konu sahibinin samimiyeti düşündürücü geldi açıkcası bana...
beni kardeşim benden para isteyecek eşim de para yok diyecek ben de bu eş hakkında o sinirle nağmeler döktüreceğim öve öve bir hal olacağım yok şöyle iyiymiş de yok böyle rahat ettirirmiş de miş miş!!!!!
kaç kere gönderdim kardeşime para ancak yarısından haberi olmuştur eşimin..hem neden haberi olsun ki herşeyden madem yanınızda para vardı DOLU DOLU atlasaydınız bir taksiye götürürdü sizien yakın ptt şubesine anında adına havale yaptırırdınız??
şunu söyleyeyim kardeşinizin içinden bir ömür çıkmayacaktır bu yaptığınız.
size bol paralı günler diliyorum eşinizle
''Ben olsam parayı gizli yollardım'' yorumlarına şaşırdım..Bu kadar iyi bir birliktelikte, maddi manevi hiçbirşeyin esirgenmediği evliliklerde ne olursa olsun konu, gizlilik etik değil..
Konuşarak anlaşabilen varlıklarınız..İsteklerimizi, doğrularımızı, v.s açıklıkla anlatmalıyız.. Ya kabul edecek ya edecek.. Fakat olgunlukla ve ılımlı bir şekilde çözerseniz konuyu, hem gözüne batmaz eşinizin hem sizin canınız yanmaz.
Konu sahibi gurur yaparım istemem demiş.Bunun gururla ilgisi yok..Nasıl ki parayı istediğiniz gibi harcayınca gurur yapmıyorsunuz, harcamanızdan kısıp , sadece 10 da birini bile kardeşinize yollayabilirsiniz..
Bu konuda bir kere konuşun eşinizle ılımlı bir şekilde,tartışmadan.. Neticelendirin konuyu.. Bu konudan dolayı huzurunuzun bozulması anlamsız..
ve kendinize bir hesap açtırın..HARCAMALARINIZDAN kıstığınızı buraya yatırın..Ya da eşinize artık cüzdanıma para koyma hesabıma koy, daha rahat harcarım deyin..
Ve belirli zamanlarda kardeşinize havale yapın.. Her gönderdiğinizde izin almanıza gerek yok..
Her defasında eşinize söyleseniz bunu, sanki sürekli gönderiyormuşsunuz izlemini verirsiniz (ki sakıncası yok ama onların gözüyle var) ve sanki eşiniz onu kendi okutmuş sayar birden.. Buda çok aylar sonra bir kavga arasında mutlaka yüze vurulur.Erkeklerin egosunda bu var..
Hatta arada kardeşinize koli gönderin..Erzak, bazı bozulmayacak yemekler, hediyeler v.s.. Herşey para değil.. Gönülden isterseniz her şekilde ulaşabilirsiniz eşinizin yüreğine ve kardeşinize..
''Ben olsam parayı gizli yollardım'' yorumlarına şaşırdım..Bu kadar iyi bir birliktelikte, maddi manevi hiçbirşeyin esirgenmediği evliliklerde ne olursa olsun konu, gizlilik etik değil..
Konuşarak anlaşabilen varlıklarınız..İsteklerimizi, doğrularımızı, v.s açıklıkla anlatmalıyız.. Ya kabul edecek ya edecek.. Fakat olgunlukla ve ılımlı bir şekilde çözerseniz konuyu, hem gözüne batmaz eşinizin hem sizin canınız yanmaz.
Konu sahibi gurur yaparım istemem demiş.Bunun gururla ilgisi yok..Nasıl ki parayı istediğiniz gibi harcayınca gurur yapmıyorsunuz, harcamanızdan kısıp , sadece 10 da birini bile kardeşinize yollayabilirsiniz..
Bu konuda bir kere konuşun eşinizle ılımlı bir şekilde,tartışmadan.. Neticelendirin konuyu.. Bu konudan dolayı huzurunuzun bozulması anlamsız..
ve kendinize bir hesap açtırın..HARCAMALARINIZDAN kıstığınızı buraya yatırın..Ya da eşinize artık cüzdanıma para koyma hesabıma koy, daha rahat harcarım deyin.. Ve belirli zamanlarda kardeşinize havale yapın.. Her gönderdiğinizde izin almanıza gerek yok..
Her defasında eşinize söyleseniz bunu, sanki sürekli gönderiyormuşsunuz izlemini verirsiniz (ki sakıncası yok ama onların gözüyle var) ve sanki eşiniz onu kendi okutmuş sayar birden.. Buda çok aylar sonra bir kavga arasında mutlaka yüze vurulur.Erkeklerin egosunda bu var..
Hatta arada kardeşinize koli gönderin..Erzak, bazı bozulmayacak yemekler, hediyeler v.s.. Herşey para değil.. Gönülden isterseniz her şekilde ulaşabilirsiniz eşinizin yüreğine ve kardeşinize..
ya dediğim gibi param var cüzdanım dolu ama şehre herzamn gidilmiyo uzakkk yoksa dururmuyum
burda herzamn araba bulunmuyo büyükşehir gibi değil maalesff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?