Kardeşim yüzünden evden ayrılmak istiyorum

Siz cok pasif kalmissiniz oda biliyor verip veristiriyor.Babanizda niye o kadar ayrimci ki sebebi ne?Hem niye siz gidiyorsunuz ha illa gidecekseniz bi temiz dövün haddini bilip kendine gelsin sonra gidersiniz

Evlilik planının olmadığını biliyorum ama neticede yakın bir zamanda bu niyette insanlar karşına çıkacaktır.işte sana o zamanda para lazım olacaktır.ayrıca iki aylık geçim için birikmiş para da çok değil,iş bulamazsan zor durumda kalabilirsin.yağmurdan kaçarken doluya tutulabilirsin.ama ne olursa olsun çok evde kalma,çık gez,iş ara,yürüyüş yap,kendi moralini yüksek tut canım

]
Siz cok pasif kalmissiniz oda biliyor verip veristiriyor.Babanizda niye o kadar ayrimci ki sebebi ne?Hem niye siz gidiyorsunuz ha illa gidecekseniz bi temiz dövün haddini bilip kendine gelsin sonra gidersiniz

Güzel bu yüzden babam şımartır onu. hatalarını hoş görür. O da babamla iyi geçinir. Dövmek isterdim de babam sessiz kalmaz.

Sağ ol. Görmeye dayanamıyorum kendisini bilmiyorum ne yapacağım.

Hangi şehir? Daha önce de demiştim. Çalışan kadınlar için aylık 4500-500 e apartlar var. Ev tutmak için para falan biriktiren kadar hem orada yaşar hem çalışırsın. Bence araştır

Hangi şehir? Daha önce de demiştim. Çalışan kadınlar için aylık 4500-500 e apartlar var. Ev tutmak için para falan biriktiren kadar hem orada yaşar hem çalışırsın. Bence araştır
Samsun. Çalışmıyorum öyle bir yeri kiraya verirler mi bana bilemedim. Araştıracağım. Araştırdım, burada yokmuş. Sadece öğrenci yurtları var.

Samsun. Çalışmıyorum öyle bir yeri kiraya verirler mi bana bilemedim. Araştıracağım. Araştırdım, burada yokmuş. Sadece öğrenci yurtları var.
Ev arkadaşı arayan insanlar da oluyor. Çalışan yalnız yaşayan kızlar kiraya vs ortak arıyorlar bazen. Vallahi aklıma bu geldi. Düşünüyorum da, İstanbul da seçenek çokta orayı bilmiyorum ama bir düşün araştır derim.

öyle bir ilan verdim cevap bekliyorum, teşekkürler.

Çok enteresan benim babam da abla ne yaparsa yapsın haklıdır kafasındaydı. Ablam bana eziyet eder, hakaret ederdi babam yine sen küçüksün sus derdi. Bence iş anne babada bitiyor. Şiddete karşı olsam da sana öyle davrandığında annen veya baban ağzının üstüne yapıştırmış olsaydı bu kadar saygısızlık yapamazdı.

Daha önce nerede çalışıyordun? Aradığın iş nedir? Cafe, mağza, avm olan bir şehir Samsun.

İş bulup ayrı eve cikana kadar kardeşimize muhatap olmayın hiç, yokmus gibi davranin. Ayrı eve çıktıktan ve para kazanmaya devam ettiğimiz zaman da bana kalırsa kardeşimize yine muhatap olmayın. Sizden maddi olarak bir beklenti içine girebilir, izin vermeyin. Yaşı tuttuğunda o da çalışıp kendi parasını kazansın.

Daha önce nerede çalışıyordun? Aradığın iş nedir? Cafe, mağza, avm olan bir şehir Samsun.
editör olarak çalıştım, yazarlık yaptım, asıl mesleğim öğretmenlik. Samsunda iş bulmam pek mümkün değil bu yüzden sık sık iş görüşmelerine şehir dışına çıkarım.

Son düzenleme:

Birkaç arkadaşta yukarıda aynı tavsiyeyi verdi. Sanırım bazı şeyleri iyi açıklayamadım, onunla konuşmasam daha çok hoşuna gider. Ortam ona kalır mantığı. Onun olduğu ortama bile gitmiyordum, salondaysa salona gitmem, akşam yemeğini ayrı yerim düşünün. Bu onun hoşuna gider, üzülmez, beni kovmuş olur ortamdan, bir başarıdır bu ona göre mest olur.

Kardeşiniz diyer kardeşlere de böyleyse onlarla beraber bir şey yapsanız? Sırf güzel diye bir baba neden evlat kayırır anlamadım güzelse güzel ne alaka yani. Zengin biriyle evlendirirsem ben de köşe olurum falan diye mi düşünüyor acaba

Erkek kardeşim olanlara karışmaz. Diğer kız kardeşim benden beter, onu da yanıma almak istiyorum ama peygamber sabrı var kendisinde, güler geçer çoğu zaman.

Babam güzelliğe çok önem verir. Kadın dediğin güzel olacak falan der. Açıkçası ben o kadar güzel değilim. Bir de kardeşimin şımarık davranışları hoşuna gidiyor. Bizim tam aksimize yetiştirdi onu. Karakter olarak babama benzer kardeşim, onunda etkisi vardır. O kadar bunaldım ki hayatımda ilk kez beddua ettim.

Varsın mest olsun, kendi kendine eğlensin. Hoşuna da gitsin sonuçta tek başına bir eğlence bu onun için. Sizin huzurunuzu bozamadigi sürece sorun yok. İstediği kadar eglenebilir.

Geçen gün bir Twitter tespiti okumuştum."bı evde iki kız varsa,muhtemelen küçüğü büyüğünden daha güzel, büyüğü de küçükten daha akıllıdır"diye ona örneksiniz galiba.
Bence kendisi yüzünden evden ayrılmaya kalkmayin.yokmus gibi davranmaya çalışın.

Güzel tespit. Yalnız biz evde üç kızız. En güzelimiz o değil, ortanca kardeşim, yeşil gözlü esmer bir afettir. Üstelik karakteri de bence pek düzgün, yalnızca dine daha bağlı olduğu için kapalı ve makyaj yapmaz. Bu yüzden öyle göze çarpmaz. tanıyanlar ortanca kardeşimin daha güzel olduğunu, fiziğinin çok daha düzgün olduğunu (onu açık görenler) hep söyler.

Evett sabahtan beri alt üst olan sinirimi konuna aglayarak boşalttım. Teşekkür ederim
Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…