- 27 Eylül 2016
- 34
- 13
- 3
- Konu Sahibi istanbulian87
-
arkadaşar ben ne oldu anlamadım şu an. ablamın bir hesabı varmış burda, kazen yardımcı oldu onu hallettik.
hayatımda ilk defa forum kullanıyorum ve gerçekten yardıma ihtiyacım olduğu için son çare buraya başvurdum çünkü evde hergün bundan dolayı kavga sinir krizleri artık dayanılır gibi değil.
kimseyi de yargılamadım burdaki üyelerin hayatı beni ilgilendirmiyor dile getirdim bi çok kez kardeşimin hayatından bahsediyorum sadece. ben burda insanları provoke etmek için yazmadım o mesajları
İstanbul yurtdışı meselesi ablanız iki yaş küçük müarkadaşar ben ne oldu anlamadım şu an. ablamın bir hesabı varmış burda, kazen yardımcı oldu onu hallettik.
hayatımda ilk defa forum kullanıyorum ve gerçekten yardıma ihtiyacım olduğu için son çare buraya başvurdum çünkü evde hergün bundan dolayı kavga sinir krizleri artık dayanılır gibi değil.
kimseyi de yargılamadım burdaki üyelerin hayatı beni ilgilendirmiyor dile getirdim bi çok kez kardeşimin hayatından bahsediyorum sadece. ben burda insanları provoke etmek için yazmadım o mesajları
sen kabul etmesende kardeşin size bağımlı biri değil ayrı bi insan kişilik ve ne isterse onu yapar demekki o üstün aile yapınıza uygun yetiştirememişsiniz çocuğu napalımarkadaşar ben ne oldu anlamadım şu an. ablamın bir hesabı varmış burda, kazen yardımcı oldu onu hallettik.
o genç kızın onurunu gururunu düşünmemiş konu sahibesi.Ben de yurtdışında doğup büyüdüm. Çok şükür dar görüşlü bir insan değilim.
İstediğimiz gibi şekillendirirdik diye konu sahibi söylemiş.
Bahsi geçen kızı yerin dibine sokmaktan başka bir şey yapmamış.
bir de yalnız yaşıyormuş tühh sana neler yaşadın kim bilirbende 28 yaşındayım tek yaşıyorum
taşlanmam için kendimden küçük mu bulmam lazım, yoksa üniversite mezunu ve yalnız yaşamam yeterli kriter mi
yalnız yaşıyormus ablası nasıl aynı networkten bağlanıyor orasını anlamadımgelip açıklama yapacak ...
ben bilgilerimi doğru girdim. ablam ne yapmış sorumluluğunu üstlenemem dediğim gibi ilk defa forum kullanıyorum
yalnız baya deşifre olmaya doğru gidiyor bu olay
Öyle miymişnasıl bir şey bu yaptıgı çok hastalıça kendi konusunu mu açmış çocugun ailesi böyle mi davranıyormus buna
bende 28 yaşındayım tek yaşıyorum
taşlanmam için kendimden küçük mu bulmam lazım, yoksa üniversite mezunu ve yalnız yaşamam yeterli kriter mi
anlamadım ben deÖyle miymiş
ben evlendim bir sene sonra o da evlendi.hâlâ her bayramda,kandilde kabotaj bayramında,yozgatın düşman işgalinden kurtuluşunda mesaj atar.
iki üniversite okudum bide1 taş, 2 taş, 3 taş, kriterlerin toplamına göre değişiyor.
bende 28 yaşındayım tek yaşıyorum
iki üniversite okudum bide
yalnız yaşıyormus ablası nasıl aynı networkten bağlanıyor orasını anlamadım
Ailenin garipliği heryerden belli ediyor kendiniyalnız siz 30 ablanız 28 yaşında oluyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?