Kardeşim kendinden 5 yaş büyük kıza aşık

size ne ya
hayır kız kötu biri şöyle böyle deseniz neyse gerekce 5 yas buyuk
sizin basınıza gelse ailesi yas yuzunden kıyamet koparsa hoş mu
rahat bırakın ınsanları

"keşke yabancı bir kız bulsaydı diyorum bazen en azından kültürümüze dinimize davet edip istediğimiz gibi şekillendirirdik, kardeşimin mutluluğu garanti olurdu. sabırla nasihat edip doğruları göstermeye çalışacağım bir kaç gün daha inşallah vazgeçer"
hahhahahha yok artık. ego patlamasına bak :) bomba :)
sen öyle insan davranışlarını kendi isteğine göre şekillendirebileceğini mi sanıyorsun. sana sadece gülerler. yani değişken yapıları varsa bile bu kadar insanoğlu içinde sana göre evrileceklerini sanmıyorum. çünkü sıralasak epey geride kalırsın gibi görünüyor.
değiştirme gibi bir hayalin varsa üzgünüm ama hayallerin yıkılacak
yazdıklarına sinirlenerek cevap yazmıyorum. çünkü böyle bir kafanın varlığını kabul edemiyorum. yazdıklarımızı okuyunca kıs kıs guluyorsun bence amma yedıler dıye. :) lütfen oyle olsun :) lütfen fake ol :) bu kafa yapısı varolmamalı

Kadınlar Kulübü'nde hakkında sürekli konu açan görümce sonunda kendisi gelmiş O kadınla evlensin evlenmesin umarım kardeşiniz kendisini sizden kurtarır. Korku filmi gibi yemin ederim. Kocaman adamı pamuklara sarmadıkları kalmış bi. Nefesim daraldı.

5 yas evet buyuk fark bana gore. Ben istemezdim kardesmin boyle biriyle evlenmesini.
Ama " zorla iliskiye girmis' ne demektir ya?? Kardesin erkek olan degilmiydi? Zorla ne yaptirabilir?? Acik acik konsturmayin beni burda ya.

çok büyük fark hemde benim kardeşim daha 22 yaşında hiç bişey görmemiş yaşamamış hep saygılı ve inançlı bir çocuktu. bu kızdan sonra çok bozuldu malesef çok. siz ne gibi bir yol izlerdiniz kardeşinizi vazgeçirmek için ve o kızı gözünden düşürmek için?

'O daha ne biliyor kendini koruyamaz ki' derken?
Birisi bana lise çağımda bile bu düşünceyle yaklaşsa çıldırırdım.
Kardeşinizi 12 yaşında mı sanıyorsunuz?

Mesela saçma sapan davranmayı kesebilirsiniz. Erkek beş yas büyük olsa sorun olmazdı değil mi. Otuz yaş farktan bahsetmiyorsunuz. Kardeşiniz 15 yasında olsa 20 yasında biriyle olamazdı ama bu adam 22 yasında. Eğer sorun yas farkı ya da sizin 30 yasında evlenmemiş olmanız değil de mesela kardesinizin okulu falan olsaydı anlardım. Ama nedenleriniz saçma sapan. Siz evlenmediniz diye o da beklemek zorunda değil bencillik yapmayın. Ayrıca beş yas hiç sorun değil. Resmen kıza yasli kadın muamelesi yapmissiniz halbuki sizden küçük.

Valla banlanmayı göze alıyorum dayanamayacağım daha fazla sanırım.

Yahu siz manyak mısınız ? Kendini koruyamaz ki dediğiniz adam 22 yaşında. Kardeşiniz adam olmaya başlamış, sizin şekillendirmelerinizden çıkmaya başlamış. Allah sizin gibi insanlardan korusun herkesi. İnşallah kardeşiniz o kızla evlenir ve sizinle irtibatı keser. İnsanların hayatlarına saygı duymayı öğrenmek ZORUNDASINIZ ! Kardeşiniz, anneniz, babanız, abiniz, ablanız, sevgiliniz, kocanız olsa bile saygı duymayı ÖĞRENECEKSİNİZ. Yaşadığı hayat kardeşinize ait ve siz dış kapının dış mandalı bile değilsiniz. Rahat bırakın artık insanları. Herkes sizinle aynı şeyi düşünüp, yaşamak zorunda değil. Aaaa yemin ediyorum örümcek ağı gibi sardınız her yeri ya yeter yani. Rahat bırakın artık ya. Yok yaşı büyükmüş, yok tek başına yaşamış, yok dıdısının dıdısıymış. Yeter yani ya.

