- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.616
- 133
- Konu Sahibi istanbulian87
-
Su yorumdan sonra emin oldum ki fakesin.hiç istemiyoruz o kızı evimizde. bu kız yurtdışında doğmuş büyümüş okumuş, din örf adet bilmez, oturmayı kalkmayı bilmez. keşke yabancı bir kız bulsaydı diyorum bazen en azından kültürümüze dinimize davet edip istediğimiz gibi şekillendirirdik, kardeşimin mutluluğu garanti olurdu. sabırla nasihat edip doğruları göstermeye çalışacağım bir kaç gün daha inşallah vazgeçer
En son aralıkta mesaj yazan üyelik dün gece 02.57'de aktifmiş.
Bu konu da yeni üyelikle 03.16'da açılmış.
cookies olaylarını unutmusum olabilir
hiç istemiyoruz o kızı evimizde. bu kız yurtdışında doğmuş büyümüş okumuş, din örf adet bilmez, oturmayı kalkmayı bilmez. keşke yabancı bir kız bulsaydı diyorum bazen en azından kültürümüze dinimize davet edip istediğimiz gibi şekillendirirdik, kardeşimin mutluluğu garanti olurdu. sabırla nasihat edip doğruları göstermeye çalışacağım bir kaç gün daha inşallah vazgeçer
o üyeliğinde yazdığı konuyu okudunuzmuEn son aralıkta mesaj yazan üyelik dün gece 02.57'de aktifmiş.
Bu konu da yeni üyelikle 03.16'da açılmış.
hiç istemiyoruz o kızı evimizde. bu kız yurtdışında doğmuş büyümüş okumuş, din örf adet bilmez, oturmayı kalkmayı bilmez. keşke yabancı bir kız bulsaydı diyorum bazen en azından kültürümüze dinimize davet edip istediğimiz gibi şekillendirirdik, kardeşimin mutluluğu garanti olurdu. sabırla nasihat edip doğruları göstermeye çalışacağım bir kaç gün daha inşallah vazgeçer
nasıl bir şey bu yaptıgı çok hastalıça kendi konusunu mu açmış çocugun ailesi böyle mi davranıyormus bunaBu arada üyemiz yurt dışında yaşıyor : )
Sorun çözüldü o Zaman yurt dışında keşke yabancı kız bulsaydı diyorBu arada üyemiz yurt dışında yaşıyor : )
Bekliyoruzgelip açıklama yapacak ...
Bence siz yas farkina degilde.Kizi ailenize uygun bulmuyorsunuz sanirimmerhaba arkadaşlar
küçük erkek kardeşim kendinden 5 yaş büyük birine aşık olmus kaç aydır birliktelermiş.
kavgalar ettik sinir krizleri geçirdik ailecek sevgilisinden ayıramadık evlenicem diyor.
kendinden büyük kız da utanmadan birlikte olmuş kardeşimle elinde avucunda tutmak için.
biz bu işin olmasını istemiyoruz zamanı gelince ailemize uygun biriyle evlenmesini istiyoruz.
yardım edin ne yapabiliriz?
İnşallah en yakın zamanda evlenirlerhiç istemiyoruz o kızı evimizde. bu kız yurtdışında doğmuş büyümüş okumuş, din örf adet bilmez, oturmayı kalkmayı bilmez. keşke yabancı bir kız bulsaydı diyorum bazen en azından kültürümüze dinimize davet edip istediğimiz gibi şekillendirirdik, kardeşimin mutluluğu garanti olurdu. sabırla nasihat edip doğruları göstermeye çalışacağım bir kaç gün daha inşallah vazgeçer
yalnız siz 30 ablanız 28 yaşında oluyorsunuzarkadaşar ben ne oldu anlamadım şu an. ablamın bir hesabı varmış burda, kazen yardımcı oldu onu hallettik.
hayatımda ilk defa forum kullanıyorum ve gerçekten yardıma ihtiyacım olduğu için son çare buraya başvurdum çünkü evde hergün bundan dolayı kavga sinir krizleri artık dayanılır gibi değil.
kimseyi de yargılamadım burdaki üyelerin hayatı beni ilgilendirmiyor dile getirdim bi çok kez kardeşimin hayatından bahsediyorum sadece. ben burda insanları provoke etmek için yazmadım o mesajları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?