Bir tek size karşı mı boyle ? Bende buyuk kardeşimle böyleyim .Bu kadar aleni değil ama oldum olası bir araya geldiğimizde en fazla 2.gun o gerginlik başlıyor kucuklugumuzden beri hep böyle sebebini bilmiyorum o yüzden anlıyorum sizi .
Umarım güzel bir iş bulur yolunuza bakarsiniz .Yok gibi düşünün duymayin
Olay fazla büyüyor, altta kalmaz o. Haklı haksız bir kere altta kalmaz. En ağırından laflar eder, öyle olunca bende kendimi tutamıyorum olay büyüyor.Sen niye evden ayrılıyorsun sen de ona dünyayı dar et.Her sana bir şey dediğinde ver ağzının payını
Ailece çok şımartmışsınız heralde ama akıllanmasının zamanı gelmiş hepiniz ailece tepki gösterin yaptıklarına yalnız kalsın biraz en azından sen ve diğer kardeşin dışlayın onuOlay fazla büyüyor, altta kalmaz o. Haklı haksız bir kere altta kalmaz. En ağırından laflar eder, öyle olunca bende kendimi tutamıyorum olay büyüyor.
İş bulana kadar sabret. Ama evde o yokmuş gibi davranmaya çalış. Yani dediklerini duyma bile... Muhatap olma cevap verme.
İşe girer girmez gerekirse ev arkadaşı bulup ayrılabilirsiniz.
İşte sorun bu ya zaten ne yapsa hoşgörülüyir ve siz üstüne gitseniz bu seferde sen büyüksün yok efendim evin huzurunu bozuyorsun oluyor yaşadığım için biliyorum .Bir tek bana karşı böyle değil, ama kabullendi herkes. Diğer kız kardeşim de ondan büyük 2 yaş, onu da abla yerine koymaz. Yemek yüzünden anneme kaç defa bağırdığını annemi azarladığını gördüm. Böyle bir davranışı bile söyleyince babam onun tarafını tuttuğundan diğer kız kardeşim bir şey demez çoğu zaman. Ama genel olarak böyle.
Değişmiyor, 30 yaşındayım aynı durum. Son olanlardan sonra evden git deyince babam kesin gitmem gerek deyip bir çare aramaya başladım.İşte sorun bu ya zaten ne yapsa hoşgörülüyir ve siz üstüne gitseniz bu seferde sen büyüksün yok efendim evin huzurunu bozuyorsun oluyor yaşadığım için biliyorum .
Ben 6 yıllık evliyim neredeyse senede en fazla 15 gün görüyodum yine aynı .O yüzden değişmiyor sadece kafaniz rahat oluyor
Neden siz evden gideceksiniz ? Yerinizde olsam suratına bakmam, çok ağır tepki koyarım. Konuşmayın olsun bitsin. Kendini bu kadar bir şey sanmasında ki en büyük destekçisi babanız. Böyle bir kardeşim olsa sanırım bir temiz döverdim.
Neden siz evden gideceksiniz ? Yerinizde olsam suratına bakmam, çok ağır tepki koyarım. Konuşmayın olsun bitsin. Kendini bu kadar bir şey sanmasında ki en büyük destekçisi babanız. Böyle bir kardeşim olsa sanırım bir temiz döverdim.
Babanız mi git dedi ??? Ya bende birkaç once gittim ama zorunluluk durumundan birkaç gün oğlumu birakmak zorunda kaldım burnumdan getirdiler hergun arayıp bir ton laf ettiler filan konumda var .ve en son annem sen huzuru bozuyorsun filan dedi girdik birbirimize .Şimdi yıllık izniniz var kendi ailemde 2 gün duracağım en fazla ..Değişmiyor, 30 yaşındayım aynı durum. Son olanlardan sonra evden git deyince babam kesin gitmem gerek deyip bir çare aramaya başladım.
Babam git dedi, sık sık der alıştım neredeyse. Birikmiş para dediğim birkaç bin lira. İki ay bile yetmez. İş bulacağıma inansam aç durmaya razıyım.Babanız mi git dedi ??? Ya bende birkaç once gittim ama zorunluluk durumundan birkaç gün oğlumu birakmak zorunda kaldım burnumdan getirdiler hergun arayıp bir ton laf ettiler filan konumda var .ve en son annem sen huzuru bozuyorsun filan dedi girdik birbirimize .Şimdi yıllık izniniz var kendi ailemde 2 gün duracağım en fazla ..
Madem birikmiş paranizda var apart tarzı filan bı yer bulursanız gidin eşya dersiniz de olmaz
Babanız neden kardeşinize bu kadar toleranslı? Bu Yüzü babanızdan almış ve karakteri de çok dominant belli,daha önce sert bir kayaya da çarpmamış,haliyle köşeli ve agresif.
Maddi olarak yetersizken ayrı eve çıkmanızı doğru bulmuyorum, ekonomikk durum da malum, yarın öbür gün evlenmeye kalktığınızda da yine çeyiz parası lazım olacak.babanız dört çocuğa yetişemez.o yüzden paranızı toplayın,ara ara çıkın evden,günü birlik gezilere katılın,pek yüz göz olmayın kardeşinizle.evlenincede gerekirse onu hayatınızdan çıkarın
O zaman arakadaslarin dedigi gibi çok evde durnayin iş bulana kadar .Mesela bayramdan sonra iskura gidin iş bulma daha çabuk olabiliyor bazen .İlk etapta ne iş olsa girin sonra inşallah daha güzel kapılar açılır önünüze .Valla üzüldüm o psikolojiyi biliyorum insanı ailesinden soğutuyor :/Babam git dedi, sık sık der alıştım neredeyse. Birikmiş para dediğim birkaç bin lira. İki ay bile yetmez. İş bulacağıma inansam aç durmaya razıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?