- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi istanbulian87
-
ben düzgün aile kızıyım sigara alkol gece hayatım yok tiksinirim bu tarz şeylerden. kardeşim bunların hepsini yapmış ne yazıkki çok büyük günaha girmiş, çok yazık ediyor kendine kalbim çok acıyor bu duruma arkadaşlar lütfen bir düşünün
konu sahibi zina yapiyorsa..
ailen bastan iyi terbiye verecekti..
rabbim yardimcin olsun...
bu konuda snaa hak verdim sadece..
madem evlenecekler adam gibi yolu yordami var bu isin ..
dugun olur nikah olur evlenirlee..
kardesin bu kzii birakmaz..
yanlis anlama kinamiyorumda ..
boyle evlilik disi iliskilere beraberlilere karsiyim ben..
kardesin de o kiz da yanlis yolda Allh affetsin ikisinide..
sadece onlar degilki toplumda ar namus kalmadi artik..
sen dua et ...
dert etme dua et...
Allah bir cikis kapisi gosterir..
kardesine evliliten once boyle sacma iliskilerin yanlis oldugunu soyle once..
bunu ogrensin bilsin once..
yoksa ha 27 yasindaki kiz ha da 18 yasindaki kiz ne farkederki..
evlenmeden once yatip kalktiktan sonra..
kardesine bu hatasini anlat sen once..
kiz veya yasi onemli degil su konumda..
arkadaşlar bütün gece bu sorundan dolayı gözüme uyku girmedi, annem gece gündüz ağlıyor, kardeşim artk yeter diye çırpınıyor ama olmaz işte diyorum olmaz öyle bir kızla olmaz, kardeşim bu kızla tanıştıktan sonra çok fazla değişti hiç umursamıyor artık ben aileme çok önem veriyorum bu tip sorunlar istemiyorum ailemizde herhangi bir kızdan dolayı, gerçekten çok üzgünüm. kimseyi yargılamıyorum burda lafım sadece kardeşimi bu hale getiren o kıza
inşallah bu konu çabuk çözülür, biraz huyuna suyuna gitmeye çalışıyorum ama sanki kocaman adammış gibi davranıyor o daha ne biliyor kendini koruyamaz ki
konu sahibi insanlari yargilaman sana burda hiç bir isine yaramaz..kesinlikle ama kesinlikle değil bu konu benim için çok mühim. gece boyunca yatağımda neden yazı yazayım uyumak varken. şimdi işe gitmek için hazırlanmam gerekiyor. lütfen arkadaşlar beddua etmeyin. ben kardeşimi ve ailemi düşünüyorum sadece
akıl istemek hiç tanımadığı bi kızı yaşından ve yaşam şeklinden dolayı yargılamak hakaret etmekmidirMune bu konu iyi yere gitmiyor ya biri banlanacak yada birinin kalbi kırılacak çünkü hep konu sahibinin ustune gitmişler kadın sadece akıl istemiş ne var bu kadar abartacak anlamadim
ben de eşimden 5 yaş büyüğüm =) onu gördüğümde aramızda yaş farkı olduğunu düşünmemiştim, hatta onun benden daha büyük olduğunu düşünmüştüm çünkü yan yana durduğumuzda eşim benden büyük duruyor, kafa yapısı olarak benden çok çok daha olgun, kardeşiniz kaç yaşında ? bence seviyorlarsa hiçbir önemi yok, neden bu kadar sinir krizleri geçirdiniz onu da anlamadım, ha kız kötü biri olur, huyunu suyunu beğenmezsiniz onu anlarım ama sadece yaştan dolayı bu kadar tepkiliyseniz bence bir daha düşünün
ben düzgün aile kızıyım sigara alkol gece hayatım yok tiksinirim bu tarz şeylerden. kardeşim bunların hepsini yapmış ne yazıkki çok büyük günaha girmiş, çok yazık ediyor kendine kalbim çok acıyor bu duruma arkadaşlar lütfen bir düşünün
Sende otuz yaşındaymışsın. Neler gördün geçirdin bu yaşa kadar?22 yaşında çocuk ne yol bilir yordam bilir toy daha, o kız gelmiş genç parlak çocuk bulmuş elde edeyim demiş.
biz ona çoookkk güvendik ama kendisi neler yaptı, annem sinir krizi geçirdi bu yüzden, evlatlıktan reddederim diyor zaten.
kim bilir kardeşimden önce nasıl bir hayatı vardı yani sonuçta kaç yaşında neler görmüştür geçirmiştir yakıştıramıyorum aile yapımıza. biz istemeye gitmeyiz o kızı zaten, kardeşim de rızamızı almadan iş yapmaz
lütfen ama lütfen bir an kendi kardeşiniz olduğunu düşünün çok rica ediyorum, kız nerdeyse benim yaşımda
Ne olur git biriyle seviş ve kardeşinin yakasını bırak.
kardeşim 22 o kız da 27 yaşında
bu yaşta ne sevgisi hoşlantı bu sadece adını sevgi koymuşlar işte böyle bir kız istemiyoruz, kardeşimi yeterince parmağında oynattı bize karşı çıkıyor artık benim uysal kardeşim biz onu büyüten ailesiyiz
konu sahibi insanlari yargilaman sana burda hiç bir isine yaramaz..
27 yasinda neler gormus dedinde..
o kiz gormuş burda herkesi karalama..
o kiz kotu diye 27 yasina kadr evlenemeyenler evde mi kaldi??
gununu gun mu etti cok sacma bakiş aciniZ.
o kiza hakaret ederken herkesi kotuluyorsun..
bi zahmet yorum yaparken genelleme yapmayalim..
var mi oyke insanlar var ama herkes oyle degil..
ben aile kızıyım ve ailem benim için hep birinci sıradadır. bu kız yurtdışında doğmuş büyümüş okumuş yalnız yaşıyor ve özgür. böyle biriyle kıyaslanmak istemiyorum çünkü ben böyle şeyler hiç yaşamadım ailemi utandırmadım
çok büyük fark hemde benim kardeşim daha 22 yaşında hiç bişey görmemiş yaşamamış hep saygılı ve inançlı bir çocuktu. bu kızdan sonra çok bozuldu malesef çok. siz ne gibi bir yol izlerdiniz kardeşinizi vazgeçirmek için ve o kızı gözünden düşürmek için?
akıl istemek hiç tanımadığı bi kızı yaşından ve yaşam şeklinden dolayı yargılamak hakaret etmekmidir
Mune bu konu iyi yere gitmiyor ya biri banlanacak yada birinin kalbi kırılacak çünkü hep konu sahibinin ustune gitmişler kadın sadece akıl istemiş ne var bu kadar abartacak anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?