- Konu Sahibi istanbulian87
-
kendisi yalnız yaşıyormuskim ablası mı yalnız yaşıyormuş ?
töbe töbe ..
Neden hiç ablanuzdan bahsetmedinizben bilgilerimi doğru girdim. ablam ne yapmış sorumluluğunu üstlenemem dediğim gibi ilk defa forum kullanıyorum
yalnız baya deşifre olmaya doğru gidiyor bu olay
kendisi yalnız yaşıyormus
bekarmı ablasıyalnız yaşıyormus ablası nasıl aynı networkten bağlanıyor orasını anlamadım
Neden hiç ablanuzdan bahsetmediniz
Anne baba kardeş ten bahsettiniz ama ablanı hayalı mı
bekarmış en az 32 yaşındadır kim bilir neler yaşadıbekarmı ablası
Neden hiç ablanuzdan bahsetmediniz
Anne baba kardeş ten bahsettiniz ama ablanı hayalı mı
aklıma gelmedi değil. kınamayayım başıma gelmesinbekarmış en az 32 yaşındadır kim bilir neler yaşadı
"ablanız da" bekar ve yalnız yaşıyor sanırım? netlik getirir misiniz.bir kaç gönderimde bahsetmiştim ama o kadar çok yazdım ki. Ablam yazmıştım
yok kınamak değil matematik 27 yaşındaki şu kadar yaşamışsa 32 yaşındaki ne kadar sey yaşamıştır orantı kuruyor beynimaklıma gelmedi değil. kınamayayım başıma gelmesin
Ok bu kadar yazılandan geri durman gerektiğini anladın mı ikinci üyeliği bir kenara bırakalımbir kaç gönderimde bahsetmiştim ama o kadar çok yazdım ki. Ablam yazmıştım
Neşeniz daim olsun.:)) Attığı mesajlara da ad,soyad ve mesleğini de eklemeyi hiç ihmal etmez.
Alemsiniz
Sabah sabah neşemi yerine getirdiniz.
kendine guveni yok galibae sımdı demezler mı ınsana
tek yasayan ınsanlar ıcın kotu cumle kurup sız nıye tek yasıyorsunuz dıye
yurt dısında yasayan kız deyıp ayıplarken sız nıye yurt dısında yasıyorsunuz dıye
ablam deyıp ondan nasıl buyuk oluyorsunuz dıye
ayrı yasıyorsunuz actıgınız hesaplar nasıl aynı ip oluyor dıye
bence
bu ıstenmeyen gelın sızsınız
aynen o kızın ta kendısısınız
sevgılınızden buyuksunuz
buraya tuhaf bı ruh halıyle gelıp ınsanları yanıltarak cevap arıyorsunuz
kardeşim henüz 22 yaşında bir çocuk ve neyin ne olduğunu bilmiyor. ben nerdeyse 30 yaşımdayım daha evlenmedim. kardeşim yaşına başına bakmadan 27 yaşında birine aşık olmuş üstüne üstlük evlenicem diyor.
o kız onun toyluğundan faydalanıyor yaşı gereği son çıkış yolu olarak görüyor kardeşimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?