Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama o zamanda "benim çocuğum olmuyor diye benden saklıyorlar" diye düşünüp üzülür sanıyorlar. Karşı taraf bu durumda nasıl davranacağını şaşırıyor.Ben olsaydım bu kadar abartmazdım bunu en azından kardeşimin yerine koyardım kendimi. Biraz düşüncesizlik etmiş açıkçası. Tabiki sevinmeye hakkı var kimseye sevindi yada paylaşım yaptı diye birşey söylenemez ama azami yapılır bu kadar da dıdısının dıdısı emzik ultrason bilmem nesi... Allah hayırlı etsin ama biraz aiibartıyorlar bu işleri. Sosyal medyanın da suyunu çıkarıyorlar.
Üzgünüm siz alıngansınız. Rabbim sizede nasip eder inşallah. İnsan hamile kalınca 7/24 bebekten ve bebekle ilgili şeylerden bahsediyor. Hele ilk çocuksa daha fena tutamıyor kendini. Ama sizde eğer çok üzülüyorsunuz gruptan çıkarsınız kardeşinizinde içinde uhte kalmasın sizinde canınız yanmasın. İster istemez sürekli bu muhabbetlere maruz kalacaksınız. Herşey gönlünüzce olsun bilirim nasıl bir duygu en hayırlısı olsun hakkınızdaMerhaba arkadaşlar..
Herkese hayırlı ramazanlar iyi günler diliyorum..
Biliyorum yine bi kaçı yine mi sen ISSIZZ yine mi bebek derdin diyeceksiniz ama lütfen bana yardım edin fikirlere cok ihtiyacım var..
Ben 8 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyor..
2 negatif tüp bebek deneyimim var...
Asıl konuya gelelim...
Kardeşim hamile..
Kardeşimi duyduğum da icime müthiş bir ferahlik geldi dedim allahın nasibi olunca bebek de geliyormuş..
Teyze olacaktım anne yarısı..
Benim 3. Tüp bebek tedavim nisan daydı korona dan dolayı iptal oldu...
Içim buruk bi yandan da vardır bir hayır muhakkak vardır rabbimin bir bildiği mutlak vardır diyorum...
Benim bebek sınavım yetmiyormuş gibi kardeşim her gün aile whup indan foto gönderiyor... ultrason görüntüsü.. emzik.. kiyafet... vs vs
Benim durumumu bildigi halde böyle yapması normal mı yoksa ben mi çok alınganım farklı dünyada yasıyorum.. Bugün de iki isim bulmuş bebeğimizin ismi sizce hangisi olsun diyor grupta hepsi yorum yaptı ben hic bir şey yazmadım.. her gün her gün yeter artık dedim..
Ablam özelden msj attı kız soru soruyor neden cvp vermedin diye.. sonra gitmiş babama anlatmış babam beni aradı...
Aynen söyle diyor..
ISSIZZ allah ona nasip etmiş evlat oda bizim evladımız.. sen alıngansın çocuk mutluluğunu paylaşmasın mı.. belkide allah zamanı gelince sanada nasip edecek o ne yazmışsa o olur..
Ailem de kardeşim de mi bi problem var yoksa bende mi Bi problem var nolur açıklayın..
Dışardan birinin fikrine ihtiyacım var.. mutluluğu böyle çocuğu olmayan birinin gözüne soka soka yaşamak normal bişey mi gerçekten???
Bu arada benim için dua eder misin lütfen bu mübarek günler de çok ihtiyacım var...
Tam da anlatmak istediklerimi yazmıssınız. Noktasına, virgülüne kadar imzamı atarım. Bende yukardaki yorumumda bunları demek istedim.Insan bir konuya cok heveslenince hep ondan bahsetmek ister . Kardesinizde de boyle olmus.
Aile whatsapp grubunda cocuguna buldugu ismi paylasmis.
Sirf siz belki alinirsiniz diye bunlari konusmak icin sizin olmadiginiz ayri bir grup acsalar ve bunu ogrensniz daha uzucu olmaz mi?
