Kardeşim kendinden 5 yaş büyük kıza aşık

lütfen makul olun, hep insanlar ne der diye yaşanmaz , ayrıca 5 yaş için annenizle dalga geçeceklerse, bırakın geçsinler,
bakın gönül bu , bence boşuna kendinizi kahrediyorsunuz , ayrıca yukarıda yazılanlardan anladığım kadarıyla birlikte olmalarından rahatsızsınız , o halde sizin kardeşiniz de bir genç kızla bu şekilde ilişki kurmayabilirdi, ahlakı sorgulayacaksak çift taraflı sorgulamalıyız, ha bana kalırsa ahlak , iyi insan olmak vs bu dediklerinizle hiç alakalı değil, ikisinin hakkında da hayırlısı olsun

ben kimseye hakaret etmedim. herkes nasıl istiyorsa öyle yaşasın ama biz böyle birşey istemiyoruz buna bir çözüm bulmak istemiştim sadece

ailedeki aklı başında olan tek kişi kardeşin olduğundan olabilirmi acaba

ablası olarak kardeşime nasihatta bulunmam yol göstermem şart çünkü yanlış yapmasını istemiyorum. nasıl bir yol izlemeliyiz? annem de bu durumdan çok rahatsız hasta olduk artık dertten
Sizin bu yaptığınız ablalık değil resmen kötü kaynanalık. Yazmayacaktım bir yorum ama daha dayanamadım. 27 yaşına gelmiş, evlenmemiş, üniversitede tek başına okuyan kızı resmen bu kadar kişinin içinde o.... yaptınız. Sizin inancınız da bilmeden, tanımadan birine iftira etmek var ise ben sizin bu inancınızı kabul etmiyorum. Belki o kız orda tek başına hayat mücadelesi verdi. Ne biliyorsun. Ananasının babasının yanında okuyanlar mı tertemiz. Size bir şey söylüyim mi ya siz bu yaşınıza kadar bir şeyden haberi olmadan yetiştiniz, ya da kendinize bakmadan elalemin kızına bok atmaktan zevk alıyorsunuz. unutmayın " kişi kendinden bilir işi"!!!!. Bende eşimden iki yaş büyüğüm. 2009 da evlendik o yaşımızda. Erken evlilik iyi bir şey değil elbet bana göre ama ben bi bok yediğimden dolayı hemen evliliğe koşmadım. Aşk oldu sevgi oldu. Kader kısmet oldu Evlendik. Bırakın şu saçma kafayı bir yere. İyi ki sizin gibi ablam yokmuş.!!!

konu sahibesi bakın bu fikir sizin için en uygun olanı..
kardeşinize söyleyin getirsin kızı tanışın.. kız azıcık akıllıysa zaten terkeder kardeşinizi..

ben kimseye hakaret etmedim. herkes nasıl istiyorsa öyle yaşasın ama biz böyle birşey istemiyoruz buna bir çözüm bulmak istemiştim sadece
Sen neden istemiyorsun kız kardeşi olman hayatını yönetmeni mi gerekli kılıyor sen birine aşıl olsan kardeşin o Ada'mı vursa olur mu
Senin zihniyetin bu

Eee artık kardeşiniz de yaşayacağını yaşamış. Onu bu saatten sonra düzgün temiz bir aile kızına kakalamaya çalışmayacaksiniz inşallah.

kim evlenir böyle bir zihniyette insanla herseyden önemlisi Allah kalbini biliyor ve kısmet etmiyor

kardesiyle ugrasmak yerine koca bulsa iyi olur kardesine sardırmış

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2-uyelik-hangi-durumlarda-alinir.793654/

bilginiz olsun ...

Bende kardesim kendisinden 5 yas buyuk biriyle birlikte olsa rahatsiz ve korumaci olurum
Ama siz karsinizdaki kadina cok fazla hakaret ediyorsunuz eger tum aile birlesti ve kardesinizede bunlari soyluyorsaniz gecmis olsun o coktan sizi haksiz gormeye baslamistir asklarini daha tutkulu hale getirmissiniz
Siz hayir dedikce o sizden kopup daha da karsi tarafa gecicek bence sakin olmaya calisin bir sure yorumsuz kalin evlilik icin bir sure beklemek zorunda oldugunu biraz daha yas alip olgunlasmasini bekleyeceginizi soyleyin biraz akisina birakin belki sandiginiz gibi birisi degil karsinizdaki onuda taniyin
Birde sunu dusunun birbirlerini gercekten seviyorlarsa birbirlerine gore insanlarsa ayirip kardesinizin kalbinde o siziyi birakmayin olmayacagini anlarsa kendi biraksin

Üniv okumuş yalnız yaşıyo gerisini sen düşün.. O ne bee.. Çok çok çirkin düşünceleriniz var gerçekten. Sonuna kadar okuyup öyle bi cevap yazayım dedim de dayanamadım. Ben de eşimden 2,5 yaş büyüğüm kimliğe göre 3 yaş sayılır. Tanıştığımızda 24 yaşındaydı. Ne yani ben onu ağıma mı düşürdüm. Töbeee aksine ben olmaz faln diye çok kafa yordum o ikna etti sevgisiyle, ailesi desen hiç sorun bile etmedi zaten yaşı. Aileler tanışıp uyuşunca sevindiler bile. Neyse siz böyle yaptıkça o daha çok inatlaşacak söyliyim. Ha hemen evlenmek zaten olmaz, işini gücünü bulur öyle evlenirler zaten.ama malum sizinki genç Yaşta evlenmesi değil zaten, yaş farkı. 20 yaşında biriyle evlencem deseydi hiç de çocuk diye bahsetmezdiniz ondan, delikanlı derdiniz ozaman. Hayırlısını dileyin bence Allahtan, olacağına varr zaten. Bir de şöyle düşünün, bu kızdan ayrılıp ilerde sizin tasvip ettiğiniz biriyle evlenip mutsuz olsa hep sizi suçlayacak. Girmeyin bu yükün altına derim. Neyse hayırlısı olsun kardeşiniz hakkında
Ve de; kk klasiklerinden ". Kınadığını yaşamadan ölmezsin" ben de bi akrabamızı çok kınadımdı ondan buldum çıtırı biliyorum

Demek ki o sizin hayat tarzınızı yaşamak istemiyor.
Bakın benim eşimin ailesi muhafazakardır ama benim eşim ateisttir. Ailesinde herkes namazda niayzda benim eşim alkol de alır gece hayatı da sever.
Dolayısıyla ailesinin istediği gibi bir kadınla evlenmek istemedi.
Benim ailem sizin tü kaka dediğiniz rahat ailelerdendir ben de çok rahat bir üniversite hayatı yaşadım. Ailem rahat olduğundan saçma sapan utanan olmadı benden.
Biz tanıştık ve evlendik eşimle. Annesi istese de istemese de oldu. Ona fikrini soran da olmadı. Zira annesinin hayata bakışında değildi benim eşim hatta ailesinin bu sıkıcı hayatından sıkılmıştı sosyal bir hayat istiyordu. Şimdi kendisi ailesiyle az görüşür bizimkilerle takılır.
Hatta der doğduğun aileyi seçemezsin ama kurduğun aileyi seçersin diye. Şimdi kendi rahat ailesini kurmayı tercih etti.
Sizin kardeşiniz de belki sıkıldı ve böyle bir hayat istiyor olabilir. Size soracak değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…