- 14 Aralık 2009
- 310
- 0
- 96
araba kullnamsını az cok bılıyorum ama ehliyetım yok bide yanımda eşim yoksa tedirgin olurum
ya hadi gittim diyelim eşimn bana güveni sarsılacak benden habersiz niye böyle birşey yapıyosun
kardeşim kızdıayrıca kendi ailesine 7 8 ay önce plazma tv aldı 2 milyara
ya arkadaşlar kac kere yazdım hadi diyelim gönderdim ya sonra armız kötü olmayacakmı ondan habersiz
Ya arkadaşlar belki adamın da bir bildiği, içinde bir acısı vardır. Dinlesek hak veririz. Hemen yargılamayalım. Olaylar sadece konu sahibinin bize yansıttığı gibi olmayabilir. Öncesi vardır belki de konu sahibinin ailesinden benzer bir bir davranış görmüştür. Birşeyler vardır yani yoksa durduk yere kimse sakınmaz 100 TL'yi.
Zaten ben tam anlayamadım hem annemler para yolluyorlar diyor hem de kardeşi yol parası bile bulamayacak duruma düşmüş nasıl olmuş anlamadım. Ayrıca şehir merkezi uzak o yüzden yatıramıyorum aslında cüzdanım para dolu demesi de bana pek inandırıcı gelmedi.
ay kulaksıza bende çok güldüm
alemsin yaa
baya sinirlendi konu sahibine..
sanırım herkesi kızdıran şey aynı,
ukalaca cüzdanım para dolu demesi ve
kardeşine para yatırmamak için çeşitli bahaneler uydurması..
sana söylenen her fikri çürütecek şeyler söyliyosun
ee biz ne yapalım şimdi???
kardeşim darda olcak ben burda çözüm arıycam.
dağı taşı deler ona para gönderirim..
kardeş bu yaa..insanın canının yarısı...
ayy kardeşinize ben de tuhaf oldum ya... gerçekten öğrenciyken ben 5 kuruş var ya bildiğimiz onu bile denkleştirip diyelim markete verdiğimi bilirim ki ailemin maddi durumu çok çok müsait olduğu halde param bitince bazen çekinirdim demeye yeni gönderdiler nasıl diycem diye.... önceden 5 kuruş 10 kuruş var ya hani şu maden paralar düşse dönüp bakmayan ben öğrenciyken düştüğünde alıp cüzdanıma koymayı öğrenmiştim...aynen ya
benim aklım gidiyo kardeşim ne şartlarda yaşıyo diye
hiç unutmuyorum üniv. 1. sınıftaydı o zaman yeni başlamıştı
istanbula geldi tatilde biz de dışarda bişeyler yicez diyorum kebapçıya gidelim
yok ya simit sarayına gidelim pahalı
şunu alalım yok pazardan alalım burda pahalı
neyse gittik simit sarayına simit karper aldım 4 tane
ben 2 karperi yedim bu 1 karperi zor yedi
kalan 1 tanesini de çantasına koydu
benim gözler kocaman oldu birden
abla öğrenci açlığı tamamen parasını verdik burda niye kalsın dedi
ama ben o kadar kötü olmuştum ki
eve gelip hüngür hüngür ağlamıştım
benim kardeşim orda kebap bile yiyemiyo
artanları da çantasına koyuyo diye
eşimde çok gülmüştü tutumu öğrenmiş ne güzel
baba evi rahatı olmaz hiç bi yerde üzülme diye
sonra okula döndüğü gün para yatırmış kardeşimin hesabına
kebap ısmarla bugün baldız kendine diye de mesaj atmış
kardeşimin zor durumda olduğunu bilsem
bağlasalar tutamazlar beni engel mesafe falan tanımam
kimseyide görmem eminim.
