Kardeşim kendinden 5 yaş büyük kıza aşık

Benim kızkardeşim eşinden 9 yaş büyük, yani evlenirlerken eşi 23 kendisi 32 yaşında idi, hiç kimse karşı çıkmadı, sonuçta kendileri bilir, 5 yıldır evliler maşallah çokta mutlular (Allah ım bozmasın). Bence bukadar sorun etme, yaş dediğin neki, ve lütfen sadece kızı sorumlu tutma sonuçta birbirlerinden hoşlanmışlar.

Su yorumdan sonra emin oldum ki fakesin.

Ayol size ne kuzumm
27 yaşında bi kadını çok görmüş geçirmişlikle itham ediyosun da sen de 30 yaşındaymışsın bak. O zaman sen de çok masum sayılmazsın şekerim
Ah bu herseye maydonoz olan görumce ve kayınvalideler. Bi durun yav işinize gucunuze bakın

he evet, yabancılar da seni bekliyor istanbullu gelsin de beni şekillendirsin diye özgüveninizi yesinler sizin..

Bu arada üyemiz yurt dışında yaşıyor : )

2. üyelik aldığınızda bize ( Mune veya bana) ikinci üyeliğiniz asla açıklanmaz. Sahte üyelik diye şikayet geldiğinde hayır değil diyerek sizi savunabiliriz. Fakat bu durum da hele hele "aaa o üyelikte ne derseniz", üzgünüm

Bence siz yas farkina degilde.Kizi ailenize uygun bulmuyorsunuz sanirim

Kınadığını yaşamadan ölmezsin klişesi ile sana beddua edip çıtır körpecik bir delikanlı ile evlenmene sebep olup o kişinin başını yakmayacağım.
27 yaşımdayken 22 yaşında bir körpe! İle sevgili olmuştum iki yıl kadar. Ohh sefam olsun dolu dolu tutkulu bir aşk yaşamıştık. Toy bebişi
böyle sevmiştim.gözümde canlandı koskoca mazi ahahaha.

( zaman tutuyor olsaydı Uğur'un ablası sen misin diye soracaktım)

Sonra ne mi oldu? Senin ailene benzer bir aile yapısı vardı, aman uğraşamam bunlarla dedim bıraktım.evlenmek gibi bir düşüncem de yoktu zaten.
5 yıl peşimden koştu, ben evlendim bir sene sonra o da evlendi.hâlâ her bayramda,kandilde kabotaj bayramında,yozgatın düşman işgalinden kurtuluşunda mesaj atar.

Son düzenleme:
arkadaşar ben ne oldu anlamadım şu an. ablamın bir hesabı varmış burda, kazen yardımcı oldu onu hallettik.
hayatımda ilk defa forum kullanıyorum ve gerçekten yardıma ihtiyacım olduğu için son çare buraya başvurdum çünkü evde hergün bundan dolayı kavga sinir krizleri artık dayanılır gibi değil.
kimseyi de yargılamadım burdaki üyelerin hayatı beni ilgilendirmiyor dile getirdim bi çok kez kardeşimin hayatından bahsediyorum sadece. ben burda insanları provoke etmek için yazmadım o mesajları

İnşallah en yakın zamanda evlenirler

yalnız siz 30 ablanız 28 yaşında oluyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…