Kardeşim kendinden 5 yaş büyük kıza aşık

Allah ınancınız yok sanırım. Ikı cıhan bır araya gelse demek ne demek olıyor. Allah dılemezse yaprak dahi kımıldayamaz, bu hakımıyet sizin için gecerli değil. Allah yazdıysa onları, siz sulalece topunuz bıraraya gelsenız onları ayıramazsınız. Boyle sacma sacma koca karı gıbı yazacagına otur da hayırlısı ıcın dıa et. Yetıstırılmr tarzını hııııc begenmedım

katil eder bu adamı ugrasmayın

Elbette sizin gibi bir padişah soyuna o kadar yaşlı kart bir karı yakışmaz. O son çıkış yazmışsınız ya, o sizin kafanız 27 geç , geçkin bir yaş değil. Şehzadeniz elden gitmiş üzgünüm boş yere dövünmeyin artık.

Ne 5 i. Gör bak erkek kardesı 30 una geldıgınde ona 18 yasında kız arayacaklar. Üstelik her haltı! yemiş olan kardesine, eline erkek eli degmemiş kızı yamayacaklar

Kesinlikle katılıyorum.
Ama konu sahibi kendisi de demişya "kendimize göre şekillendirirdik" diye.
Yaşı büyük olursa onlara göre şekillenmez ne de olsa!

Kesinlikle katılıyorum.
Ama konu sahibi kendisi de demişya "kendimize göre şekillendirirdik" diye.
Yaşı büyük olursa onlara göre şekillenmez ne de olsa!
şekillendirmek yavv bu kız yurt dışında yaşıyor gibi.oradaki turklerin geneli boyle dusunuyor çok cahilce köylerinden çıktıkları gibi duruyor kafa yapıları

Arkadaşlar kendinizi paralamaniza gerek yoktu..Konu sahibinin verdiği cevaplar ortalığı karıştırmak ve kendi sığ beynince bizlerle dalga geçmek için yaptığı bir oyundu..Komik gelio bana bu tarz haraketler..Ne çok boş vakti var insanlarin..

şekillendirmek yavv bu kız yurt dışında yaşıyor gibi.oradaki turklerin geneli boyle dusunuyor çok cahilce köylerinden çıktıkları gibi duruyor kafa yapıları

Ben de yurtdışında doğup büyüdüm. Çok şükür dar görüşlü bir insan değilim.
İstediğimiz gibi şekillendirirdik diye konu sahibi söylemiş.
Bahsi geçen kızı yerin dibine sokmaktan başka bir şey yapmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…