Kardeşim kendinden 5 yaş büyük kıza aşık

ben bilgilerimi doğru girdim. ablam ne yapmış sorumluluğunu üstlenemem dediğim gibi ilk defa forum kullanıyorum
yalnız baya deşifre olmaya doğru gidiyor bu olay
Neden hiç ablanuzdan bahsetmediniz
Anne baba kardeş ten bahsettiniz ama ablanı hayalı mı

Kardeşin kendinden 5 yaş büyük biriyle konuşuyo diye yaygara kopartıyorsunuz da 5 yaş küçük biriyle konuşsa yine kavga çıkarırmıydınız acaba çok merak ettim !
22 yaşında bi erkeğe 27 yaşında bi kızı yakıştıramıyorsunuz ya bu tam tersi 17 yaşında bi ÇOCUK olsaydı şakşakçılık yapardınız ailecek izin verirdiniz eminim !
Sizin gibilerin zihniyeti budur değişmez !
30 yaşına gelmişsin evlenemedim diye kıskançlık yapacağına kardeşinin yanında ol sevdiği kıza destek ol derim derim de işte
Anlayana sivri sinek saz anlamayana da davul zurna az geliyor sizin gibi ..
Size gelicek geline üzüldüm Allah o kıza sabır versin
Haa bir şey daha var
Kardeşine bebek toy muamelesi yapma o seni sulu götürür susuz getirir maşallah
Kardeşin kızla cinsel ilişkiye giriyor da bunu sen nerden biliyosun pardon da ???
Tek oğluş annende tek kardeş sende yok !
Bukadar bulunmaz hint kumaşı mı bu adam
Kızı yerin dibine sokarak sanki pislik gibi anlatmışsın !
Bence pislik olan sizin düşünceleriniz bu halleriniz neyse !

Son düzenleme:
aklıma gelmedi değil. kınamayayım başıma gelmesin
yok kınamak değil matematik 27 yaşındaki şu kadar yaşamışsa 32 yaşındaki ne kadar sey yaşamıştır orantı kuruyor beynim
dun bir uyenin teki bebek bakmaktan başka vasıfları yok demişti, varmış matematik biliyormusum

Anam ne heyecanlı konu oldu bu? Ailenin üyeleri netliğe kavuşana kadar bile takip edilir, kardeş ayrı bölüm konusu

e sımdı demezler mı ınsana
tek yasayan ınsanlar ıcın kotu cumle kurup sız nıye tek yasıyorsunuz dıye

yurt dısında yasayan kız deyıp ayıplarken sız nıye yurt dısında yasıyorsunuz dıye

ablam deyıp ondan nasıl buyuk oluyorsunuz dıye

ayrı yasıyorsunuz actıgınız hesaplar nasıl aynı ip oluyor dıye

bence
bu ıstenmeyen gelın sızsınız
aynen o kızın ta kendısısınız
sevgılınızden buyuksunuz
buraya tuhaf bı ruh halıyle gelıp ınsanları yanıltarak cevap arıyorsunuz

Matematiğim kötüdür, yaş problemlerinde babasını çocuğundan küçük bulmuşluğum da vardır ama gerçek hayatta ablasından büyük kardeş olabileceğini bilmezdim.

kendine guveni yok galiba

Kardeşiniz kız olsaydı o zaman kendinden 5 yaş büyük bir adam ile evlenmesini sorun edecek miydiniz?

5 yaş nedir ki? Daha önemlisi ve komik olanı kardeşinizin kiminle beraber olup olamayacağına siz nasıl karar verebilirsiniz? Bence kardeşiniz ailenize uygun değil. Kız da bir sorun yok. Siz bu olmamış diyip kardeşi tekrar yapın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…