- 16 Haziran 2016
- 5.966
- 37.617
- 498
- Konu Sahibi istanbulian87
-
Ya bir git işineevet psikoloji okudum ve türkiyenin en önemli şirketlerinden birinde çalışıyorum
evet psikoloji okudum ve türkiyenin en önemli şirketlerinden birinde çalışıyorum
hayır tanışmadık ve tanışmakta istemiyoruz bizim ailemizde öyle birine yer yok zinhar olmaz iki cihan bir araya gelse kesinlikle olmaz. bizim de bir itibarımız var birgün kalkıp anneme bize laf atacaklar dalga geçecekler 5 yaş büyük kız almışsınız diye biz bunları haketmiyoruz, kardeşim nasıl birşeyin içine düşmüş farkında değil ve ben uyandıramıyorum onu aklını başına getiremiyorum malesef
keşke okuduklarınızı anlayabilseydiniz de..
hem üni okumuş hem çalışma hayatında olan genç bir kadının düşünceleri dehşet verici ..
hepimizi gömdünüz burada.. hepimizin ailelerimize laf ettiniz..
kendinizi başkalarına hakaret etmeden ifade edebilmeyi bile öğrenemediğiniz bu okul hangi okul acaba ? çocuklarımızı göndermeyelim bari oraya..
ailedeki aklı başında olan tek kişi kardeşin olduğundan olabilirmi acabahayır tanışmadık ve tanışmakta istemiyoruz bizim ailemizde öyle birine yer yok zinhar olmaz iki cihan bir araya gelse kesinlikle olmaz. bizim de bir itibarımız var birgün kalkıp anneme bize laf atacaklar dalga geçecekler 5 yaş büyük kız almışsınız diye biz bunları haketmiyoruz, kardeşim nasıl birşeyin içine düşmüş farkında değil ve ben uyandıramıyorum onu aklını başına getiremiyorum malesef
Sizin bu yaptığınız ablalık değil resmen kötü kaynanalık. Yazmayacaktım bir yorum ama daha dayanamadım. 27 yaşına gelmiş, evlenmemiş, üniversitede tek başına okuyan kızı resmen bu kadar kişinin içinde o.... yaptınız. Sizin inancınız da bilmeden, tanımadan birine iftira etmek var ise ben sizin bu inancınızı kabul etmiyorum. Belki o kız orda tek başına hayat mücadelesi verdi. Ne biliyorsun. Ananasının babasının yanında okuyanlar mı tertemiz. Size bir şey söylüyim mi ya siz bu yaşınıza kadar bir şeyden haberi olmadan yetiştiniz, ya da kendinize bakmadan elalemin kızına bok atmaktan zevk alıyorsunuz. unutmayın " kişi kendinden bilir işi"!!!!. Bende eşimden iki yaş büyüğüm. 2009 da evlendik o yaşımızda. Erken evlilik iyi bir şey değil elbet bana göre ama ben bi bok yediğimden dolayı hemen evliliğe koşmadım. Aşk oldu sevgi oldu. Kader kısmet oldu Evlendik. Bırakın şu saçma kafayı bir yere. İyi ki sizin gibi ablam yokmuş.!!!ablası olarak kardeşime nasihatta bulunmam yol göstermem şart çünkü yanlış yapmasını istemiyorum. nasıl bir yol izlemeliyiz? annem de bu durumdan çok rahatsız hasta olduk artık dertten
Derdiniz anlaşıldı.
Kardeşiniz artık büyüdüğünün, sizin güdümünüz altında yaşaması gerekmediğinin farkına vardı diye bu panikler.
Geçer merak etmeyin.
Siz ailece kızla tanışın. Kız kardeşinizi terk eder zaten.
Sen neden istemiyorsun kız kardeşi olman hayatını yönetmeni mi gerekli kılıyor sen birine aşıl olsan kardeşin o Ada'mı vursa olur muben kimseye hakaret etmedim. herkes nasıl istiyorsa öyle yaşasın ama biz böyle birşey istemiyoruz buna bir çözüm bulmak istemiştim sadece
Eee artık kardeşiniz de yaşayacağını yaşamış. Onu bu saatten sonra düzgün temiz bir aile kızına kakalamaya çalışmayacaksiniz inşallah.ben düzgün aile kızıyım sigara alkol gece hayatım yok tiksinirim bu tarz şeylerden. kardeşim bunların hepsini yapmış ne yazıkki çok büyük günaha girmiş, çok yazık ediyor kendine kalbim çok acıyor bu duruma arkadaşlar lütfen bir düşünün
kim evlenir böyle bir zihniyette insanla herseyden önemlisi Allah kalbini biliyor ve kısmet etmiyor27 yaşındaki bir kadına kim bilir daha önce neler yaşadı gibi çirkin bir ithamda bulunuyorsunuz. Siz de 30 yaşında ve hala evlenmemişsiniz, evlenmek istediğiniz zaman, erkek tarafı da sizin hakkınızda böyle düşünsün ister misiniz? Siz de sizden genç bir erkeğe aşık olabilirsiniz. Az empati yapın lütfen.
Kardeşiniz biraz daha beklese ve yaşı kendisinden 2 yaş küçük bir kadınla evlense mutlu olacağının da garantisi yok.
Evlilik kısmet işleri, böylesi daha hayırlıdır belki de.
Nacizane tavsiyem kardeşinizin sevgilisini tanımaya çalışın. Belki tanıdıkça seversiniz
kardesiyle ugrasmak yerine koca bulsa iyi olur kardesine sardırmışDerdiniz anlaşıldı.
Kardeşiniz artık büyüdüğünün, sizin güdümünüz altında yaşaması gerekmediğinin farkına vardı diye bu panikler.
Geçer merak etmeyin.
Siz ailece kızla tanışın. Kız kardeşinizi terk eder zaten.
30 yaşında ya, son çıkışı kaçırmış işte.kardesiyle ugrasmak yerine koca bulsa iyi olur kardesine sardırmış
merhaba arkadaşlar
küçük erkek kardeşim kendinden 5 yaş büyük birine aşık olmus kaç aydır birliktelermiş.
kavgalar ettik sinir krizleri geçirdik ailecek sevgilisinden ayıramadık evlenicem diyor.
kendinden büyük kız da utanmadan birlikte olmuş kardeşimle elinde avucunda tutmak için.
biz bu işin olmasını istemiyoruz zamanı gelince ailemize uygun biriyle evlenmesini istiyoruz.
yardım edin ne yapabiliriz?
o kaçırmamıştır onlar kaçırmaz zengin kendi soyuna uygun birini bekliyordur30 yaşında ya, son çıkışı kaçırmış işte.
en büyük sorun yaş ve o kızın geçmişi. üniversite okumuş yalnız yaşıyor gerisini siz düşünün.
bundan sonra teksin bize güvenme birşey için gelme dediğimizde siz nasıl ablasınız mutluluğuma karşı çıkıyorsunuz diyor ama işte anlayamadı bizim onun iyiliği için konuştuğumuzu. umarım en kısa zamanda okulunu bititir biz ailemize göre hem ona hem bize layık bir kız bulup evlendiririz kardeşimi.
ben kimseye hakaret etmedim. herkes nasıl istiyorsa öyle yaşasın ama biz böyle birşey istemiyoruz buna bir çözüm bulmak istemiştim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?