- Konu Sahibi istanbulian87
-
kardeşim 22 o kız da 27 yaşında
bu yaşta ne sevgisi hoşlantı bu sadece adını sevgi koymuşlar işte böyle bir kız istemiyoruz, kardeşimi yeterince parmağında oynattı bize karşı çıkıyor artık benim uysal kardeşim biz onu büyüten ailesiyiz
çok sağol arkadaşım haklısın ama yaşı da çok büyük biz kabullenemiyoruz. ayrılmasını istedik yemin ettirmiştik öğrendik hala birliktelermiş kardeşim hem bana hem anneme yalan söylemiş. annem çok perişan bir halde kendini yiyor bitiriyor
biz tanıştığımızda da eşim 23 ben 28 yaşımdaydım, kızla hiç tanıştınız mı peki, belki de iyi birisidir, parmağında oynatmıyordur ama kardeşiniz onu sevdiği için , siz de karşı çıktığınız için onu savunmaya geçiyordur, benim de erkek kardeşim var, zamanında bizim de içimize sinmeyen kız arkadaşları oldu ama biz hp şunu dedik, oğlumuzu seviyorsa onu mutlu ediyorsa bize laf düşmez
Dehşete düştüm yeminle.kardeşim 22 o kız da 27 yaşında
bu yaşta ne sevgisi hoşlantı bu sadece adını sevgi koymuşlar işte böyle bir kız istemiyoruz, kardeşimi yeterince parmağında oynattı bize karşı çıkıyor artık benim uysal kardeşim biz onu büyüten ailesiyiz
Evet değildir ama siz sanki o kızı taniyormussunuz gibi konuşuyorsunuz belki o kız düzgün biri değildir tamam hemen yargılamada iyi değil ama sizde kibar bi dille anlatabilirsiniz arkadaşa çok ustune gitmissiniz
hayır tanışmadık ve tanışmakta istemiyoruz bizim ailemizde öyle birine yer yok zinhar olmaz iki cihan bir araya gelse kesinlikle olmaz. bizim de bir itibarımız var birgün kalkıp anneme bize laf atacaklar dalga geçecekler 5 yaş büyük kız almışsınız diye biz bunları haketmiyoruz, kardeşim nasıl birşeyin içine düşmüş farkında değil ve ben uyandıramıyorum onu aklını başına getiremiyorum malesef
Tabii ki de değildir.Zinhar kadınların çalışması bile ailelerine terstir.Kadınlar evde oturur ve saf gelinlerinin gelip onlara hizmet etmelerini beklerler...Gerçekten psikolog musunuz?
Oda benim görümcemdir kesinarkadaşım bu konuyu ne amaçla açtın ?
dünya kadar yorum yapılmış benim gördüğüm size hak veren sadece 1 kişi..
fikir almak için açtıysan azıcık feyz al yorumlardan yok kendine yandaş bulmak için açtıysan yok işte senin gibi düşünen zorlama boşuna..
Tabii ki de değildir.Zinhar kadınların çalışması bile ailelerine terstir.Kadınlar evde oturur ve saf gelinlerinin gelip onlara hizmet etmelerini beklerler...
Gerçekten psikolog musunuz?
kardeşim henüz 22 yaşında bir çocuk ve neyin ne olduğunu bilmiyor. ben nerdeyse 30 yaşımdayım daha evlenmedim. kardeşim yaşına başına bakmadan 27 yaşında birine aşık olmuş üstüne üstlük evlenicem diyor.
o kız onun toyluğundan faydalanıyor yaşı gereği son çıkış yolu olarak görüyor kardeşimi
hayır tanışmadık ve tanışmakta istemiyoruz bizim ailemizde öyle birine yer yok zinhar olmaz iki cihan bir araya gelse kesinlikle olmaz. bizim de bir itibarımız var birgün kalkıp anneme bize laf atacaklar dalga geçecekler 5 yaş büyük kız almışsınız diye biz bunları haketmiyoruz, kardeşim nasıl birşeyin içine düşmüş farkında değil ve ben uyandıramıyorum onu aklını başına getiremiyorum malesef
Allah korusun böyle okumuş zihniyetten Allah vermesinevet psikoloji okudum ve türkiyenin en önemli şirketlerinden birinde çalışıyorum
22 yaşında çocuk ne yol bilir yordam bilir toy daha, o kız gelmiş genç parlak çocuk bulmuş elde edeyim demiş.
biz ona çoookkk güvendik ama kendisi neler yaptı, annem sinir krizi geçirdi bu yüzden, evlatlıktan reddederim diyor zaten.
kim bilir kardeşimden önce nasıl bir hayatı vardı yani sonuçta kaç yaşında neler görmüştür geçirmiştir yakıştıramıyorum aile yapımıza. biz istemeye gitmeyiz o kızı zaten, kardeşim de rızamızı almadan iş yapmaz
lütfen ama lütfen bir an kendi kardeşiniz olduğunu düşünün çok rica ediyorum, kız nerdeyse benim yaşımda
Olabilir ama bu zihniyette olan insanlar aileler çok.Bir ya da iki yaş kadın erkekten büyük diye laf edildi benim çevremde bunlar 5e tabii kıyamet koparır. Algı değişmiyor ya.Adamlar pedofili gibi 20 yaş küçük kadınla evlenince iyi kadın 5 yaş küçük adamla evlenince ooo olmaz olmaz bu neler yaşadı da bizim başımıza kaldı kardeşime yamanıyor...
Aynen canım zihniyet bu çünkü.
Bilgilerine psikolog yazmış bende şaşırdım..
Bir konuda daha yazmıştım, bunlar nasıl kafalar tez falan mı hazırlıyorlar yahu?
evet psikoloji okudum ve türkiyenin en önemli şirketlerinden birinde çalışıyorum
Derdiniz anlaşıldı.kardeşimi yeterince parmağında oynattı bize karşı çıkıyor artık benim uysal kardeşim biz onu büyüten ailesiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?