Kardeşime "evlatlıksın" demisler...

Düğün videosunu alın kardeşinle izleyin o lafı söyleyen densizi bulun onunla konuşun kesin ikna olur o zaman.

Ne biçim insanlar var yahu, söylenecek laf mı bu şimdi! Resmen oksijenden çalıyor böyleleri.

Düğün videosunu alın kardeşinle izleyin o lafı söyleyen densizi bulun onunla konuşun kesin ikna olur o zaman.
Bana tarif etti ben cikaramadim bide anneme tarif edecek annemde bilemeyecek olursa sizin dediginiz gibi yapariz.
Kardesim ikna olsa bile o dengesizi oyle yada boyle bulacagimm. Kafaya koydum

Bana tarif etti ben cikaramadim bide anneme tarif edecek annemde bilemeyecek olursa sizin dediginiz gibi yapariz.
Kardesim ikna olsa bile o dengesizi oyle yada boyle bulacagimm. Kafaya koydum
Bul canına oku :))

Bu arada ben de eşi oğlak olan bir akrebim :))

Nasıl bir akılla yapılır ki bu yemin ediyorum otopsi raporunda fesatlıktan öldü yazacak insanlar var yahu yuh

Akrabanızdan bi hırsızlık yaşandığını söyleyerek düğün cd'sinin bir kopyasını isteyip kimin bu densizliği yaptığını bulabilirsiniz belki.
Çocuğun psikolojik durumu için bir pedagoga götürün, pedagogun önereceği çözümlerle hareket edersiniz.

Canım bilemezsin maksadı neydi tanısanız kim oldunu ben olsam düğün Kiminse durumu anlatır rica eder kayıtları kardeşime gösterip o kadını bulup taaa töbe töbe anladın sen
Tepkisi nasıl oldu?
Benim kuzenime de aynısı oldu, mahallede dengesizin biri söylemiş. O da doğurmakla anne olunmuyor deyip ağzının payını vermiş.
Bizimki bişey diyememiş mahallede oynuyormuş garibim küçükmüş 9 yaşındaymış yengemler evlenirken söylemişde anne ben 9 yaşımdan beri biliyorum herkes söyledi demiş seni üzmemek için söylemedim demiş canım ya çok iyidir öz olsa bukadar olmazdı

O lafı söyleyen akraba müsveddesini bulup yüzleştirin, densiz bir şaka yaptığını söylesin hatta özür dilesin...

Ne embesil insanlar var ya...

Ben pek tanimiyorum akrabalari .
Annem gelince detayli tarif edecek kardesim eger bilemezse dedginiz gibi yapicaz. :)

Böyle şakayı onun çocuklarına yapsalar hoşuna gider mi acaba? Çok kızdım ya nasıl bir laftır bu.
Zeka meselesi iste

O lafı söyleyen akraba müsveddesini bulup yüzleştirin, densiz bir şaka yaptığını söylesin hatta özür dilesin...

Ne embesil insanlar var ya...
Buldugumuz zaman illaki ozur dilettiricem.
İsterse yasli olsun.
Densiz densiz laf etmesi degil.

ay allahım ya ne ruh hastaları var

ya böyle şeyleri okuyunca öfkeyle doluyorum, nasıl bir kafa 12 yaşındaki çocukla böyle acımasızca konuşmayı doğru bulabilir.
kafamda o sohbette neler konuşulduğunu düşünmeye çalışıyorum da, evlatlıksın lafı hiçbir yere uymuyor.
arkadaşlar söylemiş zaten, en olmadı düğün kaydını izleyin ve burnundan getirin o terbiyesizin. öyle bir konu ki şaka yaptım diyerek sıyrılması da mümkün değil. ve şaka yaptım dese de çocuğun aklındaki sorular gidecek mi belli değil. o yüzden bir pedagogla görüşmeniz çok çok iyi olur.

Benim de o yaslarda erkek kardesim var. Canim ilgi cekmek icin uyduruyor da olabilir yalan soylemeye yatkin oluyorlar o yaslarda. Dogruyu yanlisi bilmiyolar daha. Cok uzerine gitmeyin gereginden fazla ilgilenmeyin derim ben.

düğün yakın biirininse cdyi izletin çıkınca ve kim oldugunu göstersin..
sonrada kadının agzını burnunu kırın biranlık boşboğazlıgının acısını bu çocuk mu çeksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…