Kardeşim ve eşinin yaşadığı sorun

Biseyi merak ediyorum gelin ara ara kendi evinde kalarakmi 15 gun kaldi yoksa 15 gun kalip annesineni gitti ve gelmedi mi?

5 aylık evliler 15 gün kaldı daha annesi yanında istiyormuş diyorsunuz. Kız da evi terketmiş eee 5 aydır ayrılar mı yani. Bir de sorunu tam anlamadım ben. Annesi tutup da evli kızını yanına çağırıp benimle kal diyecek hali yok. Ben sana geleyim sen bana gel sık sık anlamında demiştir peki kardeşiniz neden istememiş. Aynı şehirde değiller mi annesiyle gündüz görüşürler zaten kardeşin neden sıkıntı yaptı da annesini istemedi onu anlayamadım. Gelip günlerce sizde mi kalıcam demiş birde doğru düzgün anlatsanız.

G
Ayni sehirde yasiyorlar annesi kardeşim in evinde kalmak istiyor hafta en az 3 gun birbirlerine çok duskundurler

Ya kizlar resmen kandirildik kardeşim onun her istediğini yapti hiç bir masraftan kacmadi ve bu başımiza geldi ailece cok uzuluyoruz 3 defa salon tuttuk dugun kina nişan gelin hanim evliliği hazir değilmiş bide annesiz kalmıyormus bence suçlu olan annesi madem kızın senden ayrilmiyor ne diye evlendiriyon yada basta diyecektin ben sürekli onunla olacam

Kac yasindaki iyi guzel de bu noktada aile devreye girer kizim gunduz isini yap gel oturur cayimizi iceriz dertlesiriz ama aksam yerin kendi evindir falan der siz onlarda kizi gondermiyor bizde gidelim kizimiza yerleselim diye bakiyorlar diyorsunuz is bosanma konusuna kadar gelmis ustelik hamile yapici degiller yapacak seyleri herkes yazdi size daha fazla yapilacak birsey yok

Boşanmak tan başka çare yok

Evin yarısını falan alamaz evlilik birliği içinde edinilen mallar ortaktır.kardeşinizin evi önceden alınmış kesinlikle paylaşım olmaz. İhtar çekin niye bekliyorsunuz 4 aydır gelmemiş gelir mi. Gelse bile bu evlilikten hayır gelir mi artık.

Boşanmak tan başka çare yok
Buraya konu acmissin ama yerinde olsam ne fikir beyan ederim nede karisim gelin cocuk gibi yarin onlar iyi olur sen nelere nelere maruz kalirsin birak annen baban kardesin cozsunler zaten adli yoldan baskada yolu yok bunun hatta avukata devredip sirf onla
Muhatap olmakda en temizi gelirsegelir gelmezse ayrilirlar zaten bu saatten sonra gelirsede haftada 4 gun kizin anasi olmadi bacisi cocuk dogunca 40 gun kardesinin evinde olunca kardesin eve gitmemeye baslar zamanla kopar ayrilirlar daha hayir gelmesi zor ilerde yuva yikan konumuna dusersin beddualar havalarda ucusur insanlar bayilir kendi hatalari icin baskasini suclamaya hiiic karisma derim su akar yolunu bulur zaten avci diye tabir ettiklerimizdenselerde iyi bir avukatla en az zararla bosanirlar

Kizlar bosanma davası acildi 200 bin lira tazminat 2500 lira da nafaka istemis nasil bir dunyadayiz hem suclu hem guclu dosyada bisuru yalanlar demek ki gerçek ten para için kardesimle evlenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…