Kardeşim olsa ne olur :))

BosnakGuzeli

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
930
1
296
İzmir
Selam arkadaşlar,
Ben 19 yaşındayım çocukları çok seviyorum annem 44 yaşında babam 46 ikiside emekli ama ben bitane kardeş istiyorum acaba insanlar kınarlarmı yaa benim sevgilimde var 3-4 yıl sonra evleneceğiz.Acaba şimdi ortalığı karıştırmayıp kendi çocuğumumu beklesem ayıp mı yaa ama evde oynardık iyi olurdu
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

:)) valla canım annenlere bağlı bu durum. sen evlenip gidersin çocuğu onlar bakıcaklar. ben de isterdim bu yaşlardayken kardeşim olsun..

ama anne babayla arada çok yaş farkı olması da iyi değil kuşak çatışması oluyor. anne baba o yaşta eskisi gibi olamıyorlar...

kaydirigubbakcemile3 oda doğru babası nerdeyse dedesi yaşında olcak annem doğursun ben bakarım tabi evlenesiye kadar :hulya: ama evin içinde güzel olurdu

ayyy yok canım daha neler.bu yaştan sonra çok zor ve riskli.
en iyisimi sen kendi çocuğunu doğur,onunla bol bol oynarsın.

annende babanda annene ve dede olacak yaştalar da....

kaydirigubbakcemile3 oda doğru babası nerdeyse dedesi yaşında olcak annem doğursun ben bakarım tabi evlenesiye kadar :hulya: ama evin içinde güzel olurdu

babamla aramda yaklaşık 50 yaş var... zor oluyor canım. hep deden mi diyolardı ( çok üzülüyordum..

ya yapmayın Allah aşkına oyuncak mı bu? evin içinde güzel olurdu diye çocuk mu yapılır.

şu masanın üstünde güzel durmaz mıydı ya :lepi:

nasip kısmet... verecek olan Allah. bell,i mi olur:hulya:

anne babanın en son evladı evlendikten sonra onlara yoldaş olur fena mı canımgamyoncuiremsu

oynardık diyosun da doğar doğmaz oynayamazsınız değil mi?

oynama yaşına gelene kadar evlenme vaktin gelir. boşver ama tabi onlarda istiyosa başka.

Canım benim annemde 34 yaşındaydı bizim tekne kazıntısını doğurduğunda, ben 16 yaşındaydım.Şimdi 10 yaşında annem hep der iyiki doğurmuşum diye,iyikide doğurmuş evimizin neşesi oldu, ben evlendim kardeşim askere gitti o anne babamla başbaşa kaldı.Ama sen annenin 44 yaşında olduğunu söylüyosun bu saatten sonra biraz zor gibi riskli yani doğum.olsaydı süper olurdu ama :)

İstemiyolarmış konuştum canım babam diyor biz seni evlendirelim başımızdan atalım torun severiz diyo bilmiyorumkismile

alsanaalsanasmile haklılar şekerim boşver senin çocuğun olsun onu seversin artık
teciliniz olmasa hemencik severdinfisfisfis

Sakın ha! O anne baba artık her hastalığa daha yakın yaşlarda. Allah korusun bi 5 10 sene sonra birinin başına birşey gelse nolcak o çocuga? Sen mi annelik babalık etceksin? Aklını başına al, bekle 4-5 sene daha kendi arkadaşını kendin doğur.

alemsin yaa 3-4 yıl sevmek eğlenmek için kandır annenleri sana kardeş yapsınlar:))

canının sıkılıyorsa evcil hayvan al. bende iki tane çok da eğlenceli oluyor canım.
yada maddi durum iyi ise esirgeme korumundan bir çocuk alıp yetiştirin. koruyucu aile olun

ayy yok kalsın!! :))
annem 27 babam 32 yaşındaymış evlendiklerinde şuan annem 50 babam 55 yaşında ilk çocukları olarak bende 20
1,5 senede çocuk olmamış tedavi görmüş anam..
sonra ben doğuyorum arkamdan hemen kardeşimm ve bu sırayı 7 kişi takip ediyormuşş öyle diyorr..
ama malesef hepsi düşük..:1no2:
madem bu kadar çocuk yapıcan neden 27'yi bekliyosun..:kedi:
bide demez mi sağ olsalardı 7 tane daha çocuğum olacaktıbilmiyorumkismile
yahuu biri olsaydı diğerleri olmazdı diyorum niyeee olurdu diyo..
erkek kardeşim ben 7 yaşındayken doğmuş 1 yaşındayken gene hamile kalmış annem onuda aldırmış doğum riskli olduğundan:hulya:
makina gibi mübarekk!!
o çocuklar sağ olsalrdı babam nasıl başa çıkacaktı orasını düşünmüyor tabiki..
babam şimdiki aklım olsa tek çocukk diyor..
gerçekten bu devirde bakmak zoorr üç kardeş olmamıza rağmen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…