- Konu Sahibi istanbulian87
-
şirket IP sidir o ve o şirkette başka uyeler vardır kazen arkadas çok buyuk bir şirkette çalışıyormusdiyorum ki sitede başka üyeliğiniz var mı ?
diyorum ki sitede başka üyeliğiniz var mı ?
Allah ınancınız yok sanırım. Ikı cıhan bır araya gelse demek ne demek olıyor. Allah dılemezse yaprak dahi kımıldayamaz, bu hakımıyet sizin için gecerli değil. Allah yazdıysa onları, siz sulalece topunuz bıraraya gelsenız onları ayıramazsınız. Boyle sacma sacma koca karı gıbı yazacagına otur da hayırlısı ıcın dıa et. Yetıstırılmr tarzını hııııc begenmedımhayır tanışmadık ve tanışmakta istemiyoruz bizim ailemizde öyle birine yer yok zinhar olmaz iki cihan bir araya gelse kesinlikle olmaz. bizim de bir itibarımız var birgün kalkıp anneme bize laf atacaklar dalga geçecekler 5 yaş büyük kız almışsınız diye biz bunları haketmiyoruz, kardeşim nasıl birşeyin içine düşmüş farkında değil ve ben uyandıramıyorum onu aklını başına getiremiyorum malesef
buyuk olasılıkla yok çıkış IP si tekdir. aynı IP den başka uyelerde bağlanır detay ancak şirketin serverında görülüranladım, hayır yok bu ilk ve tek hesabım
katil eder bu adamı ugrasmayınAllah ınancınız yok sanırım. Ikı cıhan bır araya gelse demek ne demek olıyor. Allah dılemezse yaprak dahi kımıldayamaz, bu hakımıyet sizin için gecerli değil. Allah yazdıysa onları, siz sulalece topunuz bıraraya gelsenız onları ayıramazsınız. Boyle sacma sacma koca karı gıbı yazacagına otur da hayırlısı ıcın dıa et. Yetıstırılmr tarzını hııııc begenmedım
anladım, hayır yok bu ilk ve tek hesabım
Yüzyılın tesbiti olmuş30 yasindasin 27 yaşındaki kiza neler gormus geçirmiştir diyorsun. Kisi kendinden bilir işi. Sen neler gordun gecirdin?
cookies olaylarını unutmusum olabilir
Ne 5 i. Gör bak erkek kardesı 30 una geldıgınde ona 18 yasında kız arayacaklar. Üstelik her haltı! yemiş olan kardesine, eline erkek eli degmemiş kızı yamayacaklar
şekillendirmek yavv bu kız yurt dışında yaşıyor gibi.oradaki turklerin geneli boyle dusunuyor çok cahilce köylerinden çıktıkları gibi duruyor kafa yapılarıKesinlikle katılıyorum.
Ama konu sahibi kendisi de demişya "kendimize göre şekillendirirdik" diye.
Yaşı büyük olursa onlara göre şekillenmez ne de olsa!
En son aralıkta mesaj yazan üyelik dün gece 02.57'de aktifmiş.bu kimse geçen sene 27 yaşındaymış..
konu sahibesi 30 yaşında olduğunu yazmış..
hiç bir fikrim yok gerçekten
şekillendirmek yavv bu kız yurt dışında yaşıyor gibi.oradaki turklerin geneli boyle dusunuyor çok cahilce köylerinden çıktıkları gibi duruyor kafa yapıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?