu hale getirdi derken uyusturucuya felan mı alıştırdı alkolik mi yaptı ne yaptı
birey olmaya başlamış kız adam ediyor onueskiden kardeşim bize çok düşkündü ne dersek hemen yapardı söz dinlerdi ama bu kızla olduktan sonra asileşti bana karışamazsınız ben bir bireyim ben size karışıyormuyum diyor. biz sadece onun iyiliğini ve mutluluğunu düşünüyoruz o hiç birşeyin farkında değil
umursamıyor derken kız bu hale getirdi derken uyusturucuya felan mı alıştırdı alkolik mi yaptı ne yaptı
onların sözünden çıkmazmış şimdi çıkıyormuş görümcelik yapacagı gelin istiyormus hatunhayır bir de o daha çok küçük deyince gülesim geliyorkoca adam ya hu..
aynen girmesin arkasına bakmadan kaçsın baksana neler yazıyor nerede yaşadığını çok merak ediyorumSize ne oluyor? 22 yaşında bir insan gayet aklı başındadır. Siz daha kadını tanımadan yok kardeşimden faydalanıyor yok kendini kakalıyor falan. Çok çirkin şeyler bunlar. Duyan da kadın fahişe uyuşturucu bağımlısı tarihi eser kaçakçılığı falan yapıyor sanır.
Bence de o kadın sizin gibi bir aileye girmesin zaten. İnsanın hayatını zehir edersiniz siz. Yazık kardeşinize de üzüldüm sizin gibi bir ailesi olduğu için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?