- 8 Kasım 2018
- 5.904
- 14.404
- 248
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Çevremizde öyle biri yok ama ben gidip uyarmayı düşünüyorum.Pardon da o pislik hangi akla hizmet kardeşinizin adını böyle yazıyor? Sapık mıdır nedir ya.. Yollamayın hatta çevrenizi de uyarın. Adama bak dondurma ısmarlayacakmış. Sizden büyük, yetişkin şöyle kaba saba tipli biri yok mu? Bizim çocuğa dondurma ısmarlayacakmışsın deyip dolaptan dondurma alsın sonra da önüne atsın itin. Çocuğu tek gördü belki biliyor da evde yalnız. Kardeşiniz iyi niyetle demiş olabilir adam sorunca. Kızı değil de o adamı korkutun. Ben bile sinirlendim burada.
Peki başka birşey söylesem mi? Hani mesela gidip "ben bu tavrınızdan rahatsız oldum,lütfen kardeşimin adını bu şekilde yazmayın,bir daha dondurma teklif etmeyin" mi desem ne desem anlamadım.Ayrica gidip adami uyarabilirsiniz. Kardesime bir daha asla bir sey teklif etmeyin diye. Bunda da bir sakinca yok. Aksine her seyden haberiniz oldugunu bilir ayagini denk alir.
Çevremizde öyle biri yok ama ben gidip uyarmayı düşünüyorum.
Gördüğümde elim ayağım boşaldı resmen,tersledim hemen. Ben kardeşime kızmadım ama adama sinirlendim. Hayırdır yani ne oluyor o kim ki? Babam keşke gelebilse de bi uyarabilse. En kötü ihtimal sevgilimi uyarttıracağım. Başka çaresi yok.
Haftalık alıyor zaten,sadece canının çektiğini gidip alıyor. Hepsi var yani almıyor değiliz.Ay okurken Allah korusun dedim gerçekten tüm çocuklarıda kardeşinizide. Ama 12 yaş çokta küçük bir yaş değil ayırt edebilir bence karşısındakinin art niyetli olduğunu yeğenimde 12 yaşında demek istediğim size kızmayacaksın bak abla böyle böyle oldu derken bir şey sezmişki o diyalogdan üzerinde durup bahsetmiş benmi abartıyorum demeyi bırakmalısınız bence. Madem tek kalmak zorunda veresiye alıyormuşsunuz ayrıca zırt pırt markete gitmek yerine haftalık alın mesela alabileceklerini abur cuburunu falan alsın anneniz koysun eve çok acil bir ihtiyaç olmadıkça idare ediversin mazallah bir şey olmasından iyidir yani
Almadığımızı nereden biliyorsunuz?Neden kardesiniz bakkala gidip birşeyler alıyor.Siz neden önceden eve ne alınacaksa almiyorsunuz.Kardesinizi gonderiyorsunuz.Daha yasida çok küçük ve ortalık çok bozuk kimseye güven olmuyor.Mecburi bir durum olmadığı sürece gitmesin bakkala kardeşinizin evde tek olduğunu da anlıyorlar boylece
Evet öyle yapacağız bundan sonra,bende samimi bulmadım. Masum değil zaten. Bir daha gitmemesi en iyisi.Şeker kız falan magnum ismarliyim demeler hayir asla masum bulmam ben bunu bu devirde ...
Kardeşin adim falan daha atmasin oraya
Kacmiyor ya aburcubur annen alsin gelirken
Evet o da birşeyler sezmiş ki sesi kötüydü.Ay okurken Allah korusun dedim gerçekten tüm çocuklarıda kardeşinizide. Ama 12 yaş çokta küçük bir yaş değil ayırt edebilir bence karşısındakinin art niyetli olduğunu yeğenimde 12 yaşında demek istediğim size kızmayacaksın bak abla böyle böyle oldu derken bir şey sezmişki o diyalogdan üzerinde durup bahsetmiş benmi abartıyorum demeyi bırakmalısınız bence. Madem tek kalmak zorunda veresiye alıyormuşsunuz ayrıca zırt pırt markete gitmek yerine haftalık alın mesela alabileceklerini abur cuburunu falan alsın anneniz koysun eve çok acil bir ihtiyaç olmadıkça idare ediversin mazallah bir şey olmasından iyidir yani
Madem teyze ve anneanne yakında onların yanına gitsin okul çıkışı,annenizde iş çıkışı alır eve getirir.Teyzemle anneannem yakınımızda,bir üst katta aile dostumuz oturuyor. Genellikle arkadaşlarıyla evde oturuyor ama mecburen evde durmak zorunda. Ben okuldayım annem işte. Yapacak pek birşey kalmıyor.
