Kardeşim ve ailem ile imtihanım..

Sizin olamadığınız ayrı bir whatsapp grubu kursalar bozulur musunuz? Bunu teklif edin ablanıza yada annenize. Onun da bebek heyecanını ailesiyle paylaşmak hakkı. Üzülüyorsanız bunu talep edebilirsiniz. Ben de bebeğimd aldığım şeyleri kardeşlerime anneme attım, fotoğraf attım. Mutluydum ve paylaşmak istedim. Buna engel olunmasına üzülürdüm.

Karşımdaki kişinin bir konuda hassas olduğunu biliyorsam, ne onun bulduğunu ortamda ne de onun duyacağı yerde kesinlikle konuşmam. Mutluluğumu başka yerde yaşarım. Benim mutluluğum başkasını mutsuz etmemeli.

Bu arada hamilelik muhabbetine oldukça uzak biriyim. Dışarıdan bir göz olarak bence haklısınız.

Her iste bi hayir vardir benim yengeminde 7 yildan sonra tup bebek oldu. 2.cocugu ise kendiliginden oldu. Ama dunyada binlerce yetim varken evlat edinip birinin hayatini degistiremez misiniz? 😊

Merhaba arkadaşlar..
Herkese hayırlı ramazanlar iyi günler diliyorum..
Biliyorum yine bi kaçı yine mi sen ISSIZZ yine mi bebek derdin diyeceksiniz ama lütfen bana yardım edin fikirlere cok ihtiyacım var..
Ben 8 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyor..
2 negatif tüp bebek deneyimim var...
Asıl konuya gelelim...
Kardeşim hamile..
Kardeşimi duyduğum da icime müthiş bir ferahlik geldi dedim allahın nasibi olunca bebek de geliyormuş..
Teyze olacaktım anne yarısı..
Benim 3. Tüp bebek tedavim nisan daydı korona dan dolayı iptal oldu...
Içim buruk bi yandan da vardır bir hayır muhakkak vardır rabbimin bir bildiği mutlak vardır diyorum...
Benim bebek sınavım yetmiyormuş gibi kardeşim her gün aile whup indan foto gönderiyor... ultrason görüntüsü.. emzik.. kiyafet... vs vs
Benim durumumu bildigi halde böyle yapması normal mı yoksa ben mi çok alınganım farklı dünyada yasıyorum.. Bugün de iki isim bulmuş bebeğimizin ismi sizce hangisi olsun diyor grupta hepsi yorum yaptı ben hic bir şey yazmadım.. her gün her gün yeter artık dedim..
Ablam özelden msj attı kız soru soruyor neden cvp vermedin diye.. sonra gitmiş babama anlatmış babam beni aradı...
Aynen söyle diyor..
ISSIZZ allah ona nasip etmiş evlat oda bizim evladımız.. sen alıngansın çocuk mutluluğunu paylaşmasın mı.. belkide allah zamanı gelince sanada nasip edecek o ne yazmışsa o olur..
Ailem de kardeşim de mi bi problem var yoksa bende mi Bi problem var nolur açıklayın..
Dışardan birinin fikrine ihtiyacım var.. mutluluğu böyle çocuğu olmayan birinin gözüne soka soka yaşamak normal bişey mi gerçekten???

Bu arada benim için dua eder misin lütfen bu mübarek günler de çok ihtiyacım var...

En yakın arkadasimin da yaklaşık 2 senedir olmuyordu . Bebeğimi öğrendiğimde sadece varlığını söyledim üstüne o sormadan tek kelime bile etmedim . Kardeşinizin yaptığı ayıptır. Kurban olduğum rabbim şu mübarek gunlerin yüzü hurmetine benim arkadaşımı guldurdugu gibi seni de güldürsün kardeşim. Rabbim kucağını doldursun

Gruptan istedigini yazabilir bence ve isim konusunda yorum yapabilirdiniz alinsaniz bile belli etmeyin derim sadece size atsa evet hakli olabilirdiniz rahatsiz oluyosaniz gruptan cikin aileniz ince dusunceli insanlar degil demekki ama bu kotu niyetli olduklarini gostermez

Merhaba arkadaşlar..
Biliyorum yine bi kaçı yine mi sen ISSIZZ yine mi bebek derdin diyeceksiniz ama lütfen bana yardım edin fikirlere cok ihtiyacım var..
Asıl konuya gelelim...
Kardeşim hamile..
Kardeşimi duyduğum da icime müthiş bir ferahlik geldi dedim allahın nasibi olunca bebek de geliyormuş..
Içim buruk bi yandan da vardır bir hayır muhakkak vardır rabbimin bir bildiği mutlak vardır diyorum...
Benim bebek sınavım yetmiyormuş gibi kardeşim her gün aile whup indan foto gönderiyor... ultrason görüntüsü.. emzik.. kiyafet... vs vs
Benim durumumu bildigi halde böyle yapması normal mı yoksa ben mi çok alınganım farklı dünyada yasıyorum.. Bugün de iki isim bulmuş bebeğimizin ismi sizce hangisi olsun diyor grupta hepsi yorum yaptı ben hic bir şey yazmadım.. her gün her gün yeter artık dedim..
Ablam özelden msj attı kız soru soruyor neden cvp vermedin diye.. sonra gitmiş babama anlatmış babam beni aradı...
Aynen söyle diyor..
ISSIZZ allah ona nasip etmiş evlat oda bizim evladımız.. sen alıngansın çocuk mutluluğunu paylaşmasın mı.. belkide allah zamanı gelince sanada nasip edecek o ne yazmışsa o olur..
Ailem de kardeşim de mi bi problem var yoksa bende mi Bi problem var nolur açıklayın..
Dışardan birinin fikrine ihtiyacım var.. mutluluğu böyle çocuğu olmayan birinin gözüne soka soka yaşamak normal bişey mi gerçekten???

