Çocuk babamın elinde büyüdü.Onlar hepyer içer gezerdi.Annem yemeklerini yapardı.Bağ bahçe işlerini halleder.Pazara gider ektiklerini satar parasını evin şhtiyaçlarına harcardı.Babam bütün parasını evinmçatısı eşyası kombisi faturalarına harcar.Kardeşim para bşriktirir.Annem hasta oldu olalı yemek yapar babam.kardeşim toz almıyor vs diye kızıyor.Oğluna babam bakıyor evde.Gelinimiz muhasebeci erken gidip geç çıkıyor.hepsini okuyamadım da
babanız da var anladığım
örneğin babanız hastanede neden kalmıyor evde yemek yapacağına
temizlik yapılmıyor diyorsunuz evde kim var da temizlik yapacak bu aşamada
gelin hanım ne iş yapıyor kaçta gidip kaçta geliyor
çocuk var ama okul tatil şimdi kim bakıyor dede mi
baban neden yemek yapıyor yani hep mi yapardı da sen bilmezdin acaba
zira birden yap desen de yapamaz ki alışmayan belirli bir yaş üstündeki adam
hastane işleri zordur anneniz umarım en kısa zamanda çıkar hastaneden
ama eve geldiğinde de yardımcı bir kişi ile anlaşıp en azından ev işi yemek vs yapmayıp dinlenmesi lazım
Kesinlikle katiliyorum. Hem her isim gorulsun hem de bana kimse dokunmasin demek vicdansizliktir. Ama burda esas sorun erkek cocugunu yucelten kafa yapisinda. Hala bile oglum cok yoruldu diye uzuluyormus annesi. Cok uzuldum konu sahibi icin. Ne yaparsa yapsin kiymeti bilinmez. Bu kafalarin degismesi zor.Ayy evet ya. Herkes de yok gelin bakmak zorunda değil diyor. O zaman hiç bir desteği almasın kardeşim, ben sizin evladınız değilim paranızı harcayamam, çocuğumun bakımını size yıkama desin. Ama hayır her türlü kadından faydalanıp sonra da ben gelinim mecbur değilim yaklaşımı hiç iyi niyetli değil. Lütfen biraz adil olun.
Aslında hiç muhhabbetimiz yok.Koca tarafına değil kendi tarafına düşkündür.Biz oraya gittiğimizde konuşmaz bizimle...Hiç arayıp sormaz.O öyle yapınca bende hiçnarayıp sormam.Gelin Hanım tabiri bence hiç hoş değil
Onunla da bu şekilde iletişim kuruyorsanız size olumsuz yaklaşması çok normal. Kendi annesine eş annesine ihtiyacı olduğunda yardımcı olmak tamamen kişinin kararı olmalı birinin zorlamasıyla yapılan hiçbir şeyden hayır gelmez.
kardeşim toz almıyor vs diye kızıyor.
Doğru çok kızdım söyledim.Annem ortalığa mı dökülelim onun huyu öyle dedi.Çocukları çok zor oldu ondan torun için katlanıyom der hep.Gelin bakmak zorunda değil. Ha bakar Allah rızası için bişey diyemem.
Annem o kadar şey yaptı demişsiniz yapmasaydı madem böyle bir gelinse.
Niye kız tutsun gelin Hanım'ın evi için kurusu geçmemiş niye baksın bu işler boyledirbence kardeşinizle konuşun, ev için temizlikçi tutun birlikte. bakım konusunda da bir bakıcı ile anlaşabilirsiniz. siz yine ara ara giderek durumunu kontrol edebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?