Zaten karantinada, bir sosyal hayati yok. Her hastaneye gidisinde panik yasiyor,bebek endiselerinin yaninda virus endisesiyle doluyor, bulusup kafa dagitacagi bir ortam yok. Su zamnda bebek bekleyen herkes gibi aşırı stresli ve stresini bebek hakkinda konusarak atiyor. Onu da yapmasin , orta yerinden çatlasın mi kadin?
Ben kardesinizi suclu gormedim.
Insallah yarin bir gun siz anne olacaksiniz. O zaman siz de bir hevesle paylasmak isteyeceksiniz herkesle. Ozellikle de ailenizle. Cunku arkadas bugün dinler yarin dinler,ertesi gun içi kiyilir, 'iyi ki bir anne oldun. Cocugun da sandigin kadar ozel degil,cirkin siradan cocuk iste' diye dusunur,bıkar. Ama aile üyelerine gore o bebek cok ozel bir bebektir ve her an bebek hakkinda senin kadar hevesle konusabilirler. Benim de yegenim var. Guzelce sohbet edecek kadar buyuk degil . Yine de kamera aciyoruz ailecek,oooyle cocugu izliyoruz. "Bugun hamur yapmis hanimefendi" falan diye en gereksiz seyler bile sohbet konusu olabiliyor aksam yemeklerimizde.
Hem siz hamile kaldığınız zaman siz de bebek hakkinda hep konuşmak isteyeceksiniz. Ama belki bu surecte siz de hamile kalmayi cok isteyen/tedavi surecini sizden gizli yasayan insanlari uzeceksiniz.
Ya da kac yillik evlisiniz. Yeni gelinken/düğün arifesinde agzinizdan bu surec dişinda bir seyin cikmadigi bir donem olmustur eminim ki (olmayanina tanik olmadim. Cevremdeki yeni evli/evlilik arifesindeki insanlarin tek muhabbeti bu oluyor maalesef). Belki de sizin bu dugun muhabbetiniz evde kaldim diye uzulen, her gece "tanrim bana bir tane" diye dua eden, ya da sevdigine kavuşmamıs insanlari üzmüştür. Size yansitmiyor oluslari bir sey degistirmiyor. Siz o donem "etrafimda evlenmeyi isteyip evlenememis insanlar vardir belki, heyecanimi kendime saklayayim" dediniz mi? Tam tersi, evde kalmis , evliliginde yuzu gulmemis boşanmış , mutlulugu bulamayan bir suru kadina davetiye verip kinaniza çağırdınız. Belki de onlarin kalbini kırdınız.
Yani is ince dusunceye gelirse her an herkesin kalbi kirilabilir. Buna engel olamazsiniz ki. Cogu zaman farkinda bile olmazsiniz. Bence kardesiniz de farkinda degil, sizi bu kadar üzdüğünü .
Çok olgun davranış ama bazen hükmedemiyor insan duygularına. Ben 20 li yaşlarımdaydım hükmedemedim. Bilmiyorum belkş eşim çok bebek seviyor diye daha çokmüzülmüştüm. Şimdi anlamlandırmak zor. Velhasıl 2 taraf içinde zor bir durum oluşuyor.Ben tedavi görürken herkese dedim ki. Lütfen hamile kalırsanız benden duygularınızı saklamayın. Bu benim imtihanım. Mutluluğunuzu doya doya yaşayın yoksa ben asıl buna üzülürüm.
Evet 2 taraf için cidden zor. Umarım tez zamanda seninde, isteyen herkesin de sağlıklı bir bebeği olur.Çok olgun davranış ama bazen hükmedemiyor insan duygularına. Ben 20 li yaşlarımdaydım hükmedemedim. Bilmiyorum belkş eşim çok bebek seviyor diye daha çokmüzülmüştüm. Şimdi anlamlandırmak zor. Velhasıl 2 taraf içinde zor bir durum oluşuyor.
Sağol canımmm ben şimdi biri 16 yaşında 4 çocuk annesiyimEvet 2 taraf için cidden zor. Umarım tez zamanda seninde, isteyen herkesin de sağlıklı bir bebeği olur. ❤