- 3 Nisan 2014
- 36.493
- 149.255
- 798
- Konu Sahibi istanbulian87
-
ben kimseye hakaret etmedim. herkes nasıl istiyorsa öyle yaşasın ama biz böyle birşey istemiyoruz buna bir çözüm bulmak istemiştim sadece
Aynen ama çok komik.Troll kız bu
kakaretin bini bir yazık kadına keske benim elti de insan olsaydı da kocasından 10 yaş büyük olsaydı maalesef 7 yaş küçükÜniv okumuş yalnız yaşıyo gerisini sen düşün.. O ne bee.. Çok çok çirkin düşünceleriniz var gerçekten. Sonuna kadar okuyup öyle bi cevap yazayım dedim de dayanamadım. Ben de eşimden 2,5 yaş büyüğüm kimliğe göre 3 yaş sayılır. Tanıştığımızda 24 yaşındaydı. Ne yani ben onu ağıma mı düşürdüm. Töbeee aksine ben olmaz faln diye çok kafa yordum o ikna etti sevgisiyle, ailesi desen hiç sorun bile etmedi zaten yaşı. Aileler tanışıp uyuşunca sevindiler bile. Neyse siz böyle yaptıkça o daha çok inatlaşacak söyliyim. Ha hemen evlenmek zaten olmaz, işini gücünü bulur öyle evlenirler zaten.ama malum sizinki genç Yaşta evlenmesi değil zaten, yaş farkı. 20 yaşında biriyle evlencem deseydi hiç de çocuk diye bahsetmezdiniz ondan, delikanlı derdiniz ozaman. Hayırlısını dileyin bence Allahtan, olacağına varr zaten. Bir de şöyle düşünün, bu kızdan ayrılıp ilerde sizin tasvip ettiğiniz biriyle evlenip mutsuz olsa hep sizi suçlayacak. Girmeyin bu yükün altına derim. Neyse hayırlısı olsun kardeşiniz hakkında
Ve de; kk klasiklerinden ". Kınadığını yaşamadan ölmezsin"ben de bi akrabamızı çok kınadımdı ondan buldum çıtırı biliyorum
fıtık etti laa hiç anlamıyor laftan fean yuzu de kızarmıyorkimmiş fıtık olduk burada:))
otuz yaşındayım demişsiniz ve bekarmışsınız sizinde bu yaşınıza kadar nasıl bir hayatınız oldu kimbilir mi desin birileri.Sizde bu yaşınıza kadar neler görmüş geçirmişsinizdir mi desinler. Sanki çok büyük bir yaşmış gibi konuşuyorsunuz. kardeşinizin yaşı evlilik için küçük diyebilirim sadece beş yaş büyük kadın olmaz ama diyemem. sonuçta kardeşiniz 27 yaşına gelince 22'lik kıza hayır demezsiniz bence.22 yaşında çocuk ne yol bilir yordam bilir toy daha, o kız gelmiş genç parlak çocuk bulmuş elde edeyim demiş.
biz ona çoookkk güvendik ama kendisi neler yaptı, annem sinir krizi geçirdi bu yüzden, evlatlıktan reddederim diyor zaten.
kim bilir kardeşimden önce nasıl bir hayatı vardı yani sonuçta kaç yaşında neler görmüştür geçirmiştir yakıştıramıyorum aile yapımıza. biz istemeye gitmeyiz o kızı zaten, kardeşim de rızamızı almadan iş yapmaz
lütfen ama lütfen bir an kendi kardeşiniz olduğunu düşünün çok rica ediyorum, kız nerdeyse benim yaşımda
Ne 5 i. Gör bak erkek kardesı 30 una geldıgınde ona 18 yasında kız arayacaklar. Üstelik her haltı! yemiş olan kardesine, eline erkek eli degmemiş kızı yamayacaklarErkek kardeşiniz kızdan 5 yaş büyük olsa da sorun edecek miydiniz?
Tabi ki hayır.
O halde şuan niye sinir krizi geçiriyorsunuz pardon?
Kadının erkekten büyük olmasının bizim bilmediğimiz bir sakıncası mı var?
yoo yargılıyosun tanımadığın 27 yaşında başından neler geçmiş dediğin kızı çok güzel yargıladım mesela ayrıca kardeşin sizin ailede yetişti değilmi demekki zinhar iyi yetiştirememişinizarkadaşlar ben buraya fikir ve yardım istemek için geldim kimseyi birbirine düşürmeye yahut sinirlendirmeye değil.
ben kardeşimi büyük bir hatadan korumak istiyorum sadece sonuçta benim tecrübelerim var yaşca büyüğüm ablasıyım onun
rica ediyorum ben kimseye laf etmiyorum burda, sadece biz o kızı istemiyoruz kesinlikle
baska insanların ne yaptıklarıyla ilgilenmiyorum yargılamıyorum
Sen Ada'm kes yaz o zaman neyine akıl verelim tamamen baskıcı ve Yanlışsın mantıksın ve bencilsinarkadaşlar ben buraya fikir ve yardım istemek için geldim kimseyi birbirine düşürmeye yahut sinirlendirmeye değil.
ben kardeşimi büyük bir hatadan korumak istiyorum sadece sonuçta benim tecrübelerim var yaşca büyüğüm ablasıyım onun
rica ediyorum ben kimseye laf etmiyorum burda, sadece biz o kızı istemiyoruz kesinlikle
Bende eşimden beş yaş büyüğüm üstelik evlenip ayrilmistim birde kizim var eşim ona çok şey kattigimi düşünür hep ne varmis yani yasi buyuk olunca hisleri olamaz mi kisi kendinden bilir isi herkes sizin gibi olacak degil korkmayin insallah evlenip cok mutlu olurlar tabi size ragmen ne kadar olabilirlerse
Korunuyorlardır dert etmeHee evet çok masum
kim bilir adamı nasıl kandırdı. kadınlığını sonuna kadar kullanmıştır ne ağlar örmüştürooo sen büyük olmakla kalmamış birde evlenip boşanmışsın.. saray eşrafına zinhar uygun değilsin..
arkadaşlar ben buraya fikir ve yardım istemek için geldim kimseyi birbirine düşürmeye yahut sinirlendirmeye değil.
O kız olmazsa başkası, ama kardeşin bundan sonra kendi gibi her şeyi yaşamış biriyle evlenebilir ancak. Artık o da masum değil.arkadaşlar ben buraya fikir ve yardım istemek için geldim kimseyi birbirine düşürmeye yahut sinirlendirmeye değil.
bu senin 2. üyeliğinmiş şekerim ya da aynı networkten kaçka uyelerde varanlamadım pardon? nedir bu?
anlamadım pardon? nedir bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?