- Konu Sahibi istanbulian87
-
bu soruları okuyunca beynı cok hızlı calısmaya baslıyoroff ben onları tek tek sordum ama işine gelmeyen yorumlara cevap vermiyor konu sahibesi ..
SON GÖNDERİM
haftalardır günlerdir aile içinde kavgalardan ve sinir krizlerinden sıkıldığım için burayı bir nebze çıkış yolu gördüm ve hemen üye oldum. ama konu birden asıl amacından sapıp başka yerlere gitti ne yazıkki. ben kardeşime yardımcı olmak istedim. cünkü o çocuk anlamıyor yardımcı olayım istedim. yaptığı çok yanlış çünkü
ablamın eski hesabıyla alakalı link paylaşıldı, yaşını değiştirip yazmış o konu oldu.
ben sadece kardeşimi korumak ve yardım etmek amaçlı fikirler bulmaya gelmiştim buraya. dediğim
gibi kimseyi yargılamıyorum herkes istediği gibi yaşasın ama benim aileme gelecek kız farklı işte benim gözümde
yardım ararken neye uğradığımı şaşırdım. hoşçakalın.
@Mune @Kazen konunun kapanmasını rica ediyorum.
Yaş geçkin olunca sizdeki mantık belliymiş. E sizinki daha geçkin ondan. O ne olacak?22 yaşında çocuk ne yol bilir yordam bilir toy daha, o kız gelmiş genç parlak çocuk bulmuş elde edeyim demiş.
biz ona çoookkk güvendik ama kendisi neler yaptı, annem sinir krizi geçirdi bu yüzden, evlatlıktan reddederim diyor zaten.
kim bilir kardeşimden önce nasıl bir hayatı vardı yani sonuçta kaç yaşında neler görmüştür geçirmiştir yakıştıramıyorum aile yapımıza. biz istemeye gitmeyiz o kızı zaten, kardeşim de rızamızı almadan iş yapmaz
lütfen ama lütfen bir an kendi kardeşiniz olduğunu düşünün çok rica ediyorum, kız nerdeyse benim yaşımda
Sizin ailenize gelecek kızı sizin seçemeyeceğinizi kabullenmeniz gerek
Kardeşiniz 22 yaşına gelene dek geç kalmışsınız. Onu yetiştirme tarzınız ona demeliydi ki, ben bu kızı bizim aileye sokamam.
Sinirin 30 yaşında ve bekar olmandan mı kaynaklanıyor? Kardeşin senden önce evlenmesin diye mi bu tantana?arkadaşlar burda beni anlayan hiç kimse yokmu? 22 yaşında henüz üni okuyan bir çocuktan bahsediyorum.
ayrıca etrafımızdaki kişiler yurtdışından evleniyorlar gelin getiriyorlar ne güzel görüyoruz ama benim kardeşim gitmiş nerdeyse ablası yaşında bir kızla işi pişirmiş adınıda utanmadan sevgi aşk koymuş. kim bilir o kız neler yapıyor kardeşime nasıl aklını çalıyor ve düşünceleriyle oynuyor kendini acındırıp tatlı sözler söyleyerek. o kadar şey görüyoruz duyuyoruz endişeleniyoruz. ona bunun sadece hoşlanma olduğunu geçici bir heves olduğunu söyleyince de sinirleniyor. ben sadece onun iyiliğini düşünüyorum
Sokmasınlar o zaman, kız da bunların aileye eminim çok meraklıdır.
Hayir yani bizim aile bizim yasantimiz bize gore sekil almak falan nedir yani goren de sadrazamin bir yerlerinden dustuler sanir.Sokmasınlar o zaman, kız da bunların aileye eminim çok meraklıdır.
Bunlar manyak kiz bella, 15 yasinda evlenen kadina aferin cekiyorlar da 22 yasinda evlenen adama aaaaaaa diye cemkiriyorlar22 yaşında koca adama küçük diyenlere pess diyorum artık
he evet, yabancılar da seni bekliyor istanbullu gelsin de beni şekillendirsin diyeözgüveninizi yesinler sizin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?