Bu arada benim için dua eder misin lütfen bu mübarek günler de çok ihtiyacım var...
Onun duyguları costugu için sürekli sürekli ilgi beklemesi falan hormonlardan desek bile bir süre sonra gerçekten bunaltmislar. Sizin alıngan olduğunuzu düşünmedim, sadece aileniz biraz düşüncesiz davranmislar. Sizin bunalmanizi sizin daha cocuğunuz olmadığı için böyle yaptığınızı düşünmüşler. Biraz düşünseler zaten bunu sizle konuşmazlardi. Kötü niyetli olup sizin yüzünüze konuşmak için bunu fırsat olarak görmemişlerdir inşallah. Ailenizi siz tanıyorsunuz.

Damdan düşeni damdan düşen anlarmış.Bazen insanların empati yapabilmesi için benzer duyguları yaşaması gerekiyor.Sizin hassasiyetinizi anlaması ona göre davranması güzel olurdu sanırım onunda ilk hamileliği heyecanla paylaşmak istemiş.Babanızda orta yol bulmaya çalışmış hepiniz evlatlarınısınız.

Şuan da hiç bir sorun yok olmaması için ne gerekiyorsa yaptık.. sadece tek tüpüm var şuan normal yolla da çocuğunuz olur dedi doktor ama olmadı tüp bebek tedavisine geçtik bizde.. nisan da da transfer olacaktı korona dan dolayı iptal oldu...
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin.

Ahhh Issızz, daha önceki konundan da biliyorum seni.. burada aynı ben gibi sen gibi gibigibiyim, evlimutluçocuksuz da var.. Ve ben her namazımda hiç atlamadan, isimlerinizi bilmediğim için burada ki isimlerinizle tek tek dua ediyorum.. Rabbim bu mübarek ayımızın yüzü suyu hürmetine kabul eder inşallah🙏🙏
Bende dua ediyim namazdan sonra. Allah hayırlı evlatlar versin. Herseyin vakti zamanı yeri vardır. Üzülmeden yorulmadan yola devam kızlar 👍

Benim görümcemin çocuğu olmuyordu. Ayni sizin gibi bir kac tüp bebek denemeleri başarısız sonuçlanmıştı. Ben bütün hamileliğimin sürecinde ne ultrason attım ona veya aile grubunda nede aldıklarımı paylaştım. Paylaşılacak yer var, empati gösterip kendini geri çekmek de var. Herşey ayarında güzel. Görümcem benim bebeğim dünyaya geldikten sonra son bir kes denemek istedi. Ve ne oldu? Bu sefer tüp bebek başarılı sonuçlandı ve onunda bir evladı oldu. Ailecek çok sevindik. Onun tüm sürecini seve seve paylaştık. Darısı size insallah. ❤️

Rabbım tez zamanda Hayrlı evlat nasip etsin kardesınız bıraz dusuncesız. Benm kardaiesımınde olmuyor bnden once evlendi Bn o istemedikçe cocugumun resmini asla atmam ona

Ya oyle zor bir durum ki.. heycanini paylaşaan, nazar eder gozu deger bebegimi kendi bebegi gibi gorur derler.

Seviyeli yaklassan, kiskandi cekemedi derler.. zor.. ben orta yolda bulusma taraftariyim. Rabbim kucaginizi doldursun.

Merhaba arkadaşlar..
Asıl konuya gelelim...
Kardeşim hamile..
Aynen söyle diyor..

Rabbim size ve isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Merhaba arkadaşlar..
Asıl konuya gelelim...
Kardeşim hamile..
Aynen söyle diyor..

Rabbim hayırlı vakıtte hayırlı evlat nasip etsin. Bence boyle düşünmeniz normal. Eşimin bi akrabasının bebeği olmuyordu daha 2 yıllk evlı olmalarına ragmen. Hamile kaldıgımda çok dikkat ederdim üzülür diye. Halada oyle çocugumun fotografını paylasacak olsak 2 3 defa düşünürüz. Olmayan arkadaslarımızı üzer miyiz diye. Kardesınız düşünememis olabılır üzülmeyin heyecanını oaylasın yınede. Hormonlarına verin

Back
X