Kardeşim kendinden 5 yaş büyük kıza aşık

Bence kadın kardeşinizi etlikeyebildigine göre pekala başka erkekleride etkileyebilir. Kendinden büyukleride etkiler. Kardeşinize kendisini kakalamak gibi bir derdi olmaz yani. Yasiniz 30 ve bekarmissiniz. Peki siz kendinizden 5 yas kucuk birine aşık olsanız. Ve o adamin ailesi size bunları söylese bir düsünün. Burda nasil dert yanarsınız. Yapmayın etmeyin. Insanlar birbirini sevmiş. Size saygı göstermekten başka birsey düsmez. Bir laf var ya. Gönul otada kona b.kada kona. Kondugu b.kta mis gibi kokaaaa.
Rahat birakin bence insanları...

ben de eşimden 4 yaş büyük olduğumdan mütevellit iyi olur zengin olurlar falan diyesim geldi Yahu ne sinir krizi falan geçiriyosunuz derdiniz ne Allahaşkına?? Komik olmayın

Kac yasinda kardesiniz?valla bende 6 yas buyuyum esimden ben hic agzimi acmiyimgonule soz gecmez...

Bence de.. Kendisi o esas kız olunca kendini savunacak kaç kişi vardr öğreneyim dedi zaar

Herşey olacağına varır, hiç kafanızı yormayın hayırlısı ne ise o olsun diye dua etmekten başka elinizde bi çareniz yok boş yere ne kendinizi hırpalayın ne kardeşinizi ayrıca kimseninde günahını almayın,yaftalamayın farzımisallerle yürümez o iş.
Din,iman diyorsunuz ama uygulamıyorsunuz nerde kaldı hoşgörü? Kadere iman?
Kardeşiniz alkol aldıysa zina yaptıysa size ne? Tövbeyi bilir misiniz?
Elbette aile olarak görüşünüzü belirtecek uyarınızı yapacaksınız ama hepsi bu geri çekilip dua etme vaktiniz gelmişte geçmiş yazıktır,etmeyin.

aaaoowww Utanmaz arlanmaz 27 yaşına gelmiş evde kalmış kız kurusunun tek çaresi kardeşiniz elbettt eyvahlarr olsunnn yemesin kardeşinizi dikkat edin

off ben onları tek tek sordum ama işine gelmeyen yorumlara cevap vermiyor konu sahibesi ..

22 yaş erkek
27 yaş bayan

bence de şuanda uygun değil

22 yaş bir erkek için çocuk denecek yaştır
ben olsam ben de kardeşim için endişe duyardım

erkek 27
kadın 32 olsa iksinin de olgunlaşmış oldugu bir yaş
bu sekılde pek de mudahele etme gereği duymazdım

ben sizin endişelerınızı haklı buldum

Simdi olurda kendinizden 5yas kucuk bir sevgiliniz olur ve evlenmeye karar verirsiniz fakat ailesi seni istemez aynen bu sekilde dusunur mesela.tepkin nasil olurdu?hic kendini o kizin yerine koydunmu?sonucta sende 30yasindasin kiz 27yasinda .neler gormus yasina gore yazmissin.o?neler gormusse sen nelerrrrrr gormussun kim bilir

SON GÖNDERİM

haftalardır günlerdir aile içinde kavgalardan ve sinir krizlerinden sıkıldığım için burayı bir nebze çıkış yolu gördüm ve hemen üye oldum. ama konu birden asıl amacından sapıp başka yerlere gitti ne yazıkki. ben kardeşime yardımcı olmak istedim. cünkü o çocuk anlamıyor yardımcı olayım istedim. yaptığı çok yanlış çünkü
ablamın eski hesabıyla alakalı link paylaşıldı, yaşını değiştirip yazmış o konu oldu.

ben sadece kardeşimi korumak ve yardım etmek amaçlı fikirler bulmaya gelmiştim buraya. dediğim
gibi kimseyi yargılamıyorum herkes istediği gibi yaşasın ama benim aileme gelecek kız farklı işte benim gözümde
yardım ararken neye uğradığımı şaşırdım. hoşçakalın.

Mune Kazen konunun kapanmasını rica ediyorum.

aynen katılıyorum eceezgi

Bu hamurmu istedigin gibi sekillendiriyorsun?lafa bak ya sinir oldum..

simdi sizde nerdeyse 30 yasindasiniz,sizde mi cok gordunuz gecirdiniz ben anlamadim..
kisi kendinden bilir isi olmus bu tam..
birakin koskoca insanlar,kararlarini versinler.

Belkide kız zaman geçiriyorda, çocuk baya baya aşık olmuştur. Yaşın büyüğü küçüğü kriter değildir de amaçlar ve hedefler kriterdir. Kim kime ne gözle bakıyor, ne bekliyor. Kardeşin kendinden büyük biriyle evlenmeyi düşünüyorsa bu onun seçimidir. Ama, belki kardeşin içine kapanık ve hayatında ilk defa bi kız olmuştur. O da aşık olmuştur. Bu da gözünü kör etmiştir. Amma velakin, bireysel ilişkilerde karşılıklı anlaşma olduktan sonra yaş farkı çok önemli değil. Ancak ve ancak çok absürt bir yaş farkı olmalı ki toplumda olur mu öyle şey desin. 5 yaş kabul edilebilir. Kaldı ki evlilikte ilk kriter yaşın büyüklüğü yada küçüklüğü değildir.

Sizin ailenize gelecek kızı sizin seçemeyeceğinizi kabullenmeniz gerek
Kardeşiniz 22 yaşına gelene dek geç kalmışsınız. Onu yetiştirme tarzınız ona demeliydi ki, ben bu kızı bizim aileye sokamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…