Kardeşim kendinden 5 yaş büyük kıza aşık

Hangi yaşta sevgili olunur

Gayet yetişkinler

Oğlum 5 yaşında iken de kızlardan hoşlanıyordu 22 yaşında adam bu

Bakın sabahtan beri sizden farklı yaşantısı olan insanlara hakaret ediyorsunuz.
Sigara alkol kullanan, bakire olmayan kadınlar düzgün değil mi? İyi aile hayatı yok mu? Ne biçim genellemeleriniz var ya.
Demin bir arkadaş yazmıştı bu mantıkla artık kardeşiniz de masum veya düzgün değil zira o da bakir değil bu mantıkla artık "düzgün aile kızı"nı hak etmiyor zaten. Bu nedenle durduk yere ara bozmayın sizin kardeşinizin artık sizin değerlerinize uyan bir kızla beraber olmaması lazım bu mantıkla.
Valla benim aileme de inceden hakaret eder gibisiniz cidden size çok sinir oldum. Benim ailemde herkes alkol alıyor annem dahil ama ne sizin o "muhteşem" aileniz gibi gıybet yapar, ne elin kızının namusuna dil uzatır. Kime göre daha ahlaklı bir aile?
Kusura bakmayın ama sizin elin namusunu dile dolayan ailenize göre alkol alan sigara alan ve sevdiği insanla sevişen aileler çok daha ahlaklıdır.

hayır tanışmadık ve tanışmakta istemiyoruz bizim ailemizde öyle birine yer yok zinhar olmaz iki cihan bir araya gelse kesinlikle olmaz. bizim de bir itibarımız var birgün kalkıp anneme bize laf atacaklar dalga geçecekler 5 yaş büyük kız almışsınız diye biz bunları haketmiyoruz, kardeşim nasıl birşeyin içine düşmüş farkında değil ve ben uyandıramıyorum onu aklını başına getiremiyorum malesef

Dehşete düştüm yeminle.

Evet değildir ama siz sanki o kızı taniyormussunuz gibi konuşuyorsunuz belki o kız düzgün biri değildir tamam hemen yargılamada iyi değil ama sizde kibar bi dille anlatabilirsiniz arkadaşa çok ustune gitmissiniz

yo ben üstüne gitmedim 0 hani 30 yaşında neler görmüş geçiriş dedi ya kızı hiç tanımadan bende kimbilir sen neler görüp geçirdin dedim

Diyelimki kardeşiniz 30'una geldi... 18 yaşında bir kızla evlenmek istiyor.. mani olurmusunuz HAYIR.. neden: çünkü o bir erkek.. Yakışır... değilmi.. 18 yaşındaki bir kız ne tecrube yaşamış olabilirki.. Masum, namuslu. hanım hanımcık bir kızdır şimdi.. elalemde başlar dedikodulara bak bak nasılda çıtır kız almışlar... sizinde gururunuz kabarır..
ama şimdi Kardeşiniz 22 yaşında.. sevgilisi 27.. oh my god... skandal... kardeşiniz evlenemez.. Erkekler kendinden büyük kadınlarla evlenemez... sevgili akrabalarınıza.. elaleme ne deriz yoksa... Baksana kız yurtdışında yaşamış.. of ama bu yaşa kadar neler yapmıştır...
Hiç önemli değildir. onun kalbi, karakteri, davranışları, sadece bacak arasındaki o şey önemlidir sizin için değilmi..
Kardeşinizide kötü yola o kız çekmiştir şimdi..
Zaten kardeşiniz daha çocuk... kıyamamki...
Kız yabancı oluncada hamur gibi yağurcakmışsınız... Sadece sizin dininiz sizin adetleriniz.. sizin yaşam tarzınız önemli.. sizin aileye layık olmalı.. Kadınlar zaten yoğrulmak... kocasının ailesine uygun olmak için evleniyorlar.. Çünkü onlar KADIN... Hakkı yoktur laf ses etmeye... Erkek çocuklarını bu kadar tepelere çıkarmayın lütfen...

Tek duam kız için.. İnşallah çok çok mutlu olur kardeşinizle..

