Kardeşim olsa ne olur :))

Yavru köpek bakayım o zaman canım sağol olumunekankayizsmile

ay ne kardeşi yaa saçmalama benim abimle 2 yaş varda aramızda ne oldu hangi gün yanımdaydı hangi gün derdime ortak oldu. hatta dahada kötüsünü yaptı beni kıskandıklarından ailemle aramızın bozulmasına sebep oldu. boşver güzelim tek çocuk olmak iyidir zatende birkaç sene sonra evlenecekmişsiniz kendi çocuğunla ilgilenirsin.

Canım 2 kardeşiz biz zaten birde erkek kardeşim var 17 yaşında ama ikimizde büyüdük neyse ben bir köpek alayım onunla ilgileneyim bari yapcak bişey yok

benim babamla aramda 52 yaş fark var
kusak catısması oluyor maalesef
18inden sonra karısmamaya basladılar abim aldı sorumlulugumu o benden 10 yas büyük
o yüzden daha rahat büyüdüm
annemle de aramda 36 yas fark var su an bakarsan 36 yasında anne olmak gec degıl ama annemin kusagı icin gec bir yasmıs dogal olarak da cok iyi anlastıgımız söylenemez
ama ablalarım var onlar saolsun anne gibiler bana
ben pek sorun yasamadım
evde tek cocuk gibi büyüdügüm icin maddi olarak da kimseyle bir sey paylasma sıkıntısı yasamadım
o acıdan annemlerin 3+1. cocugu olmaktan cok memnunum :) kendi cocugumla aramda yas farkı az olsun isterdim ama o da mümkün olamadı 28 oldum daha yazın evlenicem en erken 30 gözüküyor yani.
cocuk evin nesesi kesinlikle annemler beni dogurmus oldukları icin cok memnunlar
eve bir hareket geliyor yani :)

[sanırım bu annen için iyi olmaz çünkü bu yaşta ya çocuk hasta dünyaya gelir yada annen
hastalanır hamile olsa bile bir çok test yaptırması gerekecek yani o yaşta sahsen kendim için söylüyorum artık annen belli rahatlığa alışmıştır hem sende üniversiteye gideceksin veya evleneceksin ,annen hiç mi rahata ermesin sürekli ay yok çocuk ateşlendi yok kaka
yapamıyor sırf eziyet o yaşta

Canım 2 kardeşiz biz zaten birde erkek kardeşim var 17 yaşında ama ikimizde büyüdük neyse ben bir köpek alayım onunla ilgileneyim bari yapcak bişey yok

sakın ha! siz kendinize oyuncak arıyorsunuz, insan olsun, hayvan olsun canlı varlıktan oyuncak olmaz! ilk mesajımdaki tepkim de bu yüzden. ben anlamıyorum neden benden başka hiç kimse bu çocuğun istenme sebebine takılmadı "evde güzel olur, oynarız"! nasıl yani ya?

benim iki kedim var. hayvan bakımı öyle sandığınız gibi kolay değildir. sürekli ilgi ister, masraf ister. aşısı, maması, oyuncağı, hastalığı. hele ki köpeği günde en az iki kere tuvalet için dışarıya çıkartmanız gerekecek. tatillerde ne yapacaksınız o hayvanı, kime bırakacaksınız? hem siz evlenince ne olacak? yanınıza alabilecek misiniz? çocuğunuz olunca ne olacak? çocuğunuzu hayvanla bir arada büyütebilecek misiniz? kanı, canı, duyguları olan bir canlıdan bahsediyoruz, peluş oyuncaktan değil!

biraz geç kalmışsın canım o oyun cagına gelene kadar sen dogurursun

Valla annenle aynı yaştayım,torun olursa nasıl kıza yardımcı olurum diye düşünüyorum...insan bu yaşlarda artık menapoz sorunlarıyla uğraşırken bir hayatı yapılandırmak,bir çocuk yetiştirmek... imkansız değil ama çok zor,ve yorucu....

Yavru köpek bakayım o zaman canım sağol olumunekankayizsmile

canım gerçekten hayvanları çok seviyorsan barınaklara falan git gönüllü olarak. oradakilerle ilgilen. inan terapi gibi oluyor. o hayvanları sahiplendirmek iyileştiklerini mutlu olduklarını görmek. opuyorumnanaktan
benim evimde iki tane annemin evinde de 1 tane toplamda 3 köpeğimiz var süper bişiy. kendimize vakit zor ayırıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…