Nasılda dalga geçiyor insanlarla

evet kendi içinde yoktu elin kızı bozdu.. öyledir hep erkekcikler çoook düzgündür ama ah bu şıfrıntı kızlar yok muuuu..

+1 yetmez
Çok afedersiniz ama hay ağzını öpeyim demek istiyorum yazdıklarınıza aynen katılıyorum

Merak ettim siz 30 yaşındasınız neler gördünüz ?? Nasıl bi hayatınız vardı??

ben düzgün aile kızıyım sigara alkol gece hayatım yok tiksinirim bu tarz şeylerden. kardeşim bunların hepsini yapmış ne yazıkki çok büyük günaha girmiş, çok yazık ediyor kendine kalbim çok acıyor bu duruma arkadaşlar lütfen bir düşünün

Ne kadar ayıp. Kız 27 yasında diye demediginizi birakmamissiniz. Siz de otuz yasindasiniz yani siz 3 yıl daha deneyimlisiniz. Yani bu durumda sizin nasıl bir hayatınız var acaba çok merak ettim.

Konu sahibi her yorumunda daha siviyorsun.
Kiz da ayri enteresan sen git yurtdisinda oku uni bitir bu ailenin yetistirdigi cocugu bul.
Bu aileden max ne cikabilir ki bilemedim valla.

o bulduğu yabancı kız da sizi kendi dinine davet etse ne olacak?
bir tek din sizde mi var?

din bilenleri de görüyoruz hanımefendi yapmadıkları pislik rezillik kalmıyor.. dindar insandan korkar oldum.

bunlar kendine gelin değil şekillendirecek oyun hamuru arıyor resmen.

arkadasim sen yaşa niye takiliyorsun??
o kiz iyi mi sen ondan haber ver 27 yaş cok mu buyuk ki??
bu isler nasip ..
insan olsun yaşi onemli degil..
sen o kizi ne kadr taniyorsun once bundan haber ver..
o kiz beraber olmuş yanliş birsey yapmiş.
ama kardesin sanki sutten cikma ak kasik .
bedaber olmasaymis kizla..
akli yok mu 22 yaş askerligini bitirmis normal olgun erkek yasi ..
cocuk degil yani...
burda 18 19 yasinda deseydin tepki verirdim ..
adam kaç yasinda sizin gozunuzde cocuk ama bir kizla beraber olacak kadr buyumiş demekki..
baskaainin kizini kotuleyecegine donde kardesine bak..
madem cok efendi evlenmeden niye beraber oldu o kizla...
ayriyeten tanidigim var...
bekardi kendinden 10 yaş buyuk bosanmis 2 cocuklu bayanla sevdi evlendi..
simdi de mutlu ..
onlar anlasiuorlarsa eger kimswye laf dusmez..
gonul bu...
kime konacagi belli olmuyor...

Allahım sana geliyorum
Konuştukça iyice tüy dikiyorsunuz.
Düzgün aile kızı olmanız düşüncelerinizin ne kadar sığ olduğu gerçeğini değiştirmiyor

bence konu fake :) yoksa 30 yaşında birinin 27 yaşındaki biri için neler görmüş geçirmiştir demesi saçma olur

ben aile kızıyım ve ailem benim için hep birinci sıradadır. bu kız yurtdışında doğmuş büyümüş okumuş yalnız yaşıyor ve özgür. böyle biriyle kıyaslanmak istemiyorum çünkü ben böyle şeyler hiç yaşamadım ailemi utandırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…