Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi istanbulian87
-
Çocuğu boğmuşsunuz bişey yaşatmamış göstermemişsiniz sonra çak çukçok büyük fark hemde benim kardeşim daha 22 yaşında hiç bişey görmemiş yaşamamış hep saygılı ve inançlı bir çocuktu. bu kızdan sonra çok bozuldu malesef çok. siz ne gibi bir yol izlerdiniz kardeşinizi vazgeçirmek için ve o kızı gözünden düşürmek için?
eve erkek alip bi isler ceviriyorsa ondan bi nane olmaz ..sözüm meclisten dışarı, biz de üni okuduk ablamla şimdide gayet iyi kazanıyoruz ama öyle yalnız yaşamalar eve erkek almalar bize ters, zaten istanbul'da okuduk ailemle yaşamaya devam ettik
Oda seni kendiyle kıyaslamaz ne kadar kültürlüben aile kızıyım ve ailem benim için hep birinci sıradadır. bu kız yurtdışında doğmuş büyümüş okumuş yalnız yaşıyor ve özgür. böyle biriyle kıyaslanmak istemiyorum çünkü ben böyle şeyler hiç yaşamadım ailemi utandırmadım
Ne bilelim yasamadigini. Duzgun aile kiziyim diye kendini ittirmeye calisiyon belkiben aile kızıyım ve ailem benim için hep birinci sıradadır. bu kız yurtdışında doğmuş büyümüş okumuş yalnız yaşıyor ve özgür. böyle biriyle kıyaslanmak istemiyorum çünkü ben böyle şeyler hiç yaşamadım ailemi utandırmadım
en büyük sorun yaş ve o kızın geçmişi. üniversite okumuş yalnız yaşıyor gerisini siz düşünün.
bundan sonra teksin bize güvenme birşey için gelme dediğimizde siz nasıl ablasınız mutluluğuma karşı çıkıyorsunuz diyor ama işte anlayamadı bizim onun iyiliği için konuştuğumuzu. umarım en kısa zamanda okulunu bititir biz ailemize göre hem ona hem bize layık bir kız bulup evlendiririz kardeşimi.
ben aile kızıyım ve ailem benim için hep birinci sıradadır. bu kız yurtdışında doğmuş büyümüş okumuş yalnız yaşıyor ve özgür. böyle biriyle kıyaslanmak istemiyorum çünkü ben böyle şeyler hiç yaşamadım ailemi utandırmadım
konu sahibi burdan bir imdat bekleme cozumun vrsa uygula herkes sana ne yapacagini soyledi..çok rica ediyorum beni biraz anlayın, inşallah öyle birşey olmaz, eğer o kızla evlenirse akrabalara insanlara ne deriz, nasıl evimize ailemize alırız, olmaz kabul edemeyiz öyle bir kızı. istemeye bile gitmeyiz rızamız yok böyle bir işe
ben aile kızıyım ve ailem benim için hep birinci sıradadır. bu kız yurtdışında doğmuş büyümüş okumuş yalnız yaşıyor ve özgür. böyle biriyle kıyaslanmak istemiyorum çünkü ben böyle şeyler hiç yaşamadım ailemi utandırmadım
ben düzgün aile kızıyım sigara alkol gece hayatım yok tiksinirim bu tarz şeylerden. kardeşim bunların hepsini yapmış ne yazıkki çok büyük günaha girmiş, çok yazık ediyor kendine kalbim çok acıyor bu duruma arkadaşlar lütfen bir düşünün
Aynen ya! Bu kafayla bakarsan, senin kardesin bundan sonra bakire , eline erkek eli degmemiş kızla evlendıremezsşniz.Kardeşin kızla birlikte olsun sonra ailene uygun (Bakire) birini iste oldu canım başka ???
Allahtan siz insan evladı değilsiniz demiyor buna şükürSiz aile kızısınız da biz kelaynak sürüsüyüz.
Valla bu imamın kızı olayına döndü. Aile nasıl baskıcı nasıl sıkıcıysa, cocuj atmış kendini baska dunyalars. Barı bundan sonra bıraz anlayıslı, medenı ve insaflı olun.nereden bilelim düzgün aile kızı olduğunu?
30 yaşındasın ooo kim bilir neler yaşamışsındır...
Keşke gezip tozsaydı da insan içine karışsaydı böyle örümcek örümcek kurmazdıSen kimsin de insanlari bu kadar kolay yargiliyorsun. Evden disari adim atmaman gezip tozmaman mi veriyor sana bu hakkı. 22 yaşında kazık kadar herif için yok kandirildi yok tuzaga düşürüldü. Belki de tam tersi kardeşin faydalaniyordur kızdan. Kardeşin cim karnında bir nokta elin kızı tu kaka. Tam gorumcesin Allah sizin aileye girecek geline gani gani sabır versin.
konu sahibi zina yapiyorsa..biz dua ediyoruz hergün eve kucağında çocukla gelmesin diye. yaptığının yanlış oldugunu kaç defa anlattık, zina yapıyor biz böyle yetiştirilmedik benim kardeşim çok masumdu
merhaba arkadaşlar
küçük erkek kardeşim kendinden 5 yaş büyük birine aşık olmus kaç aydır birliktelermiş.
kavgalar ettik sinir krizleri geçirdik ailecek sevgilisinden ayıramadık evlenicem diyor.
kendinden büyük kız da utanmadan birlikte olmuş kardeşimle elinde avucunda tutmak için.
biz bu işin olmasını istemiyoruz zamanı gelince ailemize uygun biriyle evlenmesini istiyoruz.
yardım edin ne yapabiliriz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?