- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Kun fe yekunnn
Beyinsiz mi?çok ayıp konu 16 yaş ve evlilik!biz mi beyinsiziz!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen niye üstüne aliniyorsunki hayırdırBana bakın ! Haddinizi aşmayn ! Aynaya bakıp konuşun öncelikle olur mu ? İşinize gelmedi mi basın küfürü hakareti! Umarım sizin gibi kafalar bir önce biter !Mune
Beyin evliliği!16 yaşında ne evliliği yahu.
Hayır mı şer mi siz karar verin! Üzerime alınırm tabi aynı fikirdeyim çünkü bir çok kişi ile... ! Senli benli de konuşmayın benimle ! İnsanlara hakaret ederek kendinizi küçük düşürüyorsunuz... Evlendirin oldu bitti gitti iste...Sen niye üstüne aliniyorsunki hayırdır
Niye benim ustüme kalsın benmi evlendiricem zorla çekicek birisi varsa oda belliKüçücük çocuğun vebalı sizin yakanızda olacak ailecek ! Umarım konunuz bir an önce kapanır
Yav he ...Niye benim ustüme kalsın benmi evlendiricem zorla çekicek birisi varsa oda belli
"Haksizlik karsisinda susan dilsiz seytandir." Bu soz sizin inandiginiz peygambere ait, nickinize bakarak soyluyorum bunu ama avamliginizdan bazi seylerden nasiplenmediginiz belli, dininizin ogutledigi ahlaki almis oldugunuzu hic sanmiyorumNiye benim ustüme kalsın benmi evlendiricem zorla çekicek birisi varsa oda belli
Ayıptır günahtır ya ! Her türlü yorum gelir. Yaptığınız yanlışın farkında bile değilsiniz ! Evlendirin o zaman! Bana da özelden yazmayın rica ediyorum ! Çünkü o ettiğiniz hakareti bana etmemiş olsanız bile ben üzerime alındm ayıp koskoca insanlarız
Bende buna delleniyorum,çok normal görüyor bu durumu.Kendisi isteyerek severek küçücük yaşta evlenmiş, kardeşini de nasıl ikna eder diye düşünüyor... 16 yaşında bir çocuk var, hadi diyelim 2 sene nişanlı kaldı oldu 18 eee ? Yine çocuk bu kız? Toplum ileri gitmesi gereken yerde geriliyor....ben anneme babama 16 yaşımda evlenmek istiyorum deseydim kesin beni odaya kilitlerlerdi... Annem 19da evlenmiş biliyor zorluklarını. Bir de kadın iki tane ikiz ( yetimle) kalakalmış ortada. Ayaklarımızın üstüne basmadan vermedi bizi biz de istemedik zaten... Allah bildiği gibi yapsın. Küçücük çocukları neler yaşıyorlar !Kendi ayni seyi yasamis ve gördüğü ailede bu bunu kabullenmis, normallestirmis o yüzden kardeşi içinde farkli düşünmesi beklenemez... mantik olarak nasil.olsa babam seçecek bari hali vakti yerinde olsun diye düşünuyor , cok aci durumu normalleştirmek kabul etmek , biz ne desek bos kardeşini ikna edecek...yazik
16 yaş mı kafayı yediniz ya ... Okumasa da evde de dursa 16 yaşında nişanlanmak nedir ya kız daha gençliğini yaşamadan hop evlen 2 de cocuk yap . Oh ne alaa birakın kız hayatını yaşasın , Verin cıraklığa iş öğrensin eli ekmek tutsun . Yeri geldiği zaman evlenir .Konu kardeşim 16 yaşında okumuyor açıktan okuyor babamla annem boşandılar kardeşimi akraba birisine istiyorlar ailesi çocuk çok iyi kardeşim şimdi biyere gitmiyor tek dışarı çikmiyor akşam kadar evde anliycağiniz.. istedikleri çocuk 20 yaşinda gerçekten iyi biri evlense kardeşim cok rahat olur babam baski yapiyor evlenmesi için kabul ederse 2 3 sene duğün olmuycak diyor ama kardeşim çocuğu fotografdan gördü beğenmedi bana sordu bende kafasını karistirmak istemiyorum çok üzgünüm bizim ailede yabancıya kız vermiyorlar illaki aileden birisi olucak b.. var sanki... bana fikir verin nolur
kardeşim
istedikleri çocuk 20 yaşinda gerçekten iyi biri evlense kardeşim cok rahat olur