hayır eve geldğinde neden ağladığımı anladı, hatta gülerek noldu dedi bende cvp vermeyınce direk odaya girdim konuşmadım ben böyle tavır yapınca oda konusmadı,zaten çok doluyum konuşsak çok kötü kavga olurdu şimdide yokk
benim ailemle hiçbir problemi yok çok hürmet gösterir, annemlerde çok sever hiç bir problem yok
ev hanımlarının her zaman kıyıda köşede parası olur oysa dimi? sevgi eğer ev hanımıysan birdahaki sefere bir kenara para ayır.marketten pazardan kalanı at kenara.böyle durumlar için lazım olur işte.valla bizim bir tanıdığımız bu artanlarla kocasından gizli kendine sigorta yaptırmış bir de ondan emekli olmuştuArkadaşım,rahat yaşamayı sevdiğinizi söylemişsiniz..
Demek ki maddi durumunuz iyi,Allahım daha da rahat ettirsin de hiç mi kenarda 100 liranız yok kendinize ait?
Kendimi düşündüm bu konuyu okurken.
Geçen yıl bu zamanlar, dersanede çalışıyorum.
babam anjiyo olmuş, bana yine de hesapta para ayırmış kullan diye, banka kartını yurtta unutmuşum. günlerden cumartesi.
bozukluğum vardı, gittim dersaneye, bütün gün çalıştım. öğle yemeği bile yiyemedim.
o gün de maaşımı vereceklerdi, vermediler.
kaldım mı dımdızlak.
hesap kartım da yok..
annemleri arasam gönderemezler haftasonu,
dersaneden maaşımı istedim bi 5 lira olsun verin bari dedim vermediler.
2 otobüsle gidiyorum bir de..
nasıl utanıp sıkılmıştım orada çalışan bir arkadaşımdan para isterken
umarım kardeşiniz o durumda kalmamıştır..
yaznı okuyunca hüzünlendim çünkü benimde başıma böyle bir olay geldi
ben açıköğretimde okuyuordum kuzenimde benim sınavım opazar kuznimin cmrt kuzenimin parası kalammaşıtı sınava gitmek için normelde zengindir neyse ben yol paramı ona verdim dedi bende akşam ablamdan alıp sana veririrm dedi akşam oldu kezenime dedim yarında benim sınavım var ablanları ara dedim sınava gideme dedim o ne derse beğenirsin arayamam sende sınava gitme bişey olmaz başımdan kaynar sulaar döküldü
bende ogün gidiş paramı denkleştirdim ama dönüşüm yoktu allah yardım eder dedim ogün sınavda bir kızla tanıştım utana sıkıla kızdan para istedim ve tel no aldım ertesi gün kızı arayı parasını gidip verdim
bazen en yakınlarınız yardım etmiyor insana hiç tanımadınız insanlar ediyor
konu sahibinin samimiyeti düşündürücü geldi açıkcası bana...
beni kardeşim benden para isteyecek eşim de para yok diyecek ben de bu eş hakkında o sinirle nağmeler döktüreceğim öve öve bir hal olacağım yok şöyle iyiymiş de yok böyle rahat ettirirmiş de miş miş!!!!!
kaç kere gönderdim kardeşime para ancak yarısından haberi olmuştur eşimin..hem neden haberi olsun ki herşeyden madem yanınızda para vardı DOLU DOLU atlasaydınız bir taksiye götürürdü sizien yakın ptt şubesine anında adına havale yaptırırdınız??
şunu söyleyeyim kardeşinizin içinden bir ömür çıkmayacaktır bu yaptığınız.
size bol paralı günler diliyorum eşinizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?