Kardeşim ve eşinin yaşadığı sorun

Ne demek esinin ailesi kadinin ailesinden hep bir adim onde olacak tamam burada gelin kizimizin belli ki derdi farkli ama tabiki de esinin ailesi kendi ailesinden once gelmeyecek cok sacma.
Konuya gelirsek yeni evli 15 gun kalip gidiyor ve esi bayramda gittiginde geri gelmiyor. amaci anlamadim ama cok da uzerine gitmemek lazim belli ki sevmeden evlenmis. davayi siz acarsaniz kadin eve gelmedigi icin cocuguna nafaka disinda maddi birsey talep edemez bence.

Ne demek esinin ailesi kadinin ailesinden hep bir adim onde olacak tamam burada gelin kizimizin belli ki derdi farkli ama tabiki de esinin ailesi kendi ailesinden once gelmeyecek cok sacma.
Konuya gelirsek yeni evli 15 gun kalip gidiyor ve esi bayramda gittiginde geri gelmiyor. amaci anlamadim ama cok da uzerine gitmemek lazim belli ki sevmeden evlenmis. davayi siz acarsaniz kadin eve gelmedigi icin cocuguna nafaka disinda maddi birsey talep edemez bence.

Kızın 4 aylık hamile olduğu kesin mi?
Başkasından hamile kalıp sizin kardeşinizle evlenmiş olabilir mi?
Doktora beraber gitti mi hiç kardeşiniz? Ultrason kağıdının üzerinde yazıyor kaç haftalık olduğu. Görmüş mü hiç?

Çocuk kardesimin beraber dr gittiler

Cok saçma bende buna karşıyım Yen'i anne kv mi olur ?? Benim bir tane annem var eşimin annesi ikincidir bitti . Gerekırse ikisiede kalır zor durumda .

Çocuk kardesimin beraber dr gittiler

Kardeşinin yerinde olsam açarım davayı boşanırım
Bu durumda kadın kusurlu taraf zaten, çocuğuna nafaka verir geçer gider
Bu nasıl iştir arkadaş, 5 aylık evli 4,5 aydır annesinin evinde olacak iş değil
Eğer olay anlattığınız gibiyse, yani kadının evi terk etmesi için başka bir sebep yoksa bu yapılan düpedüz şımarıklık
Bu kadın aile kurmak istemiyor demektir , bırakın gitsin o zaman
Herkesin bir onuru, gururu var , tamam kadın hamile ama bebek var diye esaret mi çekecek adam, ana kız niyetleri başka belli ki

Gelin dolandırıcı olabilir.
Karışmayın kısmına katılmıyorum neden bir yuvanın yıkılmasına göz yumasınız, usulünce ara buluculuk yapmanız uygun bence.
Birde kız annelerinden de arada böyle erkek anneleri gibi evin içine karışan, sürekli kızının evine giren kalan, kızını çağıran anneler var. Yok değil , yakınen gördüm böyle bir yuva yıkıldı.
Daha yeni evlilerken, kız annesi erkek annesi ne işi var yeni evlilerin evinde kalıyor, aynısını erkek annesi yapsa kötü kaynana olur!

Kesinlikle böyle yapsın kardeşi, yazık ya adam çabalıyor onlar yolunacak kaz arıyor.

Görümcelik yapmayın..onlar kendi kararlarını alacak yaştalar

Cok saçma bende buna karşıyım Yen'i anne kv mi olur ?? Benim bir tane annem var eşimin annesi ikincidir bitti . Gerekırse ikisiede kalır zor durumda .
Dediğim gibi bizim kültürümüzde böyledir. Ben annemden böyle öğrendim. Devir değişti diyorsan senin bileceğin iş. Boşuna mı demişler gelin evden gelinlikle çıkar kefenle döner diye. Öyle her kafasına estiğinde annesine koşması çok yanlış. Evliliğin sorumluluğunu alamayacaksa evlenmeyecekti. Kalkıp kimse anneniunut bir daha da görüşme diyemez. Ama evli bir kadın kayınvalidesini kendi annesi gibi göremeyip kendi annesini öne almaya çalışırsa hep sorunlar yaşayacaktır. Kayınvalidelerin %90 ı benim dediğim kültürle büyümüş.

Konu anlattığınız gibiyse siz arayıp sorun sonuçta sizin yiğeninizin annesi. Biraz dertleşin. Eğerki sorun annesiyle yaşamak istemediyse sadece bırakın mutlu mesut yasasınlar.

Aman sevmesin erken baslamıs

Devir değişti hanımefendi evet, değişmeli de.. Her iki taraf da kv ye annesiymiş 'gibi' davranmalı evet, ama kusura bakmasın kimse; 30 yıl annelik yapan kadınla bana annelik yapmayan kadını aynı kefeye koyamam şahsen. Hele daha öne almak falan, daha neler...

Kuzenimin evliliğine benziyor bu.Sonuc:Boşandılar! Çok kiymetliyse kızın evlendirmeseydin dedi boşadı. İnşallah sizinkiler bir yol bulur.

Küçük olan kişi olarak onun gelini değil kızı olmayı denese belki karşıdaki de anne gibi olur. Dediğim gibi ben böyle gördüm bana ters geliyor kaynana düşmanlığı. Çok über bir durum yoksa tabii.. Neyse konu sahibinin durumundan bahsetmek gerekirse ya bu gelin evliliğin sorumluluğunu alamayacak biri, ya hikayede bizim bilmediğimiz detaylar var ve yahut gelinin ailesi kendilerine yolunacak kaz arıyor. Evlendikten sonra annemsiz oturmam demesinin alemi yok. Nitekim damat annesini kalıcı olarak kabul etmek zorunda değil. Burada hatalı taraf gelinin annesi. Hasta falan değilse kızının bu saçma isteğini geri çevirip senin yanın kocanın yanıdır deyip göndermeliydi. Hee bizim bilmediğimiz bir şey vardır aldatma,şiddet vs işler değişebilir. Ama 15 günlük evlilikte ne olabilir ki?

Benim.anlayisimda kitlik var galiba. bazi anlatilan konulari anlamiyorum ayni bunun gibi...

Beynim kusmak istedi yazdıklarını okudukça. Şu ilkel düşüncelerini bir de gelmiş buraya yazıyorsun.

Her iki tarafın da ailesinin bu tarz dayatmalarının iyimser bi yanı yoktur tabii ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…