cnm çok haklısın..bende öğrencilik yaşadım..inan parayı gıdım gıdım harcıyoduk,babamıza yük olmayalım diye,aynen ya
benim aklım gidiyo kardeşim ne şartlarda yaşıyo diye
hiç unutmuyorum üniv. 1. sınıftaydı o zaman yeni başlamıştı
istanbula geldi tatilde biz de dışarda bişeyler yicez diyorum kebapçıya gidelim
yok ya simit sarayına gidelim pahalı
şunu alalım yok pazardan alalım burda pahalı
neyse gittik simit sarayına simit karper aldım 4 tane
ben 2 karperi yedim bu 1 karperi zor yedi
kalan 1 tanesini de çantasına koydu
benim gözler kocaman oldu birden
abla öğrenci açlığı tamamen parasını verdik burda niye kalsın dedi
ama ben o kadar kötü olmuştum ki
eve gelip hüngür hüngür ağlamıştım
benim kardeşim orda kebap bile yiyemiyo
artanları da çantasına koyuyo diye
eşimde çok gülmüştü tutumu öğrenmiş ne güzel
baba evi rahatı olmaz hiç bi yerde üzülme diye
sonra okula döndüğü gün para yatırmış kardeşimin hesabına
kebap ısmarla bugün baldız kendine diye de mesaj atmış
kardeşimin zor durumda olduğunu bilsem
bağlasalar tutamazlar beni engel mesafe falan tanımam
kimseyide görmem eminim.
evet sizi tanımıyorum ..ama anlattıklarınıza inanmak istemiyorum bir kadının heleki bilgisayar kullanabilen bir kadının böyle aciz kalmasını aklım almıyor..hiç bir yolu denemeyipte burada üzüldüğünüzü belirtmeniz bana anlamsız geliyor ..ne demem gerekti boşverin kardeşinizi yada dış dünyayı kime ne olursa olsun siz kocanızla mutlu olun yetermi ???ya beni şimdi tanımadığınız böyle rahat konuşuyosuz ben vicdanımı nıye burda rahatlatayım ben evlenmden önce çalışıyodum ve kardeşim onun için neler yaptığımı biliyo ben şimdiye kadar kimseye hayır diyemeyen insanım ve kardeşime de çok yardımım olmuştur
arkadaşalr eşim geldi konuştuk konuşamadık .... sabahtan beri dolduğum için direk ağladımm hala da ağlıyorum kendisi şimdi yok göreve gitti niye ağlıyosun dedi bende konuşmadım çünkü çok doldummm bu konuda direk başka odaya gittim offf ya ne yapıcam
cnm çok haklısın..bende öğrencilik yaşadım..inan parayı gıdım gıdım harcıyoduk,babamıza yük olmayalım diye,
şükür okul bitti işimize kavuştuk..şimdi acısını çıkarıyoruz,böyle şeyler anlatılmaz belki ama konu sahibine örnek olsun diye anlatıcam;erkek kardeşim geçen sene mezun oldu,1 senedir işsiz,hep bizden yer,ama bu zamana kadar onu kırmadık hiç,git iş bul çalış kendi paranı harca demedik,çocukta ezikliğini yaşıyor aileme yük oluyorum diye,babam paran var mı dese gururundan hep var der,ama bilirizki yok,genede çıkarır verir babam,çok sıcak bi olaydan bahsedim,kız arkadaşı başka şehirde,gidip gelmesi en az 200 tl..biizmkide 1 senedir 2 kere anca gitti,tabi gidip geliş az olduğu için kız dayanamadı terk etti bunu...ama bize hiç diyemedi param yoktu gidemedim,sizdende isteyemedim o sebeple ayrıldık diye..bugün kız arkadaşı gelcekmiş ,barışmışlar nası mutlu ama,baktım kıvranıyor,geldi utana sıkıla abla para lazım dedi,içim cız etti,nası kötü oldum,koca delikanlı karşımda ezilip büzülüyor,verdim banka kartımı yarın çekersin dedim,kaldıki benimde bi düna banka borcum var,ama kardeşten daha kıymetlli nesi varki insanın,kendim sıkıntıya girerim ona kıyamam..allahım ailelerimizi yanımzdan eksik etmesin,eğer vermeseydim,ona bişe olsa vicdan azabından geberirdim,kardeşim 3 kuruş para istedi, olmasına rağmen vermedim diye..
ya beni şimdi tanımadığınız böyle rahat konuşuyosuz ben vicdanımı nıye burda rahatlatayım ben evlenmden önce çalışıyodum ve kardeşim onun için neler yaptığımı biliyo ben şimdiye kadar kimseye hayır diyemeyen insanım ve kardeşime de çok yardımım olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?