Kardeşim kendinden 5 yaş büyük kıza aşık

zengın olurlar ne guzel ıste
bakın saka bır yana, boyle onemlı bır konuda kımseden vebal almayın, kımseyı kımseden ayırmayın.
sevenlerı ayırmanın gunahı cok buyuk, allah er ya da gec cıkarır bunu sızden.

30 yaşında bi abla gelmiş 27 yaşındaki bi kıza ohoo neler görmüş geçirmiştir diyo komikliğe bak

Allah o kızı sizin aileden korusun abla iki görümce bi kaynana hem de zihniyeti bozuk olanlarından

Düzgün kavramımız farklı demek ki

Alkol alırım gece dışarı çıkarım cinsellik için evlilik beklemedim ama yalan söylemem iyi insan olmaya çalışırım

Cinsellik yaşamak kişiyi kötü yapmaz ama karalamak o günahkar damgası vurmak yapar

çok sağol arkadaşım haklısın ama yaşı da çok büyük biz kabullenemiyoruz. ayrılmasını istedik yemin ettirmiştik öğrendik hala birliktelermiş kardeşim hem bana hem anneme yalan söylemiş. annem çok perişan bir halde kendini yiyor bitiriyor

arkadaşım bu konuyu ne amaçla açtın ?
dünya kadar yorum yapılmış benim gördüğüm size hak veren sadece 1 kişi..
fikir almak için açtıysan azıcık feyz al yorumlardan yok kendine yandaş bulmak için açtıysan yok işte senin gibi düşünen zorlama boşuna..

Son düzenleme:
Mune bu konu iyi yere gitmiyor ya biri banlanacak yada birinin kalbi kırılacak çünkü hep konu sahibinin ustune gitmişler kadın sadece akıl istemiş ne var bu kadar abartacak anlamadim

konu sahibi insanlari yargilaman sana burda hiç bir isine yaramaz..
27 yasinda neler gormus dedinde..
o kiz gormuş burda herkesi karalama..
o kiz kotu diye 27 yasina kadr evlenemeyenler evde mi kaldi??
gununu gun mu etti cok sacma bakiş aciniZ.
o kiza hakaret ederken herkesi kotuluyorsun..
bi zahmet yorum yaparken genelleme yapmayalim..
var mi oyke insanlar var ama herkes oyle degil..

Mune bu konu iyi yere gitmiyor ya biri banlanacak yada birinin kalbi kırılacak çünkü hep konu sahibinin ustune gitmişler kadın sadece akıl istemiş ne var bu kadar abartacak anlamadim
akıl istemek hiç tanımadığı bi kızı yaşından ve yaşam şeklinden dolayı yargılamak hakaret etmekmidir

kardeşim 22 o kız da 27 yaşında
bu yaşta ne sevgisi hoşlantı bu sadece adını sevgi koymuşlar işte böyle bir kız istemiyoruz, kardeşimi yeterince parmağında oynattı bize karşı çıkıyor artık benim uysal kardeşim biz onu büyüten ailesiyiz

düzgün aile kızı tabiriniz endişe verici

Sende otuz yaşındaymışsın. Neler gördün geçirdin bu yaşa kadar?

biz tanıştığımızda da eşim 23 ben 28 yaşımdaydım, kızla hiç tanıştınız mı peki, belki de iyi birisidir, parmağında oynatmıyordur ama kardeşiniz onu sevdiği için , siz de karşı çıktığınız için onu savunmaya geçiyordur, benim de erkek kardeşim var, zamanında bizim de içimize sinmeyen kız arkadaşları oldu ama biz hp şunu dedik, oğlumuzu seviyorsa onu mutlu ediyorsa bize laf düşmez

Konu sahibide 30 yaşındaymış. Demekki o kızın gördüklerinden de fazla görmüş eger ki mantıgı buysa arkadaşın :)

siz aile kızı o kız şapkadan çıkmış
yurtdışında doğmuş büyümüş ama sizde ithal gelin istiyorsunuz bu ne perhiz böyle
kızın ailesini utandırdığını nereden çıkardınız .. herkes sizin gibi sığ düşünmek zorunda mı ?
ailesi kapı gibi arkasında belki.. sizin aileniz gibi ya o ya biz deyip kapı dışına itmiyorlar belki ..

Benim kardesiminde bazi ailece degerleri ve gorusleri vardir. Bende istemezdim kardesimi bozan bi gelin adayi. Ben olsam kizi aileye sokardim. Ve kardesim elbet gorucek o kizin bize uymadigini. Hatta kizin sinirlarini zorlardim. Ornegin " bizde kardesim arasinda paranin lafi olmaz". Kiz gelip atlarsa " evlenince kocamin parasini yiyceksiniz' al sana koz. Git gide kizin cirkeflestigini gorur elbet kardesin.

İlk birkaç mesajınızı okuyunca kafa yapınızı anladım.Sizin beklentiniz kardeşinizin kendinden baya küçük gözü açılmamış eline erkek eli değmemiş azcık saf annenizle birlikte çekip çevirebileceğiniz bir kızcağız bulmak.Toy deyip durmayın da bence 22 yaşında ne erkekler var yani olgun sorumluluk sahibi siz bebek zannediyorsanız kardeşinizi bilemem.

Evet değildir ama siz sanki o kızı taniyormussunuz gibi konuşuyorsunuz belki o kız düzgün biri değildir tamam hemen yargılamada iyi değil ama sizde kibar bi dille anlatabilirsiniz arkadaşa çok ustune gitmissiniz
akıl istemek hiç tanımadığı bi kızı yaşından ve yaşam şeklinden dolayı yargılamak hakaret etmekmidir

gezmiyorum diye övüneceğinize bence gezin hayata 1 kez geliyoruz ve bu sizin hayatınız. kardeşinize takılıp kalacağınıza kendi hayatınızı güzelleştirmeye çalışın. illa gece kulubü gezin alkol sigara kullanın demiyorum bu tercihinzdir. en azından vizyonunuzu geliştirecek aktivitelerde bulunun.

Kizi burda gömdü ama biz ustune gidiyoruz öyle mi?
Hem ne tavsiyesi vercez bile isteye beraber olan iki yetiskin insani ayirmasini mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…