- 14 Aralık 2009
- 310
- 0
- 96
kötülüğü haketmek diye bişey yok ..o zaman senin kötüden ne farkın kalıyor.. bu bana şöyle yaptı böyle yaptı diye yasarsak selam verecek kimse kalmaz.. herkesin kötülüğü kendine içimizdeki iyi insanı öldürmeyelim.. dinimizde bile düşene yardım etmek vardır yapmayın Allahaşkına..Senin kardeşinler ve ailenle eşinin arası iyiymiş demek ki. Ne güzel böyle ilişkiler hep böyle olsa keşke. Allah bozmasın. Ama bakalım onların ilişkisi böyle mi?
Belki adam evlenirken çok çekti çok zor durumda kaldı. Annesi babası çok sıkıldı ama kız tarafı boğdukça boğdu olamaz mı yani?
Öğrenciyken çekilen sıkıntı sıkıntı da çocuk evlendirirken çekilen sıkıntı değil mi?
Belki adamın kini var acımadılar bana zamanında şimdi de kendi çocuklarına kendileri yollasınlar diyor ki bence hiç de haksız bir düşünce değil.
Bir gelin kayınvalidesine hastayken bakmasa hemen vicdansız insan oluyor. Ama kimse düşünmüyor evveliyatı ne diye. Belki o kayınvalide çok çektirdi gelinine bunlar düşünülmüyor. Forumda kuzuu diye bir arkadaş var kayınvalidesi hasta ve görümcesi sürekli evlerine gelip uğraşıyormuş kuzuu ile. Şimdi bu kadın yeterr artık dese isyan etse suçlu olacak annemiz hasta vicdansız attı bizi evinden, kovdu olacak. Ama işin aslı öyle değil işte, hak etmeyeceksin kötülüğü.
Valla ben herşey karşılıklı diye düşünüyorum. Bu düşüncemin bu olayla ilgisi yok. Bu olayda belki de bahsettiğim gibi bir durum da yoktur.
Benim savunduğum ne biliyor musunuz bazen olaylar öyle göründüğü gibi olmuyor madalyonun öbür yüzünü de görmek gerekiyor. Bu olay üzerinden konuşmam yanlış anlaşılıyor belki ama inanın bazen insanlar hak ediyorlar kötü muameleyi.
Ha niye coştun bu kadar diyeceksiniz benim de içimde birşeyler var da ondan.
Senin kardeşinler ve ailenle eşinin arası iyiymiş demek ki. Ne güzel böyle ilişkiler hep böyle olsa keşke. Allah bozmasın. Ama bakalım onların ilişkisi böyle mi?
Belki adam evlenirken çok çekti çok zor durumda kaldı. Annesi babası çok sıkıldı ama kız tarafı boğdukça boğdu olamaz mı yani?
Öğrenciyken çekilen sıkıntı sıkıntı da çocuk evlendirirken çekilen sıkıntı değil mi?
Belki adamın kini var acımadılar bana zamanında şimdi de kendi çocuklarına kendileri yollasınlar diyor ki bence hiç de haksız bir düşünce değil.
Bir gelin kayınvalidesine hastayken bakmasa hemen vicdansız insan oluyor. Ama kimse düşünmüyor evveliyatı ne diye. Belki o kayınvalide çok çektirdi gelinine bunlar düşünülmüyor. Forumda kuzuu diye bir arkadaş var kayınvalidesi hasta ve görümcesi sürekli evlerine gelip uğraşıyormuş kuzuu ile. Şimdi bu kadın yeterr artık dese isyan etse suçlu olacak annemiz hasta vicdansız attı bizi evinden, kovdu olacak. Ama işin aslı öyle değil işte, hak etmeyeceksin kötülüğü.
Valla ben herşey karşılıklı diye düşünüyorum. Bu düşüncemin bu olayla ilgisi yok. Bu olayda belki de bahsettiğim gibi bir durum da yoktur.
Benim savunduğum ne biliyor musunuz bazen olaylar öyle göründüğü gibi olmuyor madalyonun öbür yüzünü de görmek gerekiyor. Bu olay üzerinden konuşmam yanlış anlaşılıyor belki ama inanın bazen insanlar hak ediyorlar kötü muameleyi.
Senin kardeşinler ve ailenle eşinin arası iyiymiş demek ki. Ne güzel böyle ilişkiler hep böyle olsa keşke. Allah bozmasın. Ama bakalım onların ilişkisi böyle mi?