Troll kız bu

Oda benim görümcemdir kesin
Kendi hanefendi hz leri yalan söyler dedikodu yapar yemediği nane yoktur ama kimseyi beğenmez onu takdir eden benim görümcemden başkası olamaz

Tabii ki de değildir.Zinhar kadınların çalışması bile ailelerine terstir.Kadınlar evde oturur ve saf gelinlerinin gelip onlara hizmet etmelerini beklerler...

Aynen canım zihniyet bu çünkü.
Bilgilerine psikolog yazmış bende şaşırdım..
Bir konuda daha yazmıştım, bunlar nasıl kafalar tez falan mı hazırlıyorlar yahu?

Eşimle tanıştığımda ben 24 eşim 20 yaşındaydı eşim 25 ben 29 yaşındayken evlendik Allah nazarlardan saklasın çok mıtluyuz 3,5 yıldır evliyiz
Herkes destekledi bizim evliliğimizi eşimin tarafı sizin gibi davransaydı şu anda hepsini silmiş görüşmüyor olurdum siz kendi evleneceğiniz adam için yorun kafanızı bırakın kardeşiniz kimi seviyorsa onunla evlensin

offf ne görümce olur senden ama

Zinhar falan diyorsunuz tam muhteşem yüzyıldan fırlamış replikler. Siz muhteşem süleymanın soyundan mı geliyorsunuz bu bu hava kime?
Bir müslüman siz misiniz?
Ne malum belki zinası alkolü var ama sizden daha makbul bir insan. En azından kimsenin günahını almıyor, dedikodusunu yapmıyor. Asıl kötü olan bu. Kul hakkı dedikleri. Kızın o günahları sadece kendini bağlar ama siz bir kızın ahlakına namusuna laf ediyor onun dedikodusunu yapıyorsunuz. Asıl ahlaksızlık budur

27 yaşındaki bir kadına kim bilir daha önce neler yaşadı gibi çirkin bir ithamda bulunuyorsunuz. Siz de 30 yaşında ve hala evlenmemişsiniz, evlenmek istediğiniz zaman, erkek tarafı da sizin hakkınızda böyle düşünsün ister misiniz? Siz de sizden genç bir erkeğe aşık olabilirsiniz. Az empati yapın lütfen.

Kardeşiniz biraz daha beklese ve yaşı kendisinden 2 yaş küçük bir kadınla evlense mutlu olacağının da garantisi yok.
Evlilik kısmet işleri, böylesi daha hayırlıdır belki de.

Nacizane tavsiyem kardeşinizin sevgilisini tanımaya çalışın. Belki tanıdıkça seversiniz

Aynen canım zihniyet bu çünkü.
Bilgilerine psikolog yazmış bende şaşırdım..
Bir konuda daha yazmıştım, bunlar nasıl kafalar tez falan mı hazırlıyorlar yahu?
Olabilir ama bu zihniyette olan insanlar aileler çok.Bir ya da iki yaş kadın erkekten büyük diye laf edildi benim çevremde bunlar 5e tabii kıyamet koparır. Algı değişmiyor ya.Adamlar pedofili gibi 20 yaş küçük kadınla evlenince iyi kadın 5 yaş küçük adamla evlenince ooo olmaz olmaz bu neler yaşadı da bizim başımıza kaldı kardeşime yamanıyor...

evet psikoloji okudum ve türkiyenin en önemli şirketlerinden birinde çalışıyorum

keşke okuduklarınızı anlayabilseydiniz de..
hem üni okumuş hem çalışma hayatında olan genç bir kadının düşünceleri dehşet verici ..

hepimizi gömdünüz burada.. hepimizin ailelerimize laf ettiniz..
kendinizi başkalarına hakaret etmeden ifade edebilmeyi bile öğrenemediğiniz bu okul hangi okul acaba ? çocuklarımızı göndermeyelim bari oraya..

kardeşimi yeterince parmağında oynattı bize karşı çıkıyor artık benim uysal kardeşim biz onu büyüten ailesiyiz
Derdiniz anlaşıldı.
Kardeşiniz artık büyüdüğünün, sizin güdümünüz altında yaşaması gerekmediğinin farkına vardı diye bu panikler.

Geçer merak etmeyin.

Siz ailece kızla tanışın. Kız kardeşinizi terk eder zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…