Bilemiyorum bana art niyetli geldi. Adamı bir kez uyarmıştım.
Aynen öyle Allah korusun. İşte madem aliyorsunuz oda idare etsin gitmesin şimdi gidip konuşsanız öyle bir şey olmadığı ihtimalini düşününce yanlış bir algı oluşur hoş olmaz konuşun kardeşinizle tekrar iyice uyarın değiştirin marketide adam rahatsız olduğunuzu bilir en azındanEvet o da birşeyler sezmiş ki sesi kötüydü.
Bende korktum yani. Allah korusun hırsızı var hırsızı var sapığı var.
Öyle mi yapsa bilemedik kardeşim onu da istemez muhtemelen.Madem teyze ve anneanne yakında onların yanına gitsin okul çıkışı,annenizde iş çıkışı alır eve getirir.
Evet benimde böyle anılarım vad ya. Küçükken aaa ne iyi insan dediğim insanın aslında pisliğin şerfsizin önde gideni olduğunu büyüyünce anladım. O yüzden kesinlikle izin vermiyorum,istemiyorum. Gitmeyecek bir daha bakkala çakkala,kimseye yem etmek istemiyorum canımın içini.Malesef bana hiç güvenilir gelmedibakkal dediğin biraz cimri olur (bizim bakkal öyleydi ) en azından bir meybuz falan verir, sevmiş efendi çocuk falan diye ama magnum vermis, adama bak" şeker kız " diye kayıtlı olmasına diyecek sözüm yok numara vermeseydi keşke .
Bizim bakkal şey derdi mesela" kozlenmis patates, kalabalık olunca bakkalı kontrol et arada bana yardım et "derdi ben de bana güveniyor amca derdimvay mal kafam büyükçe dank etti adam bana sürtüne sürtüne geçermis kasaya, o çocuğu büyüduk kızlar bi araya gelince meğer hepimize yapmış bir bana değil sapık .
O dönemler kötüydü, şimdi daha da kötü . Kesinlikle babam hapiste belali vs olayina girme sorar eder tesadüf yalan ortaya çıkar bosver. Adama da bir şey deme bence, kardeşine 2 sevimli söz edeer alan bana kızdı ben abin sayılırim falan..... masum gosterir kendini, dost bir abi gibi gözükür falan kardeşin de malum ergenlik dönemleri Allah korusun.
Kardeşin annaanneye gitsin tek ne olursa olsun kalmasın ve bakkala ya da başka bir yere de gitmesin.
Az önce annemle görüntülü konuşurken aaa bak bugün için tecavüz haberi çıkmış 12 yaşındaki çocuğa tecavüz etmişler falan dedim,birazcık yalan söyledim yani. Sanırım girdim kanına ki kardeşime bir daha oraya gitmek gezmek yok dedi benim yanında durursun dedi.Çok net konuscam öyle kimse kimsenin çocuğuna ıyi niyette olsa şunu ismarlayim bunu hediye edeyim diyemez yok öyle! O kadar çok pedofili varki ülkemizde bunun haddi hesabı yok. Eski kadar güven veren insanlar yok denilecek kadar az hele ki 2 aylık bir bakkal amca şunu al bunu al demez . Iyi niyette olsa bence çok yanlış kardeşinizi uyarın annenizde artık çalışmıyorum evdeyim vs desin o kadar kötü ki neler görüyoruz dikkat edin derim . Özellikle seker kız olayına çok takildim . Anormal giden birşey ler var gibi hissediyorum dikkatli olun . 3 yaşındaki Irmağa, 7 yaşında ki eylüle tecavuz eden öldüren insanların çocuğu geçtim bebeğe tecavüz eden hayvanların olduğu bir ülkede yaşıyoruz önleminizi alın lütfen...
Söyledim,artık oraya gitmeyecek. Annemde hemen ayağını kesti sağolsun.Aynen öyle Allah korusun. İşte madem aliyorsunuz oda idare etsin gitmesin şimdi gidip konuşsanız öyle bir şey olmadığı ihtimalini düşününce yanlış bir algı oluşur hoş olmaz konuşun kardeşinizle tekrar iyice uyarın değiştirin marketide adam rahatsız olduğunuzu bilir en azından
Mahalle Çin Çin'den beter. Allah'tan biz biraz iyi bir yerde kalıyoruz.Mahalle Çin'in sanırım. . Adam kesin artık niyetli millet iyice arsızı sübyancı oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?