Kardeşim kendinden 5 yaş büyük kıza aşık

ben kimseye hakaret etmedim. herkes nasıl istiyorsa öyle yaşasın ama biz böyle birşey istemiyoruz buna bir çözüm bulmak istemiştim sadece

herkes nasıl istiyorsa yaşasın diye düşünebiliyorsanız bırakın kadeşinizde nasıl istiyorsa öyle yaşasın..
sizin bu dediğiniz sadece dilinizde bunu düşüncenize empoze etmeniz lazım..

hepimiz ne demek istediğinizi gayet iyi anladık..

mesela ben kendi adıma şapkadan çıktığımı anladım bunca sene sonra..
aile kızı olamamışım hiç ailem olmamış..
zinhar bu aydınlanışım etkisi geçmeyecek ..

arkadaşlar ben buraya fikir ve yardım istemek için geldim kimseyi birbirine düşürmeye yahut sinirlendirmeye değil.
ben kardeşimi büyük bir hatadan korumak istiyorum sadece sonuçta benim tecrübelerim var yaşca büyüğüm ablasıyım onun
rica ediyorum ben kimseye laf etmiyorum burda, sadece biz o kızı istemiyoruz kesinlikle
baska insanların ne yaptıklarıyla ilgilenmiyorum yargılamıyorum

kakaretin bini bir yazık kadına keske benim elti de insan olsaydı da kocasından 10 yaş büyük olsaydı maalesef 7 yaş küçük

Bende eşimden beş yaş büyüğüm üstelik evlenip ayrilmistim birde kizim var eşim ona çok şey kattigimi düşünür hep ne varmis yani yasi buyuk olunca hisleri olamaz mi kisi kendinden bilir isi herkes sizin gibi olacak degil korkmayin insallah evlenip cok mutlu olurlar tabi size ragmen ne kadar olabilirlerse

otuz yaşındayım demişsiniz ve bekarmışsınız sizinde bu yaşınıza kadar nasıl bir hayatınız oldu kimbilir mi desin birileri.Sizde bu yaşınıza kadar neler görmüş geçirmişsinizdir mi desinler. Sanki çok büyük bir yaşmış gibi konuşuyorsunuz. kardeşinizin yaşı evlilik için küçük diyebilirim sadece beş yaş büyük kadın olmaz ama diyemem. sonuçta kardeşiniz 27 yaşına gelince 22'lik kıza hayır demezsiniz bence.

Ne 5 i. Gör bak erkek kardesı 30 una geldıgınde ona 18 yasında kız arayacaklar. Üstelik her haltı! yemiş olan kardesine, eline erkek eli degmemiş kızı yamayacaklar

yoo yargılıyosun tanımadığın 27 yaşında başından neler geçmiş dediğin kızı çok güzel yargıladım mesela ayrıca kardeşin sizin ailede yetişti değilmi demekki zinhar iyi yetiştirememişiniz

Sen Ada'm kes yaz o zaman neyine akıl verelim tamamen baskıcı ve Yanlışsın mantıksın ve bencilsin

Kardeşinize acıdım.
Kararlarına ve seçimlerine saygı duymayan, onun fikirlerine hiç değer vermeyen bir ablası ve annesi olduğu için.
Bu tutumunuzla onu o kadına daha çok yaklaştırdığınızı da bilmenizi isterim.

Çünkü şu andaki durumda, o kadın: mağdur, sadece daha büyük olduğu için istenmeyen bir kadın.
Siz ise haksız yere o kadını istemeyen insafsız kişilersiniz.

Kardeşinizin gözünde böyle görünüyorsunuz şu anda.

O yüzden ona daha çok yaklaşması normal. SİZLER yapıyorsunuz yani.

Halbuki siz onun yanında olsanız, bak kardeşim sen ne karar verirsen ver yanındayız deseniz, sonra o kadınla tanışsanız, aaaa çok iyi kalpli biriymiş deseniz, sürekli kadının iyi taraflarını yüceltseniz, zamanla kardeşiniz ondaki kötü tarafları, kötü huyları, istemediği yönleri fark edip kendisi ayrılacak belki.

ooo sen büyük olmakla kalmamış birde evlenip boşanmışsın.. saray eşrafına zinhar uygun değilsin..

22 yaş ufak değil o yaştakiler kazık kadar adam..hangi çağda yaşıyoruz? erkekler cin gibi...kardeşiniz 9 yaşında çocukmuş gibi davranmayın.Ne kandırmasından bahsediyosunuz yaa

Olacakla öleceğe çare yok...bişey yapamazsınız

O kız olmazsa başkası, ama kardeşin bundan sonra kendi gibi her şeyi yaşamış biriyle evlenebilir ancak. Artık o da masum değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…