Kardeşim kendinden 5 yaş büyük kıza aşık

22 yaşında adam sevişmeyi biliyorsa toy değildir çocuk çocuk deyip durmuşsunuz.
Ayrıca gazozuna ilaç atıp türlü oyunlarla falan mı kandırdığını düşünüyorsunuz nasıl bir düşünce tarzıdır bu?
Yasaklar her zaman daha çekicidir yasaklamaya devam edin.
İlla evlenicem diyorsa devletten yardım isteyin çocuk yaşta evleniyorlar diye.

off ben onları tek tek sordum ama işine gelmeyen yorumlara cevap vermiyor konu sahibesi ..
bu soruları okuyunca beynı cok hızlı calısmaya baslıyor
kalp atısı hızlanıyor
dusunuyor su yalanımı soylesem bu yalanımı

error 404 verıyor
cevaplayamıyor

Bir insanı kendinize benzetmek, benzemesini istemek, benzetmeye çalışmak ya da aynı şeyleri sevmenizi, aynı şeyleri düşünmenizi ve aynı şeyleri beklemenizi istemek... Siz kızı istemiyorsunuz, kim bilir ne olmuş oralarda. Genelde anlatılmayan çok şey vardır. Senin kardeşin o kızla evlenir. Kız iyi biriyse çok mutlu da olurlar.

kardeşinizin korunmaya ihtiyacı olan bir çocuk olduğunu düşünmeniz en büyük yanlışınız zaten..
bu kadar müdahalekar olmanız onun hayatını nasıl yaşayacağına sizin karar vermeye çalışmanız..
aldığınız tepkilerin nedenini bile anlamıyorsunuz çünkü anlamak istemiyorsunuz.. sabit fikirlisiniz ..
başkasının hayatına yön vermek ve bu vebali taşımaya istekli olmak cidden endişe verici ..

10 yaş 15 hatta 20 yaş büyük bi erkekle evlenince normal geliyoda. 2 yaş 3 yaş 5 yaş büyük bi bayanla evlenince anormal oluyo. Kardeşim 32 yaşında kendi hayatı kendi yaşantısı isterse 5 yaş büyük biriyle evlensin isterse 10. Kafa yapıları uyuyosa bizede uyar. Uymazsa uymaz. Hayat onun yaşam onun. Sizde çok önyargılısınız. Kardeşinizden küçğk biriyle evlendirince hayatı güzelmi geçiyo olcak. Ya daha kötü olursa mutsuz olırsa. Bayanlar Erkeklerden büyük olunca sizin gözünüzde potansiyel şrymi oluyo. Büyük konuşmayın adalet diye bişe var yani. Bide 22 yaşındaymış kardeşiniz çocuk demişsiniz. O yaşta çocugu olan erkekler var. Ne cocugu

Kendinden büyük bir kadınlaysa ne var ki??? Benim erkek kardeşim de öyle. Ne yapalım??? Herkesin hayatı kendine. Ben de kendimden bayağı büyük biriyle evliyim. Noldu, yedi mi beni???

Çok sinir oldum ya.koca 22 yaşındaki adam masummus çocukmuş kızda onu yatağa atmış kandırmış. Benim esimin ailesi hiç konuşmaz.çok çekingen bilir oğullarını.oysa oğullarının ne olduğunu ben biliyorum beni nasıl tavladi nasıl peşinden koştu.isterse nasılda çatır çatır yapıyor yapacağını.bırakın allah aşkına bu devirde masum erkek yoktur.ayrıca ben kendimden küçük bir erkekle evlenmezdim kendi tercihim olarak.Ama isteyen istediğini yapar ya size ne.hayret bişey ya o kiz senden küçük bir kere.madem o kız her halti yemiştir o zaman sende neler yedin kim bilir.bırakın bu oğlan kıymetli ayaklarını.emin ol o kızın peşinden koşan senin kardesin

Yaş geçkin olunca sizdeki mantık belliymiş. E sizinki daha geçkin ondan. O ne olacak?

Kardeşin 22 yaşında yatağa atarken koca erkekte evlenmeye gelince mi toy oluyo?

Görümcelik yapma şimdiden.

Sizin ailenize gelecek kızı sizin seçemeyeceğinizi kabullenmeniz gerek
Kardeşiniz 22 yaşına gelene dek geç kalmışsınız. Onu yetiştirme tarzınız ona demeliydi ki, ben bu kızı bizim aileye sokamam.

Sokmasınlar o zaman, kız da bunların aileye eminim çok meraklıdır.

Sinirin 30 yaşında ve bekar olmandan mı kaynaklanıyor? Kardeşin senden önce evlenmesin diye mi bu tantana?

Ayrıca üniversitede o 'çocuklar' neler yapıyor bir bilsen?

Bakın üniversiteli bir çocuk demişsiniz o dönemlerde onlar artık çocuk sayılmıyorlar ne ortamlara girip neler yapıyorlar bunu siz bilemezsiniz abla olduğunuz için onu çocuk görüyorsunuz bu bir.

İkinci olarak yaşı 27 kim bilir neler gördü geçirdi ailemize yakıştıramıyorum demişsiniz o zaman sizde 30 yaşında ve bekarsınız sizin için de böyle düşünelim.

Üçüncü olarak kardeşiniz belki olgun bayanlardan hoşlanıyor bundan bi şekilde vazgeçireceksiniz belki daha büyük birini bulup gelecek nereden biliyorsunuz bırakın seviyorsa mutlu olsun ,oldu da vazgeçirdiniz diyelim istemediği sevmediği biriyle evlenip iki gün sonra gizlice görüşüp karısını mı aldatsın şiddet mi uygulasın yanlış yönlendiriyorsunuz bırakın kendisi yaşayıp öğrensin bu onun hayatı ve erkek bir birey sonuçta çok ta seviyorsa sizi zaten dinlemeyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…