[ı]kötülüğü haketmek diye bişey yok ..o zaman senin kötüden ne farkın kalıyor.. Bu bana şöyle yaptı böyle yaptı diye yasarsak selam verecek kimse kalmaz.. Herkesin kötülüğü kendine içimizdeki iyi insanı öldürmeyelim.. Dinimizde bile düşene yardım etmek vardır yapmayın allahaşkına..[/ı]
bu arada konu sahibi konuyu okuyup duruyor ama bi cvp yok ??
cnm sen yanlış anladın..
kimse eşine neden göndermiyor demiyor ki..
haklısın belkide eşini vaktiyle çok üzdüler..
ama herkesin burda savunduğu tek şey,kendisinin cüzdanım dolu demesine rağmen,
kardeşine para göndermekten aciz olması..kendisine ait bir parayı kardeşine göndermesine eşi neden kızsınki,hadi diyelim kızıdı,sana kötülük yapmış olabilirler ama bu insan benim kardeşim,göndermeye mecburum desin,gerekirse kavga etsin..
ama dediğim gibi konu sahibi bence kendini fazla şişirdi,yani aslında göndermek istiyor ama eşinden çekiniyor..ama bunu samimiyetle yazmak yerine,olduğundan farklı göstererek yazdı.
halbuki eşim ailemle problemli,kardeşimde para istiyor ne yapmalıyım deseydi,yorumlar çok daha yapıcı olurdu..ne demişler,öleceğini bilsende doğruyu konuşmaktan vazgeçme...
benim kayınvalidemle aram cok iyi değil ama eşim benim annem babamla çok iyi anlaşır hürmet gösterir aynı şekilde babamlarda cok sever araları bozuk olsa yazardım buraya sankı ne var herşeyı yazıyorum onumu yazmıcamcnm sen yanlış anladın..
kimse eşine neden göndermiyor demiyor ki..
haklısın belkide eşini vaktiyle çok üzdüler..
ama herkesin burda savunduğu tek şey,kendisinin cüzdanım dolu demesine rağmen,
kardeşine para göndermekten aciz olması..kendisine ait bir parayı kardeşine göndermesine eşi neden kızsınki,hadi diyelim kızıdı,sana kötülük yapmış olabilirler ama bu insan benim kardeşim,göndermeye mecburum desin,gerekirse kavga etsin..
ama dediğim gibi konu sahibi bence kendini fazla şişirdi,yani aslında göndermek istiyor ama eşinden çekiniyor..ama bunu samimiyetle yazmak yerine,olduğundan farklı göstererek yazdı.
halbuki eşim ailemle problemli,kardeşimde para istiyor ne yapmalıyım deseydi,yorumlar çok daha yapıcı olurdu..ne demişler,öleceğini bilsende doğruyu konuşmaktan vazgeçme...
okuyordur, ellerini ovuşturarark ve deli bilimadamları gibi kahkaha atarak
okuyordur, ellerini ovuşturarark ve deli bilimadamları gibi kahkaha atarak
arkadaşlar yorumlarınız o kadar acımaszki inanamadım yok samimiyetsizmişim yok vicdanımı rahatlatmak için ya ben vicadanımı rahatltamak için niye buraya yazayım ne bu derde gireyim şimdi buraya yazdım diye vicdanım rahat mı?? ne alaka ben sadece sizin görüşlerinizi merak ettm tutumlarınızı merak ettım siz olsanız ne yapardınızı merak ettım ...her neysee...
arkadaşlar dün akşam eşimle konuştum niye böyle yapıyosun hiçbirşey sorun olmuyor ama bu konuya girince niye böyle bir tavır alıyosun dedım senin kardeşın olsa ben senden önce koşardım dedim onu öyle bırakmazdım dedim,oda bende ünv okudum benimde darda olduğum günler oldu dedi ee dedim sen daha cok anlarsın parasızlığın ne demek olduğunu,gyet sesiz ve emin şekilde konuştum zaten sinirim yatışmıştı ,ee dedi ben zaten nisanda ben ona para göndercektim dedi sen sabah daha güzel söyleyebilirdin falan dedi...ye ben eşimin bence ailesinden çekindiğini düşünüyorum onların tepki vereceğini düşünüyo kesinlikle bence bu böyle ,hiçbirşeye birşey demiyo ama bu konuda birden takılyo benim kayınvalidemlere aram çokta iyi değil herneyse....bugün eşim hemen gitmiş parayı yatırmış hemde iyi miktarda aradı sabah yatırdım sonra kardeşimi aradım gönlünü aldım ....çok şükürrr evet beimde biraz hatam vardı gidip yatırmalıydım ama ne bileyim birden kitlendim ...
dağ mağ ama internet çekiyo
kötülüğü haketmek diye bişey yok ..o zaman senin kötüden ne farkın kalıyor.. bu bana şöyle yaptı böyle yaptı diye yasarsak selam verecek kimse kalmaz.. herkesin kötülüğü kendine içimizdeki iyi insanı öldürmeyelim.. dinimizde bile düşene yardım etmek vardır yapmayın Allahaşkına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?